Międzynarodowy Operator Finansowy Sp. z o. o. Oddział w Polsce

Warszawa

Opinie o Międzynarodowy Operator Finansowy Sp. z o. o. Oddział w Polsce

nick 2015-11-27 15:47:28
Fajna praca, ciekawi ludzi:) polecam
3
Zadowolona 2015-11-27 15:49:52
Fajna i ciekawa praca, uczciwe warunki, Zarząd oraz kierownictwo w porządku ludzie. Miła atmosfera. Polecam.
1
pracownik 25 2015-11-27 15:53:24
Spokojne warunki pracy w miłej atmosferze, zgrany, młody zespół. Dobry kontakt z kierownictwem chętnym do pomocy. Dogodna lokalizacja.

1
ona 2015-11-27 15:54:03
bardzo miła praca w przyjemnej atmosferze ;) można poznać ciekawych ludzi i wiele się nauczyć
naprawdę polecam
1
pracownica 2015-11-27 15:54:38
Miła atmosfera dzięki fajnym i zgranym ludziom, praca również bardzo fajna. Praca w porannych godzinach oraz lokalizacja w centrum Katowic to kolejne plusy w tej pracy oraz co najważniejsze kierownictwo bardzo pomocne, gdy ma się problem oraz możliwość dogadania się w każdej sytuacji. Polecam :)
1
Boss 2015-11-27 15:55:54
Miła atmosfera w pracy dzięki młodemu zespołowi to niewątpliwie jeden z atutów Międzynarodowego Operatora Finansowego. Zgrane zespoły współpracujące między sobą oraz bezproblemowy kontakt z kierownictwem dają poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji. Dogodna lokalizacja oraz godziny pracy są drugim mocnym atutem MOF. Można śmiało powiedzieć, że każdy się tutaj odnajdzie, czy to osoba zdobywająca doświadczenie jak i ta, która chce poszerzać swoją wiedzę. Polecam ! :)
2
Sara 2015-11-27 16:11:57
Polecam wszystkim zainteresowanym. W pracy jest bardzo dobra atmosfera, pomocni ludzie, a co najważniejsze jest dobrze rozplanowany zakres obowiązków do godzin pracy. Bardzo chwale sobie lokalizacje, która jest dużym atutem szczególnie podczas zimy.
2
Agnieszka 2015-12-30 11:32:18
Pierwsze 8 opinii to na bank fałszywe opinie. Zobaczcie na datę i godzinę wpisów. Ktoś siedział wtedy i robił "dobrą opinię".
6
dfgg 2016-01-04 15:05:23
Czy ta firma to jakaś ściema? Jest na korfantego w katowicach ale nigdzie nie ma infomacji na jej temat, strony internetowej,jakaś ściema
1
dd 2016-01-05 13:39:19
wiecie coś o tej firmie? nie mają strony internetowej
MM 2016-01-07 09:27:21
Pracuje w tej firmie od niedawna, właśnie skończył mi się okres próbny i dostałam nową umowę. Na początku też się bałam, bo firma nie ma strony i nie ma nic o nich w internecie, ale mimo wszystko spróbowałam i bardzo dobrze na tymw yszłam :-) fajna praca, nie ma napinki, ludzie mili i pomocni, wyplata zawsze na czas, jak musisz wyjsc wczesniej, to tez nie ma problemu. Firma jest nowa na rynku i otwierają nowe oddziały w kilku miejscowościach więc się rozwija. Według mnie nie ma powodu do obaw, a nawet jeśli ktoś powyżej pisał opinie po to, żeby tylko były to zdecydowanie się z nimi zgadzam, jest OK, a jeśli chodzi o stronę, to z tego co dzieś usłyszałam nie mają napinki na to, poza tym szukają teraz grafika więc może będzie :-)
bebe 2016-01-08 11:07:34
nie mają strony internetowej, mało wiarygodni
2
miko 2016-01-08 13:38:45
był ktoś na rozmowie na specjalistę ds obsługi klienta?
Loik 2016-01-20 14:15:01
Ja tam jestem zadowolony, wypłata na czas, nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby były jakieś opóźnienia, prowizja zawsze wypłacana co do grosza. Świąteczne dodatki ( nic wielkiego, ale się ucieszyłem). Atmosfera jest ok, to zależy głównie od ludzi, z którymi się pracuje w oddziale, ale jestem zadowolony. Karta Multisport i ubezpieczenie zdrowotne na niezłych warunkach :)
arek 2016-01-21 13:26:39
hmmm, bez jaj widzę, ze pracownik/vy piszą pozytywne opinie o tej firmie.
1
k-pax 2016-03-15 18:53:55
Jak sobie ktoś przeczyta te 99% podejrzanych pozytywnych "opinii" to dojdzie do wniosku, że nie ma sensu tam składać C.V. Więc firma umieszczając te niby opinie, ośmiesza sama siebie.
2
HiTomi 2016-03-17 09:37:18
Ja w sumie to nie mam na co narzekac, pracuje w jednym z oddzialow i nawet niezle mi sie pracuje. Atmosfera jest ok, ale to raczej zalezy od ludzi z ktorymi sie pracuje. Wyplata podstawowa i prowizje czyli jak pracujesz tyle zarobisz. Na kase nie mam co narzekac bo jest dobra a pracuje w rozkreconym oddziale. Jedyny minus to ta umowa zlecenie na okres probny ale na szczescie juz mam um.o prace. A najwazniejsze to ze nie musze pozyskiwac klientow
4
scarlett 2016-03-31 11:08:30
Pracuje mi się całkiem dobrze, miła atmosfera, bardzo przyjazne kierownictwo. Zarobki ok jak się ma dobry miesiąc to nawet bardziej niż ok.
1
Nick 2016-08-19 10:28:23
Pierwsze słyszę o takiej sytuacji. Może nie mówisz o tej samej firmie?
Nick 2016-08-19 13:57:27
Pierwsze słyszę o tym, że ktoś robi wynik i nie dostaje premii. Ja zawsze dostaję. Nic się nie zmienia od roku, no chyba, że na plus, bo zwiększyły się stawki premii. Ktoś tu chyba robi anty reklamę tylko ciekawe dlaczego.. No chyba, że @szczera coś odwaliła i stąd ta anty reklama :-P Tutaj nikt nie ciśnie za plecami na wynik, jest zdecydowanie lepiej niż w banku.
Nom 2016-08-29 15:15:03
Międzynarodowy Operator Finansowy Sp. z o. o. Oddział w Polsce zatrudnia teraz osoby do rekrutacji wiecie?
Noki 2016-11-11 21:17:13
Czym konkretnie zajmuje sie ta firma?
obecny 2016-11-14 20:39:26
brak wypłat w terminie !! nie polecam
9
obecny 2016-11-14 20:42:16
nie polecam !
7
Zostaw swoją opinię o Międzynarodowy Operator Finansowy Sp. z o. o. Oddział w Polsce - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Międzynarodowy Operator Finansowy Sp. z o. o. Oddział w Polsce