Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tera - 2014-06-27 22:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lego - 2014-06-16 20:27:32]:
z tego co mi wiadomo na te chwilę, to rzeczywiście szukają kierowcy i masz szczęście bo chyba na polskie drogi
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-30 18:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-30 18:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
zdjecie uzytkownika
geko - 2014-09-03 15:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-06-30 18:42:50]:
cześć. ja również widziałem oferte dla kierowców. Jednak mam pytanie czy często w Astrze szukają ludzi na inne działy? na przykład na magazynowanie lub konfekcjonowanie? znajomi mówili mi , że praca tutaj jest całkiem ciekawa, a sama firma bardzo dobrze zorganizowana. Wszystkie szczegóły pracy podobno są dokładnie wyjaśniane
zdjecie uzytkownika
Michaś - 2014-09-04 17:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam mam zapytano odnośnie kierowcy kat.C+E czy kierowcy mają umowę o pracę czy zlecenia, i jak jest z rozwożeniem czy dalej gonitwa po marketach na początek solówkami czy odrazu dostajesz siodło i naczepę..Bo słyszałem że się pozmieniało na lepsze w Astrze przynajmniej dla kierowców.
zdjecie uzytkownika
kandi - 2014-09-18 02:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michaś - 2014-09-04 17:37:11]:
jeżeli chodzi o stanowisko kierowcy o którym wyżej wspominasz @michaś, to Astra nie ma zbyt wysokich wymagań. Nawet doświadczenie które zazwyczaj jest głównym kryterium do przyjecia na takie lub podobne stanowiska, przy ofercie Astry wystarczy , że wynosi około roku. Co do umowy to mają teraz te o pracę
zdjecie uzytkownika
Solo - 2014-09-29 18:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Astra najgorsza firma w której pracowałem po pierwsze umowa zlecenie dalej kierowcom (b i C) w sierpniu po zabierane premie gdyż firma ma kryzys po drugie jak was wsadzą do volvo fm 9 + 8 punktów np.Warszawa przepał macie gwaratowany . Następnie nie ma wyjazdu bez braków w towarze u mnie największa ilośc to 400 śmietan frigo. Ogólnie za 119 zł na ręke gdzie wyjeżdzacie o 4 a wracacie koło 18 czyli 14 godzin w pracy więc wychodzi 8,5 zł na godzinę lepiej zarobisz na budowie i nie masz nerwów że braki albo Itd. Moim zdaniem nie można dać się tak poniżać bo nigdy w kraju tym nie będzie dobrze. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
babinicz - 2014-10-05 22:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Solo - 2014-09-29 18:06:06]:
już Ty nie porównuj pracy w Astrze z tą jaką możesz spotkać na budowie. Wiem , że chcesz przedstawić swoją sytuacje w Astrze jako tragiczną , ale nie przesadzaj. Ludzie wokoło dobrze wiedzą , że aż takiej tragedii to tutaj nie ma. Moim zdaniem jet wiele innych i to sporo gorszych miejsc pracy. pozdro
zdjecie uzytkownika
kierowca ze stazem - 2014-10-06 08:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widocznie źle trafiles "solo" ja pracuje w firmie juz kilka lat i zaczynałem od róznych samochodow, wszedzie trzeba troche dac od siebie a nie tylko oczekiwac zlotych gor. nie ma sensu oczerniac firmy i psuc opinii o reszcie pracownikow…

moja osobista rada, załoz firme, zdobadz prace dla ludzi i wtedy oceniaj czy da sie lepiej.
zdjecie uzytkownika
kierowcaff - 2014-10-07 11:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Może orientuje się ktoś czy biorą na przyuczenie ?? Posiadam kat.C + przewóz ale niestety bez doświadczenia
zdjecie uzytkownika
Xxxx - 2014-10-07 17:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie szukają chyba kierowcow...a tym bardzoej ze nie masz doswiadczenia
zdjecie uzytkownika
przesada - 2014-10-22 14:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to już w zadnej firmie nigdy nikogo bez doświadczenia nie chc a przyjąc, kurczę przecież to paranoja tak nie przyjmować bez doświadczenia, przecież to doswiadczenie trzeba gdzieś zdobyć a samemu się tego nie zrobi. mam napisac, ze interesuje sie samochodami o 5 roku życia więc mam doświadczenie, bo już nie wiem co robić?
zdjecie uzytkownika
nadzieja - 2014-10-22 15:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przesada - 2014-10-22 14:47:43]:
ha ha! troche masz i racjii, ale tak to juz jest, z drugiej strony samochod to nie zabawka. Moze sprobuj i ci sie uda.
zdjecie uzytkownika
topaz - 2014-11-07 21:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szofer - 2012-12-24 12:33:42]:
hej!
cos czesto w astrze auta topazu ostatnio stoją, kolejną trafna inwetycja??
ktos w temacie moze na forum?
zdjecie uzytkownika
Laski - 2014-11-14 10:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami spotyka się takie zachowanie, że dobry (już nie mówiąc idealny) kandydat powinien być młody mieć 10 lat doświadczenia, być oczywiście po studiach kierunkowych (najlepiej magister) i zadowolić się płacą rzędu najniższej krajowej. Czyżby takie samo myślenie panowało w astrze, czy są jednak nieco bardziej cywilizowani?
zdjecie uzytkownika
laski 2 - 2014-11-14 11:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapewne to zalezy na jakie stanowisko chcesz sie dostac, ale praca kierowcy nie wymaga duzej wiedzy, tylko doświadczenia a i zarobki nie naleza do najnizszych krajowych, ale to chyba kazdy orientuje sie, ile sie zarabia srednio na Tirach. Mówią ludzie ze jak na zarobki w kraju + pelny zus to oferuja dobre zarobki.
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2014-11-23 01:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [babinicz - 2014-10-05 22:38:52]:
bo to jest astra kolego błąd popełniłeś tak jak ja szefostwo kase ma ale dla siebie
zdjecie uzytkownika
kierow. - 2014-11-28 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestme keirownikiem ale jest mi do niego blisko bo to tylko pare liter roznicy ;) tak szczerze to jestem keirowca i poszukuje wlasnie jakiesj parcy najlpiej w logistyce, bo kurierem jakis paczek nei chce byc bo to za mala kasa. ciekawe ile tutaj oferuja za prace i czy sa jakies specjalnego dodatki?
zdjecie uzytkownika
THE END - 2014-11-29 22:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sranie w banie ! likwidator konczy robote i gasi swiatlo, jedni się ciesza a inni co mądrzejsi już szukają roboty bo ich już nie ma i takie sa fakty....cala okolica już wie co jest grane a oni udaja, ze nic się nie stało a prawda jest taka, ze będzie bolało i to wielu.... ale może jest sprawiedliwość na tym swiecie i choć Pan Bog nie rychliwy to sprawiedliwy i tylko to nam już pozostalo.. bylo nam milo ale wam mroweczki już dziękujemy! the end!
zdjecie uzytkownika
magnes - 2014-12-01 11:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,że topaz to wykupił?
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-12-01 13:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chyba nie. tak ludzie gadaja, ale podobno ma tylko wynajmowac czesc magazynu
zdjecie uzytkownika
xyyy - 2014-12-01 22:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi handlowiec topaza przy robieniu zamowienia mowil, ze od 15 stycznia beda robic zaopatrzenia do wszystkich sklepow i juz z astry i ze od 31 12 wprawadzaja sie na calosc wiec to prawda....nie zadna czesc tylko wszystko! wiec cisnienie maja jak nic, nie wiem tylko kto wieksze...kupujacy czy kupieni
zdjecie uzytkownika
xyyyx - 2014-12-02 07:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze, wynajem dlugoterminowy i rozbudowa magazynu, takie u nas chodza wiesci
zdjecie uzytkownika
xyyyyyz - 2014-12-07 21:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to ma wspolnego z wiara???? taka jest prawda i takie sa fakty a kto glupi niech dalej w to wierzy ciekawe co zrobi za miesiac jak juz stanie sie to faktem ... w co bedzie wierzyc... zreszta ci co tam pracuja wiedza kto pisze te pochwalne teksty i najprawdziwsza prawde!
zdjecie uzytkownika
kulawy - 2014-12-12 20:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uważam , aby pozytywne wpisy na temat pracy w Astrze powinny być traktowane jako pochwalne teksty, które nie mają w sobie ziarna prawdy. Wręcz przeciwnie mogę powiedzieć wiele dobrego o pracy tutaj. Jeśli ktoś chce się przekonać o tym na własnej skórze to polecam zaaplikować do tej firmy. Pracy jest sporo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Astra Logistyka Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x