Noble Option

Warszawa

Opinie o Noble Option

Kajetan Poznański 2016-02-18 16:30:43
Firma Noble Option szuka takich analfabetów. Inteligencja z nimi nie rozmawia, bo wie czym to pachnie.
4
kisia 2016-02-18 17:17:13
A jeśli jestem analfabetą to trzeba było koniecznie wykorzystać moją niewiedzę, namówić mnie i ograbić z dorobku całego życia, tak jak to zrobiła Maja i spółka.Zobaczcie sobie ile zarobiłam dzięki Waszym prowadzącym. Zobaczymy jak długo będziecie dorabiać się na cudzej krzywdzie. Dziękuję Ci Maju za obiecane zarobione pieniądze na dom. Niech Bóg Cię ma w swojej opiece. Krysia Korsa
13
Balasek 2016-02-19 14:29:20
Pani Krystyno.
Gratuluje !
Niewiedza ludzi jest bardzo cenna. Przynajmniej dla ogółu Brokerów.
Naiwność kosztuje.
Ja włożyłam 6 tys. straciłam 3 tys na 3 pozycjach i odbiłam się na złocie.
Summarum jestem na 1200 + . Pozdrawiam i Dziękuje.
2
MATYLDA 2016-02-20 14:02:11
MUSISZ SPRAWDZIĆ CZY WSZYSTKIE DANE SĄ POPRAWNE I CZY PRZELEW JUŻ WYSZEDŁ Z SUPPORTU.TRZEBA ZADZWONIĆ DO NICH OK G 9:00 RANO DO BIURA I PRZYNAGLAĆ CO Z WYPŁATĄ???MUSI BYĆ JAKIŚ BŁĄD MOŻE W FORMULARZU WYPŁATY ,ALBO CZEGOŚ NIE DOPISAŁEŚ,LUB ŹLE JEST KWOTA.
Paweł 2016-02-22 14:28:07
Pisałem już wcześniej, i chciałbym powiedzieć że jesteście kretynami. Platforma jak platforma, nikt nie obiecuje tego że zarobicie. Wpłaciłem i od tamtej pory niby jestem na minus, ale pewnie dlatego, że pochopnie podejmowałem decyzję. Żal mi was jak to czytam. NIGDY bym nie wpłacił moich oszczędności, musiałbym być debilem jak większość na tym forum. Wpłaciłem wolne środki, które nawet jak stracę, nie obniżą one mi mojej stopy życiowej. No ale polaczki-cebulaczki wiedzą najlepiej. Najpierw poszukaj winy w sobie, a później obwiniaj innych !!! Sam podejmowałeś decyzje, sam określałeś kwotę i czas. Zastanów się nad tym !
3
Tetate 2016-02-22 16:16:26
Zgadzam się, jak zwykle tylko narzekać. Może ktoś napisze, co zyskał coś? Każdy woli się nie przyznawać skąd ma poboczna kasę..
rudy 2016-02-22 16:53:05
Dobra ludzie to jest portal dla szukajacych prace. Nie obchodza mnie wasze gorzkie żale. Czy ktos wie jakie warunki proponuja P_R_A_C_O_W_N_I_K_O_M?????
2
mamama 2016-02-22 21:56:47
Mój znajomy tam pracuje i ogólnie sobie chwali.Wiadomo, jak to w sprzedaży- robisz wynik, to zarabiasz, nie robisz to jesteś na gołej podstawiie. Ale kasa zawsze na czas a to się liczy. I ponoć imprezy mają dobre :P
2
Marek 2016-02-22 23:47:05
Polecam. Siedzę trochę w temacie binarek i jest to jedna z lepszych platform na jakiej inwestowałem. Kursy bardzo zbliżone do tych na największych portalach jak investing czy stooq. Wykresy bardzo ładnie reagują i nie ma dziwnych uskoków pod koniec wygaśnięcia pozycji jak to zazwyczaj bywa u innych brokerów.
5
Kot 2016-02-24 08:03:18
Hej, jak wyglada rozmowa na opiekuna? Telefon czy na żywo? Jakieś scenki, ktoś był? Dajcie znać, pleasse
maria 2016-02-24 09:47:35
rozmowy z opiekunem sa telefoniczne. narazie jestem bardzo zadowolona, wplacilam 5000 miesiac temu i mam 5860.
Kot 2016-02-26 13:47:59
Ze z opiekunem to wiadomo,ze przez tel Moje pytanie było co do rozmowy, jak ja chce tam iść do pracy. Rekrutuja przez tel czy na żywo? Standardowa gadka czy jakieś scenki itp? Chce sie przygotować jakoś...
1
Filip 2016-02-29 12:09:35
Dla najlepszych wysokie premie, ale lekko nie jest...x
Filip 2016-02-29 12:12:40
Rozmowa chyba jak wszedzie, bez niespodzianek...
asia 2016-03-09 14:44:53
Witam,chciałam uzyskać informację od osób które inwestują pieniądze na platformie dłużej.Chodzi mi głównie o wpłaty i wypłaty czy zarobione pieniądze nie są wirtualnymi pieniędzmi.Przeczytałam dużo negatywnych komentarzy na temat tej firmy,żle dobranych inwestycji czy wyzerowania konta.Napiszcie jak wam idą inwestycje firma jest na Cyprze więc nie podlega pod KNF.
17
Inwestor 2016-03-14 14:45:20
Inwestuje już ponad pół roku, i otwieram tylko wtedy pozycje, kiedy mam do tego podstawy, nie podejmuje pochopnych wniosków. Jeżeli chodzi o KNF to opcje binarne... czyli narzędzie inwestycyjne i transakcje podlegają pod tą instytucje, a sama firma podlega pod Cypryjski KNF, czyli CySEC (dostałem taką informację mailem, a jak wiadomo maile są informacjami wiążącymi. A jeżeli chodzi o wypłaty to nie ma z nimi problemu... wypełnij poprawnie formularz, wyślij do supportu i po sprawie. Ja wypłacałem 2 razy i raz czekałem 4 dni a raz 3 dni więc na to trzeba się przygotować.
15
Przemo 2016-05-09 23:28:19
Hej. Dzisiaj po raz pierwszy zainwestowałem w aktywa (konkretne z konkretną kwotą) jakie wskazał mi traider. Kapitał Początkowy to 5000zł. Siedem aktyw po 400zł = 2800zł. Na te siedem aktyw weszło mi 6 co wyszło zysku +1852zł i -400zł straty z siódmego, który nie wszedł co daje wynik 1452zł na czysto. Kwota dodana do kapitału. Teraz jeszcze nie wiem, czy tą wygraną mogę mieć w ręku, bo nie robiłem jeszcze przelewu (wiadomo jeszcze -10 euro za przelew). Dlatego znalazłem tą stronę by poczytać opinie na temat NobileOption, bo wydaje mi się to za zbyt piękne. Dla jasności jestem początkującym inwestorem i jestem kierowcą zawodowym, który na zachodzie nie ma internetu a dzisiaj akurat miałem wolny dzień w domu. Z pewnością dam znać jak się sprawy potoczyły. Pozdrawiam.
7
Tomasz 2016-05-13 12:52:43
brzmi jak reklama a nie doświadczenie :) na czym zarabia się w Nobleoption?
axd 2016-05-17 13:46:16
Szukam opinii czy można u nich zarobić ?
5
Piotrek 2016-05-27 20:40:17
Witam.
przed pól godz miałem taką sytuację, zaiwestowałem po 100 zł w dwa aktywa, które miały wygasnąć o godz 20:00, w tym czasie miałem obie wygrane, niestery transakcje wygasły dopiero o godz 20:03 i poszły w niekorzystnym kierunku, przegrana 200 zł, czy na tej platformie często się to zdarza? nie zagram więcej dopuki mi tego nie uwzględnią...
16
halszka0708 2016-06-29 09:58:51
witam .ja też czekam na zwrot depozytu
4
halszka0708 2016-06-29 10:08:17
witam
mój opiekun niestety odezwał się tylko raz
Syndia 2016-06-30 21:06:24
Musisz wpłacić 20 tys. zł żeby odezwał się więcej razy :-)
4
Ala 2016-07-13 21:22:07
Jeśli obstawisz sam i przegrasz to nie możesz mieć pretensji do nikogo..
3
Ala 2016-07-13 21:36:08
Noble Option- fajna strona internetowa, niewysokie opłaty, obsługa ok. Można na tym zarobić jeśli mało wpłacisz (wtedy nawet opiekun nie będzie się Tobą interesował). Najlepiej wpłacić jakieś nieduże kwoty, np. 2 tys i inwestować samemu. (usunięte przez administratora)
1
scarabeusch 2016-07-27 12:34:23
hahahhahahaha

tez jestem po rozmowie i co z tego?
Moge zainwestowac kilka złotych bo w toto tez gram ...
Natomiast jeżeli nie odrabia ktoś lekcji i nie słucha tylko swoja ignorancje zwala na prowadzacego to lekcja lenistwa jest bardzo droga.
Zawsze mozna się wycofać tylko zanim to zrobisz to musisz poznać konsekwencje w przypadku zysku i straty. Konsultant Ci podpowiada ale do Ciebie należy decyzja. Nie znasz sie na tym to sie pytas. Nie rozumesz to sie pytasz a jak jeszcze nie rozumiesz to uciekasz.....
Proste Jak slońce i jasne jak drut
1
Piotr1952 2016-07-27 19:27:11
Nie wiem o co Ci chodzi, ja też byłem sceptyczny, ale udało mi się powiekszyć kapitał z 20 tys do 28 w ciagu 2 miesięcy. Można zarabiać, ale nie można być pazernym.
1
Aro 2016-08-05 16:07:08
Konsultant przestał odpowiadać na telefon po tym jak straciłem 70 % posiadanych aktywów tj jakies 40 tys wczesniej kiedy był mały zysk i było co inwestowac było ok . Od 2 tygodni cisza.
Inwestorna5 2016-08-23 00:39:15
Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Noble Option, chociaż miałem duże wątpliwości na początku. Wpłaciłem tylko 5 tysięcy. Jeżeli czytasz materiały, które dostajesz na maila, rozmawiasz z opiekunem i potrafisz myśleć napewno można dużo zarobić. Gorzej jak za inwestowanie biorą się ludzie, którzy nie potrafią połączyć logicznych faktów i mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] naukę... To jest program edukacyjny! Nikt nie będzie Cię tutaj zawsze prowadził za rękę o ile na początku opiekun wszystko ładnie tłumaczy, to potem wystarczy, że powie mi dzieje się na rynku i wiem w co inwestować. Jakby za każdym razem musiał poświęcić mi godzinę na wytłumaczenie jeden transakcji to nie dziwię się, że on rzadko dzwoni do takich osób. Trzeba myśleć, uczyć się a zyski przyjda.
10
Graszmazztutracisz 2016-08-24 20:55:10
Zapomnij o umowie o pracę! Niech nikt nie wierzy w ta ich ofertę, umowa zlecenie i tyle!
Polo 2016-09-03 13:42:50
Tolek, chyba nigdy nie inwestowałeś w Noble Option, minimalna wartość jednej inwestycji to 100zł. Więc jakim cudem Ty otwierałeś te po 20zł? Wysokość wpłaty jednak ma znaczenie... Myślisz, że ktoś będzie się Tobą przejmował jak wpłaciłeś 500/1000zł? To baw się sam. Mi doradca na początku uczciwie powiedział, że konto treningowe jest od 5tys, im wyższa kwota to dostanę lepsze warunki, więc wpłaciłem 10 tysięcy, potem jeszcze dopłaciłem 40tys bo wolę. żeby te pieniądze na mnie pracowały 10x lepiej w Noble Option, niż leżały na lokacie bankowej. Przynajmniej mam z tego zysk po każdej inwestycji
5
hju 2016-09-07 21:18:52
sprubuj wybrać :(
chcesplacicdlugi 2016-09-08 12:25:11
Czy są jakies minimalne kwoty inwestycji? Nie chce na początek wyłuskać sie z całej kasy...
chcesplacicdlugi 2016-09-08 13:42:48
A jak nie mam zielonego pojecia o inwestowaniu na giełdzie? Czy potrzebna jest jakas wiedza specjalistyczna? Ogólnie wiem co to WIG, giełda, hossa, bessa... Ale nie inwestowałam na giełdzie wczesniej.
Sława 2016-09-15 15:27:40
Nie wiem kto wymyślił ta zmianę logowania na NobleOptions. Jest bez sensu, trzeba długo czekać a na końcu przerywa. Czy oto chodziło????
Aktywny 2016-09-15 16:26:28
Inwestuję już prawie pół roku, dwa razy wypłacałem pieniądze i wszystko się udało. Co miesiąc mam swój mały zarobek :) Potrącają 40 zł przy przelewie, ale pieniądze są na drugi dzień, więc nie jest źle.
Aktywny 2016-09-16 14:39:28
Cześć!
Noble Option to ok firma, nie są źli. Konsultant jest na telefon, a sami nie bombardują cię telefonami od rana do nocy, jak to robią w innych firmach. Mają możliwości do wygrania takie, jak wszędzie. Ja gram tylko po godzinach, mam za słabe nerwy, żeby zrobić z tego źródło utrzymania. Tylko sobie dorabiam, polecił mi szwagier. On długo grał w Holandii, nawet samochód sobie kupił, ale teraz chyba mu się znudziło.
1
Aktywny 2016-09-16 14:39:58
Cześć!
Noble Option to ok firma, nie są źli. Konsultant jest na telefon, a sami nie bombardują cię telefonami od rana do nocy, jak to robią w innych firmach. Mają możliwości do wygrania takie, jak wszędzie. Ja gram tylko po godzinach, mam za słabe nerwy, żeby zrobić z tego źródło utrzymania. Tylko sobie dorabiam, polecił mi szwagier. On długo grał w Holandii, nawet samochód sobie kupił, ale teraz chyba mu się znudziło.
1
Aga W. 2016-09-30 16:43:51
Jeśli chodzi o pracę tam, to polecam. Przez pół roku pracowałam jako konsultant, ale zaczęłam magisterkę w Krako i musiałam zrezygnować. Atmosfera w porządku, można dobrze zarobić, wypłata na czas. Oprócz tego trochę benefitów ale to już standard w tej branży ;)
sandra 2016-10-04 13:27:41
Krótko i na temat. Wszystko ok. Umowa o pracę, dobre wynagrodzenie, fajne warunki pracy, przyjazna atmosfera. Pracownika traktuje się tutaj jak partnera, a to coraz rzadsze w dzisiejszych czasach niestety.
sandra 2016-10-04 16:53:16
Napiszę z własnego doświadczenia. Mój szef zawsze wysłucha co mam do powiedzenia, bierze pod uwagę moje propozycje i często wdraża je w życie, co bardzo motywuje. Oprócz tego ludzko podchodzi do pracownika, rozumie, że można mieć gorszy dzień lub pilną sprawę do załatwienia, jest po prostu życzliwy. No i wszyscy mówią tu do siebie po imieniu, co moim zdaniem też tworzy fajny klimat w firmie.
Jan 2016-10-04 17:55:13
Gdzie moja opinia
4
ewa 2016-10-13 13:28:03
Oferty możesz tez najeść u nich na stronie maja te same co tutaj na stronie, praca dla doświadczonych.
kasa 2016-10-27 22:39:55
Wszyscy którzy "zainwestowali" na owej platforme "inwestycyjnej" spóbujcie wypłacić wszystkie pieniądze ze swojego konta. Chciałbym zobaczyć wtedy wasze miny ha ha ha :-)
1
kogut 2016-10-28 01:53:18
Taki z nich nobel option jak z (usunięte przez administratora) akordeon.
Inwestor 2016-10-30 13:53:36
Wypłacałem zyski 5krotnie, nigdy nie było problemu...
Jerzy 2016-11-02 14:53:31
Rzadko udzielam się na forach, ale Noble Option zasługuje, żeby o nim napisać. Inwestuję u nich od pół roku i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej zajmowałem się tradycyjną giełdą, ale dzięki ich platformie widzę, jak zyski rosną niemal w oczach. Żadnych zastrzeżeń do opiekuna inwestycyjnego, żadnych problemów z wypłatami. Wystarczy poświęcić odrobinę czasu i pomyśleć, a inwestycja na pewno się zwróci z nawiązką. Nie wiem jakim są pracodawcą, bo nie mam tego typu doświadczeń z nimi, ale platformą są wzorową.
2
abcdefg 2016-11-12 07:14:52
zwłaszcza regulmin daje powody do zadowolenia ;)
Rafal 2016-11-14 11:25:02
Również nie mam zastrzeżeń do regulaminu- przejrzysty, jasno sformułowany, bez ukrytych "kruczków". Wielki plus w świecie platform. Wiem, bo przetestowałem kilka.
2
Krystian 2016-11-17 12:00:17
człowieku, ty piszesz dopUki zamiast dopÓki, a bierze się za tak poważne sprawy jak inwestycje ? w to się trzeba zaangażować, a nie tylko doszukiwać się szybkiego zarobku !
Zostaw swoją opinię o Noble Option - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Noble Option