Foton Technik Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Foton Technik Sp. z o.o.

jaro 2016-03-07 22:09
Możesz powiedzieć coś więcej?
4
markus 2016-03-08 22:41
Szkoda że jak się do nich dzwoni to włącza się poczta.A na maila nie odpowiadają.
1
heh 2016-03-12 20:41
Nie słyszałem żeby tzw. swiezak dostał w jakiejkolwiek mikro i małej firmie UP, może w korporacji. Jeśli ktoś ma doświadczenie i kontakty to może wymagać natomiast jeśli nie będzie sprzedaży to i podstawy nie będzie. To nie te czasy kiedy byla: fura, komora, podstawa 5 tys i drugie tyle premii po realizacji planu.
2
bolo 2016-03-14 09:43
Umowa o pracę jest ale po miesiącu, raczej dla managerów
rfgthy 2016-06-22 16:26
zainteresowala mnie oferta pracy na stanowisko managera sprzedazy bo widze taka oferte teraz oferuja pracę na pełen etat, niezbędne do pracy narzędzia: laptop, telefon, samochód; pracę w młodym, energicznym zespole mysle ze mozna by bylo sprobowac :)
Fhg 2016-07-04 11:54
Z daleka od tej firmy..,
1
bubu 2016-07-15 10:42
Jest ok. Pensja w porządku, firma się rozwija. Zarząd niegłupi. Jak na firmę z tej branży to dobra organizacja. Narzekać można tylko na to że dużo się wymaga, ale jak ktoś jest ambitny to da radę...
1
bubu 2016-07-15 10:43
Jest ok. Pensja w porządku, firma się rozwija. Zarząd niegłupi. Jak na firmę z tej branży to dobra organizacja. Narzekać można tylko na to że dużo się wymaga, ale jak ktoś jest ambitny to da radę...
1
janek 2016-07-16 15:23
nieprawdopodobna agitacja pracowników tej firmy. no jest to jakaś metoda.
3
we 2016-08-22 19:45
omijać z daleka
3
miko 2016-08-22 19:48
pracował ktoś może dla nich na stanowiskach sprzedażowych? Jeśli tak dajcie znać mam parę pytań ;) Dzięki
edek 2016-08-23 14:40
miko nie zawracaj sobie głowy
2
Błyskawica 2016-08-25 15:25
Jasne a świstak zwija sreberka :)
Janusz 2016-09-12 21:44
Wiadomo, kiedy foton będzie oddawał zadatki za prosumenta?
13
marek 2016-09-12 21:46
No nie wiem czy takich dużych wymagań nie maja bo trzeba mieć wykształcenie wyższe @max a do tego jakieś doświadczenie bo na pewno bez tego cię nie przyjmą bo będą tacy, co będą je mieli. Generalnie to ktoś wie czy dają umowę o pracę czy to zlecenie jak elastyczne godziny?
byle kto 2016-09-16 08:24
(usunięte przez administratora) To tam jeszcze ktoś pozostał ? KRS daje ciekawe info ..............
2
Oli 2016-09-16 10:34
Hej czy orientuje się ktoś z was czy będzie w najbliższym czasie rekrutacja na Managera sprzedaży w Krakowie?
A 2016-10-06 19:36
Ogólnie w Fotonie to firma jest całkiem niezłym pracodawcą
Olek 2016-10-10 18:30
Marek, aplikujesz a nie wiesz co będziesz robił? Co ty dziecko jesteś? Nie wiesz co robi foton?
wef 2016-10-12 13:04
Nie znalezli bo nikt u nich kto jest w temacie nie chce pracowac... dlaczego mozna wyczytac z powyzszych wiadomosci. Tej firmy nie mozna rozpatrywac w zadnym kontekscie ani jako staz ani jako stabilna praca...
1
Inny 2016-10-17 17:35
W tym momencie Foton Technik Sp. z o.o. poszukuje Przedstawicieli Handlowych, praca jest nawet na wysokim poziomie z tego co wiem, doskonałe premie są do zarobienia, jestem bardzo za tą firmą, polecam
wsef 2016-10-21 11:12
Inny przeciez ty nawet nie pracowales w tej firmie... jakie premie?
9op89l 2016-10-21 13:47
Inny co palisz?
aplikant 2016-10-25 09:04
czy może ktoś coś powiedzieć o rekrutacji na stanowisko Manager Call Center? jak wygląda praca?
NOWY 2016-12-16 15:04
WITAM, IDE NIEDŁUGO NA ROZMOWĘ REKRUTACYJNA DO TEJ FIRMY. jAKICH ZAROBKÓM MAM SIE SPODZIEWAC ZNACZY JAKA PODSTAWA NA POCZATKU I JAKIE PREMIE?
pOZDRAWIAM
1
refg 2016-12-21 20:40
nowy daj sobie spokoj
1
erg 2017-01-17 07:24
dobra firma foton... dobre :D
1
Nikodem 2017-01-24 09:42
Jestem partnerem handlowym z firmą Foton i stwierdzam, że nasza współpraca jest bardzo dobra. Wszystkie uzgodnione tematy są realizowane bez problemu. Merytoryczna współpraca jest na medal, cóż można więcej dodać ?
1
Koleś 2017-02-15 19:16
Foton znam i wiem , że to super firma a jak ktos wyleciał z pracy to pisze.
1
Korekt 2017-02-24 19:12
Współpracuję z Fotonem od dawna i jest to bardzo dobra praca. Nawet jak sa jakieś rozbieżności zawsze znajdziemy porozumienie, być może zależy to od ludzi z Fotonu. Gdybym trafił na oszołoma pewnie bym nie wspominał firmy dobrze. Pracujemy dalej i nie czytamy wpisów.
1
Weronika 2017-02-28 15:22
Dlaczego warto wybrać Foton Technik Sp. z o.o.? Sprawdź zakładkę http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,1001685,0,0,dlaczego_my! Pomocna?
g4rh 2017-03-01 20:14
"Konkret" i "Nikodem" To moze sie pochwalcie z jakiej firmy jestescie? Jaka firma wspopracuje z Fotonem i jest zadowolona? Jest taka?
1
Weronika 2017-03-02 08:41
@g4rh, dlaczego wątpisz, że jest jakakolwiek zadowolona firma?
automatyk 2017-03-08 08:18
(usunięte przez administratora) Potwierdzam, w żaden sposób nie można dodzwonić się do tej firmy. Osoby z Foton Technik, do których miałam telefon komórkowy zbywają i nie chcą odpowiadać lub nawet nie odbierają. Podany na stronie telefon stacjonarny milczy, katastrofa!!!!
Weronika 2017-03-08 14:35
@automatyk może w takim wypadku spróbuj się skontaktować z firmą drogą e-mailową?
1
Piotr 2017-03-09 13:04
Doradca firmy Foton Technik powiedział ,że bedzie montaż za 2 miesiace od podpisania umowy. Wpłaciłem im 4000 złotych, a do montażu ani widu, ani słychu, czekam już ponad rok..... czy ktoś jeszcze ma tak samo?
Weronika 2017-03-10 09:29
@Piotr kontaktowałeś się z firmą w tej sprawie?
jakub 2017-03-10 12:03
Proszę o kontakt telefoniczny lub nazwisko wyjaśnimy o co chodzi. Może też być email na adres umowy@fotontechnik.pl
2
Piotr 2017-03-15 14:30
Zadzwonię kolejny raz i znowu usłyszę, że muszę na coś czekać? Kontakt był i nic się nie zadziało
Beata 2017-03-24 13:17
```pracowalam i bardzo uczciwi, z konkurencji jestes?
1
Kasia 2017-03-24 13:19
Ale po co Ci zdjecia na stronie?
1
Piotr 2017-03-24 13:22
Ja po wpłacie czekałam 2 mies i mam instalacje. Sa OK.
1
Karol 2017-03-28 20:52
Foton Technik Sp. z o.o. jest fajną firma na pewno z perspektywami rozwoju. Może to nie dla wszystkich jest praca?
1
Marcjanna 2017-03-29 08:56
Pracuję od stycznia, dobre warunki, duzo sie ucze, duzo pracy, ale jest swietnie
Weronika 2017-03-29 15:03
@Marcjanna, czy Foton Technik Sp. z o.o. stosuje rekrutacje wewnętrzne?
REKRUTACJA 2017-03-29 16:04
TAK
Kasia 2017-03-30 23:02
Super atmosfera, duzo mozna sie nauczyc
Yonasz 2017-03-30 23:04
The bestciaki!
Weronika 2017-03-31 09:11
@Yonasz, powiesz coś więcej? Jakie pozytywne strony znalazłeś w pracy?
ADG 2017-04-28 08:34
Dzień Dobry, proszę o kontakt na maila adg@fotontechnik.pl. Kazdy klient jest na biezaco obslugiwany. Przepraszamy za niedogodnosci.
Zostaw swoją opinię o Foton Technik Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foton Technik Sp. z o.o.