logo Prozach S.A.

Prozach S.A.

Oświęcim

Opinie o Prozach S.A.

Kacper 2016-02-25 14:21
Zdecydowanie odradzam.
2
Oświęcimiak 2016-04-20 21:37
Zdecydowanie odradzam. Doradca techniczno-handlowy potrzebny, bo nie mają chyba roboty.. Szukają zresztą projektantów każdej branży. Smutna firma.
5
soczek 2016-04-20 22:03
@Oświęcimiak - dlaczego odradzasz? masz jakieś doświadczenie z tą firmą? może ktoś się podzieli opiniami? podobno firma ma się coraz lepiej.. pozdro
Oświęcimiak 2016-04-21 06:21
Odradzam. Znam ludzi z tej firmy co tam pracują lub pracowali. Ponadto można popytać ludzi na Synthosie, dlaczego dla nich nie robią już projektów.
Jeżeli ktoś nie ma pracy, może warto się pokusić. Sam długo się zastanawiałem czy tam nie złożyć papierów. (usunięte przez administratora) Takie pogłoski są na mieście...
12
polanek 2016-04-21 15:47
byłem na rozmowie, wszystko wydaje się być ok.. ale nie jestem pewien, po przeczytaniu Waszych opinii. nie znam nikogo kto tam pracuje lub pracował wcześniej, więc brak informacji z pierwszej ręki. pytanie czy warto walczyć o tę robotę?
edek 2016-04-22 09:42
wybieram sie na rozmowe, ludzie z Prozachu odezwijcie sie i napiszcie czy warto sie u was zatrudniać ! Jakie zarobki zarobki konstruktorów jaka atmosfera? Płacą w terminie? Jakieś dodatki?????? Haloooooo?!
Szary 2016-04-25 19:15
Powyższe smutne to ale prawdziwe. Pamiętajcie nikt wam nie da tyle ile obieca Prozach. (usunięte przez administratora)
1
Fajny 2016-08-14 22:10
Jak się studiowało w Moskwie za czasów komunizmu, to się dobrze wie jak "zarządzać" naiwnymi. Tu nikt nie napisze z byłych pracowników jak jest bo się boją i wiedzą dlaczego. Ale jednak są tacy, którzy już niczego nie muszą się bać, a dlaczego to się wkrótce okaże.
3
wołodyjowski 2016-08-16 09:41
Płacą zazwyczaj w terminie, ale za dużo obiecują. Nie ma żadnych dodatków i raczej ciężko jest wywalczyć jakąkolwiek podwyżkę. Poleciłbym raczej jako praca na start bo jest szansa pracować przy dużych projektach.
1
gaw 2016-10-23 16:03
po studiach i ze stazem wieloletnim ponizej 3 .W tej chwili krucho z projektami ,wiec mozna sie spodziewac najgorszego.
1
S-T-H 2016-12-22 03:09
Kukały kukułki, że najgorsze są spółki ;) Podobno Firma ogłosiła upadłość ??? Czy to możliwe, że po wielu, wielu świetnych latach nastąpił KONIEC Zakładu Projektowego ??
2
konrad 2017-01-10 13:55
Tak to jest koniec Zakładu Projektowego. Pracownicy się pozwalniali bo nie otrzymywali pensji.
Z Gwarantowanego Funduszu Świadczeń dostali wypłatę ok. 1300 PLN (śmieszne ale prawdziwe) z dużym opóźnieniem.

Czytałem wcześniejsze opinię i widzę że zostały usunięte lecz nie wiem dlaczego. Komuś to było niewygodne
5
Nero 2017-01-14 06:45
Wcale mnie nie dziwi że Prozach padł. Utrzymać 2-ch prezesów i 2-ch dyrektorów w takiej małej spółce to są właśnie efekty logicznego i mądrego zarządzania .
8
Fajny 2017-02-15 23:05
Upadł ponieważ osoby rządzące ludźmi miały w nosie biuro i uczciwość. Miały chłopaki duże firmy konkurencyjne, manipulowali naiwnymi pracownikami, bawili się w oceny pracownicze i tp., a wykorzystywali ich oraz sprzęt i auta firmy do prowadzenia konkurencyjnych biur. Prezesowi wmawiali że to jest dla niego i firmy korzystne. W firmie panował kult młodych "dobrze sobie radzących " wilków, zero prawdy, zamordyzm niemoralny. To można łatwo sprawdzić.
5
Zostaw swoją opinię o Prozach S.A. - Oświęcim
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prozach S.A.