brak logo

In-tech Rusztowania Sp. Z o.o.

Świdwin

Opinie o In-tech Rusztowania Sp. Z o.o.

Jacek L. 2015-12-27 22:41:26
Ja taz to widzialem dzownilem do nich nieraz i ciagle ta sama gadka, ze zbieraja CV, abor trwa i ze beda oddzwaniac tylko ze ten caly smieszny nabor trwa juz od pol roku, a co dzwonie to ta sama glupia gadka. Prawda jest taka ze nigdzie nie maja roboty tylko sobie baze rusztowaniowcow robia. Pewnie jeszcze nigdy nikt nie wyjechal z tej zalosnej firmy.
qrczak 2016-01-27 12:41:29
bardzo gonia za bhp, dmucha sie u nich non stop - za alkohol i inne uzywki wylatuje sie od razu - szczegolnie jak ktos krotko zatrudniony, ale tez mozna zarobic - daja caly osprzęt i ciuchy, jest ok, atmosfera spoczko, robote maja i chyba te z szykuja im sie roboty bo podpytuja o kolegow i monterow, ale tez mało ludzi przechodzi ich sito, ja 3x probowalem - pytali mnie o monterke bardzo szczegolowo, ile stojak wytrzyma i takie sprawy .. masakra ..i choc najmlodszy bylem z grupy - mnie wzieli .. starsi i bardziej oblatani funfle sie nie dostali
sssdd 2016-05-31 15:48:31
Czy ktos moze powiedzic jakie sa mniej wiecej zarobki na stanowisku pomocnik montera w polsce i za granica ?
Vvfh 2016-06-18 10:24:11
To wie ktoś ile można zarobic jako pomocnik montera ?
Jcvjfv 2016-06-18 11:32:26
Jeszcze nie mam kursu wiec mam zacząć jako pomocnik montera :) jako monter może w później się uda . Jestem ciekawy jak się u nich pracuje w Polsce ile czasu w delegacji ile w domu.?i jakie zarobki w Polsce jako pomocnik na początku i czy jest jakaś delegacja na jedzenie?Będę wdzięczny za odpowiedz
Jcvjfv 2016-06-18 13:15:35
Wiem ale dzwonili do mnie i mam na oferte na pomocnika montera a nie na montera bo nie mam uprawnien :) i to wszystko wiem bo jest napisane w ofercie pracy :) interesuje mnie jakie sa zaarobki i jak jest w delegacji w tej firmie czy sa jakies diety ile czasu sie pracuje itp ? naprawde nikt nie wie :) ?
wymagajacy 2016-06-19 09:53:16
na start dostaniesz 8 - 9 zl na reke wiec sobie policzcie
Jcvjfv 2016-06-19 11:47:02
A skąd wiesz ze tak dostane ?za tyle to nawet w biedronki nierobia :)
wymagajacy 2016-06-21 05:59:07
8- 9zl na reke umowa o prace srednio pracuje sie po 10 godz do tego plus delegacja 30 zl dziennie i rurzne dodatki i frekfencyjne i premie
a wiadomo ze chlopaki z starzem maja lepsze warunki i pamietajcie ze to ciezka praca i dosc niebezpieczna powodzenia
Jcvjfv 2016-06-21 11:17:43
To pomocnik montera ile ma na reke jak monter ma 9zl :) ?
Jcvjfv 2016-06-21 12:35:45
Ale nie bedziesz monterem bez uprawniwn a jeszcze takich nie mam dlatego chcem zaczac od pomocnika i zrobic sobie kurs czy naprawde nikt niepotrafi okreslic ile zarabia pomocnik ?
wymagajacy 2016-06-22 06:45:28
pomocnik ma okolo 2200 zl ze wszystkimi + delagacja za karzdy dzien
a monterzy z starzem powyrzej 3 lat to indywidualnie ale stawki mozna sobie dobrze wywindowac do gory
Jcvjfv 2016-06-22 11:47:52
W koncu super odp ;) a 2200 przy ilu godzinach?
wymagajacy 2016-06-23 06:10:22
zawsze jest umowa o prace najpierw na czas prubny
jak dasz rade to i zalapiesz to dostaniesz na 2 lata oczywiscie umowa o prace
kolo 2016-06-28 09:05:24
warunki bardzo dobre nie jest zle tylko checi do pracy
Przemko 2016-06-29 03:29:36
W 2010 r jako pomocnik zarobiłem 2700. A później 3000 jako monter. Prace w tym fachu jeżeli chodzi o Polskę to się nie opłaca. Najlepiej wyjechać za granicę. Szwecja ....Skandynawia.
thoma 2016-09-12 17:16:40
z tego co slyszalem to stawke idzie sobie wywalczyc od 2500tys w gore do 5000,80001100.a nae=wed do 16000tys chlopaki zarabiaja za granica.
jony 2016-10-15 07:27:28
Panowie zapraszam do Płocka.. jest firma na terenie Orlenu zawsze potrzebuje pracowników.. pomocnik na start ma 12.50 na rękę za 8 godzin ,za nadgodziny 15.. po miesiącu 14 a nadgodziny 20.. monter nie wiem ile bo to owiane tajemnicą.. pracując cały miesiąc od 6:30 do 17 można całkiem dobre pieniądze zarobić..
antoni 2016-10-15 08:49:20
A jaka jest tutaj możliwość,że jak cię zatrudnia to od razu wyślą za granicę? Widziałem, że co jakiś czas dodają więcej ogłoszeń i niektóre są na Polskę a niektóre np. na Słowację, Niemcy. Nie ukrywam, że wolałbym wyjechać tutaj czy wtedy potrzebne są jakieś specjalne uprawnienia?
Zostaw swoją opinię o In-tech Rusztowania Sp. Z o.o. - Świdwin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie In-tech Rusztowania Sp. Z o.o.