brak logo

Hifi Filter Polska Sp. z o.o.

Piaseczno

Opinie o Hifi Filter Polska Sp. z o.o.

jacek 2016-04-23 21:41:13
Daj sobie spokoj z ta praca w tej firmie to istna pomyłka , płaca marna a wymagania duze
5
jacek 2016-04-23 21:41:59
Daj sobie spokoj z ta praca w tej firmie to istna pomyłka , płaca marna a wymagania duze
2
james 2016-05-23 16:03:40
Właśnie, ile płacą?
Bo ja uważam że zaczynać z .... zł na rękę na sam początek i to gwarantowane (nawet bez sprzedaży), plus samochód, tel, komputer, internet i to żeby pracować 40 godzin tygodniowo to duże wymagania?
Żaden jacek w tej firmie nie pracował....
Więc?
Ile płacą?
Paweł 2016-06-02 13:21:39
Zgadzam się z Tobą Jacek ta firma to jest totalne dno na magazynie atmosfera do bani płaca do wielkiej d..y omijać tą firmę dalekim łukiem.Nie dziwie się, że pracowników nie mają i nie chce tam nikt pracować.
2
anonim 2016-06-06 22:18:08
Tez miałem okazję tam pracowac , i nikomu nie polecam tej firmy,tylko zmarnowany czas, kto moze niech przekaze znajomymzeby nie tracili czasu , mam nadzieje ze to pomoze wielu ludziom omijac takich nie uczciwych pracodawców
3
@ 2016-06-06 22:26:23
Uwazajcie tutaj jest jakas podpucha ze strony pracodawcy , próbuje załagodzic ta toksyczna atmosfere jaka tutaj z tymi opiniami panuje. NIE DAJCIE SIE ZŁAPAC
2
Tik Tak 2016-06-07 12:34:43
Pracodawca na magazynie niech zawija rękawy i sam się łapie za robote, a nie będzie gadał, że zle pracuje nowy pracownik niech pokaże co on potrafi jak taki oświecony i mądry, a teraz płacze bo ludzi nie ma do pracy. Paweł też się wcale nie dziwie, że nik tam nie chce przyjść do tego pi....lnika, a pracownik Stanisław niech nie będzie taki złośliwy i nerwowy bo zawału dostanie lub udaru temu Stanisławowi pomyliły się zawody udaje kierownika, a nim nie jest tylko zwykłym robolem w magazynie.
2
...... 2016-06-15 21:26:59
Najgorsza firma w jakiej pracowałem i tak jak kolega Paweł pisze atmosfera do bani. NIE POLECAM !!!!!
2
bandyta 2016-06-19 12:54:29
pracowałem w tej firmie MASAKRA, szkoleń brak,menażerowie przypisują sobie najlepszych klientów więc o premii zapomnijcie. Wysokie ceny produktów -trudno wybić się na rynku zarobki, do bani,atmosfera do d...
jak szukacie pracy na dłużnej to nie w tej firmie.
5
dako 2016-07-06 21:32:58
Jak to w takim razie co robia z osobami ktore przyjmują bez dużego doswiadczenia np, na stanwosika przedstawicieli handlowych ktorzy odpowiedzialni sa za sprzedaż? Musza ich przeszkolic z produktów jakie mają.
Adam W 2016-11-29 17:01:55
Z mojego punku widzenia firma ciekawie ułożona pod przedstawicieli (zajmują sie tylko handlem). Na magazynie nie wiem bo działałem głównie w terenie. W przeciągu kilku lat rynek będą kontrolować sporą część rynku.
1
Zostaw swoją opinię o Hifi Filter Polska Sp. z o.o. - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hifi Filter Polska Sp. z o.o.