brak logo

Hycom S.A.

Łódź

Opinie o Hycom S.A.

Pan_Pieczarka 2016-06-08 23:09
Ile placa na praktykach?
3
pan_ogorek 2016-06-10 14:54
cos mi sie wydaje ze 90 proc wpisow to wlasny pr firmy :)
8
bbn 2016-07-12 13:48
czy rozuemim, że według ciebie @ pan_ogorek są zbyt dobre?
carl 2016-12-04 17:27
rozmowa kwalifikacyjna to jakiś debilny test, gdzie trzeba liczyć ilość kwadratów w sześcianie, czy ile kasetonów wystarczy do nałożenia na sufit i ile będzie to ważyć... Na ścianie napis: "It Is Not the Strongest of the Species that Survives But the Most Adaptable" - czy trzeba coś jeszcze dodawać za kogo was mają? Po tym test z angielskiego w miarę ok i gadka z mędrusiami z managementu, co wyżej sr*ją jak 4 litery mają (starają się z każdego zrobić idiotę)

P.S.: Do tych pseudointeligentów z managementu: Zamażcie ten debilny napis bo wystarczy chociażby spojrzeć na to jak rozwija się motyl i wiedzieć, że nie działa w tym wypadku teoria ewolucji, więc wasz guru się mylił.
3
Rozmyty Darwin 2016-12-05 03:05
Motyl obalił teorię ewolucji :-) Wyczytałeś to na demotywatorach czy na onecie?
Mi się te hasła w salkach podobają. Niektóre pobudzają kreatywność, a to konkretnie moim zdaniem niesie przesłanie: "każda firma - nie ważne jak duża może upaść - ważne jak podchodzi do dynamicznie zmieniającego się świata i jak potrafi się dostosować do warunków/zapotrzebowania na rynku".
Jak nie poszło na rozmowie, to nie ma sensu pluć jadem, tylko spróbować w innej firmie, a może w innym fachu, np. jako teoretyk ewolucji albo katecheta.

P.S.
Pseudointeligenci :-) To mocne... Myślałem, że to oni Cię sprawdzali, a to ty ich przetestowałeś z poziomu IQ.
5
katecheta 2016-12-05 19:07
a dostałeś kiedyś technicznie w szczękę?
Franek Kimono 2016-12-05 19:24
"Metamorphosis The Beauty and Design Of Butterflies" - obejrzyj i jak znasz angielski to może zrozumiesz i zamażesz ten śmieszny napis, który może gimboateistów i mędrków z politechniki podnieca i pobudza do tworzenia waszych wypocin.
sztacheta 2016-12-06 02:05
Jak udało Ci się przejść test "Nie jestem robotem" :-)
Pan Kleks 2016-12-06 03:08
Ciekawy film. Podobnie jest z muchami, a jednak temat nie jest tak chwytliwy dla "teologii obrazkowej".
Skąd w Tobie tyle agresji słownej. To zadanie z kasetonami było za trudne?
2
d 2017-01-28 15:42
dostał ktoś odpowiedź po spotkaniu? po jakim czasie?
2
s 2017-02-02 12:06
szukają raczej tanich pracownikow.... ewidentnie widać to po spotkaniu,
2
ono 2017-02-04 12:45
potwierdzam, szukają przede wszystkim tanich pracowników bez względu na wykształcenie i wiedzę.
2
xxx 2017-02-07 16:54
Jak szukacie koko$ow to nie tutaj. Jest za to fajna atmosfera i sympatyczni ludzie
1
Don't say hy 2017-02-13 14:56
Fajna atmosfera być może ale chyba w menedżerskich pokojach. Wynagrodzenie conajmniej niekonkurencyjne, pracy nie do przepracowania w realnym czasie. System motywacyjny dla naiwnych i rozbuchane korporacyjne praktyki.
7
m 2017-02-22 08:04
typowi janusze biznesu
2
Programista 2017-04-11 09:48
Firma ciekawa, atmosfera fajna, ludzie w miarę otwarci, sporo się można nauczyć. Pensje przeciętne na tle branży ale nie wygląda to źle. Po roku pracy mogę polecić na start co będzie dalej to zobaczmy.
Kacper 2017-05-11 08:41
Ja pracuję od roku i sobie chwalę. Atmosfera super, fajni ludzie, nastawienie szefów też ok. Pensje przeciętne. Złe opinie jak widzę wypowiadają chyba głównie osoby, które nie zostały zatrudnione.
mmmm 2017-05-12 16:35
a pozytywne chyba te dla których 3k brutto to dużo. Generalnie omijać.
1
Zostaw swoją opinię o Hycom S.A. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hycom S.A.