Foton Technik Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Foton Technik Sp. z o.o.

JANEK 2016-03-03 17:38
oj, ktoś chyba blokuje dodawanie prawdziwych uwag.
chyba będę musiał pisać na stronach innych firm, gdzieś trzeba ostrzegać ludzi
11
Adrian 2016-03-05 13:04
Rzeczywiście telefony milczą tylko automat się odzywa...koniec działalności?
1
foton 2016-03-05 20:16
zapraszam do udzielania rzetelnych informacji na stronie FB foton technik opinie
1
jaro 2016-03-07 22:09
Możesz powiedzieć coś więcej?
1
markus 2016-03-08 22:41
Szkoda że jak się do nich dzwoni to włącza się poczta.A na maila nie odpowiadają.
1
heh 2016-03-12 20:41
Nie słyszałem żeby tzw. swiezak dostał w jakiejkolwiek mikro i małej firmie UP, może w korporacji. Jeśli ktoś ma doświadczenie i kontakty to może wymagać natomiast jeśli nie będzie sprzedaży to i podstawy nie będzie. To nie te czasy kiedy byla: fura, komora, podstawa 5 tys i drugie tyle premii po realizacji planu.
2
bolo 2016-03-14 09:43
Umowa o pracę jest ale po miesiącu, raczej dla managerów
Fhg 2016-07-04 11:54
Z daleka od tej firmy..,
1
bubu 2016-07-15 10:42
Jest ok. Pensja w porządku, firma się rozwija. Zarząd niegłupi. Jak na firmę z tej branży to dobra organizacja. Narzekać można tylko na to że dużo się wymaga, ale jak ktoś jest ambitny to da radę...
1
bubu 2016-07-15 10:43
Jest ok. Pensja w porządku, firma się rozwija. Zarząd niegłupi. Jak na firmę z tej branży to dobra organizacja. Narzekać można tylko na to że dużo się wymaga, ale jak ktoś jest ambitny to da radę...
1
janek 2016-07-16 15:23
nieprawdopodobna agitacja pracowników tej firmy. no jest to jakaś metoda.
3
we 2016-08-22 19:45
omijać z daleka
3
edek 2016-08-23 14:40
miko nie zawracaj sobie głowy
2
Błyskawica 2016-08-25 15:25
Jasne a świstak zwija sreberka :)
Janusz 2016-09-12 21:44
Wiadomo, kiedy foton będzie oddawał zadatki za prosumenta?
9
byle kto 2016-09-16 08:24
To tam jeszcze ktoś pozostał ?
KRS daje ciekawe info ..............
1
pwehjfhoiwhofhowehfowho 2016-10-03 15:56
marek wymagania: stanowisko psełdo managerskie wymagania wyżej niż managerskie,zarobki słabe, zespołu nie dostaniesz bo go nie ma a sam tez go nie stworzysz, godziny pracy elastyczne w sobote i w niedziele bądz w pogotowiu, auto Hjundaj i20 :) ale w firmie jedzie pare lepszych... musi byc kijek i marchewka, No ale jak nie przekonałam to smiało :)
1
Abcdef 2016-10-06 19:06
Uważajcie na tą firmę. Nieuczciwi
4
Olek 2016-10-09 23:07
No to gdzie te instalacje? Nie ma, za to pełno naciągniętych klientów. Oszuści.
2
Olek 2016-10-10 18:30
Marek, aplikujesz a nie wiesz co będziesz robił? Co ty dziecko jesteś? Nie wiesz co robi foton?
wef 2016-10-12 13:04
Nie znalezli bo nikt u nich kto jest w temacie nie chce pracowac... dlaczego mozna wyczytac z powyzszych wiadomosci. Tej firmy nie mozna rozpatrywac w zadnym kontekscie ani jako staz ani jako stabilna praca...
1
Stryj 2016-10-17 14:49
Zgłaszam się, tez chce oszukiwać klientów.
wsef 2016-10-21 11:12
Inny przeciez ty nawet nie pracowales w tej firmie... jakie premie?
9op89l 2016-10-21 13:47
Inny co palisz?
Obcy 2016-10-24 09:45
A wiadomo coś na tematy pracy jako specjalista ds. technicznych (projektant inst. PV)? Ktoś miał doświadczenie i może się podzielić?
O co chodzi z oszukanymi klientami? Firma na stronie pisze że ma tysiące realizacji... ale faktycznie zastanawia, że nawet jednego zdjęcia z takiej instalacji nie ma.
3
aplikant 2016-10-25 09:04
czy może ktoś coś powiedzieć o rekrutacji na stanowisko Manager Call Center? jak wygląda praca?
NOWY 2016-12-16 15:04
WITAM, IDE NIEDŁUGO NA ROZMOWĘ REKRUTACYJNA DO TEJ FIRMY. jAKICH ZAROBKÓM MAM SIE SPODZIEWAC ZNACZY JAKA PODSTAWA NA POCZATKU I JAKIE PREMIE?
pOZDRAWIAM
1
refg 2016-12-21 20:40
nowy daj sobie spokoj
1
erg 2017-01-17 07:24
dobra firma foton... dobre :D
1
Nikodem 2017-01-24 09:42
Jestem partnerem handlowym z firmą Foton i stwierdzam, że nasza współpraca jest bardzo dobra. Wszystkie uzgodnione tematy są realizowane bez problemu. Merytoryczna współpraca jest na medal, cóż można więcej dodać ?
1
bambino 2017-02-08 12:32
Uwaga na firmę. Nieuczciwi, chciwi oszuści o zapędach korporacyjnych, oferujący niewielkie pieniądze w zamian za harówkę ponad 8 godzin dziennie pod pręgierzem
4
Koleś 2017-02-15 19:16
Foton znam i wiem , że to super firma a jak ktos wyleciał z pracy to pisze.
1
Repro 2017-02-24 10:14
Kto nie pracował w dezorganizacji, proponuję zatrudnić się w Fotonie. Pracownicy nie mają określonego zakresu obowiązków, codziennie robią coś innego, w zależności od humoru i pomysłu P.C.
Uwaga! na etatach są donosiciele, trzeba uważać z kim się rozmawia i na jaki temat.
Obiecują górę kasy, a jest dno.
Firma naciąga klientów i wykorzystuje ich naiwność. Sprzedają produkty wątpliwego pochodzenia i jakości po zawyżonych cenach .
1
truck 2017-02-24 10:18
Jesteś chyba z tych firmowych donosicieli i nie wiesz , jak traktują pracowników i klientów. Ta firma , to wielki kant do kręcenia lodów!
cud 2017-02-24 10:35
Zgadzam się , to jest mało powiedziane -praca pod pręgierzem-pracownicy przebywają w hali od rana do nocy. To co zrobią dziś, jutro już niepotrzebne. Z własnej kieszeni finansują wiele potrzeb firmy. Firma ma tylko wymagania: prywatne komunikatory, zakładanie płatnych portali społecznościowych , robienie zakupów dla firmy za własne pieniądze. To nie biznes, to szkodnik dla pracowników i klientów!
Omijać i ostrzegać innych.
1
Korekt 2017-02-24 19:12
Współpracuję z Fotonem od dawna i jest to bardzo dobra praca. Nawet jak sa jakieś rozbieżności zawsze znajdziemy porozumienie, być może zależy to od ludzi z Fotonu. Gdybym trafił na oszołoma pewnie bym nie wspominał firmy dobrze. Pracujemy dalej i nie czytamy wpisów.
1
Weronika 2017-02-28 15:22
Dlaczego warto wybrać Foton Technik Sp. z o.o.? Sprawdź zakładkę http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,1001685,0,0,dlaczego_my! Pomocna?
g4rh 2017-03-01 20:14
"Konkret" i "Nikodem" To moze sie pochwalcie z jakiej firmy jestescie? Jaka firma wspopracuje z Fotonem i jest zadowolona? Jest taka?
1
Weronika 2017-03-02 08:41
@g4rh, dlaczego wątpisz, że jest jakakolwiek zadowolona firma?
automatyk 2017-03-08 08:18
Potwierdzam, w żaden sposób nie można dodzwonić się do tej firmy.
Osoby z Foton Technik, do których miałam telefon komórkowy zbywają i nie chcą odpowiadać lub nawet nie odbierają. Podany na stronie telefon stacjonarny milczy, katastrofa!!!!
Weronika 2017-03-08 14:35
@automatyk może w takim wypadku spróbuj się skontaktować z firmą drogą e-mailową?
Piotr 2017-03-09 13:04
Doradca firmy Foton Technik powiedział ,że bedzie montaż za 2 miesiace od podpisania umowy. Wpłaciłem im 4000 złotych, a do montażu ani widu, ani słychu, czekam już ponad rok..... czy ktoś jeszcze ma tak samo?
Weronika 2017-03-10 09:29
@Piotr kontaktowałeś się z firmą w tej sprawie?
jakub 2017-03-10 12:03
Proszę o kontakt telefoniczny lub nazwisko wyjaśnimy o co chodzi. Może też być email na adres umowy@fotontechnik.pl
1
Piotr 2017-03-15 14:30
Zadzwonię kolejny raz i znowu usłyszę, że muszę na coś czekać? Kontakt był i nic się nie zadziało
Jatotenzly 2017-03-22 10:32
Jeśli chcesz pracować jak osioł, tyrać 10h dziennie, żeby zrobić minimum spotkań (a wymagają ok 60miesięcznie), chcesz robić setki kilometrów i TANKOWAĆ ZA SWOJE, poźniej łaskawie czekając na zwrot za paliwo (o ile wyrobisz minimum spotkań, w przeciwnym przypadku to Twoj koszt). Jeśli chcesz dziennie brać udział w telekonferencjach i słuchać co tam w regionie słychać + jeszcze tłumaczyć się czemu jesteś taki słaby, jeśli chcesz po powrocie z trasy siadać jeszcze do komputera i wypełniać tabelki, to tak. Praca jest dla Ciebie. Jeśli godzisz się na powyższe, to ok. Zarobki są w miare ok. Cho chwila zmienia sie system premiowy, ale umówmy się, da się zarobić, chociaż jak ktoś wcześniej zauważył, na nieuczciwym podejściu do Klienta - większość instalacji jakimi chwali się firma foton technik, nie jest ich. Część to dawne firmy Pana Prezesa, np Rpower, a część to instalacje wykonane przez kogoś innego, a foton technik pozyskał jedynie dotacje na taką instalacje
1
Wojtek 2017-03-22 20:23
witam, moje doświadczenie handlowe to 20 lat w ciężkiej, medycznej branży. Foton i Pani dyrektor bardzo kusiła no i tyle. Podsumowanie rzetelne, bez czytania powyższego. Przerost treści nad formę. Kasa udawana a nie możliwa. Korporacyjne zapędy a brak podstaw merytorycznych i doświadczenia. Samochwalstwo... Nie warto... Niestety... a branża ciekawa i ze sporym potencjałem... Jeśli ktoś liczy na profesjonalizm przełożonej to w tej firmie może liczyć tylko na obietnicę i brak ich realizacji...
Beata 2017-03-24 13:17
```pracowalam i bardzo uczciwi, z konkurencji jestes?
Kasia 2017-03-24 13:19
Ale po co Ci zdjecia na stronie?
Piotr 2017-03-24 13:22
Ja po wpłacie czekałam 2 mies i mam instalacje. Sa OK.
Zostaw swoją opinię o Foton Technik Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foton Technik Sp. z o.o.