brak logo

OKAY Polska Rtv Agd

Katowice

Opinie o OKAY Polska Rtv Agd

Marek_K 2009-12-02 10:35:04
Firma do bani - udają że ciągle szukają pracowników, a rozmowy kwalifikacyjne to fikcja. Wszystko po to aby firma sprawiała wrażenie rozwijającej się i poszukującej nowych pracowników. Jeśli znaleźliście ich ofertę pracy to nawet nie traćcie czasu.
pracowik 2009-12-10 22:32:59
zarobki do bani, atmosfera do bani, tylko obietnice byly OKAY.
pracownica 2009-12-28 21:20:05
najniższa krajowa chore zasady,wieczne zadymy,walka o klienta, beznadziejna firma nie polecam(usunięte przez administratora)
sprzedawca OKAY 2009-12-28 22:40:45
nienormalne zasady. państwo w państwie.
tedi 2009-12-29 12:51:30
Na temat Firmy okay można powiedzieć tylko tyle że praca jest bardzo nie stabilna, ciągłe zmiany zasad wynagradzania itp.(usunięte przez administratora) Poza tym firma z branży RTV, która ma ogromne problemy.(mała firma z ze sklepami w kiepskich lokalizacjach) Plusem są płace wypłacane na czas.
somebody 2010-01-08 19:32:20
Beznadziejna firma, która w ogóle nie potrafi docenić pracownika. Chore zasady, ciągła wymiana kadr, niekończąca się rekrutacja, stwarzająca wrażenie prężnie rozwijającej się firmy. Zarobki najniższe w tej branży na polskim rynku. Firma nie wypłaca nadgodzin, których chcąc-niechcąc trzeba wypracować naprawdę sporo. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda bardzo zachęcająco, jednak rzeczywistość jest zupełnie inna. Omijajcie tą firmę baaaaardzo szerokim łukiem, szkoda czasu i nerwów przede wszystkim! Zdecydowanie nie polecam!
sprzedawca 2010-01-08 19:37:57
Absolutnie zgadzam się z przedmówcami. Firma Okay to jakaś kpina! Stwarzają pozory lidera rynku branży RTV-AGD, a w rzeczywistości to najgorsza sieć w Polsce. Zarówno z punktu widzenia pracownika, jak i klienta.
były pracownik 2010-01-08 19:43:45
Co tu dużo mówić..Beznadziejna Firma! Z resztą wystarczy popatrzeć na pozostałe opinie...nikt nie napisał o Okay Polska choćby jednego dobrego słowa...i nikt nie napiszę. To jest Firma, o której można mówić albo źle, albo wcale!
nie ok 2010-01-19 20:26:58
Chyba tylko osoba o niskiej samoocenie mogłaby pracowac w tak dennej firmie. Firma ma jak ktoś powiedział już tutaj, gdzieś pracownika i co jest dziwne klientów. Dziwne, że jeszcze nie padli.
pracownik 2010-03-03 16:37:03
firma krzak do dzis czekam na wypłate ze stycznia a jest marzec...
Przemysław B. 2010-04-20 12:24:07
Witam. Powiem szczerze, że z firmą OKAY nie mam nic wspólnego.
Chcę tylko zostawić informację dla AMBITNYCH ludzi z co najmniej średnim wykształceniem. .Buduję grupę sprzedażową na Śląsku. W grę wchodzą przyzwoite zarobki. Wszystkich zainteresowanych, chcących dowiedzieć się więcej zapraszam, na stronę. (usunięte przez administratora) lub do kontaktu wstępnego na gg 1081584

Z poważaiem (usunięte przez administratora)
pracownik 2010-07-05 11:02:07
Ta firma to totalne dno. Kasa marna, praca po 12 godzin dziennie, o wolne trzeba się prosić. Czasami harowałem cały tydzień. Godziny nadliczbowe nie płacone. (usunięte przez administratora)
Obsługa klienta wygląda przezabawnie. 5 sprzedawców czeka już przy wejściu na klienta i idzie za nim krok w krok po całym sklepie. bitwa o klienta właściwie. A kliencie się baardzoo wkurzają. Bo nikt nie lubi być śledzony przez uprzykrzającego się sprzedawce. ale tak trzeba, tego wymaga kierownik. PORAZKA.
bogna 2015-03-06 16:56:03
12 godzin się u nich pracuje dziennie? to dla mnie ogromne zaskoczenie. a to jest siedem dni w tygodniu i w jakich godzinach, możecie jakoś to dokładniej opisać proszę? ewentualnie proszę dajcie też znać jak to jest u nich z ustawianiem grafiku na miesiąc - czy się negocjować jakiś w miarę elastyczny grafik?
marek 2015-03-30 15:09:47
w sumie to nie wiem czy dałbym radę fizycznie wytrzymać te 12 godzin.to dość sporo, ja zazwyczaj po 8 już nie mam w sobie życie. ewentualnie może jest także wynagrodzenie finansowe w jakiś sposób to rekompensuje więc dajcie znać jakie ewentualnie są stawki netto za godzinę pracy w OKAY Polska Rtv Agd
wlak 2016-05-10 23:17:10
kaja, 8 godzin to standardowo wynosi dzień pracy. Jeżeli ktoś miałby dłużej pracować to obawiam się że musiałby mieć zapłacone za nadgodziny i przez co firmie nie koniecznie musiałoby się to opłacać :)
Zostaw swoją opinię o OKAY Polska Rtv Agd - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKAY Polska Rtv Agd