Biuro Informacji Wizualnej Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Biuro Informacji Wizualnej Sp. z o.o.

Aleg 2015-11-13 14:02:22
Polecam pracę w Biurze Informacji Wizualnej Sp. z o.o. u Małgosi.
Co prawda pracowałam tylko kilka miesięcy, ale atmosferę wspominam do dziś. Zarobki może nie za duże, ale można się wiele nauczyć.
2
Jarek 2015-11-25 10:16:14
Ja pracuję od kilki miesięcy i nie narzekam.
Jeśli chodzi o zarobki, to uwierzcie mi, że nie są wcale małe porównując inne firmy i to co się robi. Mam już bagaż doświadczeń życiowych, rodzinę na utrzymaniu i uważam, że zarobki są niemałe.
Polecam zdecydowanie tą firmę.
2
Andrzej 2015-11-26 20:55:48
Pracowałem i polecam. Zrezygnowałem tylko ze względu na wyjazdy poza Warszawę.
Jak na dzisiejsze czasy, to pracodawca bardzo okej.
1
Men 2015-12-01 16:42:27
Wysłałem CV oraz list motywacyjny.
Zadzwoniła miła Pani i umówiła mnie na rozmowę. Opiszę po spotkaniu jak było.
1
sergii 2015-12-03 19:26:40
No tak, każdy chciałby zarabiać miliony na początek. Ja wychodzę z założenia, że lepiej zarabiać kilka stówek mniej a mieć normalne warunki.
1
tykemn 2015-12-04 12:31:34
Wprawdzie już tam nie pracuję, ale sentyment pozostał, bo gdzie jak gdzie, ale pracujac w BIW nie musisz się stresować, że nie zapłacą ci w omówionym czasie. teraz pracuje gdzie indziej i niestety z płatnościami o czasie jest bardzo mocno różnie.
1
Anabel 2015-12-12 19:24:24
Men i jak byłeś na tej rozmowie? Miałeś się pochwalić i opowiedzieć jak było.
1
Men 2015-12-15 22:17:59
Tak byłem. Rozmowę miałem z kimś od HR z zewnętrznej firmy rekrutującej.
Rozmowa w porządku, konkretna i na dosyć wysokim poziomie.
Pani rekrutująca bardzo rzeczowa i o dziwo zorientowana dużo o firmie Biuro Informacji Wizualnej co się ceni, bo widać przygotowała się do rekrutacji.
Jak się dowiedziałem to do końca roku chcą zatrudni 2 może 3 osoby.
Warunki dosyć przyzwoite nastawione na wysokie wynagrodzenie przy maksymalnym zaangażowaniu i dobrych wynikach.
1
Alina 2016-01-12 23:16:32
Ja współpracuję z tą firmą na własnej dzialalnosci i jak patrzę na innych, którzy narzekają, to mi się udało, bo współpraca jest bardzo dobra i nie narzekam.
1
Alina 2016-01-15 07:55:51
@igor nie ma sprawy. Chyba nawet ktoś kto tu pisze był u nich na rozmowie i chyba się dostał do pracy.
1
Pracyjąca 2016-01-19 13:05:09
Potwierdzam pozytywne opinie. Pracyję w firmie Biuro Informacji Wizuanej i na prawdę nie mogę złego słowa powiedzieć. Jaj wszędzie są cięższe dni i ciśnienie, ale i są spokojne. Gratyfikacją jest zadowalające mnie wynagrodzenie oraz atmosfera jakiej mało gdzie można zaznać.
1
Potwierdzam 2016-01-31 12:51:41
Polecam tą firmę.
1
Potwierdzam 2016-02-01 21:20:38
Ja pracuję na własnej działalności, bo dużo lepiej mi się opłaca. Mniej płacę ZUS-u niż pracodawca za mnie na umowę o pracę. To co zaoszczędza na mnie firma, to dała mi o tyle więcej zarobić, więc jestem zadowolony.
Pani Prezes Małgorzata jest bardzo w porządku. Wyczuwa się miłą atmosferę. Oczywiście jak trzeba pracować, to trzeba, nie ma ulg. Nie mogę narzekać. Pracowałem już w kilku firmach i tu mi najbardziej na razie odpowiada.
1
Potwierdzam 2016-02-04 20:12:16
Jestem technologiem. Robię wyceny, kosztorysy, dokumentację techniczną, produkcyjną i powykonawczą. Nie szykują się raczej żadne zwolnienia, wręcz przeciwnie.
Nowy 2016-02-07 12:08:22
@Potwierdzam zdradzisz nam jakie są tam zarobki na Twoim stanowisku, czy to raczej tajemnica ?
Potwierdzam 2016-02-12 22:28:12
Zarobki są tajemnicą, ale nie narzekam, bo stać mnie na mieszkanie w Warszawie, na życie, na paliwo i wyjścia ze znajomymi w weekendy.
Jakbym chciała to i odlozylabym co nie co.
Pozatym mogę dorabiać jeśli czas akurat na to pozwala i jeśli nie jest to konkurencjyjna firma lub branża. Jestem zadowolona z wynagrodzenia.
Nowy 2016-02-23 00:06:04
@ Potwierdzam dziękuję za odpowiedź. Taką opinię właśnie słyszałem, że nie jest najgorzej jak się jest na samozatrudnieniu u nich.
Maciek 2016-02-25 10:11:58
Pracuję od 2 miesięcy i polecam tą firmę.
Montuję i poprawiam po poprzednikach.
Pani Małgosia jest wymagająca ale ma rację bo estetyka się liczy w naszej pracy. Pieniądze otrzymuję na czas i zgodnie z tym co umówiliśmy.
L 2016-03-23 01:23:27
Nie mogę złego słowa powiedzieć na pracę. Dziś w ramach zbliżających się świąt otrzymałem premię.
Marcin 2016-03-31 20:49:26
Pracuję co prawda tylko do maja bo żona dostałą propozycję pracy w Norwegii więc wyjeżdżamy ale nie mogę nic złego powiedzieć poza tym że wysokie wymagania mają. Ale praca jest ok i cały czas coś nowego. Nie ma monotonności.
Monter 2016-05-07 12:44:16
Polecam pracuję u Pani Małgosi od dwóch miesięcy. Dziś skończyłem montaż w terminie i wypłaciła mi wszystko a nawet premię za estetyczne i terminowe wykonanie.
Monter 2016-05-09 23:26:43
Bywają oczywiście inne, skrajne opinie.
Ale albo są wyssane z palca albo przez ludzi, którzy nie zasługują na pracę u nas.
Piotr 2016-06-01 11:15:44
Zachęcam do współpracy. Polecam szczerze.
Monter 2016-06-07 08:59:46
Na razie norma.
Mąter 2016-07-06 21:03:56
Ja pracuje już sześć miechow na mątaże jeżdzę. Jest spoko wypłacają i są słowni tylko często nie są to łatwe montaże każdy inny ale nie narzekam.
Mąter 2016-07-07 00:10:11
Mam płacone od zlecenia akordowo. Każdy mątaż jest osobno wyceniany podany mi z góry i albo się godzę albo nie i wtedy rozmawiam ale średnio miesięcznie mam około 4 tysie. Najsłabiej było to miałem 2 tysiące na miesiąc ale wyrównałem kolejnym i stąd ta średnia 4.
tean 2016-07-07 08:26:33
Najlepiej o zarobkach dowiadywać się bezpośrednio w firmie @ertg.
Zostaw swoją opinię o Biuro Informacji Wizualnej Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Informacji Wizualnej Sp. z o.o.