brak logo

LogicIMS sp. z o.o.

Kraków

Opinie o LogicIMS sp. z o.o.

kolega noChybaWamSieCosPomlilo 2016-06-28 16:02
LogicIMS to w skrócie - mała kasa plus niemiła atmosfera. Specjalistów tam nie ma żadnych - same studenciaki które są tanią siłą roboczą i robią co mogą bez żadnego doświadczenia. Szansa rozwoju jest tam żadna. Co chwile ktoś się zwalnia. Dzień odejścia jest jednym z lepszych dni w życiu. NIE POLECAM
8
flabot 2016-07-05 15:00
Pracowałem i polecam. Oczywiście trzeba mieć umiejętności bo firma specjalizuje się raczej w dużych klientach. Czytając poprzednie opinie widzę niektórzy byli za słabi i z takim podejściem firma się z nimi pożegnała. Życzę powodzenia, doświadczenia i atmosfera super!
5
Coffemamiak 2016-07-05 16:12
Kawę akurat maja spoko, maja palarkę do kawy i z zielonej potem swierzo mielonej z dobrego włoskiego ekspresu możesz sobie pic kawę z rożnych rejonów świata. I drożdżówki w poniedziałki ale tu można było wymyślić coś ciekawszego. Co do pracy ja się sporo nauczyłem przy sporych projektach co teraz mi się przydaje. Czy dla kawy warto tam pracować?
2
No 2016-07-07 18:34
Pozytywne komentarze wyżej są totalnie wyssane z palca - to oczywista, desperacka próba ratunku własnego wizerunku.

Wątpię żeby ktokolwiek byl za słaby na ta firmę. To firma jest za słaba - żenująca organizacja pracy, napięta atmosfera, brak seniorów, zero benefitów. To nie firma się żegna z pracownikiem tylko pracownicy z firmą. Miła atmosfera jest tylko na rozmowie kwalifikacyjnej wiec nie dajcie się nabrać. Plusem tej firmy jest natomiast to ze będziecie bardzo zadowoleni z każdej kolejnej pracy.
10
Dev 2016-07-21 16:25
Do kolega noChybaWamSieCosPomlilo, dobrze że już tu nie pracujesz bo po takich słabych programistach trzeba właśnie poprawiać kod, w nowej firmie ciekawe czy dalej taką fuszerkę robisz. W Logicu trzeba się przykładać do pracy więc zostają mocni i dobrzy! A atmosfera i imprezy są super!
Poliglota 2016-08-03 21:37
A co znaczy zdanie "Życzę powodzenia, doświadczenia i atmosfera super!"? Autor niech sięgnie do słownika języka polskiego, bo po polsku mówić też nie potrafi
knok 2016-08-04 22:07
@ Poliglota chyba się trochę czepiasz :) ale tylko troche, bo nie mówie że nie masz racji ;) mnie natomaist interesuje czy pojawiły sie nowe oferty?
Kto pyta nie błądzi 2017-02-05 13:01
Jakiego IDE używacie Państwo do projektów Flash/AS3?
Życie 2017-03-13 18:28
Mam informacje z pierwszej ręki. Jeśli chodzi o pieniądze to do pewnego momentu są w porządku po pół roku można dostawać tam na rękę około 4000zł. Natomiast zarządzanie tej firmy to jest jakieś nieporozumienie, szefostwo chyba totalnie nie ogarnia co tam się wyprawia. Zdarzają się osoby z większym stażem tam (większy staż to rok/dwa wzwyż) które już w firmie mogą być nazywane mid/senior a ich wiedza potrafi być mniejsza od średniego juniora. Zerowy rozwój zwyczajnie możesz mieć złe praktyki i nikt Ci nie powie że tak się nie pisze. Z drugiej strony na osoby które są tam zatrudnione kilka miesięcy i to ich pierwsza praca spadają jakieś kosmiczne obowiązki, jesteś back end dev a musisz kontaktować się z przedstawicielami firm dla których robisz projekty czy mieć na sobie dość duży projekt. Jak patrzy się na to z boku to jest to niewyobrażalne żeby osoba z kilkumiesięcznym doświadczeniem kierowała dużym projektem tutaj to norma.
2
Maja 2017-04-18 11:15
@Życie rozumiem, że niedługo po rozpoczęciu pracy można już zostać zaangażowanym w kierowanie projektem. To cenna informacja dla osób, które szukają nowych doświadczeń i chcą się rozwijać. Chętnie dowiemy się więcej na temat organizacji pracy w firmie. Wspominasz, że na tym polu są w firmie niedociągnięcia. Jakie według Ciebie powinny zajść zmiany, by pracowało się lepiej?
Zostaw swoją opinię o LogicIMS sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LogicIMS sp. z o.o.