brak logo

SN Strukton Sp. z o.o.

Sopot

Opinie o SN Strukton Sp. z o.o.

Żona 2016-04-08 22:20
To niestety prawda
Żona 2016-04-08 22:24
"Również żona", jestem pewna, że wysnuta przez Ciebie teoria nie będzie miała miejsca.
Mąż pracował 180 dni na umowie i od jakiegoś czasu jest na działalności.
kran 2016-04-10 15:13
Witam jestem w Antwerpii od lutego na wlasnej działalności z firma SN strukton i mam zamiar tu pracowac do konca miesiąca (kwietnia) bo dluzej nie dam sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kase. 15 eu/godz × ok 170 = 2500eu ×4.2 =10,500zl a teraz musisz zapłaci firmie 1800 zl za stancje i dojazdy -1200zl ZUS i ok400 podatku = 7000zl zarabiasz netto. A na zycie tu tzeba 200 euro. Ja jestem zobaczylem i jade do domu bo robic za granica za 9,50 eu /godz dziekuje
1
byly stary 2016-04-11 09:54
Pracowałem u nich - teraz mam karencje,nie odpisują godzin,a nawet czasem jest więcej jak dobrze pójdzie robota,niestety trzeba się znać na robocie i pracować,nie ma miejsca dla nygusów,widziałem nieraz gości jak wiszą w robocie na telefonie albo zbrojarzy jak wiążą rekami najpierw drut, a później zdziwko ze go zwalniają,ja już stary jestem ale przerobiłem u wszystkich kierowników,nie jest źle ,powtarzam trzeba pracować rzetelnie.A ci z działalności jak nałapią godzin to całkiem niezła kasa,lepiej jak na umowie.Panowie jak się przyjmujecie to nie oszukiwać ,coś trzeba umieć bo później na budowie jaja wychodzą.Zawsze można se poszukać roboty u belgusa ale podatki cie zjedzą.I trzeba mieć swoje mieszkanie,dojazdy itd.Inne firmy odciągają po 500 euro kaucji za mieszkanie wszystkim ,tutaj jeszcze tego nie było.
1
BO 2016-04-15 18:02
TAK ALE OSZUKUJ I NIE TYLKO PRZECIEŻ NIE PO TO ZMIENIŁ NAWĘ FIRMY I TAK WSZYSTKICH Z OSZUKAŁ NA PIENIĄDZACH A ŻE LUDZIE PRZEZ NIEGO UCIEKLI BO TERAZ TO TYLKO KIEROWNICY BUDOWY TO SĄ STALI A LUDZIE UCIEKAJĄ OD NICH I SAMI NOWI I NA DZIAŁALNOŚCI BO TAK ZATRUDNIA
1
byly stary 2016-04-17 15:59
Jakis frustrat tutaj bzdury wypisuje,murarze na dzialalnosci po 4000 euro wyciagaja w SN,kazdy moze firme zalozyc i zmieniac nazwy jak chce ,konkurencja na rynku jest taka ze sie oplaca na dzialalnosci zatrudniac i czesc,kilku starych robi tutaj juz od poczatku firmy,jeszcze nie odeszli,z reguly takie bzdety pisza pseudofachowcy i pijaki,za napisanie publicznie ze firma oszukuje mozna sie spodziewac reakcji i konsekwencji prawnych.
ha 2016-04-18 13:33
PRACOWAŁEM OD SAMEGO POCZATKU TEJ FIRMY I NIESTETY ZREZYGNOWAŁEM BO NIE DOŚĆ ŻE OSZUKAŁ MNIE NA PIENIĄDZACH TO JESZCZE UCINAŁ GDZIE SIĘ DA I NIE PISZCZIE TAKICH GŁUPOT A ON ZAWSZE WYJDZIE NA SWOJE I NAWET MA WE WSZYSTKIM WTYKI DAJ NA LUZ POPRACUJ DŁUŻEJ I UPOMNIEJ O SWOJE TO ZOBACZYCIE A TU DOBRE OPINIE PISZĄ PRACOWNICE BIUR BO MUSZA I MAJĄ OS NIEGO PRYKAZ HAHA
2
szczęściarz 2016-05-17 19:47
Nikomu nie polecam tej firmy. OSZUŚCI I CWANIAKI !!!!
3
z Polski 2016-05-21 11:02
Kolega robi u nich za murarza ,w tamtym miesiacu zarobil ponad 4000 euro.Na akord.Na godzinach tyle nie zarobisz u belgusa.
2
Kaszub 2016-05-23 09:20
Za dobrą, uczciwą robotę, dają dobrze zarobić. Tyle w temacie.
6
alter 2016-05-25 12:09
W Belgii da się zarobić. Jak trafisz pod normalnego kierownika to daje radę.
Podobno zaczynają coś w Szwecji. Nie jest źle.
2
Majster 2016-05-27 09:54
Wyjechałem z firmy jesienią. Praca nie jest lekka ale idzie dobrze zarobić! Jak się jedzie zarabiać, nie się obijać to się zarobi. Warunki mieszkalne też wporządku.
3
elmo 2016-05-30 11:09
Jak to w firmie budowlanej, rotacja jest i bedzie, jedni odchodza drudzy przychodza. Poszukuja ludzi bo praca jest w Belgii, a teraz w Szwecji. Dobrze tez płacą.
Ziutek 2016-05-30 11:34
Pracuję dla nich od zeszłego roku na DG i jestem bardzo zadowolony.Stawki dobre. Kasiora w terminie. Kierownik w porządku. Kwatera mogłaby być lepsza ale najgorzej nie jest. Firme poleciłem kumplom i też są zadowoleni.Gdyby było źle to dawno bym dla nich nie robił.
2
hejka 2016-05-30 18:15
Ludzie to jest normalna firma tylko trzeba pracowac,nowych robot duzo nabrali, do Szwecji podobno w sierpniu najlepsi pojada,no z kasa to jeszcze nie bylo problemu.
1
Rysio 2016-06-06 16:45
Dużo ostatnio słyszałem o tej firmie. Przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiłem. Niemniej ludzie wypowiadają się na ich temat pozytywnie.
1
Faust 2016-06-16 09:41
Człowiek dostaje tyle ile chce mu ktoś zapłacić. Czy zasługuje na wynagrodzenie w danej wysokości to inna sprawa. Ja nie narzekam.
1
Misza 2016-06-20 13:00
Niektorzy pisza ostro ale ja robilem i mi sie podobalo...
no prawie bo nieraz trzeba robic wiecej i ciezej ale ja chcialem !!! pracowac i wiecej kasy bylo.
1
Zibi 2016-07-05 13:58
Firma jak każda inna , jak ktoś chce narzekać to zawsze będzie to robił. Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził. Ja tam pracowałem dla nich jakiś czas temu i też marudziłem: a to kwatera nie taka, a to że budowa daleko itp . No to znalazłem robote u Niemca i nich go szlak trafi - mam 6,5 euro na godzinę!!!!!!!. Za wszystko kasę uwala i w terminie nie płaci!!! Wiecie jak to mówią "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"
Zibi 2016-07-06 12:19
Tedzio wszystko zależy od twojego doświadczenia w zawodzie stawki zaczynają się od 14 euro na godzinę. Murarzom płaca z metra więc stawki są różne w zależności od tego z czego murujesz. Jak znasz język i masz uprawnienia np. wózki widłowe i pokażesz że jesteś dobry to na pewno dostaniesz większą stawkę.
mich 2016-07-07 10:29
Oni notorycznie szukają ludzi do pracy. Widać że idą do przodu. Praca jak wszędzie wymagająca, ale też dobrze można zarobić. Najlepiej do Belgii i teraz słyszałem że też do Szwecji.
2
mich 2016-07-07 10:29
Oni notorycznie szukają ludzi do pracy. Widać że idą do przodu. Praca jak wszędzie wymagająca, ale też dobrze można zarobić. Najlepiej do Belgii i teraz słyszałem że też do Szwecji.
tom 2016-07-22 15:13
Zarobki w porownaniu do innych firm sa naprawde w porzadku! Probuje sie do nich dostac bo sam bylem w niemczech gdzie dostawalem na budowie jako zbrojarz 7 euro za godz.
byly 2016-07-25 20:33
Witam serdecznie bylem pracownikiem w belgi z sn butto miałem 15 e. odliczylem koszt za stancje potraca z wyplaty 300e -zus i podatek na czysto mialem 11 euro . nie placi na czas i na raty. Nie polecam i norma to 30 min pracy za darmo bo kryzys. Byłem na swojej dzialalnosci i malo godzin ok180 i zrezygnowalem.
1
Tomek 2016-08-08 09:21
Mam do nich jechać,do Belgii.Widzę tu rózne opinie.Nie wiem co o tym sądzić.Jak płacą na działalności gospodarczej?Wypłata co tydzień?Jak płacą na umowę o prace?Raz na miesiąc?Opowiedzcie proszę.
Gdynianin 2016-08-09 09:22
Pracuję i nie narzekam. Z tego co wiem szykują się nowe projekty w Belgii, ale też w Szwecji, więc roboty będzie sporo.
Gdynianin 2016-08-10 13:39
Z tego co mi wiadomo to odpowiadają na pytania zadane przez FB (facebook.com/snstrukton)
4
3wp- 2016-09-22 15:17
no właśnie, kwestia zakwaterowania, chciałabym wiedzieć jakie dają warunki i ogólnie czy dużo osób na kwadracie meldują
1
Nierob 2016-12-18 12:29
To moze jakas strone internetowa podacie , belgijski krs itd skoro tacy powazni i wiarygodni jestescie jak piszecir
1
Rozsądny 2016-12-18 15:48
Tak, jasne. Za chwile we wpisach pojawi sie juz, ze nic nie płacą, praca po 30 godzin na dobę, a zakwaterowanie w kartonach... Oczywiście konkurencja robi robotę, skoro juz nawet tu łowią uwagę pracownika i zamieszczają swoje nabory na budowę. Szkoda tylko, ze posługuje sie szkalowaniem opinii innych. Jak to jednak w życiu bywa, los odpłaci i zginą od własnej broni, czyli kłamstw i pomówień. Anonimowe wypowiedzi to plaga obecnych czasów, maile na @gmail zakładane i kasowane po wylaniu wiadra hejtu na innych. Jedyna nadzieja w rozsądku czytających. Pozdrawiam.
3
jaro 2016-12-19 15:47
Zawsze się znajdą tacy co są niezadowoleni. Pewnie jednemu z drugim nie chciało się pracować albo coś źle zamontowali Kierownik obciążył za złą robotę i od razu , jak to firma nie dobra bo nie płaci.
1
mariusz 2016-12-20 08:16
robota bez zarzutów, wiadomo jak jest w budowlance. ja mialem budowe w samej antwerpi, blisko do kwatery, fajne chlopaki w zespole. moze komus trafilo sie zle towarzystwo czy warunki ale ja nie narzekam
1
Jurek 2017-01-03 08:21
Ja pracuje dla nich od lat z krótkimi przerwami nie narzekam i zawsze wracam . Jak ktoś jest dobry i zna sie na robocie to nie ma problemu. Polecam zarobki dobre, kasa na koncie na czas, kwatery też moga być.
dik85 2017-01-10 13:13
Kasa dobra, płaca na czas, czego chciec wiecej. Pracujesz to zarabiasz, proste. Chcialoby sie zarobic tyle w Polsce ale o tym to mozna sobie pomarzyc. Pozdro dla wszystkich eksportowcow!
1
exportowy72 2017-01-25 14:48
na eksport jedziesz żeby zapier..alać a nie na wakacje. jak ktoś nie marudzi, robi swoje i słucha kierownika może wyciągnąć spoko stawke a i nawet zawnioskowac o podwyzke. teraz juz wogule nie mozna narzekac bo nie trzeba zjezdzac po pol roku tylko mogą cie przerzucić z Belgii na inny kraj np na Holandie.
Marek 2017-02-07 08:53
na działalności zawsze trzeba miec swoje ciuchy nikt nikomu nie mydli oczu.
a jak ludzie chleja i chca nawaleni wejsc na budowe to nic dziwnego ze zjezdzaja do domu nawet w piatek wieczorem.
ja jestem zadowolony z roboty i w struktonie i w samnordzie tez robilem. jak chcesz zarobic to sie musisz narobic! a jak przyjezdzaja mlode szczeniaki bez doswiadczenia co wiedza wszystko najlepiej i nie sluchaja starszych to niech lepiej zostana w domku u mamusi!!!
pozdro dla wszystkich eksportowcow ktorzy nie boja sie pracy
1
zniewieściały Marian 2017-02-19 10:08
chłopie szanuj zdrowie bo Twoje podejście widzę jest na rączkę prezesowi i więcej takich mu trzeba żeby wpływy zwiększyć...
1
zniewieściały Marian 2017-02-19 10:21
jak chcesz zarobić to się musisz narobić-napisałeś
no OK ale czy znasz pojęcie NORMALNOŚĆ W ROBOCIE?
widzę jesteś podobnym typem co @exportowy72
normalnie myślących ludzi jest tutaj niewielu niestety
pozdrawiam
1
działalność 2017-02-19 14:16
I znowu płacą na raty
1
Działalność 2 2017-02-21 21:37
Nie pierwszy i nie ostatni raz
1
Uczciwy 2017-02-28 19:16
Ty Marek to starzy wala w hu.... a mlodzi robia wszystko za nich stary nawet nie wie co to rzedna po za tym jaka jest twoja wydolnosc exportowcu 4 piwa co zrobiles dla firmy stoisz za sciana i mowisz to ja zrobilem m sam majac 5 ludzi stary fagasie
hahaha 2017-03-02 20:37
Żona która dodaje opinie jak tu fajnie - to któraś Pani z biura...
Scyczoryk 2017-03-03 09:00
Ludzie marudzita i marudzita. starzy na młodych , młodzi na starych. Niech każdy robi swoje a dobrze bedzie. Najwarzniejsze to rzeby robota była i tyle.
Działalność 2017-03-15 19:00
Znów 15 i przelewu brak!
1
Pracownik 2017-03-18 18:48
I sytuacja się powtarza - 15 już dawno minął a pieniążków nie widać.... Stary nie płaci ludziom za uczciwie i rzetelnie wykonaną pracę tylko trzyma kasę na swoim koncie. Jak można go nazwać???
1
Obecny 2017-03-19 16:23
Jutro 20a piniendzow nima
3
Klama 2017-05-30 21:41
Jak ktoś kapuje tak jak ja to jest ok
3
Iza 2017-08-07 10:39
@Obecny, @Pracownik, @Działalność a zgłaszaliście gdzieś to, że firma SN Strukton Sp. z o.o. zalega z płatnościami? Może warto to zgłosić i wyjaśnić? Czy sytuacja do sierpnia się zmieniła? Jak wyglądają płatności aktualnie? Informacje bardzo przydadzą osobom zainteresowanym pracą.
1
xxx 2017-08-08 12:55
To sa spoznienia rzedu 2-3 dni.
Kolczyk 2017-08-10 15:29
W tej chwili firma płaci na czas ba nawet przed terminem. Chyba faktycznie mieli przejściowe problemy i oby tak pozostało. Co do samych spóźnień to faktycznie były rzędu 1 max 3 dni. Firma ma obecnie dużo kontraktów, dbają o ludzi aby mieli zapewnioną ciągłość zatrudnienia i nie musieli bez sensu zjeżdżać do domu i szukać nowej roboty. Słyszałem, że ma ruszyć budowa w Szwecji i to nie jedna. Byłoby super 183 dni w Belgi a potem 183 dni w Szwecji i tak na okrągło. Firmę polecam, roboty dużo, ludzie fajni co prawda trzeba mieć nerwy ze stali ale i z tym da się wytrzymać.
Zostaw swoją opinię o SN Strukton Sp. z o.o. - Sopot
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SN Strukton Sp. z o.o.