brak logo

Xin Xin Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Xin Xin Sp. z o.o.

Paoloni 2016-07-11 16:25
@albert proszę o kontakt na maciej.wieczorek@xinxin.com.pl
mhjgbn 2016-07-11 16:59
@ Paoloni a to nie można na forum napisać tego? :)
m 2016-11-09 17:51
Ludzie stanowczo nie polecam
2
Luis 2017-02-11 20:44
czesci jeszcze nie ostygly...w dodatku trefne z italia...gdzie sa paly????
1
Lidia 2017-07-20 13:21
@Luis co masz na myśli? Mało opinii na temat Xin Xin Sp. z o.o., a te które znajdują się na forum są mało pomocne... Ktoś pracował i mógłby wypowiedzieć się na ten temat w merytoryczny sposób? Informacje będą bardzo przydatne dla potencjalnych zainteresowanych.
ex 2017-07-27 08:50
Pieniądze słabe - obietnice wielkich pieniędzy nie znajdujące odzwierciedlenia w rzeczywistości. Duża rotacja pracowników biurowych - ludzie po prostu odchodzą z powodu bałaganu organizacyjnego, wcześniej wspomnianych obietnic bez pokrycia, i niezrównoważonego psychicznie prezesa. Czas prywatny pracownika w oczach zarządu nie jest istotny. Generalnie nie polecam.
Janusz 2017-08-20 20:42
Jaka jest przyczyna takiej ciszy na forum? Ostatnio trochę się skarżyliście na bałagan organizacyjny. Czy coś się zmieniło w tym temacie? Generalnie jak jest cisza na forum to można przypuszczać, że w firmie jest aktualnie dobrze i nikomu nie chce sie pisać
Lidia 2017-08-23 08:15
@Janusz - nie zawsze jest to powód, dla którego na wątku brak nowych wpisów. W niektórych firmach forum nie jest znane. Ale masz rację, że częściej można poznać opinie negatywne, niż te pozytywne. Ważne, aby każdy wpis był zgodny z regulaminem forum.
Zostaw swoją opinię o Xin Xin Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xin Xin Sp. z o.o.