brak logo

STS SYSTEM TRANSPORT SOLUTION GMBH

Warszawa

Opinie o STS SYSTEM TRANSPORT SOLUTION GMBH

Maciej 2016-03-18 11:27:06
Witam, pracowałem w tej firmie niespełna trzy miesiace.
moge napisac tylko tyle, ze teraz w sadzie zalozylem im dwie sprawy, a koledzy kierowcy, ktorych ta poznalem kolejne 5 pozów złożyło.
Firme omijac szerokim lukiem, obiecuja a nic z tego nie wynika. zjazd do domu raz na miesiac na 45godzin pauzy.
bartoszkopacz@live.com 2016-03-19 22:30:00
Potwierdzam opinie kolegi. Szef złodziej. Okrada z wynagrodzenia kierowców, magazynierów i napewno kogoś jeszcze. Wszystko co mówią przez tel jest kłamstwem, a z kierowcy robią idiotę. Żałosny polski spedytorek imieniem Łukasz zrobi wszystko, zeby tylko zadowolić złodzieja = szefa, imieniem Mati. Jeśli ktos ma jakieś pytania, pisać na maila. Opowiem co i jak. Przygoda z ta firma zakończyła sie pozwami w sadzie pracy. Ostrzegam i zdecydowanie odradzam!
mark 2016-03-30 04:07:35
pracowalem tam miesiac temu z bratem na magazynie,2 tygodnie pracy i zero centa,co robic? zglaszac do konsula w niemczech,sąd?
mark 2016-03-30 04:17:44
OMIJAJ CZLOWIEKU Z DALEKA,TO ZLODZIEJSKA FIRMA
mark 2016-03-30 06:05:28
czy do sadu pracy podac siedzibe w hagenow czy bobzin?
Kubson 2016-04-24 22:45:30
Problem w tym, ze Firma pewnie zostanie zamknięta z powodu bankructwa:/
Ale nie poddaje sie, dwa pozwy w sadzie pracy plus opłacony prawnik/adwokat.
przemas 2016-10-17 09:45:22
Pracowałem tam rok temu mam pytania jeśli to nie problem daj znać
przemek-wirkus@wp.pl
Dzięki
przemas 2016-10-17 09:52:33
Pracowałem tam ponad rok mam pytania jeśli to nie problem daj znać
Mam dobrego adwokata sprawę wygrałem z dużym plusem ale..
Wyrok sądu to nie wszystko to dopiero początek
przemek-wirkus@wp.pl
Dzięki
Maciej 2016-10-19 21:18:42
Z tego co wiem firmy nie ma, nie ogłosiła upadłości, kontaktu brak. Poczty nikt nie odbiera
były. 2016-10-22 19:35:22
czy to chodzi o firmę pana Matiego (sprzęt inwalidzki)??
2
Zostaw swoją opinię o STS SYSTEM TRANSPORT SOLUTION GMBH - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STS SYSTEM TRANSPORT SOLUTION GMBH