Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Astra Logistyka Sp. z o. o.

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nadzieja - 2014-10-22 15:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przesada - 2014-10-22 14:47:43]:
ha ha! troche masz i racjii, ale tak to juz jest, z drugiej strony samochod to nie zabawka. Moze sprobuj i ci sie uda.
zdjecie uzytkownika
topaz - 2014-11-07 21:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [szofer - 2012-12-24 12:33:42]:
hej!
cos czesto w astrze auta topazu ostatnio stoją, kolejną trafna inwetycja??
ktos w temacie moze na forum?
zdjecie uzytkownika
Laski - 2014-11-14 10:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami spotyka się takie zachowanie, że dobry (już nie mówiąc idealny) kandydat powinien być młody mieć 10 lat doświadczenia, być oczywiście po studiach kierunkowych (najlepiej magister) i zadowolić się płacą rzędu najniższej krajowej. Czyżby takie samo myślenie panowało w astrze, czy są jednak nieco bardziej cywilizowani?
zdjecie uzytkownika
laski 2 - 2014-11-14 11:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapewne to zalezy na jakie stanowisko chcesz sie dostac, ale praca kierowcy nie wymaga duzej wiedzy, tylko doświadczenia a i zarobki nie naleza do najnizszych krajowych, ale to chyba kazdy orientuje sie, ile sie zarabia srednio na Tirach. Mówią ludzie ze jak na zarobki w kraju + pelny zus to oferuja dobre zarobki.
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2014-11-23 01:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [babinicz - 2014-10-05 22:38:52]:
bo to jest astra kolego błąd popełniłeś tak jak ja szefostwo kase ma ale dla siebie
zdjecie uzytkownika
kierow. - 2014-11-28 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie jestme keirownikiem ale jest mi do niego blisko bo to tylko pare liter roznicy ;) tak szczerze to jestem keirowca i poszukuje wlasnie jakiesj parcy najlpiej w logistyce, bo kurierem jakis paczek nei chce byc bo to za mala kasa. ciekawe ile tutaj oferuja za prace i czy sa jakies specjalnego dodatki?
zdjecie uzytkownika
THE END - 2014-11-29 22:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sranie w banie ! likwidator konczy robote i gasi swiatlo, jedni się ciesza a inni co mądrzejsi już szukają roboty bo ich już nie ma i takie sa fakty....cala okolica już wie co jest grane a oni udaja, ze nic się nie stało a prawda jest taka, ze będzie bolało i to wielu.... ale może jest sprawiedliwość na tym swiecie i choć Pan Bog nie rychliwy to sprawiedliwy i tylko to nam już pozostalo.. bylo nam milo ale wam mroweczki już dziękujemy! the end!
zdjecie uzytkownika
magnes - 2014-12-01 11:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,że topaz to wykupił?
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-12-01 13:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chyba nie. tak ludzie gadaja, ale podobno ma tylko wynajmowac czesc magazynu
zdjecie uzytkownika
xyyy - 2014-12-01 22:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi handlowiec topaza przy robieniu zamowienia mowil, ze od 15 stycznia beda robic zaopatrzenia do wszystkich sklepow i juz z astry i ze od 31 12 wprawadzaja sie na calosc wiec to prawda....nie zadna czesc tylko wszystko! wiec cisnienie maja jak nic, nie wiem tylko kto wieksze...kupujacy czy kupieni
zdjecie uzytkownika
xyyyx - 2014-12-02 07:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze, wynajem dlugoterminowy i rozbudowa magazynu, takie u nas chodza wiesci
zdjecie uzytkownika
xyyyyyz - 2014-12-07 21:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to ma wspolnego z wiara???? taka jest prawda i takie sa fakty a kto glupi niech dalej w to wierzy ciekawe co zrobi za miesiac jak juz stanie sie to faktem ... w co bedzie wierzyc... zreszta ci co tam pracuja wiedza kto pisze te pochwalne teksty i najprawdziwsza prawde!
zdjecie uzytkownika
kulawy - 2014-12-12 20:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uważam , aby pozytywne wpisy na temat pracy w Astrze powinny być traktowane jako pochwalne teksty, które nie mają w sobie ziarna prawdy. Wręcz przeciwnie mogę powiedzieć wiele dobrego o pracy tutaj. Jeśli ktoś chce się przekonać o tym na własnej skórze to polecam zaaplikować do tej firmy. Pracy jest sporo
zdjecie uzytkownika
dyzma - 2014-12-26 19:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj klamczuszek z ciebie, tak klamiesz ze z twojego nosa mozna wieszak na reczniki zrobic ! i po co tak klamiesz i tak wszyscy wiedza kto to pisze .......zal pl!!
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-12-27 01:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dyzma, skoro uważasz, że kolega kłamie, to może napisz jak naprawdę sprawy się maja w Astra Logistyka. Ja obecnie poszukuje pracy, czytam te opinie i nie jestem w stanie zweryfikować, która jest prawdziwa, a która nie. Byłbym bardzo wdzięczny za komentarze w tej sprawie. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-06 19:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxy - 2014-12-01 13:26:55]:
Topaz kupił całosc nawet z całą flotą
zdjecie uzytkownika
pan topaz - 2015-01-11 22:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ze przynajmniej kupujacym jest ktos kto ma wizje i jakis jasny cel odnosnie przyszlosci, wie co chce w zyciu robic!
zdjecie uzytkownika
biedny kazio - 2015-03-09 19:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i pozamiatane!
wszystko wyhandlowane tak jak pisaliscie, tylko jest maly problem bo nas zwalniac nie chca zmuszajac do odejsc na wlasna prosbe a i w topazie zrobili zakaz zeby nikogo z astry nie przyjeli:( tak w formie podziekowania za prace! moze ktos zorientowany na forum i pomoze nam przebrnac przez to wszystko??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-18 16:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,chciał bym zatrudnić się do Astry,polecacie?Prosze o jakas odpowiedz.Z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
wiedzący - 2015-03-18 20:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i wreszcie zrobili porządek...
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-03-22 10:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są przyjecia do Astry do Opola?
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-03-23 21:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to rozwineli skrzydla........buaha!
zdjecie uzytkownika
.......... - 2015-04-21 21:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a sokolow co tam bedzie?? tez topaz?
zdjecie uzytkownika
Odp.... - 2015-04-22 07:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co w siedlcach, przenosza firme
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-04-23 19:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mowia ludzie ze nie topaz tylko od wrzesnia jakis oddzial duzej sieci tam bedzie ale wlasnosc prywatna maja prawo zrobic co chca ze swoim majatkiem, oby sie tylko z ludzmi w porzadku rozstali to bedzie ok!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Astra Logistyka Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
alert