brak logo

GABONA

Ożarów Mazowiecki

Opinie o GABONA

gosc 2016-01-07 13:17
czy ktos zostal juz zatrudnony na to stanowisko?
23
Pracownik 2016-06-16 19:54
Damian musial zostać poinformowany o braku przedłużenia umowy skoro tak mówi o firmie ;) Gabona to miejsce gdzie dają Ci szansę rozwoju i zdobycia doświadczenia. Nie skreślają człowieka po jednym błędzie tylko dają mu inne zadania, w których będzie mógł pokazać na co go stać. Pracodawca, który daje możliwość robienia tego co sprawia Ci fun to rzadkość.
3
asia 2016-07-04 20:01
Ja używam kosmetyki tej firmy, i moge polecic szczegolnie przypadły mi bardzo kosmetyki do włosów, polecam.
1
Agnieszka 2017-04-26 13:50
Jakie macie opinie na temat GABONA w obecnym roku? Czy w firmie nastąpiły jakieś ważne zmiany, o których warto powiadomić użytkowników, przyszłych kandydatów?
Fgh 2017-07-14 22:54
Gabona i Trena.pl to firmy w których możesz pracować jeśli: nie przeszkadza Ci brak umów, aneksów. Jeśli lubisz gdy przełożony wrzeszczy, zamiast coś wyjaśnić. Jeśli lubisz pracować bez planu działania. Jeśli lubisz częste zmiany. Jeśli lubisz być obserwowany kamerami z każdego kąta.
7
Denim 2017-07-20 07:29
Na rozmowie o pracę dopytujcie jaki rodzaj umowy o pracę dostaniecie. Mówią że dają umowę o pracę (co normalny człowiek uważa że na czas nieokreślony), a potem dają umowę o pracę na czas określony: okres wypowiedzenia 1 miesiąc i możliwość wypowiedzenia bez podania przyczyny. Firma postawiona na kruczkach prawnych.
3
Tynek 2017-08-07 20:04
Jakie daja warunki finansowe na stanowisku magazynier i na jakie zmiany jest praca? Warto isc tam do pracy?
Hejter 2017-09-07 20:28
Podpisujesz umowy bez czytania i masz pretensje, że nie jest taka jak "myślałeś"? Faktycznie strasznie Cie skrzywdzili.

P.S. Nigdy tam nie pracowałem, pisze to charytatywnie z nienawiści do imbecyli.
Dżudi 2017-09-10 21:50
jakie warunki na Sp. ds. zakupów?
Maro 2017-09-12 11:26
Bardzo kiepska firma,zapieprz, na poczatku umowa zlecenie,robisz wszystko na magazynie raz tu raz tam,zarobki 2000tys na start po kilku latach jak sie nie bedziesz spoznial do pracy nie bral wolnego to i zarobisz 3 ale to wszystko zalezy od kierownictwa,Nie polecam
3
emka 2017-09-13 09:12
A jak wygląda praca w księgowości? Jakie są tam zarobki i przełożony?
Bjjdjdjdjdjjd 2017-09-20 16:28
Nie jest najgorzej jako magazynier dostaje się na początku umowe zlecenie po miesiącu jest umowa o prace na trzy miesiące a potem umowa o prace na 4 lata i co najwarzniejsze nie za najniższą krajową
Praca na jedną zmiane 8-16 co rzadko zdarza się na magazynach
Praca nie należy do najlżejszych tzeba się orobić zwłaszcza jako nowy pracownik ,atmosfera jest bardzo dobra
Hhjdhdhdhdh 2017-09-20 16:33
Pierwszy miesią umowa zlecenie pużniej umowa o prace na okres prubny na trzy miesiące ze stawką około 2700 brutto a puzniej umowa na 4 lata z bodobną stawką plus premia
Praca tylko na jedną zmiane w godzinach 8-16
1
Zostaw swoją opinię o GABONA - Ożarów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GABONA