brak logo

Starbroker Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Starbroker Sp. z o.o.

zico 2016-04-08 20:47
mid
gdzie ta oferta sie pojawiła tzn, na jakim portalu ?
zico 2016-04-08 20:51
"Prowizja od nieruchomości jest wysoka ale rzadko ją się dostaje "

możesz napisać jakiej wysokości jest prowizja?

oraz jak to rozumieć że rzadko ją się dostaje ?? co to znaczy ?
firma się nie rozlicza z prowizji ??
maadlene 2016-04-20 16:57
Wiem, że jeszcze rekrutują. Pracuje mój znajomy, który kiedyś pracował ze mną w Maxonie.
Warunki niezłe, on jest bardzo zadowolony. Płacą w terminie, dają dużą swobodę, nie ma pracy w biurze tylko w terenie.
Justysia 2016-06-22 22:35
firemka beznadziejna, te 2000 to pic na wode fotomontaz, dostaniesz jak wyrobisz 10000 przychodu, jak nie to dostaniesz 0 zl! Ciagle rekrutuja, bo ludzie masowo rezygnuja z tej smiesznej firmy. Nie daja zadnych kontaktow, 0 bazy a chca pobierac 50 % w zamian, tylko za co??? Wszystko musisz zapewnic sobie sam, swoj laptop, swoja kom, to lepiej zalozyc wlasna firme i miec 100 % z zysku
1
staszek 2016-06-23 11:19
słuchajcie, a jak wygląda u nich oferta pracy jako Specjalista ds. Obsługi i Utrzymania Klienta? Na pewno można zarobić tutaj dobrą kase na tym stanowisku.
Alicja 2017-06-07 10:58
Zauważyłam, że ostatnie komentarze są z ubiegłego roku. Jak przez ten czas zmieniła się firma? Jakie zmiany zaszły? Jak uważacie, o czym warto powiadomić przyszłych kandydatów? Czekamy na Wasze opinie.
JUSIA 2017-06-17 16:55
jest to zenujaca firma, niczego nie oferuja a chca 50 % zysku, nie wiadomo za co? teraz w kazdej normalnej agencji jest podstawa gwarantowana przy jakichs czynnosciach a tu tylko jak wyrobisz 10000 targetu, czyli zapomnij o tej podstawie, DNO I WODOROSTY
JUSIA 2017-06-17 16:56
jest to zenujaca firma, niczego nie oferuja a chca 50 % zysku, nie wiadomo za co? teraz w kazdej normalnej agencji jest podstawa gwarantowana przy jakichs czynnosciach a tu tylko jak wyrobisz 10000 targetu, czyli zapomnij o tej podstawie, DNO I WODOROSTY
Zostaw swoją opinię o Starbroker Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Starbroker Sp. z o.o.