logo PERFORMANTE SP. Z O.O.

PERFORMANTE SP. Z O.O.

Warszawa

Opinie o PERFORMANTE SP. Z O.O.

Dawid 2017-02-28 12:53
Miejsc, gdzie Twoje zdanie się liczy!
Gość 2017-03-02 14:28
Bardzo mili ludzie, międzynarodowe środowisko. Myślałam, że mają biura globalnie ale siedziba mieści się w Warszawie
Maja 2017-04-18 11:18
@Dawid to ważne, że pracownicy mają poczucie że ich zdanie jest brane pod uwagę oraz mają możliwość wpływania na to jak wygląda praca w firmie. Możesz powiedzieć coś więcej o swojej pracy w PERFORMANTE?
Dawid 2017-04-18 14:29
@Maja: dla mnie osobiście była to miła odmiana w stosunku do agencyjnych "korporacji", tutaj demokracji jest znacznie więcej. Za przykłady podać mogę cotygodniowe spotkania, na których w gronie całej firmy (obecnie około 50 pracowników) dyskutowane są najważniejsze tematy, decyzje i ustalenia. Każdy może zabrać głos lub anonimowo zgłosić sugestię, która zostanie na spotkaniu przeczytana i poddana pod dyskusję. A takich przejawów jest więcej :)
3
pfff 2017-05-15 11:31
Rekruterka urwała kontakt. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi po wstępnej rozmowie. Brak profesjonalizmu.
Antoni 2017-05-19 01:51
Ja mam pozytywne doświadczenia. Mam wrażenie, że to fajna firma, mają dużo obcokrajowców, jak byłem na rozmowie, widać było, że mają fajną atmosferę, ludzie sobie pracowali na kanapie, w kocykach. Mają wysokie wymagania, szczególnie co do angielskiego. Rekruterka była ze mną na bieżąco w kontakcie, wiedziałem na jakim etapie jest proces i dostałem feedback. Dużo rekrutują, może za jakiś czas zaaplikuję jeszcze raz, zobaczymy.
1
Maja 2017-05-29 12:20
@Antoni rozumiem, że w Twoim wypadku proces rekrutacji przeprowadzony był profesjonalnie.
@pfff takie sytuacje warto zgłaszać. Czy przesłałeś informacje o tym jakie nieprawidłowości wystąpiły podczas Twojego procesu rekrutacji do firmy lub też kontaktowałeś się samodzielnie z rekruterką? Możliwe, że było to jednorazowe niedopatrzenie.
Gość 2017-06-27 16:45
Szerokie możliwości rozwoju i współpraca z kompetentnymi ludźmi – dla mnie to duży plus!
Maja 2017-09-06 13:02
@Gość a jakie są te możliwości rozwoju? Czy sama praca jest rozwojowa? A może firma oferuje szereg szkoleń? PERFORMANTE szuka dużo osób (http://performante.com/careers), więc opinie z pierwszej ręki będą przydatne.
Tina 2017-09-06 14:01
Cześć Maja, poza możliwością udziału w szkoleniach oraz wybrania dalszej ścieżki kariery zawodowej, każdy z naszych pracowników ma szansę współuczestnictwa w różnych projektach, a także wychodzenia z inicjatywą i wdrażania w życie swoich pomysłów. To niewątpliwie daje szansę na rozwój, ponieważ nie skupiamy się na swoich kilku powtarzalnych zadaniach, nie nudzimy się, uczymy się od osób doświadczonych i wierzymy, że rozwój pracownika to rozwój firmy, którą razem współtworzymy :)
1
Aleksa 2017-09-21 10:35
Bardzo dobrze przeprowadzony proces rekrutacyjny, byłam o wszystkim poinformowana od początku. Performante jest firmą nastawioną na pracownika, na jego rozwój i potrzeby. Jest wiele możliwości rozwoju, moja praca nie jet powtarzalna, praktycznie codziennie zdobywam nowe doświadczenia, mam na swojej drodze nowe, ciekawe wyzwania i zdobywam nowe umiejętności. Polecam pracę tutaj w 100%
Ayoub 2017-09-21 10:42
Great company to work for, amazing team and environment. From the recruitment process that was very smooth with very friendly HR and MD, I totally recommend Performante, I've worked in big corporations and other big companies but I feel that I learn more hear and surrounded with likeminded people who are supportive and ambitious.
Maja 2017-09-21 12:11
@Aleksa, @Tina czyli pracując w PERFORMANTE ma się szansę i możliwości rozwoju. Wszystko co zostało wymienione brzmi zachęcająco. Co jeszcze mogłabyście doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy?
Gość 2017-09-21 15:16
Radzę aplikować i przekonać się już podczas rozmowy rekrutacyjnej, że warto :)
Zostaw swoją opinię o PERFORMANTE SP. Z O.O. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PERFORMANTE SP. Z O.O.