brak logo

Pontoon

Kraków

Opinie o Pontoon

Krzysztof 2016-09-21 20:30
Witam czy ktoś moze mi tutaj napisać prawdę i opinie o pracy w pontoon ? Potrzebuje informacji od kogoś kto tam pracował czy pracuje jaka atmosfera czy jest dużo pracy ? Chodzi o siedzibe w Krakowie w orange office parku.
zato 2016-10-09 02:10
pracowałam. Nie polecam.
kandydat 2016-10-10 15:21
Firma nie robi zbyt dobrego wrażenia jeśli rekrutujący umawiają się na kontakt i informację o przebiegu rekrutacji, a potem cisza. W dodatku pani nie odróżniała administracji kadrowej od działu zajmującego się poszukiwaniem i selekcją kandydatów, które w dużych firmach często są oddzielnymi działami .
LOL 2016-10-17 11:24
Nie polecam, żadnych możliwości rozwoju ani awansu
daniel 2016-10-17 11:30
@LOL dla najlepszych pracowników zawsze taka możliwość się znajdzie
2
Ona 2016-12-27 12:39
Polecam, świetna firma i bardzo pozytywna nie-korporacyjna atmosfera
Koleżanka 2017-01-21 16:13
Bardzo fajna atmosfera pracy, stosunkowo młoda firma z dużymi możliwościami dla najlepszych i zarobki powyżej średniej jak na Kraków. Oczywiście jak w każdej firmie tego typu nie da się każdego awansować wiec najwięcej narzekają ci którzy nawet do tego celu nie dążą a maja największe oczekiwania ze względu na staż pracy. Dużo fajnych ludzi i elastyczne godziny pracy.
A... 2017-03-12 14:23
Fajna firma z potencjalem, super atmosfera, dobry bonus roczny
Nika 2017-03-22 15:54
Byłam na rozmowie prowadzonej przez jednego z Managerów, bardzo sympatyczna atmosfera i podejście do kandydata
Zostaw swoją opinię o Pontoon - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pontoon