Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca - 2012-11-21 15:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy warto pracować w astrze bo chcę się zatudnić
zdjecie uzytkownika
? - 2012-11-22 08:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracować zawsze warto ale nie w astrze
zdjecie uzytkownika
szofer - 2012-12-24 12:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
koledzy z sokołowa od kiedy u nas zaczynacie...?
zdjecie uzytkownika
driver soko - 2013-06-26 10:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kolego ja moge nawet od przyszlego tygodnia jak mnie przyuczysz chetnie polatam w tej firmie sprobowac wszystkiego trzeba to kiedy mnie wprowadzisz DrivSok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 11:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie są warunki pracy w Astrze Logistyka sp.zo.o. z biurze?Czy warto aplikować?Ile można zarobić przez mieisąc?Pozdr
zdjecie uzytkownika
wckol - 2013-08-21 15:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byle nie z (usunięte przez administratora) z dołu
zdjecie uzytkownika
Mierk - 2013-08-21 21:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie wynagrodzenie jest dla nowych pracowników? czy umowa gwarantuje ubezpieczenie i jakiś socjal??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-27 16:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
zalezy w czym pracujesz, w astrze jest kilka dzialów, ale wszyscy maja pełny zus od pensji, wiec socjal pelny jeżeli o to chodzi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 10:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jeszcze, ze jest jakies dofinansowanie do zajec sportowych to skladam papiery, jak daja multisporta to porzadna firm:)
zdjecie uzytkownika
prac. - 2013-09-01 09:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na takie rzeczy nie masz co liczyc.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak moje dziecko chodzi do żłobka, własnie po to, żebym mógł pracować:) to czy mogę się starać o dofinansowanie żłobka?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-02-27 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starac zawsze się można, jak Astra Logistyka ma fundusz socjalny na takie sprawy, to może się uda, próbuj.
zdjecie uzytkownika
kimbo - 2014-04-26 23:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie sądzę, aby akurat na ten cel dofinansowania były. Myślę, że mogli akurat tej sprawy nie przewidzieć
zdjecie uzytkownika
Lego - 2014-06-16 20:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie czy warto aplikować na stanowisko kierowcy kat.C+E mam duże doświadczenie na międzynarodówce ale chciałbym już raczej po Polsce polatać.
zdjecie uzytkownika
tera - 2014-06-27 22:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lego - 2014-06-16 20:27:32]:
z tego co mi wiadomo na te chwilę, to rzeczywiście szukają kierowcy i masz szczęście bo chyba na polskie drogi
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-30 18:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-30 18:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
zdjecie uzytkownika
geko - 2014-09-03 15:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-06-30 18:42:50]:
cześć. ja również widziałem oferte dla kierowców. Jednak mam pytanie czy często w Astrze szukają ludzi na inne działy? na przykład na magazynowanie lub konfekcjonowanie? znajomi mówili mi , że praca tutaj jest całkiem ciekawa, a sama firma bardzo dobrze zorganizowana. Wszystkie szczegóły pracy podobno są dokładnie wyjaśniane
zdjecie uzytkownika
Michaś - 2014-09-04 17:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam mam zapytano odnośnie kierowcy kat.C+E czy kierowcy mają umowę o pracę czy zlecenia, i jak jest z rozwożeniem czy dalej gonitwa po marketach na początek solówkami czy odrazu dostajesz siodło i naczepę..Bo słyszałem że się pozmieniało na lepsze w Astrze przynajmniej dla kierowców.
zdjecie uzytkownika
kandi - 2014-09-18 02:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michaś - 2014-09-04 17:37:11]:
jeżeli chodzi o stanowisko kierowcy o którym wyżej wspominasz @michaś, to Astra nie ma zbyt wysokich wymagań. Nawet doświadczenie które zazwyczaj jest głównym kryterium do przyjecia na takie lub podobne stanowiska, przy ofercie Astry wystarczy , że wynosi około roku. Co do umowy to mają teraz te o pracę
zdjecie uzytkownika
Solo - 2014-09-29 18:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Astra najgorsza firma w której pracowałem po pierwsze umowa zlecenie dalej kierowcom (b i C) w sierpniu po zabierane premie gdyż firma ma kryzys po drugie jak was wsadzą do volvo fm 9 + 8 punktów np.Warszawa przepał macie gwaratowany . Następnie nie ma wyjazdu bez braków w towarze u mnie największa ilośc to 400 śmietan frigo. Ogólnie za 119 zł na ręke gdzie wyjeżdzacie o 4 a wracacie koło 18 czyli 14 godzin w pracy więc wychodzi 8,5 zł na godzinę lepiej zarobisz na budowie i nie masz nerwów że braki albo Itd. Moim zdaniem nie można dać się tak poniżać bo nigdy w kraju tym nie będzie dobrze. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
babinicz - 2014-10-05 22:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Solo - 2014-09-29 18:06:06]:
już Ty nie porównuj pracy w Astrze z tą jaką możesz spotkać na budowie. Wiem , że chcesz przedstawić swoją sytuacje w Astrze jako tragiczną , ale nie przesadzaj. Ludzie wokoło dobrze wiedzą , że aż takiej tragedii to tutaj nie ma. Moim zdaniem jet wiele innych i to sporo gorszych miejsc pracy. pozdro
zdjecie uzytkownika
kierowca ze stazem - 2014-10-06 08:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widocznie źle trafiles "solo" ja pracuje w firmie juz kilka lat i zaczynałem od róznych samochodow, wszedzie trzeba troche dac od siebie a nie tylko oczekiwac zlotych gor. nie ma sensu oczerniac firmy i psuc opinii o reszcie pracownikow…

moja osobista rada, załoz firme, zdobadz prace dla ludzi i wtedy oceniaj czy da sie lepiej.
zdjecie uzytkownika
kierowcaff - 2014-10-07 11:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Może orientuje się ktoś czy biorą na przyuczenie ?? Posiadam kat.C + przewóz ale niestety bez doświadczenia
zdjecie uzytkownika
Xxxx - 2014-10-07 17:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie szukają chyba kierowcow...a tym bardzoej ze nie masz doswiadczenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x