Biuro Informacji Wizualnej Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Biuro Informacji Wizualnej Sp. z o.o.

Aleg 2015-11-13 14:02
Polecam pracę w Biurze Informacji Wizualnej Sp. z o.o. u Małgosi.
Co prawda pracowałam tylko kilka miesięcy, ale atmosferę wspominam do dziś. Zarobki może nie za duże, ale można się wiele nauczyć.
2
Jarek 2015-11-25 10:16
Ja pracuję od kilki miesięcy i nie narzekam.
Jeśli chodzi o zarobki, to uwierzcie mi, że nie są wcale małe porównując inne firmy i to co się robi. Mam już bagaż doświadczeń życiowych, rodzinę na utrzymaniu i uważam, że zarobki są niemałe.
Polecam zdecydowanie tą firmę.
2
Andrzej 2015-11-26 20:55
Pracowałem i polecam. Zrezygnowałem tylko ze względu na wyjazdy poza Warszawę.
Jak na dzisiejsze czasy, to pracodawca bardzo okej.
1
Men 2015-12-01 16:42
Wysłałem CV oraz list motywacyjny.
Zadzwoniła miła Pani i umówiła mnie na rozmowę. Opiszę po spotkaniu jak było.
1
sergii 2015-12-03 19:26
No tak, każdy chciałby zarabiać miliony na początek. Ja wychodzę z założenia, że lepiej zarabiać kilka stówek mniej a mieć normalne warunki.
1
tykemn 2015-12-04 12:31
Wprawdzie już tam nie pracuję, ale sentyment pozostał, bo gdzie jak gdzie, ale pracujac w BIW nie musisz się stresować, że nie zapłacą ci w omówionym czasie. teraz pracuje gdzie indziej i niestety z płatnościami o czasie jest bardzo mocno różnie.
1
Anabel 2015-12-12 19:24
Men i jak byłeś na tej rozmowie? Miałeś się pochwalić i opowiedzieć jak było.
1
Men 2015-12-15 22:17
Tak byłem. Rozmowę miałem z kimś od HR z zewnętrznej firmy rekrutującej.
Rozmowa w porządku, konkretna i na dosyć wysokim poziomie.
Pani rekrutująca bardzo rzeczowa i o dziwo zorientowana dużo o firmie Biuro Informacji Wizualnej co się ceni, bo widać przygotowała się do rekrutacji.
Jak się dowiedziałem to do końca roku chcą zatrudni 2 może 3 osoby.
Warunki dosyć przyzwoite nastawione na wysokie wynagrodzenie przy maksymalnym zaangażowaniu i dobrych wynikach.
1
Alina 2016-01-12 23:16
Ja współpracuję z tą firmą na własnej dzialalnosci i jak patrzę na innych, którzy narzekają, to mi się udało, bo współpraca jest bardzo dobra i nie narzekam.
1
Alina 2016-01-15 07:55
@igor nie ma sprawy. Chyba nawet ktoś kto tu pisze był u nich na rozmowie i chyba się dostał do pracy.
1
Pracyjąca 2016-01-19 13:05
Potwierdzam pozytywne opinie. Pracyję w firmie Biuro Informacji Wizuanej i na prawdę nie mogę złego słowa powiedzieć. Jaj wszędzie są cięższe dni i ciśnienie, ale i są spokojne. Gratyfikacją jest zadowalające mnie wynagrodzenie oraz atmosfera jakiej mało gdzie można zaznać.
1
Potwierdzam 2016-01-31 12:51
Polecam tą firmę.
1
Potwierdzam 2016-02-01 21:20
Ja pracuję na własnej działalności, bo dużo lepiej mi się opłaca. Mniej płacę ZUS-u niż pracodawca za mnie na umowę o pracę. To co zaoszczędza na mnie firma, to dała mi o tyle więcej zarobić, więc jestem zadowolony.
Pani Prezes Małgorzata jest bardzo w porządku. Wyczuwa się miłą atmosferę. Oczywiście jak trzeba pracować, to trzeba, nie ma ulg. Nie mogę narzekać. Pracowałem już w kilku firmach i tu mi najbardziej na razie odpowiada.
1
Potwierdzam 2016-02-04 20:12
Jestem technologiem. Robię wyceny, kosztorysy, dokumentację techniczną, produkcyjną i powykonawczą. Nie szykują się raczej żadne zwolnienia, wręcz przeciwnie.
Nowy 2016-02-07 12:08
@Potwierdzam zdradzisz nam jakie są tam zarobki na Twoim stanowisku, czy to raczej tajemnica ?
Potwierdzam 2016-02-12 22:28
Zarobki są tajemnicą, ale nie narzekam, bo stać mnie na mieszkanie w Warszawie, na życie, na paliwo i wyjścia ze znajomymi w weekendy.
Jakbym chciała to i odlozylabym co nie co.
Pozatym mogę dorabiać jeśli czas akurat na to pozwala i jeśli nie jest to konkurencjyjna firma lub branża. Jestem zadowolona z wynagrodzenia.
Nowy 2016-02-23 00:06
@ Potwierdzam dziękuję za odpowiedź. Taką opinię właśnie słyszałem, że nie jest najgorzej jak się jest na samozatrudnieniu u nich.
Maciek 2016-02-25 10:11
Pracuję od 2 miesięcy i polecam tą firmę.
Montuję i poprawiam po poprzednikach.
Pani Małgosia jest wymagająca ale ma rację bo estetyka się liczy w naszej pracy. Pieniądze otrzymuję na czas i zgodnie z tym co umówiliśmy.
L 2016-03-23 01:23
Nie mogę złego słowa powiedzieć na pracę. Dziś w ramach zbliżających się świąt otrzymałem premię.
Marcin 2016-03-31 20:49
Pracuję co prawda tylko do maja bo żona dostałą propozycję pracy w Norwegii więc wyjeżdżamy ale nie mogę nic złego powiedzieć poza tym że wysokie wymagania mają. Ale praca jest ok i cały czas coś nowego. Nie ma monotonności.
Monter 2016-05-07 12:44
Polecam pracuję u Pani Małgosi od dwóch miesięcy. Dziś skończyłem montaż w terminie i wypłaciła mi wszystko a nawet premię za estetyczne i terminowe wykonanie.
Monter 2016-05-09 23:26
Bywają oczywiście inne, skrajne opinie.
Ale albo są wyssane z palca albo przez ludzi, którzy nie zasługują na pracę u nas.
Piotr 2016-06-01 11:15
Zachęcam do współpracy. Polecam szczerze.
Monter 2016-06-07 08:59
Na razie norma.
Mąter 2016-07-06 21:03
Ja pracuje już sześć miechow na mątaże jeżdzę. Jest spoko wypłacają i są słowni tylko często nie są to łatwe montaże każdy inny ale nie narzekam.
Mąter 2016-07-07 00:10
Mam płacone od zlecenia akordowo. Każdy mątaż jest osobno wyceniany podany mi z góry i albo się godzę albo nie i wtedy rozmawiam ale średnio miesięcznie mam około 4 tysie. Najsłabiej było to miałem 2 tysiące na miesiąc ale wyrównałem kolejnym i stąd ta średnia 4.
tean 2016-07-07 08:26
Najlepiej o zarobkach dowiadywać się bezpośrednio w firmie @ertg.
Aneta 2017-03-23 11:00
@Mąter rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Co uważasz za jej największy plus? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jakim pracodawcą jest Biuro Informacji Wizualnej.
lusi 2017-03-23 12:13
to jest złodziejska firma na poczatku jest cudownie i w pewnym momencie jak zaufacie ....pach 1500 zl nie mam od 1,5 roku.
działaja tak od lat
2
Lusi 2017-03-25 00:52
Uważaj na poczatku tak zawsze
NotOK 2017-09-06 14:59
Lusi, napisz coś więcej. Odzyskałaś pieniądze?
Lusi 728 2017-09-09 07:45
Nie do chwili obecnej czuje ogromny żal, bo za nic ma ta firma ludzkie nieszczescie, zlapali mnie na olx gdy dalem ogloszenie ze nie mam za co zyc, co dac dzieciom jesc i prosze o prace.moje ogloszenie to bylo blaganie no i zlowili.na swieta z dziecmi bylem w miejscu gdzie spotykaja sie bezdomni by zjesc.zostalem bez grosza za tyle pracy ktora zrobilem.to podla firma Nie mam slow.BOGACA SIE NA LUDZKIEJ KRZYWDZIE!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Biuro Informacji Wizualnej Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Informacji Wizualnej Sp. z o.o.