logo payroll 360 Sp. z o.o.

payroll 360 Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o payroll 360 Sp. z o.o.

sean 2016-05-17 22:37:24
Mało wiem o produkcji lamp a mam tam jechać. Proszę bardzo o szybką opinię.
sean 2016-05-18 13:10:25
Mógłbyś powiedzieć krótko o tej pracy ? Chodzi mi tylko o to, czy ogólnie jest w porządku czy nie ?
Leszek kaluźny 2016-05-18 17:10:00
C zejsc ja tam jusz jestem od 2 dni na miejscu ale jutro wracam bo jusz mnie nie chcą taki dziwny brygadzista anty Polski , ,praca firmie to delikatnie horror bardzo nielubią wszyscy Polaków etonczycy tesz ,lepiej do Norwegi polecę jutro jusz kupiłem sobie bilet i do Bergen się pszenosze
1
Nr adam 2016-05-23 11:16:51
Zróbmy pozew zbiorowy w finladji przeciwko temu naganiaczowi payrol360 adwokat. Sie zgodzi poprowadzić sprawę A kasę dostanie po wygranej sprawie z zadość uczynienia i odszkodowania ,ja mogę to poprowadZić i znalesc adwokata to jest łatwe mając tyle świadków ale czym wiencej tym lepiej większą kasą i bankructwo tego obozu roboty i tych koordynatorów zasmarkanych
1
payroll360 2016-05-24 13:35:58
Zapraszam do skontaktowania się z nami ze swoimi prawdziwymi danymi. Nic nam nie wiadomo o tym, żeby któryś z kandydatów, który przeszedł w ostatnim czasie rekrutację został teraz odsyłany z Finlandii do Polski.
payroll360 2016-05-24 13:43:44
Z chęcią dowiemy się skąd u Pana opinia o nas jako naganiaczach. Zapraszamy do kontaktu - jeżeli nasi klienci w Finlandii w jakikolwiek są nieuprzejmi w stosunku do pracowników z Polski, to z chęcią się o tym dowiemy i spróbujemy w miarę swoich możliwości wyjaśnić sprawę i nie doprowadzić do takich zachowań w przyszłości.
Ulm 2016-06-09 11:24:11
Ta ala firma z finlandi po miesiącu pracy w lampach niewypłacając mi zadnych pieniedzy wyźuciła mnie z zakwaterowania i kazała niewracac ,,musiałem dzwonic do rodziny aby ta kupiła mi bilet do polski a pieniedzy do tejpory za pszepracowany miesiąc niema ,najgorsza moja firma ,czytając wczesniejsze opinie to nie ja pierwszy , a p.360 udaje ze wszystko ok dlatego zeby nastempną osobe wykoźystac
payroll360 2016-06-09 15:38:19
Proszę o skontaktowanie się z nami bezpośrednio. Postaramy się wyjaśnić, dlaczego nie otrzymał Pan wynagrodzenia od pracodawcy z Finlandii.
wiwi 2016-06-28 09:23:36
wierzę że to jednak jednorazowy przypadek, nie zrażam się. dlatego nadal interesuje mnie u panstwa bieżąca oferta pracy pakowacza transportowego na znicze
Zostaw swoją opinię o payroll 360 Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie payroll 360 Sp. z o.o.