brak logo

OLIVER WYMAN Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o OLIVER WYMAN Sp. z o.o.

oku 2016-01-14 22:20
Z tego co się orientuję fajna atmosfera, ale dosyć niskie pensje
A. 2016-01-31 18:54
Stawki jak na początek zadowalające :)
monique 2016-02-05 20:19
To raczej nie chodzi o język polski:)
A co do pensji to przecież też są różne potrzeby, dobra pensja to też pojęcie względne- jeden będzie skakał z radości jak dostanie 2500 na rekę,drugi za mniej niż średnia krajowa się nawet nie schyli.
Warszawiak 2016-08-03 09:24
Witam
Ja rozmawiałem z firmą o pracy jako programista. Firma pyta jako pierwsza ile chcesz zarabiać, jak nie chcesz podać, to stwierdza, że oni tak nie pracują. Zarówno ja jak i koledzy programiści uważamy, że jeśli firma tak postępuje, to szuka jak najtaniej.
Ja oczywiście nie podjąłem dalszych rozmów z firmą, gdyż jest dla mnie niepoważna i roszczeniowa.
Pozdrawiam programistów tej firmy. Współczuje Wam.
5
Warszawiak 2016-08-03 12:04
Nie bardzo chcę o tym pisać, bo mnie rozpoznają.
Moim zdaniem szukają taniej siły roboczej, bo gdyby szukali uczciwie, to by chcieli się porozumieć. Tymczasem oni udowadniają człowiekowi, że nie jest wart nic, by zgodził się zapewne na ich niskie stawki. Niby firma zagraniczna, za granicą podaje się stawki za pracę.
4
Warszawiak 2016-08-04 07:33
premie za znalezienie taniego programisty np?
Gość 2016-08-04 12:45
Właśnie zauważyłem, że firma nadal szuka programisty, a mojemu koledze odpisali, że znaleźli kogoś z większym doświadczeniem. Tym z większym doświadczeniem opowiadają, że jest 10 studentów na ich miejsce, studentom, że szukają z doświadczeniem seniora, wszystko by tylko zbić stawkę za pracę i znaleźć naiwniaka. Uważajcie na tych cwaniaków, bo z doświadczenia wiem, że firma, która się tak zachowuje zwyczajnie szuka jak najtańszej siły roboczej (najtańszych zasobów). Ten zakłamany system musi upaść! Zwalczaj nieuczciwych pracodawców!
poldek potrzebny to wyrobnik a nie pracownik, niewolnika szukają zapewne.
4
Gość 2016-08-04 15:49
wyższe stanowisko nie zawsze równa się większa pensja, często jest tak, że dodają Ci odpowiedzialności i wymagań, ale pensja zwiększa się o 100-200zł o nadgodzinach płatnych zapomnij jako kierownik.
Jeśli żadna firma nie daje szansy młodym to należy je opodatkować jak banki i markety, bo nie spełniają swojej roli takie firmy. Miało byc lepiej niż za komuny, jest gorzej.
Nie potrzebne nam firmy z zagranicy, które chcą nas tylko eksploatować, a nie chcą nic zainwestować.
Ani ja ani mój kolega nie jesteśmy świeżo po studiach, mamy szerokie doświadczenie, a firma okłamała! Wyzysk nie jest powodem do tego by się cieszyć, że nie trzeba umierać z głodu.
Z wyzyskiem trzeba walczyć i to obowiązek każdego Polaka, zdrajcom należy głowy ogolić.
3
Gość 2016-08-04 18:25
nie wiem, malo mnie to interesuje. tak na prawdę nie ma to znaczenia jeśli umiesz liczyć. Jeśli płacą na B2B dobrze gdzieś to też Ci się to opłaci bardziej niż tyrać na UoP za marny grosz. Myśl, kalkuluj.
Gość 2016-08-04 20:46
do pracy się chodzi zarabiać, wykonywać pracę jak najlepiej, nie na ploteczki, na ploteczki to chodzą baby z HR
Ja nie podjąłem pracy w Oliver, gdyż nie doszliśmy do porozumienia w sprawie finansów. Moim zdaniem szukają tanich wyrobników, ale to tylko moja prywatna opinia, tak czy siak chciałem innych przestrzec, bo może ktoś szuka uczciwej firmy i uczciwie pracuje jak ja, a nie chodzi do pracy na pogaduszki :)
2
Sylwia 2016-08-09 13:45
Co za brednie piszesz @kerol. Pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej o oczekiwania finansowe to w dzisiejszych czasach standar. Firma musi wiedziec na początku, czy jest w stanie sprostać oczekiwaniom przyszłego pracownika.
1
Gość 2016-08-18 20:15
firme stać, tylko szuka taniego pracownika, to taka strategia
3
Gosc 2016-08-21 21:52
,u - z jednej strony tak, ale z drugiej dlatego zatrudniają na i takich stanowiskach glownie w Polsce, a nie np w Niemczech.
Wiadomo, ze specjalista IT zarobi pewnie wiecej niz przecietny pracownik w takiej firmie, ale wciaz duzo mniej niz w Niemczech, Francji czy UK gdzie musieliby mu zaplacic w euro czy w funtach. Poki sie oplaca dla firmy, to tak zatrudniaja
Gosc 2016-08-22 07:46
hjj jeśli pytasz o finanse myślę, że finansowo i rozwojowo lepiej by ci wyszlo gdybys zostala po prostu personalna asystentka jakiegos czlonka zarzadu w fajnej firmie najlepiej z wykorzystaniem twoich jezykow.
abra k. 2016-08-22 10:25
hjj też mnie interesuje to ogłoszenie o pracę, chciałabym jednak najpierw wiedzieć o co chodzi z tym przyjaznym miejscem pracy o którym wspominają w ofercie pracy, dla mnie takie informacje są niezwykle istotne
kandydat 2017-01-02 19:11
Pierwszy telefon w sprawie rekrutacji bardzo negatywny. Pani rozmawiała ze mną jakby miała się na mnie zrzygać. Niechęć i traktowanie jak piąte koło u wozu. 4 etapy rekrutacji - zgodziłem się tylko na 3. Po rozmowie z panią dzwonił menedżer, wypytał dokładnie o doświadczenie - bardzo dobry kontakt. Niestety firma nie jest mną zainteresowana, bo moje wymagania finansowe poszły w górę ze względu na znalezienie pracy gdzie indziej. W połowie grudnia pierwszy kontakt, rekrutacja miała trwać do końca stycznia. Możliwe że trwałaby jeszcze przez luty. Raczej negatywne doświadczenia.
3
Bryndza 2017-01-18 17:59
firmy oliver wyman poszukuje za pośrednictwem firmy rekruterskiej programisty .net oferując z rocznym doświadczeniem za 10.000 zł.
Ja mam dość złe wrażenie o firmie, gdyż osoby, które pracują w firmie oliver wyman na pytanie ile chce zarabiać, chcialy wymusić bym podał j stawkę, pewnie by była jak najmniejsza. Gdyby firma była w porządku, sama by zaoferowała, tak jak robi to rekruterka zewnętrzna
Aneta 2017-03-02 13:38
@Bryndza jakie jeszcze pytania padły podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Jak oceniasz trudność rozmowy?
1
Bryndza 2017-03-05 22:36
nie pamiętam jakie pytania padły, raczej nic konkretnego, najważniejsze pytanie to ile Pan chce zarabiać. Zapewne szukają jak najtaniej idioty. Przepraszam, pisałem w nerwach, bo jak tak można kręcić ludzi jak robi to ta firma.
LP 2017-03-08 11:16
Bez sensu, czyli uważacie, że lepiej jakby przeprowadzali cały proces i na końcu pytali o oczekiwania finansowe tylko po to, żeby powiedzieć, że niestety kandydat jest za drogi? Firmy mają zaplanowane określone budżety na rekrutacje, nie wiem, czy na to wpadliście. Szkoda czasu kandydata i firmy jeśli jest duża rozbieżność w sprawie tak istotnej.
Moje doświadczenie z rekrutacji było pozytywne, wprawdzie nie przyjęłam oferty, bo brałam udział w paru procesach jednocześnie i ostatecznie zdecydowałam się na coś bardziej związanego z moim kierunkiem studiów i zainteresowaniami (pensja podobna). Sam proces był bardzo OK i pytano mnie o wiele innych rzeczy niż tylko kasa.
Aneta 2017-03-08 13:37
@LP wczesna informacja o możliwej wysokości wynagrodzenia jest bardzo ważna zarówno dla pracodawcy jaki i pracownika. Rozumiem, że dobrze wspominasz proces rekrutacji do firmy. Jeśli znajdziesz chwilę to zachęcam Cię również do opowiedzenia kilku słów na temat procesu rekrutacji w naszym formularzu: http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,1004609,1,1
Bryndza 2017-03-10 21:25
to dlaczego na pracuj nie ma podanego wynagrodzenia, a na portalach dla specjalistów jest 10.000 zł dla programisty z rocznym doświadczeniem?
Dlaczego jednym się podaje pensje w ogłoszeniu a innym nie? czemu jest nieuczciwy i nierównomierny dostęp do informacji? Moim zdaniem firma ukrywa wynagrodzenie, żeby zapłacić jak najmniej.
Trzeba skończyć z tym cwaniactwem.
Słucham argumentu cwaniaków, manipulatorów z firmy Oliver Wyman, czemu jedni dostają widełki, a inni nie?
1
Bryndza 2017-03-10 21:26
Dzielicie ludzi na lepszych o gorszych?
Na tych, którzy mają prawo zarabiać więcej i mniej?
Jakie są kryteria? Chcemy je znać
1
Aneta 2017-03-13 11:14
@Bryndza a Ty pracujesz w firmie? Czy myślisz o aplikacji na któreś ze stanowisk?
Bryndza 2017-03-13 15:55
proszę nie zmieniać tematu i odpowiedzieć na pytanie, od czego zależy wynagrodzenie i czy pracownik jest odpowiedni na dane stanowisko, bo mam wrażenie, że firma łamie prawo i dobre obyczaje
1
Aneta 2017-03-13 16:04
@Bryndza niestety w tych kwestiach nie jestem w stanie pomóc. Nie jestem pracownikiem firmy OLIVER WYMAN, dlatego też nie mam odpowiedzi na te pytania. Zależy mi na poznaniu jak najlepiej firmy i jak najpełniejszym poznaniu Waszych opinii.
Bryndza 2017-03-13 18:19
Ja również bardzo dobrze chcę poznać warunki zatrudnienia, bo wie Pani, skończyłem studia informatyczne i nie mogę znaleźć pracy za godziwe pieniądze, gdyż kartel trzyma się u koryta.
1
M&Ms 2017-03-20 19:08
Ta Firma oferuje zbyt niskie pensje a mylnie piszą ze oferują konkurencyjne wynagrodzenie !!! To niestety bardzo demotywujące. Dziwne ze firma zagraniczna, szuka z biegłą znajomością języków i innych kwalifikacji a płaci tak mało porównując do innych warszawskich korporacji. Ludzie nie powinni zgadzać sie na pracę za takie zaniżone stawki i podawać swoich oczekiwań tak niskich, to powoduje, ze oni i im podobne firmy będa szukali tanich pracowników, a nie podniosą swoich kiepskich stawek. Ludzie walczmy o swoje, a nie że w Polsce w nieskonczoność będą nas wykorzystywali ,a mało płacili !
Ciekawe czy Anglicy i inne nacje pracowaliby za takie stawki. O pracownika należy dbać, stworzyć godne warunki, które zatrzymają go w miejscu pracy i bedą motywowały do tej właśnie pracy i produktywności.
2
molly 2017-03-26 18:11
Potwierdzam, pensje niskie
1
Aneta 2017-03-27 10:17
@molly rozumiem, że wysokość pensji oferowana przez OLIVER WYMAN nie jest dla Ciebie do końca satysfakcjonująca. A co możesz powiedzieć na temat oferowanych przez firmę benefitów?
Bryndza 2017-03-28 02:51
a co to ma do rzeczy?
Jak firma zaproponuje dobre pieniądze, to sobie pracownik sam wykupi basen :P
Jednym daje 10.000 zł innym sam nie wiem ile...
Zostaw swoją opinię o OLIVER WYMAN Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLIVER WYMAN Sp. z o.o.