brak logo

Sapiens Software Solutions Poland

Katowice

Opinie o Sapiens Software Solutions Poland

Milek 2015-12-10 21:37
Nawet strony nie mają swojej, firma trol
Informatyk 2015-12-15 17:59
A czy macie moze jakiś namiar mailowy na ich rekrutera czy coś?
Bartek 2016-01-08 18:02
Hej,
zastanawiam się czy nie złożyć aplikacji na stanowisko java developera.
Czy ktoś się orientuje jaka jest dywersyfikacja projektów w tej firmie?
Chodzi mi o to, czy "siedzimy" cały czas przy jednym projekcie/systemie i dokładamy do niego kolejne "haki", czy też dużo różnych projektów?
Kolejna kwestia jaki jest oczekiwany poziom znajomości języka angielskiego od kandydata? B2/C1/C2?
Czy są podróże służbowe do innych krajów? Jeżeli tak, to jak często i na jaki okres czasu? Praca wyłącznie stacjonarna?
Czy jest możliwość pracy (np. częściowo) zdalnej?
Najchętniej oczekiwałbym odpowiedzi od jakiegoś pracownika.
Z góry serdeczne dzięki! ;)
4
Bartek 2016-01-09 09:21
:P
Problem w tym, że chcę się zatrudnić w jakiejś firmie "na dłużej".
W związku z tym, chciałem uzyskać jakąś odpowiedź przynajmniej na jedno z pytań przeze mnie postawionych. Nie chcę sobie czasami niepotrzebnie zawracać głowy "ślepymi uliczkami". ;)
Pozdrawiam serdecznie.
Bartek 2016-01-15 21:25
Hej,
czy mógłby ktoś w paru słowach powierdzieć o projektch przez nich realizowanych? Jest to jeden duży projekt, czy też większa różnorodność - kilka mniejszych...?
BLIND 2016-01-31 20:06
Witaj rr2. Rekrutacja cały czas trwa - mają wiele otwartych wakatów ponieważ budują zespoły więc aplikuj czym prędzej.
sce 2016-02-02 21:37
Oczywiście, że mają stronę: http://www.sapiens.com/
1
frodo 2016-03-03 13:04
ktoś rzuci jakąś opinią jak się pracuje na stanowisku QA w SAPIENS?
frodo 2016-03-20 12:26
chodzi mi konkretnie o testerów w Katowicach -w jakim sensie męcząca?
Martin 2016-03-22 15:25
Witam.
Trochę interesowałem się ostatnio ofertą pracy jako Java developer w Szczecinie. Słyszałem, że pieniążki są całkiem całkiem ;), niemniej jednak słyszałem też, że praca tam nie należy do najprzyjemniejszych (chodzi o technologie). Obiło mi się również o uszy, że pracują tam na pulpitach zdalnych ze względu na brak odpowiednich dostępów (to mocno wpływa na komfort pracy - negatywnie). Czy to prawda?
Pozdrawiam serdecznie.
Martin 2016-03-22 22:46
Odnośnie tego ile dostaje się na start to nie mam pojęcia. Nie byłem u nich na rozmowie. ciężko powiedzieć na pewno, gdyż to wszystko zależy od doświadczenia. Ale jeżeli mają relatywnie duże ciśnienie na ściągnięcie programistów to muszę oferować wynagrodzenie konkurencyjne.
fred 2016-03-31 09:44
rekruterzy ciągle atakują na Linku nt. Sapiensa to ich zapytaj. Zarobki w sumie całkiem spoko, ale czy ktoś da opinie jak się pracuje?
Uzi 2016-04-18 20:43
Sapiens należy w 100% do Asseco. Sapiens to takie Asseco na rynki zagraniczne, bo Asseco nie ma tam szansy z uwagi na nazwę, która ma w sobe "słowo na 4 litery".
Nie ma się więc co tym interesować, bo Asseco to stary spruchniały grzyb w każdym miejscu i Sapiens się na nim opiera.
Asseco nawet nazwy nie mogło sobie wybrać dobrej, więc nie ma się czego spodziewać po tej firmie. Mogę powiedzieć, bo pracowałem, a kolega trafił do Sapiens.
2
Bartek 2016-05-06 20:59
A nie wiecie może czy szukają aktualnie programisty java w Szczecinie?
Frank 2016-06-09 14:01
Tak, szukają. Szukają też do Katowic. Zapraszam do wysyłania CV w języku Anglielskim: praca.w.it.katowice@gmail.com
M. 2016-09-09 21:48
Nie idźcie tą drogą...
1
silent 2016-09-09 23:05
No to skoro jest szansa u nich na dwuskładnikowe wynagrodzenie, ot się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy. Zastanawiam się jednak jaka jest u nich teraz wypłata, wiadomo? Chętnie bym się załapał bo wiedzą jak zadbać o prawidłowe zarobki teraz. Dzięki
hol 2017-04-10 22:27
dwuskładnikowe wynagrodzenie ? gdzie? kto? co? bajki opowiada ktoś. Z wypłatą jest normalnie... Co miesiąc. Ale droga faktycznie bywa wyboista i kamienista.
TM 2017-05-17 10:20
Jak wyglądają zarobki np Testera?
frodo 2017-05-17 11:58
Dobrze :) plasują się powyżej średniej - praca.w.it.katowice@gmail.com -zapraszam
TM 2017-05-18 13:44
Bardziej chodzi mi o prace w trójmieście. Generalnie biore już udział w rekrutacji ciekawi mnie czy mieszcze się w widełkach bo szczerze Gdynia to nie jest super lokalizacja i trzeba to nadrobić zarobkami.
Andersen 2017-07-11 10:34
Pracuje si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Preferują "swoich".Polski inżynier nie ma nic do powwiedzenia. Wyrobnictwo.
Zostaw swoją opinię o Sapiens Software Solutions Poland - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sapiens Software Solutions Poland