STELWELD

Jelcz-Laskowice

Opinie o STELWELD

Spawcio 2010-01-16 07:34
Jeśli rozłożenie wypłat na raty ma pomóc jestem za.
Szkoda mi tylko tych ludzi którzy potrafią tylko narzekać i chować się po kątach zamiat uczicwie wziąć się do roboty.
anonim 2011-05-06 06:25
Czołem wszystkim, dobrze wiedzieć co tam się dzieje - rozważałem przyjść na spawacza, ciekawi mnie tylko jedno w takich firmach czy ta sytuacja dotyczy jak zwykle tylko nas - produkcyjnych czy biurowi też mają nie za ciekawie? Jak wygląda sytuacja biurowych - u nich pewnie jak zwykle luz-blues... Kasa na czas plus płatne nadgodziny?
niedoszły magazynier 2012-03-08 14:31
witam ! Miałem przyjść w poniedziałek 12.03.2012 na rozmowę rekrutacyjną ale z tego co widzę nie ma po co. Dzięki za info
3
bobo 2012-06-20 00:08
Idź ,Idź te opinie to tylko (usunięte przez administratora)którzy chcą aby im płacono za bycie w pracy a nie za pracę
luki 2012-09-03 11:48
jak tam sytuacja z płacami teraz?? I jak warunki pracy? Czy warto na produkcję się starać?
antony 2013-02-05 21:58
Stelweld to najlepsza firma w Jelczu...
1
bonzo 2013-03-18 12:32
Mam pytanie ile zarabia spawacz w 8 godz. mam zamiar złożyć c.v jestem z Brzegu i nie wiem czy się bedzie opłacało
xxx 2013-05-12 14:37
Nie polecam. Sam zobaczysz, ten wpis usuną później. Chyba im wstyd!
xxl 2013-06-03 23:26
Wszystko zależy od tego ile ściemniasz na rozmowie. Jak usłyszą to co będą chcieli to idzie wyrwać dobre siano.
1
Były pracownik 2013-06-06 21:15
to zależy na jakie stanowisko idziesz i ile mamsz doswiadczenia
na maszynach |CNC możesz dostać(usunięte przez administratora) Netto... jesli jestes dobry i masz gadane to możesz tam dostac dobre pieniądze, powodzenia
adam 2013-07-27 11:57
Chciałbym się dowiedzieć na temat tego na podstawie jakiej umowy są zatrudniani nowi pracownicy w Stelweld?
XXX 2013-08-02 19:35
Nie polecam i tyle... Kryzys się zbliża :D
1
anonim 2013-08-06 11:26
Chciałem dowiedzieć się o warunkach pracy w firmie, atmosfera, zarobki itp
1
wujek dobra rada 2013-08-11 14:44
Umowa normalna. Zarobki zależą od zajmowanego stanowiska oraz doświadczenia. Średnio zarobki [według mojego zdania] zaczynają się od (usunięte przez administratora)ł/h brutto. Do tego dziwne premie za niechorowanie i premia za wyrobienie. Atmosfera... hmm. trudno powiedzieć, ludzie ok. ale i tak pot po J..... i ciśnienie żeby się wyrobić, nie liczy się jakość lecz ilość. ''w firmie nie musisz myśleć wystarczy być silnym i odpornym'' tak mawiali koledzy. Każdy kto ''przychodził'' do firmy był w szoku, chcesz i ty doznać tego uczucia stelweld wita. Tam nic się nie zmieni, chyba że ktoś dostrzeże że tak naprawdę pracują tam ludzie a nie maszyny.
wujek dobra rada 2013-08-12 21:18
zależy na ile jesteś dobrym pracownikiem i ile ,,wytargujesz,, Jedni nie dostają wcale a inni 10-15%więcej [brutto]
wujek dobra rada 2013-08-22 20:20
Dobry pracownik? tam nie będziesz dobrym pracownikiem ponieważ nie będziesz miał okazji się wykazać wiedzą i doświadczeniem. Będziesz dobrym jak pokażesz że zapie....asz i robisz dużą ilość danego wyrobu.
1
wujek dobra rada 2013-08-30 16:01
(usunięte przez administratora)Ale jeśli chcesz nauczyć się czegoś, lub masz jakieś ambicje to nic nie zyskasz. Chyba że chcesz "przesiedzieć" w tej firmie jakiś czas. Tylko się nie zasiedż. :)
2
wujek dobra rada 2013-09-20 19:26
(usunięte przez administratora)Większość projektów to podzespoły do takich maszyn .Przez co mniej się produkuje i jest mniejsza kasa w firmie. Więc komu zabiorą żeby mieć tyle co zwykle???
1
2013-09-24 09:14
Teraz nie ma tragedii...ale np. nadgodziny które robiles w kwietniu zapłacili dopiero...we wrześniu. Szansa że będzie lepiej zawsze jest, przecież każdy by chciał uczciwie pracować na sensownych warunkach i z godnymi zarobkami o co w okolicy ciężko (usunięte przez administratora)
1
jan 2013-10-09 11:35
Chciałem zapytać o sytuacje w firmie, zarobki.
Marek 2013-10-09 14:01
Firma dostala duzy kontrakt na zime. Zaczynają zatrudniac.
Krzysiek 2013-10-11 14:50
Moje pytania:
Jak wygląda Praca w firmie?
Jaki jest system pracy 1,2 ... zmiany???
Możliwości awansu??
1
Andrzej 2013-10-11 20:00
Praca w firmie ujdzie jeśli tylko uznasz ze jesteś doceniany! Praca w firmie STELWELD jest na 3 zmiany. Jeśli chodzi o awans to ciężko powiedzieć bo czasem awansują ludzie których nie brało się pod uwagę.
olek 2013-10-12 17:27
A zarobki
na hali i w biurze?
6
marian 2013-10-31 10:45
Czy w firmie jest system 4 - brygadowy?
2
Życzliwy 2013-11-17 20:46
Zarobki: hala, ślusarz 1200-1800zł, spawacz 2000zł w 3500zł, CNC, 2200zł - 4000zł, magazynier 1200 - 1600zł, o reszcie się nie wypowiem bo nie mam pojęcia :---)
W firmie nie ma systemu 4 brygadowego, na przygotowaniu produkcji (lasery, prasy,cnc) są 3 zmiany, na produkcji w zależności od zapotrzebowania ale raczej 1-2. Czasami na lakierni i robotach spawalniczych są 3 zmiany, częściej na robotach.

Pozdr.
4
piotr 2013-11-26 12:19
Moze wiesz jakie stawki ma utrzymanie ruchu bo ciagle sa ogloszenia (usunięte przez administratora)
1
Życzliwy 2013-12-17 11:22
Jak wszędzie zależy od doświadczenia, masz uprawnienia SEP itp. Na wózek i suwnice to inaczej patrzą niz na "golasa"ale myślę ze od 1800zl na pewno.
oooop 2013-12-17 23:27
A nie wiecie jak wygląda praca pracowników biurowych.
gfgf 2014-01-17 01:30
A skąd Ty wziełeś te kwoty ? Chyba ,że masz na myśli wynagrodzenie brutto .
Życzliwy 2014-01-31 12:10
Ale co masz na myśli pisząć "jak wygląda?" Jak pracują czy ile zarabiają?
Praca jak praca w biurze, stosy niepotrzebnych papierów mimo tego że w firmie jest feeest drogi system SAP który, jak powiedział kiedyś były dyrektor(usunięte przez administratora)
Ciekawski 2014-03-19 17:07
Jak wygląda wynagrodzenie netto operatorów CNC ( laser giętarka itp. ), a jak to wygląda u ślusarzy ?
4
anonim 2014-05-16 11:44
Nie polecam firmy.( usunięte przez administratora )Ale bałagan straszny panuje.Nikt nic nie wie.Odradzam firmę.
1
bogdan 2014-05-23 19:15
masz racje :D
3
bolo 2014-11-28 22:12
Pamiętajcie, że najniższa krajowa to nie jest żadne przestępstwo, ani wykroczenie. Jest wiele firm, które w przeciwności do Stelweld potrafia płacic znacznie mniej i do tego oszukiwac ludzi. Takze może warto docenić uczciwy zarobek? Nikt tez nie każe Wam sie zgadzać na te stawki, chyba uczciwie o nich informuja na rozmowach rekrutacyjnych, nie?
bogdanS 2014-12-18 20:48
na święta będzie dwa razy tyle co w zeszłym roku potwierdzone info
5
Stolc men 2015-06-04 01:01
Wszyscy się cieszyliśmy ze na święta itd... Ale co dalej?
4
TyPytaszJaOdpowiadam 2016-03-20 11:35
Multisport? Nie ma czegoś takiego u nas. Jest jedynie dofinansowanie raz na 3 miesiące do kwoty ok.120zł max. Rozliczane są właśnie: karnety na basen, bilety do kina, teatru itp...
1
au2016 2016-05-19 19:35
szukają BHP - owca, a dlaczego ten odchodzi
xyz 2016-06-22 19:22
bhp-owcy są już nowi, poprzedni idzie na emeryturę i a druga na macierzyński.
rfg4 2016-06-22 19:24
@lep mozesz porbowac bo to ogloszenie nadal widnieje w internecie w ogloszeniu tam na stronie napisali ze oferuja miedzy innymi udział w budowaniu wysokiej pozycji firmy na rynku wyzwania dobrą atmosferę pracy nagrody za wyniki umowę o pracę dofinansowanie biletów do kina, teatru, wejścia na fitness itp.
AAAAA 2017-05-09 17:36
Byłem tam na rozmowie, brak szacunku dla człowieka, pomimo kilku zapewnień że nie zależnie od tego jaka będzie decyzja to oddzwonią, mija kolejny miesiąc i nie zadzwonili.
1
Dział ZZL 2017-05-10 08:12
Standardem Stelweld jest kontakt z Kandydatem po zamkniętym procesie rekrutacyjnym z informacją i podziękowaniami.
Jeśli w Pana przypadku coś nie zadziałało, to przepraszam i zachęcam do kontaktu w celu wyjaśnienia sytuacji na adres: rektutacja@stelweld.com.pl.
Zostaw swoją opinię o STELWELD - Jelcz-Laskowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STELWELD