Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Astra Logistyka Sp. z o. o.

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
skorpion - 2015-07-18 18:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Astra to dobra firma pracowałem tam parę lat tylko ludzi za ciemnote mają a sami niepotrafią czytnikòw obsługiwać prezes obieca wam wszystko jak jest pełno roboty a potem srały migdały
zdjecie uzytkownika
koder - 2015-07-22 22:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adolf - 2015-07-01 23:01:30]:
czyli dają tyle nadgodzin> Jak to się przaklada na zarobki skoro tye sie pracuje to pewnie dość dużo się zarabia>? Dajcie mi znać jak to jest z tymi nadgoszinami i czy można ich nie robić? Czy można po prostu wypracowywać standarowe godiny pracy ludzkie tak jak się według kodeksu pracy pracuje :) Chciałem tam aplikować
zdjecie uzytkownika
fdv vvfd - 2015-07-24 20:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie wam tyle obiecuja co tam....dawali kase aby przychyodzic w sobote i niedzile a na koniec miesiaca potracili to z wyplaty.....
a ten co tak chce silnie aplikowac do astry to cos mi sie wydaje ze juz niedlugo bedzie musial jednak gdzies aplikowac i oby do takiego samego dobrego jak on sam!
zdjecie uzytkownika
byl tam kiedys - 2015-07-31 20:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj tak, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale tam póki Starzy rządzili to iludzie sie firmy trzymali, firma sie rozwijala z kazdym rokiem jadac do warszawy zwlaszcza w weekendy milo bylo na firme popatrzec, wizytowka okolicy a jak mlodziez za stery usiadla to poszłoooooo wszystko psu (usunięte przez administratora). a ludzie na bruk, szukac szczescia w terenie.
z tego przykladu mozna takze wyciagnac kilka madrych moralow.
trzymajcie sie panowie i panie "alleluja i do przodu"!jeszcze moze byc o Was glosno i moze jak sie rozwiniecie to beda znow tlomy na rekrutacjach tak jak w siedlcach, podobno macie tam rozwojowa, dobrze rokujaca kadre menadzerska czyli wlasciwi ludzie na wlasciwych miejscach dacie rade!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-08-06 22:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze mi ktos odpowiedziec dlaczego na swojej stronie pisza ze maja ponad 50 aut, zdjecia floty ktorej juz nie sa wlasicielami od ponad roku, bo z tego co wiem maja juz tylko 9 aut..... gdzie te centra dystrybucyjne w Polsce? gdzie te skanery w magazynie?.... czy mozna tak sobie bezkarnie pisac takie klamstewka???? to jakas fikcja nie majaca nic wspolnego z rzeczywistoscia!
o rany co oni tam wypisuja na tej stronie......:(
epoka kamienia lupanego + bujna fantazja administratora strony = paskudne oszustwo!
zdjecie uzytkownika
niezależny_obserwator - 2015-08-18 08:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do 'był tam kiedyś". Czy wy przestaniecie w końcu pisać sami do siebie i to jeszcze z takim żałosnym błędami ortograficznymi? "dobrze rokujaca kadra menadzerska" Ty tak poważnie? Chyba nie wiesz co to znaczy. Tacy ludzie którzy nie dostrzegają, że w firmie jest źle od dawna przyczyniają się do jej upadku, a później i tak się zwiną bez żadnych konsekwencji. Bycie dobrym menadżerem nie polega na włażeniu w ... szefostwu i braku szacunku do pracowników szeregowych, ale wy jak zwykle wiecie lepiej albo "lepij". Pozdrawiam i proszę o adres gdzie mam przesłać słownik ortograficzny(w sumie to wiadomo gdzie).
zdjecie uzytkownika
Pytanie - 2015-08-21 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z praktykami studenckimi w tej firmie ? Przyjmują ? Jak wygladają obowiązki praktykanta ?
zdjecie uzytkownika
afek - 2015-08-22 20:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jest w tych błędach ortograficznych, mam wręcz dziwne przeczucie, że fdv vvfd, byl tam kiedys oraz ciekawy to jedna i ta sama osoba, ale oczywiście mogę się mylić. @niezależny_obserwator, a możesz napisać jasno co miałes na myśli pisząc, że w firmie się dzieje źle, a ludzie tego nie widzą? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
likwidator - 2015-09-08 16:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze gasić światło i do domu.....
krowy doić bo potrzeby coraz większe!
zdjecie uzytkownika
dsa - 2015-09-22 00:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, rozumiem, ze sprawy prywtane też sa ważne, ale jednak może skupmy się na merytorycznej cześci tego forum. Słyszałam,ze w logistyce teraz można wiecej zaorbić niż jeszcze kilka lat temu i ze średnie pensji to mniej wiecej 3000 zł nettto dla nowo przyjętych osósb. Ciesze się, ze w ogóle mają jakaąs droge awansu.
zdjecie uzytkownika
wolwo - 2015-09-26 23:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda ze sokolow tez juz sprzedali?? mowia, ze to juz tylko formalnosc i kwestia czasu.....
zdjecie uzytkownika
laleczka - 2015-10-15 21:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uuuuuu.........normalnie szał!
czyli z orła wyszedł pospolity nielot......
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-10-22 03:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że z orła wyszedl pospolity nielot, bo jednak nie bardzo rozumiem. Chyba astra logistyka dobrze sobie radzi w branży, przynajmniej takie mam wrazenie. Tutaj jednak czytam o jakis sprzedażach, to może moje wrazenie jest mylne. Serio widać równie pochyła w dół i firma podupada, były juz jakies zwolnienia?
zdjecie uzytkownika
pik - 2015-11-04 09:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas zatrudniają, tylko nie LENI! dla takich tu miejsca nie ma!
uczciwych, solidnych tylko takich firma docenia i rzetelnie płaci a to bardzo istotne w dzisiejszych czasach.
wszystkim co przychodzą naciągnąć, wykorzystać albo liczą na to aby zarobić i się nie narobić a przy okazji coś ukraść mówimy kategoryczne nie!
wiem dobrze bo znajomy tam pracował i wypowiada się pozytywnie zwłaszcza o zarządzających
także potencjalnym przyszłym pracownikom powodzenia życzę i serdecznie polecam, firma godna zainteresowania
zdjecie uzytkownika
pik - 2015-11-04 09:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas zatrudniają, tylko nie LENI! dla takich tu miejsca nie ma!
uczciwych, solidnych tylko takich firma docenia i rzetelnie płaci a to bardzo istotne w dzisiejszych czasach.
wszystkim co przychodzą naciągnąć, wykorzystać albo liczą na to aby zarobić i się nie narobić a przy okazji coś ukraść mówimy kategoryczne nie!
wiem dobrze bo znajomy tam pracował i wypowiada się pozytywnie zwłaszcza o zarządzających
także potencjalnym przyszłym pracownikom powodzenia życzę i serdecznie polecam, firma godna zainteresowania
zdjecie uzytkownika
piękna - 2015-11-24 12:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w Sokołowie poważnie nie ma się już czym pochwalić, tylko trzeba na swojej stronie wklejać zdjęcia obiektu którego WŁAŚCICIELEM JEST DAWNO TOPAZ???!!

ale wstyd!



zdjecie uzytkownika
erwin - 2015-11-25 13:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tir, dlaczego piszesz, że położyli firmę, jak nadal jest mozliwość znalezienia tutaj zatrudnienia, tylko jak napisał pik - leni nie potrzebują. Może jesteś własnie w tej grupie osób, której nie chce się pracować. Skoro firma potrafi rzetelnie płacić jak napisał kolega, to może jednak warto spróbować?
zdjecie uzytkownika
tir.. - 2015-11-26 13:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
erwin królu złoty! zdejm różowe okulary i powiedz prawdę albo walnij się czymś ciężkim tam gdzie masz jeszcze czucie pracowało tam w opolu ok 150 osób a dziś może 15 .....czy nazwiesz to rozwojem i ciągłymi przyjęciami na dobrych warunkach? no chyba, że tylu leni do tej pory tam było i została sama elita to przepraszam za wątek
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-12-03 22:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę tylko 15 osób tam pracuje? Nie wierzę. Przcież samych kierowców jeszcze niedawno było pięćdziesięciu???? Do tego pracownicy biurowi, produkcja, magazynierzy??? Niemożliwe, że zostało tylko 15 osób.
zdjecie uzytkownika
grzech - 2015-12-05 18:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli to prawda co piszecie to powiem wam, ze jezeli z tak duzej firmy niegdys zostalo tylko tyle osob to zastanawia mnie co takiego sie stalo, ze takie drastyczne zmiany
zdjecie uzytkownika
pani - 2015-12-11 08:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż łatwo przyszło, łatwo poszło......taki to chichot losu!
zdjecie uzytkownika
ciero - 2015-12-15 21:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzijee, ze teraz po nowym roku cos sie zmieni i bedzie lepiej, czasami tak sie zdarza ze cos pojdzie nie tak,trzeba byc dobrej mysli moze nie wszystko stracone
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2015-12-15 22:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha, ha, ha a to dobre........
dowcip roku jak nic!
buacha.......
zdjecie uzytkownika
ilnkia - 2015-12-28 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mmmm dlaczego to ma być dowcip? Też czytałem o tym zmianach, sądzisz że to plotka, niby po co. Im i tak jest potrzebny nowy sprzet nie od dzisiaj w firmie.
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2015-12-30 20:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty welniana istoto czytaj ze zrozumieniem mieli ponad 50 aut a zostalo im 5 to chyba nie jest wymiana taboru na nowy co.,....

zdjecie uzytkownika
ypaoa - 2016-01-02 15:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie jak tak mało samochodów zostało to coś sie dzieje.. chociaż z drugiej srrny moze bedzie wymiana na nowe po prostu, jak myślicie?
zdjecie uzytkownika
driver - 2016-01-09 21:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba jednak wymiana,przyszly wlasnie dwa nowe dafy i mowia ze beda 4 actosy, zobaczymy. samochodów jest 15 czy cos kolo tego
zdjecie uzytkownika
luiz - 2016-01-10 20:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka jak się widzi i rozmawia z ludźmi w terenie, póki Prezesowa sama wszystko w garści trzymała to firma kwitła i bogactwem po oczach biła wszystkich, dając pracę masie ludzi, zawsze kilka kroków przed wszystkimi, kobieta obdarzona czymś takim czego wyuczyc sie nie da, zwali wtedy firmę w opolu karinktonami siedlec a jak jest teraz to widac, taka sobie miernotka, chwalic sie czym nie ma i nic tu nie zmienią ani nieprawdziwe samochwały ani negatywy, to co było nie wróci, było i nie ma.......nie ma bazy na obecne czasy, aut, ludzi ani pomyslu
zdjecie uzytkownika
Zduk - 2016-01-21 21:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ypaoa ja też myślę, że będzie wymiana na nowe i że wtedy coś się ruszy tak jak powinno, w końcu dlaczego nie, prawda? Z któego jesteś działu, chyba Cię znam
zdjecie uzytkownika
alf - 2016-01-24 22:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre w firmie zostało pietnaście osob, dwu klientów a ten pyta o działy...... KUMPEL Z KORPO!! panowie co wy jaracie ze tak w czajnik wali??
zdjecie uzytkownika
były dobry klient - 2016-01-28 15:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś korzystałem z usług tej firmy. W porę zrezygnowałem...
Szkoda, bo tyle lat działaliśmy razem i do 2014 roku wszystko działało idealnie. Konkurencja nawet zagraniczna niedorastała im do pięt.
Pozdrawiam starą ekipę a nowym pracownikom współczuję, bo raczej nie będzie już nic z tego.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-28 23:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i takich opinii jak ta powyżej mi tu brakowało, to właśnie one oddają rzeczywisty obraz tego co się w tym dobrobycie dzieje od jakiegoś czasu...podpisuję się pod nią obiema rękami!
zdjecie uzytkownika
przewoźnik - 2016-02-07 20:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś moj kolega jeździł u nich, 20 tys zl spłacali mu przez trzy miesiące w ratach po 1000 złotych, dzwonił setki razy ale juz nawet nie odbierali, pożyczał pieniądze na paliwo od innych zleceniodawców - komentarz chyba zbędny! totalna porażka! a za uszkodzenie kartonu mleka potrącili mu od razu przy pierwszej fakturze żebym ich przypadkiem nie oszukał i koniecznie rozliczył się uczciwie z firmą...temat rzeka, prawdziwa poezja
zdjecie uzytkownika
beniek - 2016-02-12 23:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w czym wy macie problem, toż to BANKRUT...kto jeszcze o nich myśli poważnie albo bierze pod uwagę??
zdjecie uzytkownika
lodzia - 2016-02-22 21:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a taka była firma.....tyle ludzi pracowało no i faktycznie dla kogoś, kto nie wie w którym chce iśc kierunku, żaden wiatr nie będzie sprzyjający
zdjecie uzytkownika
Była - 2016-03-05 22:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie zrobili porządek i spokojnie sobie pracują...
zdjecie uzytkownika
mrówka - 2016-03-07 23:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i dobrze dziś dla oszustów, hochsztaplerów i wykorzystywaczy juz miejsca nie ma! rynek zweryfikował i pokazał gdzie ich miejsce a klienci docenili poziom usług i jakośc oferowanych produktów zwłaszcza w ostatnim okresie, biedny i ciemny lud już wszystkiego nie łyknie jak niektórym się wydaje, nawet ci prości potrafią czytac i logicznie myślec tak zwani wrogowie biznesu....a jak widac nie wszystkim się to mieści pod sufitem
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-03-10 20:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadna firma z żadnej branży prowadząc uczciwie działalność nie pomnażała swego majątku w takim tempie więc albo rąbali pracowników na maksa albo klientów sprzedając im jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod dobrą marką no chyba, że robili i jedno i drugie.. czas i przepisy zweryfikowały takie działanie i na rynku zostali tylko uczciwi a tacy muszą się zwijać, nie ma wyjścia, brutalne ale sprawiedliwe
zdjecie uzytkownika
Byla - 2016-03-12 18:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy są szczęśliwi a najbardzej pracownicy ,którzy znaleźli sobie duzo lepsze miejsca pracy.Nikf nie tęskni za ta firma .
zdjecie uzytkownika
szonki - 2016-03-19 12:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byla, zauwaz, że powyżej ludzie pisali o poprawie warunków, że teraz atmosfera jest naprawdę dobra i wszystko zmienia się na plus, nawet podobno socjal lepszy.
zdjecie uzytkownika
Była - 2016-03-19 13:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki socjal - jaka poprawa ?
wszyscy pouciekali i sa zadowoleni.tak jak pisałam nikt już nie tęskni i nie pamięta o Astrze.I bardzo dobrze...
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-03-20 12:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były dobry klient - 2016-01-28 15:04:27]:
A dla kogo byłeś dobry klient ?
zdjecie uzytkownika
Zduk - 2016-03-21 15:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba trochę Cię @była pogrzało, zresztą nie rozumiem dlaczego tak źle się wypowiadasz, ogólnie to dobra sytuacja chyba, lenie odeszły faktycznie, a podwyżki się pojawiły
zdjecie uzytkownika
jeszcze nie była ale wkrótce - 2016-03-21 20:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
była ma rację!
o jakim ty socjalu piszesz? czy ty wiesz co to jest socjal???
to łagry....nawet opieki nad chorym dzieckiem nie mogłam wziac, minimalne krajowe płace + premia której nikt nie dostanie jak wodzom w miesiącu pójdzie coś nie tak więc trzeba robic zrzutę i po premiach...
przeczytaj najpierw kodeks pracy, co znaczy warunki socjalne i daj znac jak to wygląda na tle twojej korporacji ok

zdjecie uzytkownika
dary losu - 2016-03-21 23:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chodzi o to czy ktoś za nimi tęskni czy nie, ludzie byli i pracowali jak była firma, klienci i praca a odkąd zaczeły się wizje i nowe pomysły to co robic w firmie transportowej bez aut, w magazynie składowym bez zleceniodawców lub z zakładzie mleczarskim w którym nie przerabia się mleka bo nie ma na czym.... komu się już udało to odszedł a reszta - pare osób czeka aż nowy pracodawca da znac od kiedy zaczyna pracowac u niego...ani jeden myślący człowiek nie wiąże już żadnych nadziei z tą firmą, po za jedną:) bo tym dwóm pozostałym też już chyba przeszło.
co robic, jak życ......wrony liczyc czy puste miejsca paletowe..
zdjecie uzytkownika
Byla - 2016-03-22 07:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do nie była ale wkrótce. Napisz,gdzie jest tak dobrze z socjalem to chętnie pójdę bo niestety żadnej roboty nie mam,a żyć trzeba.gdzie socjal jeże sie strumieniami ?
zdjecie uzytkownika
był - 2016-03-23 09:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba było nie handlować firmy to byś miał gdzie pracować, sory - ludzie by na ciebie pracowali tak jak przez minione 20 lat ..
nie trudno sie domyśleć kto i po co pisze to samochwalne teksty - aż taka desperacja żeby trzeba było uskuteczniać kreatywny marketing?
ale jak się z uporem twierdzi, że pracowali u nas zawsze tylko lenie, naciągacze, ku*wy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tak się to później kończy
zdjecie uzytkownika
aleks - 2016-04-03 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może to jednak @był nie kreatywny marketing ale realne prawdziwe opinie, co? natomiast od kierowców od nich z floty słyszałam że są zadowoleni ale nie mówili mi o stawkach, powiecie wy?
zdjecie uzytkownika
tpaoak - 2016-05-07 15:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co ja wiem to u nich na logistyce też mozna naparwde dobrze zarobic, bo mają bardzo sprecyzowaną branże i nie widze, zeby działo sie u nich coś dziwnego, raczej na plus jest ze wszytkim no i kasa też jest na czas z tego co wiem właśnie wiec to tez jest plus.
zdjecie uzytkownika
..,., - 2016-05-17 11:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszą opinie wystawiają zewnętrzni obserwatorzy i klienci a co się o nich mówi w terenie i po za nim to chyba wszyscy zainteresowani wiedzą więc sytuacja jest dość jasna.
dodatkowo jest zasada, że leżącego się nie kopie!
widać było co mieli kiedyś a co mają teraz, to chyba nie jest zmiana na plus to mówi samo za siebie..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert