brak logo

Taylor

Lublin

Opinie o Taylor

123 2014-04-26 10:33:03
bez sensu
2
anonimus 2014-04-26 15:08:54
Aleś się opisał w swojej opinii. Jak tak pracujesz jak się wpisujesz to życzę powodzenia
malpka 2014-06-11 14:04:01
nie polecam marne zarobki,raczej nie przejmują się pracownikiem
Były Pracownik 2014-06-20 09:48:15
Odradzam pracę w tej firmie. Niby w firmie jest dwóch prezesów a rządzi sekretarka żona jednego z nich. Która sama nie wie co ze sobą zrobić żeby się dowartościować. Najgorszemu wrogowi nie polecam tej firmy . Pracownicy traktowani przedmiotowo.
Nie warto 2014-08-02 23:56:40
Przepracowałem tu 2 lata. Z miesiąca na miesiąc było tylko gorzej. Co raz słabsze wypłaty, brak wygranych przetargów. Polityka firmy nie ma nic wspólnego z gospodarnością i umiejętnym zarządzaniem. Nie logiczne decyzje kierownictwa powodują, że monter czy operator jest uznawany za winnego nie wyrobienia normy.
Norma polega na wyrobieniu danej ilości godzin w miesiącu. Jak się nie osiągnie wymaganej ilości, to nie jest płatne za nadgodziny. Wyzysk! Człowiek się w tej firmie nie liczy!
Podejdź do każdego jednego z napisem "TAYLOR" na plecach i się spytaj czy warto pytać się o pracę. Odpowiedź będzie tylko jedna: Trzymaj się z daleka!!!

Mam nadzieję, że moja opinia będzie pomocna :)
Nocny Kowboj 2014-08-19 13:21:33
wiocha i słoma w butach
ja 2014-11-21 22:36:53
zastanawiam sie co wy tu piszecie mój mąż paracuje w tej firmie już ponad 12 lat i jakoś założył rodzine itd..... i patrzcie ani ja ani dwoje dzieci z glodu nie umieramy. I co ciekawe nadal jest zadowolony ze swojej pracy i czuje się dowartościowany.... a to że są przestoje hm... gdzie ich nie ma.
obecny pracownik 2015-02-18 07:39:14
Pracuję w tej firmie już 9 lat. Od około 3 lat robi się coraz gorzej. Płace coraz mniejsze, brak frontu robót, równoważny czas pracy. Załatwić jakieś formalności w biurze graniczy z cudem. Zarobki wahają się obecnie w granicach 1400-2200zł netto dla montera. 3000 i wyżej mają szanse zarobić najlepsi operatorzy, kierownicy i ludzie którzy za dobrze żyją z kadrą. Nie mniej Taylor obecnie jest firma monterską (wod-kan) w której zarobki nie zawsze są wystarczające dla przeciętnych ale patrząc na inne firmy są na dobrym poziomie.
Pracownicy traktowani przedmiotowo. Pracują w niej ludzie równi i równiejsi. Na pracowniku nie jest wywierany wielki nacisk.
anonim 2015-03-02 14:08:48
ta firma zmieniła się nie do poznania kiedy została przeniesiona kiedyś było inaczej Prezes traktował pracownika jak kolegów a zmiany nastąpiły jak zaczęło się zarabiać poważne pieniądze i wymagać nie dając nić w zamian, podejście ja mam dużo i tak ma być a wy chcąc więcej chcecie mnie okraść. Osobiście nie polecam tej firmy, firma wbita w ambicje a prace wykonuje po cenach i jakości firmy z Lubartowa
anonim - 2015-03-02 14:08:48 2015-03-10 21:29:40
popieram w 100% wypowiedz kolegi
aha 2016-05-07 21:26:28
Super, że można u nich liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie @rabod. W końcu o dobre stawki teraz dość trudno.
Zostaw swoją opinię o Taylor - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Taylor