Foton Technik Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Foton Technik Sp. z o.o.

Piotr 2017-03-24 13:22
Ja po wpłacie czekałam 2 mies i mam instalacje. Sa OK.
1
Karol 2017-03-28 20:52
Foton Technik Sp. z o.o. jest fajną firma na pewno z perspektywami rozwoju. Może to nie dla wszystkich jest praca?
1
Marcjanna 2017-03-29 08:56
Pracuję od stycznia, dobre warunki, duzo sie ucze, duzo pracy, ale jest swietnie
1
Weronika 2017-03-29 15:03
@Marcjanna, czy Foton Technik Sp. z o.o. stosuje rekrutacje wewnętrzne?
REKRUTACJA 2017-03-29 16:04
TAK
Kasia 2017-03-30 23:02
Super atmosfera, duzo mozna sie nauczyc
Yonasz 2017-03-30 23:04
The bestciaki!
Weronika 2017-03-31 09:11
@Yonasz, powiesz coś więcej? Jakie pozytywne strony znalazłeś w pracy?
Kubek 2017-04-26 16:47
Pracowałem i polecam tylko po to, aby sobie dorobić (bo stawka nie jest zła), ale nie polecam na dłuższą współpracę. Moim zdaniem firma mało poważna - zarówno do pracowników, jak i do klientów.
3
ADG 2017-04-28 08:34
Dzień Dobry, proszę o kontakt na maila adg@fotontechnik.pl. Kazdy klient jest na biezaco obslugiwany. Przepraszamy za niedogodnosci.
Pracownik 2017-05-10 22:11
Foton Technik to spółka doradztwa energetycznego oraz sprzedaży energii z wykorzystaniem odnawialnych źródeł. Mają wykonane 2,5 tys. instalacji nadachowych. To eksperci w zakresie elektrowni słonecznych.Wpisy mówią co innego!
1
Weronika 2017-05-16 08:42
@Kubek według Ciebie firma jest mało poważna. Co masz konkretnie na myśli? Co według Ciebie to oznacza? Czekamy na Twoją opinię.
Daniel 2017-05-21 20:51
Słyszałem, że Foton Technik prowadzi szkolenia edukacyjne w celu podnoszenie świadomości w wykorzystaniu energii słonecznej. Czy jest faktem, że firma to ekspert w realizacji elektrowni słonecznych?
Ktoś 2017-05-22 07:38
Nie
oszukani z podlasia 2017-06-08 15:54
dzoker gratulacje z awansu na dyrektora teaz bedzie ok gratuluje
Lokus 2017-06-11 13:54
Słyszałem, że firma Foton to dobry pracodawca ale po lekturze opinii na forum jestem zaskoczony. Wszędzie bywają okresy lepsze i gorsze , może właśnie tak się dzieje w firmie? Czasami trzeba pomóc firmie większym zaangażowaniem, żeby przy okazji nie stracić pracy?
Pracownik 2017-06-22 15:22
No sprzedał i teraz każda decyzja musi być akceptowana przez inny. Również wydatki :D
1
HR 2017-06-22 15:26
Odpowiadamy na wszytskie maile, prosze o kontakt, prawdopodobnie mail nie dotarł 665 655 233
FOTON ZESPOL 2017-06-22 15:27
Dziekujemy za bardzo pozytywna opinie.
PIOTR 2017-06-26 10:21
Dzień Dobry, świetna firma, co konkretnie masz im do zarzucenia?
Foton Technik Sp. z o.o. 2017-06-26 10:40 [pracodawca]
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU 665655233
Foton Technik Sp. z o.o. 2017-06-26 10:42 [pracodawca]
To bardzo poważny zarzut, prosimy o szczegółowe informacje lub kontakt na numer 665 655 233.
Foton Technik Sp. z o.o. 2017-06-26 10:44 [pracodawca]
To jest opinia, która może mieć negatywny wpływ na wizerunek firmy. Proszę o szczegółówą i konkretną informację do której będziemy mogli się konkretnie odnieść.
TOMEK 2017-06-26 10:52
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu firmy.
Foton Technik Sp. z o.o. 2017-06-26 11:27 [pracodawca]
Prosimy o konkretną informację na jaki tel probowal sie Pan kontaktowac?
ADA 2017-06-29 10:31
Premie są bardzo wysokie, wypłącane regularnie, konkretnie gdzie nie ma premii?
1
ergg 2017-06-30 13:47
unikac jak ognia
Paweł 2017-06-30 14:28
Polecam, otrzymałem dofinansowanie dzieki swietnej obsludze doradcy, ktory u mnie byl i wsparciu merytorycznym, musialem dostarczyc dokumenty i reszta zajeli sie, bardzo dziekuje p. Kasi, polecam !
1
Lukasz M 2017-06-30 14:29
Generalnie OK, wiarygodni i znaja sie na rzeczy.
1
Ochotnik 2017-07-04 19:58
Czy Foton Technik nie ma aktualnie nowych ofert pracy?
Adrian 2017-07-06 10:21
Dziekuje za sprawna i profesjonalna rekrutacje, uklony p. Aniu, najlepsza profesjonalistka jaka mialem okazje w ciagu 15 lat pracy poznac.
1
EWA 2017-07-08 07:27
Super
2
Natalia 2017-07-10 17:30
Lubię tu pracować
2
Laryska 2017-07-13 20:35
@Paulina Może zamiast szukać pracy powinnaś zostać detektywem? Po co pisać takie banialuki? Nie odpowiada firma Foton to jest wiele innych i zupełnie zbytecznie marnujesz swój cenny czas. Pracuję tu i jest ok.
1
Justyna 2017-07-18 17:06
Rozmowa rekrutacyjna bardzo profesjonalna i przyjemna. Niestety całkowity brak feedback po rozmowie, pomimo zapewnień (niezależnie od rezultatu rozmowy). Nie polecam.
Foton Technik Sp. z o.o. 2017-07-19 08:59 [pracodawca]
Dzień Dobry, po moim pytaniu w jakiej sprawie chciałby Pani/Pan skontaktować się z nami i podać kontakt do odpowiedniej osoby nie dostałam odpowiedzi. Infolinia 22 266 85 83 jest czynna w godzinach pracy biura 8-17.
Foton Technik Sp. z o.o. 2017-07-19 09:06 [pracodawca]
Dzień Dobry Pani Justyno, dziękuję za feedback, kontaktujemy się w pierwszej kolejności z kandydatami, którzy przeszli pozytywnie rozmowę rekrutacyjną i zapraszamy ich do dalszych etapów. Na koniec procesu rekrutacyjnego wszyscy kandydaci otrzymują informację zwrotną. Jesteśmy do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań hr@fotontechnik.pl
1
Justyna 2017-07-20 07:01
Witam. Dziękuję za wyjaśnienie sprawy. Prosiłabym jednak na przyszłość nie wyznaczać terminów typu "za dwa dni maksymalnie skontaktujemy się z Panią". Niemniej,dziękuję za odpowiedź na moje pytanie. Pozdrawiam.
1
Henry 2017-07-24 11:11
Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego firma ma tak dużo ofert pracy? Czy to z powodu jakiegoś nowego dużego projektu?
Pracownik 2017-07-24 18:07
Nie, po prostu ciągle ludzie odchodzą :)
1
Amigo 2017-07-26 13:00
Zwłaszcza, jak oferują umowę zlecenie na start.
Ktoś 2017-07-27 14:57
Nie rozumiem czy się z tego cieszysz czy nie...
Druzynowy 2017-07-31 09:39
Jestem tu i dobrze zarabiam. Budzety realizowalne i premie bardzo spoko!
1
Lola 2017-08-01 16:01
Słyszałem ,że Foton szykuje jakąś niespodziankę. Może nowe oferty pracy są związane z tym projektem? Jak w firmie coś się dzieje to tylko dobrze o nich świadczy, jest rozwój i perspektywa dalszej pracy. Może nie zawsze jest idealnie jak czytam ale ideałów nie ma.
1
Zbigniew 2017-08-04 08:57
Firma rozwija się bardzo dynamicznie, rotacja jest na takim poziomie jak w wiekszosci spolek handlowych, takze raczej spoko, polecam
Karol 2017-08-09 21:14
Fajna firma , szkoda tylko że nie mają ofert pracy.
Dominika 2017-08-10 18:08
Firma daje ogromne możliwości, jeśli chodzi o rozwój umiejętności pracowników.
Branża również jest ciekawa i wymaga zaangażowania, a atmosfera jest sprzyjająca i bardzo ją sobie chwalę.

Możliwe rozwinięcie wiedzy o OZE, a produkt jest jeszcze dość "świeży", zatem nie można narzekać nudę i trzeba się szkolić.

Płaca bardzo w porządku i zawsze terminowo :)
1
Karol 2017-08-13 20:21
Foton dla mnie jest również super firmą, chce mi się pracować!
1
Karol 2017-08-19 13:37
Foton to firma przyszłości, oszczędności w energetyce są bardzo potrzebne. Myślę, że jeśli ktoś nie czuje się tu dobrze to powinien szukać innej firmy. Foton nawet nie ma ofert pracy, jest pełen skład.
ewf 2017-08-19 18:07
Poproś ich o kalkulacje to wylicza ci w głowie labo na kartce :) ... bez komentarza
Zostaw swoją opinię o Foton Technik Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foton Technik Sp. z o.o.