Foton Technik Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Foton Technik Sp. z o.o.

stokrotka 2016-02-12 10:14
Zarobki w porządku,warunki pracy satysfakcjonujące.Miła atmosfera.Nie ma tzw. "wyścigu szczurów". Wszyscy sobie pomagają, wspierają się w dążeniu do wspólnego sukcesu...
ja 2016-02-14 18:02
Ja rozumiem że cała procedura trwa 3-4 mies. Czy jest ktoś komu założyli elektrownie fotowoltaiczną z dostają z prosumenta i było wszystko dobrze?
398746 2016-02-17 11:54
Chcecie prawdy? Macie: Czy to jest ciepła posadka? NIE. Czy handlowcy czują się poszkodowani? TAK. Czy system wynagradza agresywnie sprzedających? TAK. czy firma oszukuje? NIE. Nie jest kolorowo, to prawda. Ale wierzcie mi- a pracuję tu najdłużej ze wszystkich, nie ma tutaj miejsca na oszustwo. (usunięte przez administ (usunięte przez administratora) ratora) Sam byłem świadkiem- zwalnia się osoby które oszukują, kręcą i przeinaczają fak (usunięte przez administratora) ty. Stąd zwolnienie FreakAS. Jak ktoś jest nie fair wobec firmy niech nie oczekuje że firma będzie fair wobec niego. Nie ma litości dla krętaczy i naciągaczy!
koza 2016-02-17 18:00
Wilku powiedz gdzie foton technik postawił instalację za 20 mln?
2
klientka 2016-02-24 15:47
Ja mam instalację z Foton Technik, jest w porządku, wszystko działa, jestem zadowolona. nie wiem czemu inni są niezadowoleni :)
hihi 2016-02-24 15:49
Powiem tak, ja z pracy jestem zadowolony, pensja jest, ale trzeba pracować a nie się opie***lać. Poleciłem nawet znajomemu..
2
Sylwuś 2016-02-24 15:53
U mnie w Sławnie był doradca tej firmy.Z mojej perspektywy wszystko w przebiegło profesjonalnie i w miłej atmosferze. Pan nie był w żadnym stopniu nachalny i nie namawiał do podjęcia jak najszybszej decyzji, nawet odradzając podejmowanie zbyt pochopnych kroków. Nie mam pojęcia skąd tyle negatywnych komentarzy.Pozdrawiam
pizza w HQ 2016-02-25 13:33
Dziś pizza pepperoni!
ronjeremy 2016-02-25 16:46
Od niedawna jestem klientem Fotonu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Dostaję na bieżąco info o tym, co obecnie dzieje się w kierunku montażu i jaki jest status wniosku.Firmę oceniam zdecydowanie pozytywnie.
sto 2016-02-26 11:35
Jak dla mnie jest ok. Można się w firmie rozwinąć tylko trzeba schować roszczenia do kieszeni. Tutaj dostaje się tylko to na co się zasłużyło
pawlik88 2016-02-26 12:40
Miałem przyjemność współpracować z firmą i moje odczucia są jak najbardziej pozytywne. Oczywiście nie tu ma tolerancji dla nieróbstwa i olewactwa, ale ciężka praca jest godnie wynagradzana i doceniana, nawet jeśli coś się nie uda. Nie pozdrawiam hejterów i frustratów.
1
rosomak 2016-02-29 10:35
Jestem klientem, pan Marek z Biłgoraja był u mnie w zeszłym tygodniu...jestem pod wrażeniem jego profesjonalizmu i wiedzy o elektrowniach fotowoltanicznych. Pozdrawienia z Godziszowa.
wodnik 2016-02-29 17:04
Firma w porządku wobec pracowników. Polecam ambitnym i niebojącym się wyzwań w sprzedaży. Rynek co prawda jest ciężki, ale perspektywiczny- można skosić dobre hajsy.
zofia 2016-03-01 14:06
pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolona, zarobki na plus, atmosfera na plus, organizacja pracy na plus;) Ogólne wrażenia pozytywne!
JANEK 2016-03-01 14:49
UWAGA, POZYTYWNE KOMENTARZE PISANE WYŁĄCZNIE PRZEZ PRACOWNIKÓW I WSPÓŁPRACOWNIKÓW TEJ FIRMY.
10
Johnny 2016-03-02 10:46
UWAGA, NEGATYWNE KOMENTARZE PISANE WYŁĄCZNIE PRZEZ FRUSTRATÓW Z MAŁYM PRZYRODZENIEM.
1
Ja już nie pracuję 2016-03-03 14:33
...ale miło wspominam. Pozdrowienia dla całego zespołu z Przyjaciół!!
Anioł ze Wschodu 2016-03-03 14:35
To chyba dobrze, że pracownicy piszą pozytywnie? ;-)))
Janek nie marudź.
JANEK 2016-03-03 17:38
oj, ktoś chyba blokuje dodawanie prawdziwych uwag.
chyba będę musiał pisać na stronach innych firm, gdzieś trzeba ostrzegać ludzi
8
Adrian 2016-03-05 13:04
Rzeczywiście telefony milczą tylko automat się odzywa...koniec działalności?
1
foton 2016-03-05 20:16
zapraszam do udzielania rzetelnych informacji na stronie FB foton technik opinie
jaro 2016-03-07 22:09
Możesz powiedzieć coś więcej?
1
markus 2016-03-08 22:41
Szkoda że jak się do nich dzwoni to włącza się poczta.A na maila nie odpowiadają.
1
heh 2016-03-12 20:41
Nie słyszałem żeby tzw. swiezak dostał w jakiejkolwiek mikro i małej firmie UP, może w korporacji. Jeśli ktoś ma doświadczenie i kontakty to może wymagać natomiast jeśli nie będzie sprzedaży to i podstawy nie będzie. To nie te czasy kiedy byla: fura, komora, podstawa 5 tys i drugie tyle premii po realizacji planu.
1
bolo 2016-03-14 09:43
Umowa o pracę jest ale po miesiącu, raczej dla managerów
Fhg 2016-07-04 11:54
Z daleka od tej firmy..,
bubu 2016-07-15 10:42
Jest ok. Pensja w porządku, firma się rozwija. Zarząd niegłupi. Jak na firmę z tej branży to dobra organizacja. Narzekać można tylko na to że dużo się wymaga, ale jak ktoś jest ambitny to da radę...
bubu 2016-07-15 10:43
Jest ok. Pensja w porządku, firma się rozwija. Zarząd niegłupi. Jak na firmę z tej branży to dobra organizacja. Narzekać można tylko na to że dużo się wymaga, ale jak ktoś jest ambitny to da radę...
janek 2016-07-16 15:23
nieprawdopodobna agitacja pracowników tej firmy. no jest to jakaś metoda.
3
we 2016-08-22 19:45
omijać z daleka
2
edek 2016-08-23 14:40
miko nie zawracaj sobie głowy
2
Błyskawica 2016-08-25 15:25
Jasne a świstak zwija sreberka :)
Janusz 2016-09-12 21:44
Wiadomo, kiedy foton będzie oddawał zadatki za prosumenta?
7
byle kto 2016-09-16 08:24
To tam jeszcze ktoś pozostał ?
KRS daje ciekawe info ..............
1
pwehjfhoiwhofhowehfowho 2016-10-03 15:56
marek wymagania: stanowisko psełdo managerskie wymagania wyżej niż managerskie,zarobki słabe, zespołu nie dostaniesz bo go nie ma a sam tez go nie stworzysz, godziny pracy elastyczne w sobote i w niedziele bądz w pogotowiu, auto Hjundaj i20 :) ale w firmie jedzie pare lepszych... musi byc kijek i marchewka, No ale jak nie przekonałam to smiało :)
1
Abcdef 2016-10-06 19:06
Uważajcie na tą firmę. Nieuczciwi
2
Olek 2016-10-09 23:07
No to gdzie te instalacje? Nie ma, za to pełno naciągniętych klientów. Oszuści.
Olek 2016-10-10 18:30
Marek, aplikujesz a nie wiesz co będziesz robił? Co ty dziecko jesteś? Nie wiesz co robi foton?
wef 2016-10-12 13:04
Nie znalezli bo nikt u nich kto jest w temacie nie chce pracowac... dlaczego mozna wyczytac z powyzszych wiadomosci. Tej firmy nie mozna rozpatrywac w zadnym kontekscie ani jako staz ani jako stabilna praca...
Stryj 2016-10-17 14:49
Zgłaszam się, tez chce oszukiwać klientów.
wsef 2016-10-21 11:12
Inny przeciez ty nawet nie pracowales w tej firmie... jakie premie?
9op89l 2016-10-21 13:47
Inny co palisz?
Obcy 2016-10-24 09:45
A wiadomo coś na tematy pracy jako specjalista ds. technicznych (projektant inst. PV)? Ktoś miał doświadczenie i może się podzielić?
O co chodzi z oszukanymi klientami? Firma na stronie pisze że ma tysiące realizacji... ale faktycznie zastanawia, że nawet jednego zdjęcia z takiej instalacji nie ma.
2
aplikant 2016-10-25 09:04
czy może ktoś coś powiedzieć o rekrutacji na stanowisko Manager Call Center? jak wygląda praca?
NOWY 2016-12-16 15:04
WITAM, IDE NIEDŁUGO NA ROZMOWĘ REKRUTACYJNA DO TEJ FIRMY. jAKICH ZAROBKÓM MAM SIE SPODZIEWAC ZNACZY JAKA PODSTAWA NA POCZATKU I JAKIE PREMIE?
pOZDRAWIAM
1
refg 2016-12-21 20:40
nowy daj sobie spokoj
erg 2017-01-17 07:24
dobra firma foton... dobre :D
Nikodem 2017-01-24 09:42
Jestem partnerem handlowym z firmą Foton i stwierdzam, że nasza współpraca jest bardzo dobra. Wszystkie uzgodnione tematy są realizowane bez problemu. Merytoryczna współpraca jest na medal, cóż można więcej dodać ?
bambino 2017-02-08 12:32
Uwaga na firmę. Nieuczciwi, chciwi oszuści o zapędach korporacyjnych, oferujący niewielkie pieniądze w zamian za harówkę ponad 8 godzin dziennie pod pręgierzem
Koleś 2017-02-15 19:16
Foton znam i wiem , że to super firma a jak ktos wyleciał z pracy to pisze.
Zostaw swoją opinię o Foton Technik Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foton Technik Sp. z o.o.