brak logo

NCC Montage

Warszawa

Opinie o NCC Montage

linka 2016-03-01 22:06
ma ktoś adres mejlowy lub tel do biura w warszawie ?
14
No 2016-03-22 10:57
Szkoda czasu na tą mutacje polsko -szwedzka . Tam gdzie polak wklada swoje łapy tam jest (usunięte przez administratora)
1
Paluch 2016-04-18 12:02
omijajcie ich szerokim łukiem, własnie pracuje dla nich w danii to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagłady a nie budowa.Wszystko biegiem , zresztą jak jest polski nadzór to niczego innego sie nie można spodziewac.
3
Karol 2016-04-22 10:46
kolego Paluch możesz troszke jasniej jak to tam wyglada w tej Danii czy to jest budowa szpitala w Herlev bo mam od nich oferte pracy tam jako ciesla.
1
zibi 2016-05-09 19:59
Ktoś podszywa się pod moje nazwisko i wystawia pojebane opinie pozdrawiam Paluch.Ja pracuje na szpitalu w Kopenhadze i jak czujesz się fachowcem to nie masz czego się obawieć
3
Lolek 2016-09-26 13:36
Zibi jeżeli jest tak dobrze to czemu w azf robisz
6
runner 2016-09-26 22:01
A wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna chociazby na kierownika robót - supervisor? Chętnie bym sie załapał, zwłaszcza, że posiadam odpowiednie doświadczenie.
marian 2016-11-10 13:34
A jak tam budowa w Kopenhadze szpitala jaka atmosfera i kierownictwo dzieki za info
w......ny 2016-11-25 21:31
ncc montage to kołchoz nie pchajcie sie tu powiem tyle format bis ludzie zjeby po formacie i kierownictwo również dania porażka totalna praca 7-18 na hotel 50 km wiec zanim sie ogarniesz jest 21 i spać bo w robocie zapierdol odradzam wszystkim mądrym i nie słuchajcie co wam powie Beata z biura
1
kt 2016-12-13 11:23
Do pracowników biurowych z NCC montage - uwazajcie na swoje telefony komórkowe,, jak sie domyślacie lub tez nie , wasze rozmowy sa nagrywane i odsłuchiwane .
4
Nick 2017-02-01 14:21
Ma ktoś nr do biura ??
Hanna 2017-03-01 15:18
@Nick - może tu coś znajdziesz - https://www.ncc.group/contact-us/?pageIndex_3320=1 ?
RE: HANNA 2017-04-18 12:37
Pani redaktor podaje Pani namiary na główną siedzibę NCC w Sztokholmie :) NCC Montage to polska pod-spółka. Na głównej stronie stronie NCC https://www.ncc.dk/arbejd-hos-ncc/ncc-montage/ można znaleźć między innymi:

Tommy Bar-Sawme
President, NCC Montage
+46 702 21 33 20

Miś 2017-06-21 13:03
Jakie są warunki pracy w Szwecji dla cieśli? zarobki-kwatery-dojazdy-zjazdy na urlop,umowa o pracę... czy ktoś uczciwy może dać odpowiedź
Don 2017-06-22 09:12
Czy faktycznie pracują kierownicy czy majstrzy po firmie format i lambda i narzucają tamte okropne metody na budowach??
Zostaw swoją opinię o NCC Montage - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NCC Montage