SN Strukton Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o SN Strukton Sp. z o.o.

Zibi 2016-07-06 12:19
Tedzio wszystko zależy od twojego doświadczenia w zawodzie stawki zaczynają się od 14 euro na godzinę. Murarzom płaca z metra więc stawki są różne w zależności od tego z czego murujesz. Jak znasz język i masz uprawnienia np. wózki widłowe i pokażesz że jesteś dobry to na pewno dostaniesz większą stawkę.
mich 2016-07-07 10:29
Oni notorycznie szukają ludzi do pracy. Widać że idą do przodu. Praca jak wszędzie wymagająca, ale też dobrze można zarobić. Najlepiej do Belgii i teraz słyszałem że też do Szwecji.
2
mich 2016-07-07 10:29
Oni notorycznie szukają ludzi do pracy. Widać że idą do przodu. Praca jak wszędzie wymagająca, ale też dobrze można zarobić. Najlepiej do Belgii i teraz słyszałem że też do Szwecji.
tom 2016-07-22 15:13
Zarobki w porownaniu do innych firm sa naprawde w porzadku! Probuje sie do nich dostac bo sam bylem w niemczech gdzie dostawalem na budowie jako zbrojarz 7 euro za godz.
byly 2016-07-25 20:33
Witam serdecznie bylem pracownikiem w belgi z sn butto miałem 15 e. odliczylem koszt za stancje potraca z wyplaty 300e -zus i podatek na czysto mialem 11 euro . nie placi na czas i na raty. Nie polecam i norma to 30 min pracy za darmo bo kryzys. Byłem na swojej dzialalnosci i malo godzin ok180 i zrezygnowalem.
1
Tomek 2016-08-08 09:21
Mam do nich jechać,do Belgii.Widzę tu rózne opinie.Nie wiem co o tym sądzić.Jak płacą na działalności gospodarczej?Wypłata co tydzień?Jak płacą na umowę o prace?Raz na miesiąc?Opowiedzcie proszę.
Gdynianin 2016-08-09 09:22
Pracuję i nie narzekam. Z tego co wiem szykują się nowe projekty w Belgii, ale też w Szwecji, więc roboty będzie sporo.
Gdynianin 2016-08-10 13:39
Z tego co mi wiadomo to odpowiadają na pytania zadane przez FB (facebook.com/snstrukton)
4
3wp- 2016-09-22 15:17
no właśnie, kwestia zakwaterowania, chciałabym wiedzieć jakie dają warunki i ogólnie czy dużo osób na kwadracie meldują
1
Nierob 2016-12-18 12:29
To moze jakas strone internetowa podacie , belgijski krs itd skoro tacy powazni i wiarygodni jestescie jak piszecir
1
Rozsądny 2016-12-18 15:48
Tak, jasne. Za chwile we wpisach pojawi sie juz, ze nic nie płacą, praca po 30 godzin na dobę, a zakwaterowanie w kartonach... Oczywiście konkurencja robi robotę, skoro juz nawet tu łowią uwagę pracownika i zamieszczają swoje nabory na budowę. Szkoda tylko, ze posługuje sie szkalowaniem opinii innych. Jak to jednak w życiu bywa, los odpłaci i zginą od własnej broni, czyli kłamstw i pomówień. Anonimowe wypowiedzi to plaga obecnych czasów, maile na @gmail zakładane i kasowane po wylaniu wiadra hejtu na innych. Jedyna nadzieja w rozsądku czytających. Pozdrawiam.
3
jaro 2016-12-19 15:47
Zawsze się znajdą tacy co są niezadowoleni. Pewnie jednemu z drugim nie chciało się pracować albo coś źle zamontowali Kierownik obciążył za złą robotę i od razu , jak to firma nie dobra bo nie płaci.
1
mariusz 2016-12-20 08:16
robota bez zarzutów, wiadomo jak jest w budowlance. ja mialem budowe w samej antwerpi, blisko do kwatery, fajne chlopaki w zespole. moze komus trafilo sie zle towarzystwo czy warunki ale ja nie narzekam
1
Jurek 2017-01-03 08:21
Ja pracuje dla nich od lat z krótkimi przerwami nie narzekam i zawsze wracam . Jak ktoś jest dobry i zna sie na robocie to nie ma problemu. Polecam zarobki dobre, kasa na koncie na czas, kwatery też moga być.
dik85 2017-01-10 13:13
Kasa dobra, płaca na czas, czego chciec wiecej. Pracujesz to zarabiasz, proste. Chcialoby sie zarobic tyle w Polsce ale o tym to mozna sobie pomarzyc. Pozdro dla wszystkich eksportowcow!
1
exportowy72 2017-01-25 14:48
na eksport jedziesz żeby zapier..alać a nie na wakacje. jak ktoś nie marudzi, robi swoje i słucha kierownika może wyciągnąć spoko stawke a i nawet zawnioskowac o podwyzke. teraz juz wogule nie mozna narzekac bo nie trzeba zjezdzac po pol roku tylko mogą cie przerzucić z Belgii na inny kraj np na Holandie.
Marek 2017-02-07 08:53
na działalności zawsze trzeba miec swoje ciuchy nikt nikomu nie mydli oczu.
a jak ludzie chleja i chca nawaleni wejsc na budowe to nic dziwnego ze zjezdzaja do domu nawet w piatek wieczorem.
ja jestem zadowolony z roboty i w struktonie i w samnordzie tez robilem. jak chcesz zarobic to sie musisz narobic! a jak przyjezdzaja mlode szczeniaki bez doswiadczenia co wiedza wszystko najlepiej i nie sluchaja starszych to niech lepiej zostana w domku u mamusi!!!
pozdro dla wszystkich eksportowcow ktorzy nie boja sie pracy
1
zniewieściały Marian 2017-02-19 10:08
chłopie szanuj zdrowie bo Twoje podejście widzę jest na rączkę prezesowi i więcej takich mu trzeba żeby wpływy zwiększyć...
1
zniewieściały Marian 2017-02-19 10:21
jak chcesz zarobić to się musisz narobić-napisałeś
no OK ale czy znasz pojęcie NORMALNOŚĆ W ROBOCIE?
widzę jesteś podobnym typem co @exportowy72
normalnie myślących ludzi jest tutaj niewielu niestety
pozdrawiam
1
działalność 2017-02-19 14:16
I znowu płacą na raty
1
Działalność 2 2017-02-21 21:37
Nie pierwszy i nie ostatni raz
2
Uczciwy 2017-02-28 19:16
Ty Marek to starzy wala w hu.... a mlodzi robia wszystko za nich stary nawet nie wie co to rzedna po za tym jaka jest twoja wydolnosc exportowcu 4 piwa co zrobiles dla firmy stoisz za sciana i mowisz to ja zrobilem m sam majac 5 ludzi stary fagasie
Scyczoryk 2017-03-03 09:00
Ludzie marudzita i marudzita. starzy na młodych , młodzi na starych. Niech każdy robi swoje a dobrze bedzie. Najwarzniejsze to rzeby robota była i tyle.
Działalność 2017-03-15 19:00
Znów 15 i przelewu brak!
2
Pracownik 2017-03-18 18:48
I sytuacja się powtarza - 15 już dawno minął a pieniążków nie widać.... Stary nie płaci ludziom za uczciwie i rzetelnie wykonaną pracę tylko trzyma kasę na swoim koncie. Jak można go nazwać???
2
Klama 2017-05-30 21:41
Jak ktoś kapuje tak jak ja to jest ok
3
Iza 2017-08-07 10:39
@Obecny, @Pracownik, @Działalność a zgłaszaliście gdzieś to, że firma SN Strukton Sp. z o.o. zalega z płatnościami? Może warto to zgłosić i wyjaśnić? Czy sytuacja do sierpnia się zmieniła? Jak wyglądają płatności aktualnie? Informacje bardzo przydadzą osobom zainteresowanym pracą.
1
xxx 2017-08-08 12:55
To sa spoznienia rzedu 2-3 dni.
Kolczyk 2017-08-10 15:29
W tej chwili firma płaci na czas ba nawet przed terminem. Chyba faktycznie mieli przejściowe problemy i oby tak pozostało. Co do samych spóźnień to faktycznie były rzędu 1 max 3 dni. Firma ma obecnie dużo kontraktów, dbają o ludzi aby mieli zapewnioną ciągłość zatrudnienia i nie musieli bez sensu zjeżdżać do domu i szukać nowej roboty. Słyszałem, że ma ruszyć budowa w Szwecji i to nie jedna. Byłoby super 183 dni w Belgi a potem 183 dni w Szwecji i tak na okrągło. Firmę polecam, roboty dużo, ludzie fajni co prawda trzeba mieć nerwy ze stali ale i z tym da się wytrzymać.
3
Xxx 2017-09-02 16:25
Kolego kolczyk nie korzysta z internetu.... A gdybyś go znał to byś wiedział że to nie są jego słowa....
2
zona 2017-09-02 22:13
Hello a co sadzicie o nowym zastecy menadzera pseudonim POKI (Pokemon) ? Jest wporzo ???
1
Jgbj 2017-09-03 11:02
Pala!!! Podobno. Hlopom obciol ponad 100h loncznie
1
Gej 2017-09-03 12:03
To jeszcze nikt go nie plama?
2
byly 2017-09-03 19:54
Kazda firma ma jakies perturbacje w platnosciach,ale tutaj zdarzaly sie nawet wyplaty na prosbe pracownika przed czasem,Kolczyk nie pisze opinii.
Nowy 2017-09-03 21:08
A to wogóle warto jechać do Belgii jak obcinaja ponad 100h?interesuja mnie szczere wypowiedzi gdyż mam od nich jechać
Buła 2017-09-04 14:13
do @nowy oczywiście, że warto jechać . Firma super, dobrze płacą. Godziny obcinają jak się opierdzielasz w robocie. Niestety takich co to się opierdzielają, stoją udają że wodę piją - bo niby upał albo "śpią w robocie" jest pełno. Tacy opierdzielacze, pseudo fachowcy , na których musisz robić jadą szybko do domu. I bardzo dobrze, bo tylko robią zły wizerunek tym co ciężko pracują i są fachowcami w swojej dziedzinie.
1
Sn 2017-09-04 21:39
To tez nie są buły słowa...
Szmatka 2017-09-04 22:26
Największy wstyd robią pseudo majstrowie którzy udają że znają się na robocie wszystko mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedzą w klimatyzowanej budzie a jak wyjdzie z budy to łapy w kieszeni i słuchawki w uszach są też tacy co cały dzień przeleza lub przesiedza w budzie.... A ludzie muszą na takiego zarobić...
2
Fachowiec 2017-09-05 10:50
Największy wstyd to robią pseudo fachowcy, którzy udają że pracują a tak naprawdę to tylko ściemniają i nawet rysunku nie znają. I tyle w temacie.
3
Jdjx 2017-09-05 15:58
O i to jest przykład pracownik o 10.50 nie napisze komentarza tylko majster który siedzi w busie....
1
Iza 2017-09-08 12:57
A czym różni się fachowiec od majstra w firmie SN Strukton? Możecie pisać o stanowiskach, które są oficjalne, żeby każdy użytkownik zrozumiał o co chodzi? Teraz firma poszukuje budowlańców (http://www.snstrukton.com/). Czy ktoś jest chętny do pracy?
1
Fryzjerwolinski 2017-09-14 22:02
Bloczki wypiaskowane?godziny obciete metry pozabierane.zenuła....robisz i nie wiesz ile Ci ukradna....
2
Brak-wyplaty 2017-09-17 22:10
To co panowie jutro strajk?
Hhjj 2017-09-18 18:55
Dzwoniąc do biura 18 pytając o pieniądze słyszysz czekamy na przelewy od belgow to jest kur..wa śmieszne aby firma zatrudniająca ponad 100 osób nie miała kasy na wypłaty dla ludzi za ich zetelnie wykonaną prace! Sytuacja się powtarza nagminnie miesiąc w miesiąc to samo! Stary trzyma na swoim kącie euro bo do góry rośnie a ludzi ma w du..pie ! Kolego Tak jak piszesz sn sama nędza biorą się za te moduly to tak jak by płynąć rowerem wodnym w rejs dookoła świata! Czym tam robią?jak w Belgi na budowach trzeba gwoździe prostować bo nie ma ,ludzie chodzą w ciuchach które wyglądają jak po kontakcie z psem (podarte) taka duża firma a w magazynie jedna wiertarka i zdymany fleks...!To wyobraźcie sobie gdzie chcecie zacząć prace!Pani w biurze która przeprowadza rekrutację to taka miła słodka obiecuje kokosy a klamie w żywe oczy i oszukuje!
4
od-wyplaty-do-wyplaty 2017-09-21 14:23
... Nastała cisza... kasa na koncie jak co miesiac JEST ... Koniec komentarzy... Tyle warte wasze komentowanie.
Do zobaczenia w nastepnym miesiacu na wylewaniu żygów, że AŻ (!!!) 3 dni spoznienia z wyplatą.
2
Iza 2017-09-22 20:12
Piszecie o tym, że pracodawca ma problemy z wypłacaniem wynagrodzenia. Jak dużą część pracowników dotknął ten problem? Czy są to opóźnienia w wypłacie? Jeśli tak, to są to takie jak opisuje użytkownik @od-wyplaty-do-wyplaty?
HR 2017-09-26 17:15
Oj Panie Andrzeju, tyle zalu i hejtu wylewac na forum. Mozna sie schowac za anonimowym nickiem i pisac bzdety. Tak stanac tearza w twarz z czlowiekiem i wtedy sie wyplakac to juz odwagi brak, co?
Wracal pan do firmy wielokrotnie i zawsze z tego samego powodu byl pan zegnany. Byl pan wielokrotnie upominany i ostatnim razem. Nie ma miejsca dla ludzi w firmie, ktorzy wydluzaja sobie weekendy na eksporcie z powodu "zlego samopoczucia". Za duzo tych chorob u pana a szczegolnie w poniedzialki....
Czemu pan o tym nie pisze? Czemu od lat wraca pan do tej samej firmy skoro panu nie placa? Czemu tych 100 ludzi od lat trzyma sie firmy skoro nie placa? Czy wszyscy ci ludzie sa bezrozumni?
2
Iza 2017-10-02 12:41
@gej nie rozumiem Twojej wypowiedzi i pewnie nie tylko ja. Na forum piszemy prawdziwe i czytelne wypowiedzi, które są w stanie komuś dostarczyć informacje o SN Strukton. Czy mógłbyś wytłumaczyć co masz na myśli?
czysty 2017-10-08 14:50
ludzie Toboła to tylko z nim i za małe palce maja dla niego każdy wie o kogo chodzi siedzą całymi wieczorami jeszcze niech zaczną obiad podawać do łóżka
2
Obecna 2017-10-09 19:05
I wystarczylo ze ToboŁ przyszedł do antwerpi a już gacie latają pracy nawet mu telewizor wnosili na górę
Zostaw swoją opinię o SN Strukton Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SN Strukton Sp. z o.o.