brak logo

NCC Montage

Warszawa

Opinie o NCC Montage

linka 2016-03-01 22:06:27
ma ktoś adres mejlowy lub tel do biura w warszawie ?
6
No 2016-03-22 10:57:22
Szkoda czasu na tą mutacje polsko -szwedzka . Tam gdzie polak wklada swoje łapy tam jest (usunięte przez administratora)
Paluch 2016-04-18 12:02:00
omijajcie ich szerokim łukiem, własnie pracuje dla nich w danii to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagłady a nie budowa.Wszystko biegiem , zresztą jak jest polski nadzór to niczego innego sie nie można spodziewac.
1
Karol 2016-04-22 10:46:34
kolego Paluch możesz troszke jasniej jak to tam wyglada w tej Danii czy to jest budowa szpitala w Herlev bo mam od nich oferte pracy tam jako ciesla.
zibi 2016-05-09 19:59:38
Ktoś podszywa się pod moje nazwisko i wystawia pojebane opinie pozdrawiam Paluch.Ja pracuje na szpitalu w Kopenhadze i jak czujesz się fachowcem to nie masz czego się obawieć
1
Lolek 2016-09-26 13:36:06
Zibi jeżeli jest tak dobrze to czemu w azf robisz
4
runner 2016-09-26 22:01:45
A wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna chociazby na kierownika robót - supervisor? Chętnie bym sie załapał, zwłaszcza, że posiadam odpowiednie doświadczenie.
marian 2016-11-10 13:34:18
A jak tam budowa w Kopenhadze szpitala jaka atmosfera i kierownictwo dzieki za info
w......ny 2016-11-25 21:31:41
ncc montage to kołchoz nie pchajcie sie tu powiem tyle format bis ludzie zjeby po formacie i kierownictwo również dania porażka totalna praca 7-18 na hotel 50 km wiec zanim sie ogarniesz jest 21 i spać bo w robocie zapierdol odradzam wszystkim mądrym i nie słuchajcie co wam powie Beata z biura
Zostaw swoją opinię o NCC Montage - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NCC Montage