logo payroll 360 Sp. z o.o.

payroll 360 Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o payroll 360 Sp. z o.o.

sean 2016-05-17 22:37
Mało wiem o produkcji lamp a mam tam jechać. Proszę bardzo o szybką opinię.
sean 2016-05-18 13:10
Mógłbyś powiedzieć krótko o tej pracy ? Chodzi mi tylko o to, czy ogólnie jest w porządku czy nie ?
Leszek kaluźny 2016-05-18 17:10
C zejsc ja tam jusz jestem od 2 dni na miejscu ale jutro wracam bo jusz mnie nie chcą taki dziwny brygadzista anty Polski , ,praca firmie to delikatnie horror bardzo nielubią wszyscy Polaków etonczycy tesz ,lepiej do Norwegi polecę jutro jusz kupiłem sobie bilet i do Bergen się pszenosze
3
Nr adam 2016-05-23 11:16
Zróbmy pozew zbiorowy w finladji przeciwko temu naganiaczowi payrol360 adwokat. Sie zgodzi poprowadzić sprawę A kasę dostanie po wygranej sprawie z zadość uczynienia i odszkodowania ,ja mogę to poprowadZić i znalesc adwokata to jest łatwe mając tyle świadków ale czym wiencej tym lepiej większą kasą i bankructwo tego obozu roboty i tych koordynatorów zasmarkanych
4
payroll360 2016-05-24 13:35
Zapraszam do skontaktowania się z nami ze swoimi prawdziwymi danymi. Nic nam nie wiadomo o tym, żeby któryś z kandydatów, który przeszedł w ostatnim czasie rekrutację został teraz odsyłany z Finlandii do Polski.
payroll360 2016-05-24 13:43
Z chęcią dowiemy się skąd u Pana opinia o nas jako naganiaczach. Zapraszamy do kontaktu - jeżeli nasi klienci w Finlandii w jakikolwiek są nieuprzejmi w stosunku do pracowników z Polski, to z chęcią się o tym dowiemy i spróbujemy w miarę swoich możliwości wyjaśnić sprawę i nie doprowadzić do takich zachowań w przyszłości.
Ulm 2016-06-09 11:24
Ta ala firma z finlandi po miesiącu pracy w lampach niewypłacając mi zadnych pieniedzy wyźuciła mnie z zakwaterowania i kazała niewracac ,,musiałem dzwonic do rodziny aby ta kupiła mi bilet do polski a pieniedzy do tejpory za pszepracowany miesiąc niema ,najgorsza moja firma ,czytając wczesniejsze opinie to nie ja pierwszy , a p.360 udaje ze wszystko ok dlatego zeby nastempną osobe wykoźystac
2
payroll360 2016-06-09 15:38
Proszę o skontaktowanie się z nami bezpośrednio. Postaramy się wyjaśnić, dlaczego nie otrzymał Pan wynagrodzenia od pracodawcy z Finlandii.
wiwi 2016-06-28 09:23
wierzę że to jednak jednorazowy przypadek, nie zrażam się. dlatego nadal interesuje mnie u panstwa bieżąca oferta pracy pakowacza transportowego na znicze
Zuzanna 2017-02-28 09:34
Wiesz jak wygląda praca za pośrednictwem payroll 360 Sp. z o.o.? Wciąż trwa rekrutacja na stanowisko Pracownika myjni (dealer samochodów BMW M-Cars) w Krakowie przy ul. Conrada. Zamierzacie aplikować?
ZIBI 2017-05-14 14:21
Witam wszystkich poszukuje osób które pracowały w Finlandii przez Biuro Euro Work dawny adres EW Manning Oy, Mannerheiminkatu 20, 06100 Porvoo Finland, a Payroll 360 podsyła im ludzi.
Pracowałem przez Euro Work i powiem krótko oszukują ludzi na stawce, dni świąteczne nie płatne i urlop zaniżona stawka, jak dasz wypowiedzenie natychmiastowe to nie wypłacają za dwa tygodnie pracy, twierdz że, opierają się na prawie Fińskim nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!. Kto jest zainteresowany grupowym pozwem do Inspekcji Pracy lub Prawnikiem w Finlandii proszę o kontakt na nr.531700319 lub e
mail;palkazbigniew@wp.pl
PS. mam zainteresowane trzy osoby czekam na innych.
Pozdrawiam
Zbigniew
1
payroll360 sp. z o.o. 2017-05-15 12:34
Przykro nam jest czytać takie opinie o naszych kontrahentach. Współpracujemy z EuroWork od wielu lat i opinie zawsze były pozytywne.
Ze swojej strony możemy zapewnić, że postaramy się wyjaśnić tą sprawę i przekazać Panu stanowisko EW w tej kwestii.
Zorba 2017-05-22 11:12
Podoba mi się, że firma jest aktywna na forum i wyjaśnia wszystkie niejasności. Polewanie wody i podpuszczanie w ten sposób można znacząco zmniejszyć.
Zostaw swoją opinię o payroll 360 Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie payroll 360 Sp. z o.o.