brak logo

Hifi Filter Polska Sp. z o.o.

Piaseczno

Opinie o Hifi Filter Polska Sp. z o.o.

jacek 2016-04-23 21:41
Daj sobie spokoj z ta praca w tej firmie to istna pomyłka , płaca marna a wymagania duze
8
jacek 2016-04-23 21:41
Daj sobie spokoj z ta praca w tej firmie to istna pomyłka , płaca marna a wymagania duze
5
james 2016-05-23 16:03
Właśnie, ile płacą?
Bo ja uważam że zaczynać z .... zł na rękę na sam początek i to gwarantowane (nawet bez sprzedaży), plus samochód, tel, komputer, internet i to żeby pracować 40 godzin tygodniowo to duże wymagania?
Żaden jacek w tej firmie nie pracował....
Więc?
Ile płacą?
Paweł 2016-06-02 13:21
Zgadzam się z Tobą Jacek ta firma to jest totalne dno na magazynie atmosfera do bani płaca do wielkiej d..y omijać tą firmę dalekim łukiem.Nie dziwie się, że pracowników nie mają i nie chce tam nikt pracować.
5
anonim 2016-06-06 22:18
Tez miałem okazję tam pracowac , i nikomu nie polecam tej firmy,tylko zmarnowany czas, kto moze niech przekaze znajomymzeby nie tracili czasu , mam nadzieje ze to pomoze wielu ludziom omijac takich nie uczciwych pracodawców
7
@ 2016-06-06 22:26
Uwazajcie tutaj jest jakas podpucha ze strony pracodawcy , próbuje załagodzic ta toksyczna atmosfere jaka tutaj z tymi opiniami panuje. NIE DAJCIE SIE ZŁAPAC
5
Tik Tak 2016-06-07 12:34
Pracodawca na magazynie niech zawija rękawy i sam się łapie za robote, a nie będzie gadał, że zle pracuje nowy pracownik niech pokaże co on potrafi jak taki oświecony i mądry, a teraz płacze bo ludzi nie ma do pracy. Paweł też się wcale nie dziwie, że nik tam nie chce przyjść do tego pi....lnika, a pracownik Stanisław niech nie będzie taki złośliwy i nerwowy bo zawału dostanie lub udaru temu Stanisławowi pomyliły się zawody udaje kierownika, a nim nie jest tylko zwykłym robolem w magazynie.
5
...... 2016-06-15 21:26
Najgorsza firma w jakiej pracowałem i tak jak kolega Paweł pisze atmosfera do bani. NIE POLECAM !!!!!
6
bandyta 2016-06-19 12:54
pracowałem w tej firmie MASAKRA, szkoleń brak,menażerowie przypisują sobie najlepszych klientów więc o premii zapomnijcie. Wysokie ceny produktów -trudno wybić się na rynku zarobki, do bani,atmosfera do d...
jak szukacie pracy na dłużnej to nie w tej firmie.
10
dako 2016-07-06 21:32
Jak to w takim razie co robia z osobami ktore przyjmują bez dużego doswiadczenia np, na stanwosika przedstawicieli handlowych ktorzy odpowiedzialni sa za sprzedaż? Musza ich przeszkolic z produktów jakie mają.
Adam W 2016-11-29 17:01
Z mojego punku widzenia firma ciekawie ułożona pod przedstawicieli (zajmują sie tylko handlem). Na magazynie nie wiem bo działałem głównie w terenie. W przeciągu kilku lat rynek będą kontrolować sporą część rynku.
4
Leon 2017-03-27 19:13
Powinni nazywac sie WST, Sędziszów lub Exmot wkoncu juz tylko te marki proponują ewentualnie jeszcze Wix. Klienci już w większości omijają ich Super Jakość. Cena cena i jeszcze raz cena jokość to może mieli kiedyś, ich jakość na chwilę obecną jest zblizona do 0.
1
James 2017-03-27 19:53
Około 0,009 % naszych produktów są z wymienionych powyżej marek.....naprawdę smieszna pseudo opinia konkurencji. .:-) Jeśli tylko to wam zostało żeby istnieć to gratuluję!
3
poi 2017-04-05 10:57
Ci co takie słowa piszą o pracodawcy to ich poziom jest dnem nie pracodawcy
1
ciekawy 2017-04-13 10:44
może ktoś napisać jak wyglądają zarobki doradcy technicznego w tej firmie?
james 2017-04-13 11:24
Wszystko zależy od doswiadczenia...
Aneta 2017-04-14 14:47
Obecnie firma poszukuje osób na stanowisko Magazynier/-ka do pracy w Grodzisku Mazowieckim. Co możecie powiedzieć osobom aplikującym o tym jak wygląda praca w tym charakterze w Hifi Filter Polska?
piotr 2017-05-09 20:49
2700 na reke
Aneta 2017-05-23 13:44
@piotr rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach oraz o tym jakie są plusy i minusy pracy w Hifi Filter Polska?
Były pracownik 2017-06-22 22:14
Nie polecam jako byly pracownik magazynu , płaca marna nie licz na 2700 na magazynie bo to nie realne, (1600 / 1700) premi nie masz bo jest obcinana przez pseudo kierowniczka , lub jej wogule nie masz , a wymagania duze , do tego atmosfera do bani . NIE POLECAM NIKOMU
1
Były pracownik 2017-06-22 22:36
Nie pisz tu bzdur ze pensja na magazynie jest 2700 Nie ośmieszaj sie
1
Aneta 2017-07-17 09:53
@Były pracownik
mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca na magazynie? Jeszcze jest aktywna oferta pracy na to stanowisko. Jest tam informacja, że można liczyć na bogaty pakiet socjalny. Wiesz może co się na niego składa?
Zostaw swoją opinię o Hifi Filter Polska Sp. z o.o. - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hifi Filter Polska Sp. z o.o.