Astra Logistyka Sp. z o. o.

Stare Opole

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

laleczka 2015-10-15 21:15:06
uuuuuu.........normalnie szał!
czyli z orła wyszedł pospolity nielot......
0
tadek 2015-10-22 03:52:25
Co to znaczy, że z orła wyszedl pospolity nielot, bo jednak nie bardzo rozumiem. Chyba astra logistyka dobrze sobie radzi w branży, przynajmniej takie mam wrazenie. Tutaj jednak czytam o jakis sprzedażach, to może moje wrazenie jest mylne. Serio widać równie pochyła w dół i firma podupada, były juz jakies zwolnienia?
0
pik 2015-11-04 09:41:58
cały czas zatrudniają, tylko nie LENI! dla takich tu miejsca nie ma!
uczciwych, solidnych tylko takich firma docenia i rzetelnie płaci a to bardzo istotne w dzisiejszych czasach.
wszystkim co przychodzą naciągnąć, wykorzystać albo liczą na to aby zarobić i się nie narobić a przy okazji coś ukraść mówimy kategoryczne nie!
wiem dobrze bo znajomy tam pracował i wypowiada się pozytywnie zwłaszcza o zarządzających
także potencjalnym przyszłym pracownikom powodzenia życzę i serdecznie polecam, firma godna zainteresowania
0
pik 2015-11-04 09:42:28
cały czas zatrudniają, tylko nie LENI! dla takich tu miejsca nie ma!
uczciwych, solidnych tylko takich firma docenia i rzetelnie płaci a to bardzo istotne w dzisiejszych czasach.
wszystkim co przychodzą naciągnąć, wykorzystać albo liczą na to aby zarobić i się nie narobić a przy okazji coś ukraść mówimy kategoryczne nie!
wiem dobrze bo znajomy tam pracował i wypowiada się pozytywnie zwłaszcza o zarządzających
także potencjalnym przyszłym pracownikom powodzenia życzę i serdecznie polecam, firma godna zainteresowania
0
piękna 2015-11-24 12:48:55
czy w Sokołowie poważnie nie ma się już czym pochwalić, tylko trzeba na swojej stronie wklejać zdjęcia obiektu którego WŁAŚCICIELEM JEST DAWNO TOPAZ???!!

ale wstyd!



0
erwin 2015-11-25 13:35:20
@tir, dlaczego piszesz, że położyli firmę, jak nadal jest mozliwość znalezienia tutaj zatrudnienia, tylko jak napisał pik - leni nie potrzebują. Może jesteś własnie w tej grupie osób, której nie chce się pracować. Skoro firma potrafi rzetelnie płacić jak napisał kolega, to może jednak warto spróbować?
0
tir.. 2015-11-26 13:52:36
erwin królu złoty! zdejm różowe okulary i powiedz prawdę albo walnij się czymś ciężkim tam gdzie masz jeszcze czucie pracowało tam w opolu ok 150 osób a dziś może 15 .....czy nazwiesz to rozwojem i ciągłymi przyjęciami na dobrych warunkach? no chyba, że tylu leni do tej pory tam było i została sama elita to przepraszam za wątek
0
Były pracownik 2015-12-03 22:28:41
Naprawdę tylko 15 osób tam pracuje? Nie wierzę. Przcież samych kierowców jeszcze niedawno było pięćdziesięciu???? Do tego pracownicy biurowi, produkcja, magazynierzy??? Niemożliwe, że zostało tylko 15 osób.
0
grzech 2015-12-05 18:03:15
jezeli to prawda co piszecie to powiem wam, ze jezeli z tak duzej firmy niegdys zostalo tylko tyle osob to zastanawia mnie co takiego sie stalo, ze takie drastyczne zmiany
0
pani 2015-12-11 08:55:27
no cóż łatwo przyszło, łatwo poszło......taki to chichot losu!
0
ciero 2015-12-15 21:04:49
mam nadzijee, ze teraz po nowym roku cos sie zmieni i bedzie lepiej, czasami tak sie zdarza ze cos pojdzie nie tak,trzeba byc dobrej mysli moze nie wszystko stracone
0
mmmmm 2015-12-15 22:43:33
ha, ha, ha a to dobre........
dowcip roku jak nic!
buacha.......
0
ilnkia 2015-12-28 18:20:26
@mmmm dlaczego to ma być dowcip? Też czytałem o tym zmianach, sądzisz że to plotka, niby po co. Im i tak jest potrzebny nowy sprzet nie od dzisiaj w firmie.
0
mmmmmm 2015-12-30 20:28:00
ty welniana istoto czytaj ze zrozumieniem mieli ponad 50 aut a zostalo im 5 to chyba nie jest wymiana taboru na nowy co.,....

0
ypaoa 2016-01-02 15:58:14
faktycznie jak tak mało samochodów zostało to coś sie dzieje.. chociaż z drugiej srrny moze bedzie wymiana na nowe po prostu, jak myślicie?
0
driver 2016-01-09 21:31:06
chyba jednak wymiana,przyszly wlasnie dwa nowe dafy i mowia ze beda 4 actosy, zobaczymy. samochodów jest 15 czy cos kolo tego
0
luiz 2016-01-10 20:28:56
prawda jest taka jak się widzi i rozmawia z ludźmi w terenie, póki Prezesowa sama wszystko w garści trzymała to firma kwitła i bogactwem po oczach biła wszystkich, dając pracę masie ludzi, zawsze kilka kroków przed wszystkimi, kobieta obdarzona czymś takim czego wyuczyc sie nie da, zwali wtedy firmę w opolu karinktonami siedlec a jak jest teraz to widac, taka sobie miernotka, chwalic sie czym nie ma i nic tu nie zmienią ani nieprawdziwe samochwały ani negatywy, to co było nie wróci, było i nie ma.......nie ma bazy na obecne czasy, aut, ludzi ani pomyslu
0
Zduk 2016-01-21 21:44:49
@ypaoa ja też myślę, że będzie wymiana na nowe i że wtedy coś się ruszy tak jak powinno, w końcu dlaczego nie, prawda? Z któego jesteś działu, chyba Cię znam
0
alf 2016-01-24 22:40:47
dobre w firmie zostało pietnaście osob, dwu klientów a ten pyta o działy...... KUMPEL Z KORPO!! panowie co wy jaracie ze tak w czajnik wali??
0
były dobry klient 2016-01-28 15:04:27
kiedyś korzystałem z usług tej firmy. W porę zrezygnowałem...
Szkoda, bo tyle lat działaliśmy razem i do 2014 roku wszystko działało idealnie. Konkurencja nawet zagraniczna niedorastała im do pięt.
Pozdrawiam starą ekipę a nowym pracownikom współczuję, bo raczej nie będzie już nic z tego.
0
były pracownik 2016-01-28 23:00:29
i takich opinii jak ta powyżej mi tu brakowało, to właśnie one oddają rzeczywisty obraz tego co się w tym dobrobycie dzieje od jakiegoś czasu...podpisuję się pod nią obiema rękami!
0
przewoźnik 2016-02-07 20:56:04
kiedyś moj kolega jeździł u nich, 20 tys zl spłacali mu przez trzy miesiące w ratach po 1000 złotych, dzwonił setki razy ale juz nawet nie odbierali, pożyczał pieniądze na paliwo od innych zleceniodawców - komentarz chyba zbędny! totalna porażka! a za uszkodzenie kartonu mleka potrącili mu od razu przy pierwszej fakturze żebym ich przypadkiem nie oszukał i koniecznie rozliczył się uczciwie z firmą...temat rzeka, prawdziwa poezja
0
beniek 2016-02-12 23:01:05
ale w czym wy macie problem, toż to BANKRUT...kto jeszcze o nich myśli poważnie albo bierze pod uwagę??
0
lodzia 2016-02-22 21:52:13
a taka była firma.....tyle ludzi pracowało no i faktycznie dla kogoś, kto nie wie w którym chce iśc kierunku, żaden wiatr nie będzie sprzyjający
0
Była 2016-03-05 22:41:00
Nareszcie zrobili porządek i spokojnie sobie pracują...
0
mrówka 2016-03-07 23:41:39
i dobrze dziś dla oszustów, hochsztaplerów i wykorzystywaczy juz miejsca nie ma! rynek zweryfikował i pokazał gdzie ich miejsce a klienci docenili poziom usług i jakośc oferowanych produktów zwłaszcza w ostatnim okresie, biedny i ciemny lud już wszystkiego nie łyknie jak niektórym się wydaje, nawet ci prości potrafią czytac i logicznie myślec tak zwani wrogowie biznesu....a jak widac nie wszystkim się to mieści pod sufitem
0
mario 2016-03-10 20:02:28
żadna firma z żadnej branży prowadząc uczciwie działalność nie pomnażała swego majątku w takim tempie więc albo rąbali pracowników na maksa albo klientów sprzedając im jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod dobrą marką no chyba, że robili i jedno i drugie.. czas i przepisy zweryfikowały takie działanie i na rynku zostali tylko uczciwi a tacy muszą się zwijać, nie ma wyjścia, brutalne ale sprawiedliwe
0
Byla 2016-03-12 18:10:21
Wszyscy są szczęśliwi a najbardzej pracownicy ,którzy znaleźli sobie duzo lepsze miejsca pracy.Nikf nie tęskni za ta firma .
0
szonki 2016-03-19 12:36:53
Byla, zauwaz, że powyżej ludzie pisali o poprawie warunków, że teraz atmosfera jest naprawdę dobra i wszystko zmienia się na plus, nawet podobno socjal lepszy.
0
Była 2016-03-19 13:08:50
Jaki socjal - jaka poprawa ?
wszyscy pouciekali i sa zadowoleni.tak jak pisałam nikt już nie tęskni i nie pamięta o Astrze.I bardzo dobrze...
0
Agata 2016-03-20 12:54:48
A dla kogo byłeś dobry klient ?
0
Zduk 2016-03-21 15:33:50
No chyba trochę Cię @była pogrzało, zresztą nie rozumiem dlaczego tak źle się wypowiadasz, ogólnie to dobra sytuacja chyba, lenie odeszły faktycznie, a podwyżki się pojawiły
0
jeszcze nie była ale wkrótce 2016-03-21 20:35:12
była ma rację!
o jakim ty socjalu piszesz? czy ty wiesz co to jest socjal???
to łagry....nawet opieki nad chorym dzieckiem nie mogłam wziac, minimalne krajowe płace + premia której nikt nie dostanie jak wodzom w miesiącu pójdzie coś nie tak więc trzeba robic zrzutę i po premiach...
przeczytaj najpierw kodeks pracy, co znaczy warunki socjalne i daj znac jak to wygląda na tle twojej korporacji ok

0
dary losu 2016-03-21 23:17:18
nie chodzi o to czy ktoś za nimi tęskni czy nie, ludzie byli i pracowali jak była firma, klienci i praca a odkąd zaczeły się wizje i nowe pomysły to co robic w firmie transportowej bez aut, w magazynie składowym bez zleceniodawców lub z zakładzie mleczarskim w którym nie przerabia się mleka bo nie ma na czym.... komu się już udało to odszedł a reszta - pare osób czeka aż nowy pracodawca da znac od kiedy zaczyna pracowac u niego...ani jeden myślący człowiek nie wiąże już żadnych nadziei z tą firmą, po za jedną:) bo tym dwóm pozostałym też już chyba przeszło.
co robic, jak życ......wrony liczyc czy puste miejsca paletowe..
0
Byla 2016-03-22 07:13:07
Do nie była ale wkrótce. Napisz,gdzie jest tak dobrze z socjalem to chętnie pójdę bo niestety żadnej roboty nie mam,a żyć trzeba.gdzie socjal jeże sie strumieniami ?
0
był 2016-03-23 09:23:36
trzeba było nie handlować firmy to byś miał gdzie pracować, sory - ludzie by na ciebie pracowali tak jak przez minione 20 lat ..
nie trudno sie domyśleć kto i po co pisze to samochwalne teksty - aż taka desperacja żeby trzeba było uskuteczniać kreatywny marketing?
ale jak się z uporem twierdzi, że pracowali u nas zawsze tylko lenie, naciągacze, ku*wy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tak się to później kończy
0
aleks 2016-04-03 22:22:45
a może to jednak @był nie kreatywny marketing ale realne prawdziwe opinie, co? natomiast od kierowców od nich z floty słyszałam że są zadowoleni ale nie mówili mi o stawkach, powiecie wy?
0
tpaoak 2016-05-07 15:40:03
z tego co ja wiem to u nich na logistyce też mozna naparwde dobrze zarobic, bo mają bardzo sprecyzowaną branże i nie widze, zeby działo sie u nich coś dziwnego, raczej na plus jest ze wszytkim no i kasa też jest na czas z tego co wiem właśnie wiec to tez jest plus.
0
..,., 2016-05-17 11:17:55
najlepszą opinie wystawiają zewnętrzni obserwatorzy i klienci a co się o nich mówi w terenie i po za nim to chyba wszyscy zainteresowani wiedzą więc sytuacja jest dość jasna.
dodatkowo jest zasada, że leżącego się nie kopie!
widać było co mieli kiedyś a co mają teraz, to chyba nie jest zmiana na plus to mówi samo za siebie..
0
grzech 2016-06-16 11:06:23
Hej. Zastanawiam się, czy jest w najbliższym czasie realna szansa na nowe miejsca pracy w tej firmie?
0
upsss 2016-06-21 11:23:30
koleżeńska rada - kup sobie flaszkę wódki upij się i omiń szerokim łukiem jak nie chcesz mieć traumy do końca życia...
0
marja 2016-06-21 11:54:45
a jednak na pewno nie jest aż tak źle. ja mimo wszystko chciałabym spróbować u was swoich sił jako kierowca międzynarodowy - jako kobieta mam szansę? wiem że zdobyliście gazelę biznesu, to mnie przekonuje że jesteście na pewno dobrym pracodawcą i nie czytam negatywnych komentarzy
0
ciekawy 2016-06-22 11:27:39
nie chwal sie to gazela bo wszyscy wiedza jak i kto ja zdobyl bardzo dawno temu....no chyba ze ktos z forumowiczow ci przypomnie dzieki czemu firma ja dostała...
od tamtej pory zmieniło się wiele nie tylko wizualnie i na rzut oka!
kilkanascie lat się cofneliscie drogi panie
0
kini 2016-06-22 12:28:07
taaak? no to skoro masz taką wiedzę to oświeć mnie i powiedz mi skąd według ciebie ta gazela. ta firma to taka marka i renoma w transporcie i logistyce że uwazam i9ż zasłużenie otrzymali gazelę, zobacz sobie na stronce jakie mają certyfikaty - tego nie dostaje się na piękne oczy
0
SEROPODOBNY 2016-06-24 15:20:30
o w końcu ciekawy wątek, z niecierpliwością będę go śledziła, która z Biedaczek pierwsza pęknie i trochę ciekawych informacji tu wrzuci!
0
dfgh 2016-06-24 16:52:01
ale spokojnie prxeciez wiaodmo ile ludzi tyle opinii bedzie :)
0
taka sobie 2016-06-27 13:35:23
ej panie"dfgh" czyżbyś maił coś na sumieniu, że tak uspokajasz?
spokojnie, oni nie maja się czego obawiać, żadnej kontroli czy skarg, uczciwi jak łza, od zawsze brzydzą się oszustwem i oszustami, w życiu by nie oszukali klienta czy pracownika choćby na jeden złamany grosz.
uczciwość i transparentność to ich motto !
0
grzech 2016-06-27 19:45:28
@taka sobie ale w sumie dlaczego od razu wyciągasz takie wnioski? Nie rozumiem, jak ktoś może aż tak nie szanować pozytywnej opinii drugiej osoby. Nie każdy ma tendencje do narzekania na wszystko, a tutaj nie może być tak źle, skoro pracownicy nie rotują.
0
nieloty 2016-06-29 08:49:00
"W 2015 roku do istniejącego magazynu centralnego w Wężach (TOPAZ Logistyka) pod Sokołowem Podlaskim dołączyło nowe Centrum Logistyczne Produktów Świeżych TOPAZ, którego siedziba znajduje się w znakomitej lokalizacji, na trasie Warszawa – Brześć, w miejscowości Stare Opole pod Siedlcami. Jest ono zarazem jednym z największych centrów logistycznych w kwadracie Warszawa – Białystok – Brześć – Lublin o ogólnej powierzchni 20 tysięcy m2,, przy możliwości wielopoziomowego składowania towaru. nowe centrum pod Siedlcami daje miejsce zatrudnienia kolejnym 100 osobom."

proszę co się pisze w mediach a podobno lokalizacja była okropna przez co nie mogli rozłożyć skrzydeł...
ostatnio jadąc z Nowego Tomyśla gadałem na radyjku z ich kierowcą .....oj panowie tylko współczuć!
szerokości życzę.
0
jnh 2016-06-30 15:28:03
@nieloty a mimo wszystko chciałabym spróbowac do aplikowania tam. Czy ktoś może orientuje sie jaka panuje tam atmosfera? i przede wszystkim w jakim zakresie są zarobki w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.