brak logo

Toruńskie Wódki Gatunkowe

Toruń

Opinie o Toruńskie Wódki Gatunkowe

zico 2016-01-16 22:29:41
czy ktoś może napisać jak się pracuje w tej firmie na stanowisku przedstawiciela handlowego, atmosfera, warunki płacowe itp.?
piotr 2016-01-25 23:22:22
cóż 16 wizyt dziennie detal , produkt fajny ale cena zaporowa , brak wsparcia , ogólnie, jak się nie sprzedaje to Twoja wina , jeśli masz okazję pracy w innej firmie to się nie wahaj ,rodzina z wyb...
1
darek 2016-01-25 23:26:59
warunki płacowe dużo poniżej średniej krajowej
1
bolus 2016-04-04 01:15:20
jaka praca ?
jako przedstawiciel handlowy - będziesz dojeżdżamy(a) przez p. dyrektora M. który nie jednego "wykończył" na stanowisku sprzedawcy b2b a w szczególności działu exportu (ta osoba także pod niego podlega)- tutaj się już wyspecjalizował...jest arcymistrzem w rotacji na tym stanowisku pracy. jeśli nie czytasz w myślach przełożonego i nie ogarniasz np: danego województwa w pojedynkę to szukaj pracy u innego (lepszego) pracodawcy. a zarobki ? w biedronce płacą podobnie wiec temat do rozważenia.
jako pracownik - nie jesteś przydupasem i lizusem to ciężko to widzę. nawet jak jesteś z polecenia znajomego z pracy to mało ważne. karierowicze na piętrze najwięcej wiedzą o wszystkim a tak naprawdę nic merytorycznego nie mają do powiedzenia. gdybanie, przemyślenia które są i tak nie realizowane to jest oczko w głowie niektórych na piętrze.

ps: ceny na produkty są z czapki w porównaniu z konkurencją która na rynku ma się coraz lepiej i nie śpi.
2
XYZ 2016-04-12 19:20:20
Niby taka znajomość, ale osoba "bolus" nie wie nawet po 4 miesiącach w firmie jaka jest ogólna specyfika działów w firmie. Za B2B odpowiada ktoś inny :]
1
Ja 2016-04-19 10:42:52
Powiem szczerze, że to co napisałeś nie brzmi ciekawie wręcz odpychająco, napisałeś, że dojeżdża P. dyrektor przedstawicieli handlowych b2b, ale jeśli przedstawiciel pracuje przez trzy miesiące zdalnie to jaki jest z nim kontakt???? Jak wygląda rozmowa na przedstawiciela handlowego ? I szkolenia marketingowe u nich ?
aaa 2016-04-20 11:39:58
specyfika jest taka, ze schemat organizacyjny to jedno a decydent to drugie, DH w tej firmie jest najwazniejszy a reszta schodzi z drogi jak tylko moze, szacunek ma tylko ten kto jest najlepszy i nie popelnia zadnych bledow. czytanie w myslach - dobra cecha, niestety. opinie wlasne ? wsadz sobie w nos, nie potrzebujemy.
4
ojaja 2016-04-27 18:33:20
no ba zarobki 10000 do reki ale peso, auto sluzbowe mercedes na poczatek klasa c po okresie probnym do wyboru e lub glk ale musisz przerobic na gaz za swoja kase , budzet na wszystko co masz na swoim koncie w banku, kartka na cele reprezentacyjne , opieka medyczna we wlasnym zakresie , dla najlepszych wyjazdy co kwartal do Ciechocinka w jedna strone oplaca firma a powrot ty, firma daje kase na garnitur co kwartal dla najepszych , dobre slowo od przelozonego masz gratis
3
xlo 2016-07-08 18:32:28
organizacja pracy w TWG:
na piętrze pracują konfidenci, podpier*** i donosiciele.
na parterze osoby, które rzeczywiście pracują.
co się dzieje na magazynie i rozlewni to ludzie na piętrze nie wiedzą, ale pamiętają, żeby jechać w szerszym gronie na wspólny zakładowy obiadek...
dział B2B podlega docelowo pod DC i koleś jest spoko ale nad nim jest DM - człowiek widmo, robi wszystko i nic czyli przerzuca powietrze w firmie (jak jest) a jest bardzo rzadko. dostaniesz np: woj zachodnio-pomorskie i masz obrobić sam a jest zdziwienie, że jeszcze wzięłaś nockę np w szczecinie !! który PH obrobi sam szczecin w 1 dzień i jeszcze wróci ?? jakie garnitury, jakie pensje na poziomie 3-4 tyś ect. ?? wiem co mówię - co miesiąc inaczej wyglądała pensja.

szacunek ma tylko ten kto jest najlepszy ?? widać, że pisze przydupas i lizus bo realia są zupełnie inne.
jak zwalniają to hurtowo, także dziś masz pracę jutro nie masz, także nie ciesz się np: awansem na PH regionalnego bo nie podołasz obowiązkom.
1
X 2016-07-14 17:07:15
Słabych.
1
ABC 2016-07-14 18:57:23
@ alga, czyżby na stanowisko Analityk operacyjny?
smutny 2016-07-21 23:05:17
niestety prawda , spotkania ph ds. detalu w Ciechocinku to już legenda , zawsze ktoś dostaje papier a pensja 10000 peso łatwo sobie przeliczyć
1
smutny 2016-08-04 09:30:42
premia a to dobre , jest ale uznaniowa czytaj gruszki na wierzbie
2
M. 2016-08-04 16:34:11
poszukują teraz na laboranta, ktoś coś wie może jakie są warunki pracy na tym stanowisku? :)
wolf 2016-08-04 19:25:23
do M.
praca jak każda inna, znasz się na fachu to sobie poradzić. praca bez presji, wymaga skupienia w dobrym towarzystwie.
kandydat 2016-08-05 08:59:07
Mają już ph na Kujawy czy można składać jeszcze Cv
piotr 2016-08-05 09:17:58
wysyłaj
K 2016-09-22 10:35:49
Orientuje się ktoś czy obecnie potrzebują na produkcję??
K 2016-09-28 13:59:57
Dzięki ale na tych stanowiskach raczej się nie odnajdę, nie mam w tym kompletnie doświadczenia;)
Xxx 2016-10-04 21:32:58
Pojawila sie oferta Kierownik rozlewni. Czy ktos moze napisac cos wiecej o tym stanowisku? Co z poprzednikiem, płaca itp?
Dzieki.
mjo 2016-10-05 16:00:16
hej widze ze firma teraz szuka pracowników do Niemiec widzieliście/ w kilku miejscowosicach i na rozne stanowiska szukają a nie wiecie może jak tutaj jest z zakwaterowaniem? czy tez jest od razu oferowane?
biedronka 2016-11-27 20:09:13
cześć,
jeśli ktoś szuka pracy faktycznie w TWG proponuję, by spróbował i sam się przekonał jak jest w rzeczywistości. przeczytałam od początku te powyższe opinie, i czuję, że pracuję w innej firmie niż jest tu opisywane. Pracuję kilkanaście miesięcy i .... jest OK, trzeba zrobić swoje, wypełniać swoje obowiązki, nie gadać po kontach na innych, a zwłaszcza na przełożonych to będzie OK. Jest zakres zadań, każdy wie co ma robić, nie stoi na przeszkodzie czasem pomóc bezinteresownie koleżance/koledze, to chyba normalne. Owszem, była rotacja ale się uspokoiło, widać były to niewłaściwe osoby.
Podkreślam raz jeszcze... nie sugerujcie się opiniami frustratów, niech każdy wyrobi sobie swoją opinię, bez nastawiania się. Jedno jest pewne, wkrótce sama się zwalniam, ale nigdy nie powiem złego słowa na Dyrekcję, oraz na koleżanki i kolegów, wg. mojej oceny zespół jest świetny, zgrany, z każdym można porozmawiać, są pomocni, no i tyle. powodzenia Wam. papaśki biedronka.
Zostaw swoją opinię o Toruńskie Wódki Gatunkowe - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toruńskie Wódki Gatunkowe