Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Astra Logistyka Sp. z o. o.

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byly - 2015-03-23 21:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to rozwineli skrzydla........buaha!
zdjecie uzytkownika
.......... - 2015-04-21 21:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a sokolow co tam bedzie?? tez topaz?
zdjecie uzytkownika
Odp.... - 2015-04-22 07:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co w siedlcach, przenosza firme
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-04-23 19:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mowia ludzie ze nie topaz tylko od wrzesnia jakis oddzial duzej sieci tam bedzie ale wlasnosc prywatna maja prawo zrobic co chca ze swoim majatkiem, oby sie tylko z ludzmi w porzadku rozstali to bedzie ok!
zdjecie uzytkownika
dyl - 2015-06-08 20:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzis zwolnili 20 z astry w sokolowie podlaskim z metkowania prodokci magazynierow
zdjecie uzytkownika
xyzzzzzz - 2015-06-09 22:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to dopiero poczatek
co tam sie dzieje........
no spelniaja sie marzenia, nie bedzie ludzi i klopotow, nareszcie wszedzie ulubiony porzadek! to na czym znamy sie najlepiej...
zdjecie uzytkownika
Odonel - 2015-06-19 23:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Astrze chyba już jakiś czas nie było nowych zatrudnień i rekrutacji, przynajmniej ja już trochę śledzę internety i niestety nie mogę nigdzie ich znaleźć, nie wiem czy to jest dlatego, że źle szukam, no ale słyszałem właśnie że ludzie z firmy Astra dosyć często się nie zwalniają z pracy, więc pewnie dlatego.
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwww - 2015-06-21 11:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakim to trzeba byc deklem aby takie teksty pisac???
z ponad 100 osob zatrudnionych w startym opolu zostalo moze 30 z sokolowie a ten pisze jak tam musi byc dobrze ze sie nie zwalniaja...
dalej marketing prowadzimy?
zdjecie uzytkownika
asterkowicz - 2015-06-21 21:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak dzieki takim zabiegom jest nas astrowiczow juz w topazie 14 w magazynie i od nastepnego poniedzialku jeszcze dochodzi 3 nie liczac dziewczyn w biurze.....
nie ma tego zlego, co na dobre nie wyjdzie, jedni sie zwijaja drudzy rozwijaja......
zdjecie uzytkownika
Emu - 2015-06-24 19:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogłoszenie na OLIXie do opola starego na magazyn, i jest to oferta topazowska. Więc napewno potrzebują ludzi. Zobaczycie jak się pracuje pod rządami topazu,będziecie z żalem wspominać poprzedniego właściciela.
zdjecie uzytkownika
1358 - 2015-06-25 20:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej Dyzma inteligentni ludzie o konkurencji albo nie mowia wcale albo tylko dobrze! nie slyszales tego???
zdjecie uzytkownika
byly z astry - 2015-06-25 20:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,tak oczywiscie prezesie bedziemy z zalem cie wspominac i lac lzy krokodyle zwlasza za te obietnice liczne, za aneksy z podwyzka, za dodatkowo dobrze platne niedziele, za premie ktorych nie ma, za obiecane dojazdy, za gwarantowany rozwoj i pelne rece roboty i sto roznych rzeczy ktorych nie sposob zliczyc
zdjecie uzytkownika
byla - 2015-06-25 20:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i za to dzisiejsze zwolnienie 50% kadry w biurze a i dziekujemy wam za wieczorne i poranne udoje - to dla zorientowanych w temacie!!!
zdjecie uzytkownika
Emu - 2015-06-30 10:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie gadać tylko brać się do roboty leniuchy!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
adolf - 2015-07-01 22:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty cwaniak te leniuchy jak ich nazywasz w miesiacy tyraja po 280 godzin..... czaisz temat...
zdjecie uzytkownika
adolf - 2015-07-01 23:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty cwaniak te leniuchy jak ich nazywasz w miesiacy tyraja po 280 godzin..... czaicie temat...
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2015-07-18 18:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Astra to dobra firma pracowałem tam parę lat tylko ludzi za ciemnote mają a sami niepotrafią czytnikòw obsługiwać prezes obieca wam wszystko jak jest pełno roboty a potem srały migdały
zdjecie uzytkownika
koder - 2015-07-22 22:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adolf - 2015-07-01 23:01:30]:
czyli dają tyle nadgodzin> Jak to się przaklada na zarobki skoro tye sie pracuje to pewnie dość dużo się zarabia>? Dajcie mi znać jak to jest z tymi nadgoszinami i czy można ich nie robić? Czy można po prostu wypracowywać standarowe godiny pracy ludzkie tak jak się według kodeksu pracy pracuje :) Chciałem tam aplikować
zdjecie uzytkownika
fdv vvfd - 2015-07-24 20:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie wam tyle obiecuja co tam....dawali kase aby przychyodzic w sobote i niedzile a na koniec miesiaca potracili to z wyplaty.....
a ten co tak chce silnie aplikowac do astry to cos mi sie wydaje ze juz niedlugo bedzie musial jednak gdzies aplikowac i oby do takiego samego dobrego jak on sam!
zdjecie uzytkownika
byl tam kiedys - 2015-07-31 20:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj tak, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale tam póki Starzy rządzili to iludzie sie firmy trzymali, firma sie rozwijala z kazdym rokiem jadac do warszawy zwlaszcza w weekendy milo bylo na firme popatrzec, wizytowka okolicy a jak mlodziez za stery usiadla to poszłoooooo wszystko psu (usunięte przez administratora). a ludzie na bruk, szukac szczescia w terenie.
z tego przykladu mozna takze wyciagnac kilka madrych moralow.
trzymajcie sie panowie i panie "alleluja i do przodu"!jeszcze moze byc o Was glosno i moze jak sie rozwiniecie to beda znow tlomy na rekrutacjach tak jak w siedlcach, podobno macie tam rozwojowa, dobrze rokujaca kadre menadzerska czyli wlasciwi ludzie na wlasciwych miejscach dacie rade!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-08-06 22:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze mi ktos odpowiedziec dlaczego na swojej stronie pisza ze maja ponad 50 aut, zdjecia floty ktorej juz nie sa wlasicielami od ponad roku, bo z tego co wiem maja juz tylko 9 aut..... gdzie te centra dystrybucyjne w Polsce? gdzie te skanery w magazynie?.... czy mozna tak sobie bezkarnie pisac takie klamstewka???? to jakas fikcja nie majaca nic wspolnego z rzeczywistoscia!
o rany co oni tam wypisuja na tej stronie......:(
epoka kamienia lupanego + bujna fantazja administratora strony = paskudne oszustwo!
zdjecie uzytkownika
niezależny_obserwator - 2015-08-18 08:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do 'był tam kiedyś". Czy wy przestaniecie w końcu pisać sami do siebie i to jeszcze z takim żałosnym błędami ortograficznymi? "dobrze rokujaca kadra menadzerska" Ty tak poważnie? Chyba nie wiesz co to znaczy. Tacy ludzie którzy nie dostrzegają, że w firmie jest źle od dawna przyczyniają się do jej upadku, a później i tak się zwiną bez żadnych konsekwencji. Bycie dobrym menadżerem nie polega na włażeniu w ... szefostwu i braku szacunku do pracowników szeregowych, ale wy jak zwykle wiecie lepiej albo "lepij". Pozdrawiam i proszę o adres gdzie mam przesłać słownik ortograficzny(w sumie to wiadomo gdzie).
zdjecie uzytkownika
Pytanie - 2015-08-21 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z praktykami studenckimi w tej firmie ? Przyjmują ? Jak wygladają obowiązki praktykanta ?
zdjecie uzytkownika
afek - 2015-08-22 20:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jest w tych błędach ortograficznych, mam wręcz dziwne przeczucie, że fdv vvfd, byl tam kiedys oraz ciekawy to jedna i ta sama osoba, ale oczywiście mogę się mylić. @niezależny_obserwator, a możesz napisać jasno co miałes na myśli pisząc, że w firmie się dzieje źle, a ludzie tego nie widzą? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
likwidator - 2015-09-08 16:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze gasić światło i do domu.....
krowy doić bo potrzeby coraz większe!
zdjecie uzytkownika
dsa - 2015-09-22 00:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, rozumiem, ze sprawy prywtane też sa ważne, ale jednak może skupmy się na merytorycznej cześci tego forum. Słyszałam,ze w logistyce teraz można wiecej zaorbić niż jeszcze kilka lat temu i ze średnie pensji to mniej wiecej 3000 zł nettto dla nowo przyjętych osósb. Ciesze się, ze w ogóle mają jakaąs droge awansu.
zdjecie uzytkownika
wolwo - 2015-09-26 23:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda ze sokolow tez juz sprzedali?? mowia, ze to juz tylko formalnosc i kwestia czasu.....
zdjecie uzytkownika
laleczka - 2015-10-15 21:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uuuuuu.........normalnie szał!
czyli z orła wyszedł pospolity nielot......
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-10-22 03:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że z orła wyszedl pospolity nielot, bo jednak nie bardzo rozumiem. Chyba astra logistyka dobrze sobie radzi w branży, przynajmniej takie mam wrazenie. Tutaj jednak czytam o jakis sprzedażach, to może moje wrazenie jest mylne. Serio widać równie pochyła w dół i firma podupada, były juz jakies zwolnienia?
zdjecie uzytkownika
pik - 2015-11-04 09:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas zatrudniają, tylko nie LENI! dla takich tu miejsca nie ma!
uczciwych, solidnych tylko takich firma docenia i rzetelnie płaci a to bardzo istotne w dzisiejszych czasach.
wszystkim co przychodzą naciągnąć, wykorzystać albo liczą na to aby zarobić i się nie narobić a przy okazji coś ukraść mówimy kategoryczne nie!
wiem dobrze bo znajomy tam pracował i wypowiada się pozytywnie zwłaszcza o zarządzających
także potencjalnym przyszłym pracownikom powodzenia życzę i serdecznie polecam, firma godna zainteresowania
zdjecie uzytkownika
pik - 2015-11-04 09:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas zatrudniają, tylko nie LENI! dla takich tu miejsca nie ma!
uczciwych, solidnych tylko takich firma docenia i rzetelnie płaci a to bardzo istotne w dzisiejszych czasach.
wszystkim co przychodzą naciągnąć, wykorzystać albo liczą na to aby zarobić i się nie narobić a przy okazji coś ukraść mówimy kategoryczne nie!
wiem dobrze bo znajomy tam pracował i wypowiada się pozytywnie zwłaszcza o zarządzających
także potencjalnym przyszłym pracownikom powodzenia życzę i serdecznie polecam, firma godna zainteresowania
zdjecie uzytkownika
piękna - 2015-11-24 12:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w Sokołowie poważnie nie ma się już czym pochwalić, tylko trzeba na swojej stronie wklejać zdjęcia obiektu którego WŁAŚCICIELEM JEST DAWNO TOPAZ???!!

ale wstyd!



zdjecie uzytkownika
erwin - 2015-11-25 13:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tir, dlaczego piszesz, że położyli firmę, jak nadal jest mozliwość znalezienia tutaj zatrudnienia, tylko jak napisał pik - leni nie potrzebują. Może jesteś własnie w tej grupie osób, której nie chce się pracować. Skoro firma potrafi rzetelnie płacić jak napisał kolega, to może jednak warto spróbować?
zdjecie uzytkownika
tir.. - 2015-11-26 13:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
erwin królu złoty! zdejm różowe okulary i powiedz prawdę albo walnij się czymś ciężkim tam gdzie masz jeszcze czucie pracowało tam w opolu ok 150 osób a dziś może 15 .....czy nazwiesz to rozwojem i ciągłymi przyjęciami na dobrych warunkach? no chyba, że tylu leni do tej pory tam było i została sama elita to przepraszam za wątek
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-12-03 22:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę tylko 15 osób tam pracuje? Nie wierzę. Przcież samych kierowców jeszcze niedawno było pięćdziesięciu???? Do tego pracownicy biurowi, produkcja, magazynierzy??? Niemożliwe, że zostało tylko 15 osób.
zdjecie uzytkownika
grzech - 2015-12-05 18:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli to prawda co piszecie to powiem wam, ze jezeli z tak duzej firmy niegdys zostalo tylko tyle osob to zastanawia mnie co takiego sie stalo, ze takie drastyczne zmiany
zdjecie uzytkownika
pani - 2015-12-11 08:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż łatwo przyszło, łatwo poszło......taki to chichot losu!
zdjecie uzytkownika
ciero - 2015-12-15 21:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzijee, ze teraz po nowym roku cos sie zmieni i bedzie lepiej, czasami tak sie zdarza ze cos pojdzie nie tak,trzeba byc dobrej mysli moze nie wszystko stracone
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2015-12-15 22:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha, ha, ha a to dobre........
dowcip roku jak nic!
buacha.......
zdjecie uzytkownika
ilnkia - 2015-12-28 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mmmm dlaczego to ma być dowcip? Też czytałem o tym zmianach, sądzisz że to plotka, niby po co. Im i tak jest potrzebny nowy sprzet nie od dzisiaj w firmie.
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2015-12-30 20:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty welniana istoto czytaj ze zrozumieniem mieli ponad 50 aut a zostalo im 5 to chyba nie jest wymiana taboru na nowy co.,....

zdjecie uzytkownika
ypaoa - 2016-01-02 15:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie jak tak mało samochodów zostało to coś sie dzieje.. chociaż z drugiej srrny moze bedzie wymiana na nowe po prostu, jak myślicie?
zdjecie uzytkownika
driver - 2016-01-09 21:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba jednak wymiana,przyszly wlasnie dwa nowe dafy i mowia ze beda 4 actosy, zobaczymy. samochodów jest 15 czy cos kolo tego
zdjecie uzytkownika
luiz - 2016-01-10 20:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka jak się widzi i rozmawia z ludźmi w terenie, póki Prezesowa sama wszystko w garści trzymała to firma kwitła i bogactwem po oczach biła wszystkich, dając pracę masie ludzi, zawsze kilka kroków przed wszystkimi, kobieta obdarzona czymś takim czego wyuczyc sie nie da, zwali wtedy firmę w opolu karinktonami siedlec a jak jest teraz to widac, taka sobie miernotka, chwalic sie czym nie ma i nic tu nie zmienią ani nieprawdziwe samochwały ani negatywy, to co było nie wróci, było i nie ma.......nie ma bazy na obecne czasy, aut, ludzi ani pomyslu
zdjecie uzytkownika
Zduk - 2016-01-21 21:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ypaoa ja też myślę, że będzie wymiana na nowe i że wtedy coś się ruszy tak jak powinno, w końcu dlaczego nie, prawda? Z któego jesteś działu, chyba Cię znam
zdjecie uzytkownika
alf - 2016-01-24 22:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre w firmie zostało pietnaście osob, dwu klientów a ten pyta o działy...... KUMPEL Z KORPO!! panowie co wy jaracie ze tak w czajnik wali??
zdjecie uzytkownika
były dobry klient - 2016-01-28 15:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś korzystałem z usług tej firmy. W porę zrezygnowałem...
Szkoda, bo tyle lat działaliśmy razem i do 2014 roku wszystko działało idealnie. Konkurencja nawet zagraniczna niedorastała im do pięt.
Pozdrawiam starą ekipę a nowym pracownikom współczuję, bo raczej nie będzie już nic z tego.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-28 23:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i takich opinii jak ta powyżej mi tu brakowało, to właśnie one oddają rzeczywisty obraz tego co się w tym dobrobycie dzieje od jakiegoś czasu...podpisuję się pod nią obiema rękami!
zdjecie uzytkownika
przewoźnik - 2016-02-07 20:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś moj kolega jeździł u nich, 20 tys zl spłacali mu przez trzy miesiące w ratach po 1000 złotych, dzwonił setki razy ale juz nawet nie odbierali, pożyczał pieniądze na paliwo od innych zleceniodawców - komentarz chyba zbędny! totalna porażka! a za uszkodzenie kartonu mleka potrącili mu od razu przy pierwszej fakturze żebym ich przypadkiem nie oszukał i koniecznie rozliczył się uczciwie z firmą...temat rzeka, prawdziwa poezja
zdjecie uzytkownika
beniek - 2016-02-12 23:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w czym wy macie problem, toż to BANKRUT...kto jeszcze o nich myśli poważnie albo bierze pod uwagę??

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert