Foton Technik Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Foton Technik Sp. z o.o.

heh 2016-03-12 20:41
Nie słyszałem żeby tzw. swiezak dostał w jakiejkolwiek mikro i małej firmie UP, może w korporacji. Jeśli ktoś ma doświadczenie i kontakty to może wymagać natomiast jeśli nie będzie sprzedaży to i podstawy nie będzie. To nie te czasy kiedy byla: fura, komora, podstawa 5 tys i drugie tyle premii po realizacji planu.
2
bolo 2016-03-14 09:43
Umowa o pracę jest ale po miesiącu, raczej dla managerów
rfgthy 2016-06-22 16:26
zainteresowala mnie oferta pracy na stanowisko managera sprzedazy bo widze taka oferte teraz oferuja pracę na pełen etat, niezbędne do pracy narzędzia: laptop, telefon, samochód; pracę w młodym, energicznym zespole mysle ze mozna by bylo sprobowac :)
Fhg 2016-07-04 11:54
Z daleka od tej firmy..,
1
bubu 2016-07-15 10:42
Jest ok. Pensja w porządku, firma się rozwija. Zarząd niegłupi. Jak na firmę z tej branży to dobra organizacja. Narzekać można tylko na to że dużo się wymaga, ale jak ktoś jest ambitny to da radę...
1
bubu 2016-07-15 10:43
Jest ok. Pensja w porządku, firma się rozwija. Zarząd niegłupi. Jak na firmę z tej branży to dobra organizacja. Narzekać można tylko na to że dużo się wymaga, ale jak ktoś jest ambitny to da radę...
1
janek 2016-07-16 15:23
nieprawdopodobna agitacja pracowników tej firmy. no jest to jakaś metoda.
3
miko 2016-08-22 19:48
pracował ktoś może dla nich na stanowiskach sprzedażowych? Jeśli tak dajcie znać mam parę pytań ;) Dzięki
marek 2016-09-12 21:46
No nie wiem czy takich dużych wymagań nie maja bo trzeba mieć wykształcenie wyższe @max a do tego jakieś doświadczenie bo na pewno bez tego cię nie przyjmą bo będą tacy, co będą je mieli. Generalnie to ktoś wie czy dają umowę o pracę czy to zlecenie jak elastyczne godziny?
Oli 2016-09-16 10:34
Hej czy orientuje się ktoś z was czy będzie w najbliższym czasie rekrutacja na Managera sprzedaży w Krakowie?
A 2016-10-06 19:36
Ogólnie w Fotonie to firma jest całkiem niezłym pracodawcą
Olek 2016-10-10 18:30
Marek, aplikujesz a nie wiesz co będziesz robił? Co ty dziecko jesteś? Nie wiesz co robi foton?
Inny 2016-10-17 17:35
W tym momencie Foton Technik Sp. z o.o. poszukuje Przedstawicieli Handlowych, praca jest nawet na wysokim poziomie z tego co wiem, doskonałe premie są do zarobienia, jestem bardzo za tą firmą, polecam
NOWY 2016-12-16 15:04
WITAM, IDE NIEDŁUGO NA ROZMOWĘ REKRUTACYJNA DO TEJ FIRMY. jAKICH ZAROBKÓM MAM SIE SPODZIEWAC ZNACZY JAKA PODSTAWA NA POCZATKU I JAKIE PREMIE?
pOZDRAWIAM
2
refg 2016-12-21 20:40
nowy daj sobie spokoj
1
erg 2017-01-17 07:24
dobra firma foton... dobre :D
1
Nikodem 2017-01-24 09:42
Jestem partnerem handlowym z firmą Foton i stwierdzam, że nasza współpraca jest bardzo dobra. Wszystkie uzgodnione tematy są realizowane bez problemu. Merytoryczna współpraca jest na medal, cóż można więcej dodać ?
1
Koleś 2017-02-15 19:16
Foton znam i wiem , że to super firma a jak ktos wyleciał z pracy to pisze.
1
Korekt 2017-02-24 19:12
Współpracuję z Fotonem od dawna i jest to bardzo dobra praca. Nawet jak sa jakieś rozbieżności zawsze znajdziemy porozumienie, być może zależy to od ludzi z Fotonu. Gdybym trafił na oszołoma pewnie bym nie wspominał firmy dobrze. Pracujemy dalej i nie czytamy wpisów.
1
Weronika 2017-02-28 15:22
Dlaczego warto wybrać Foton Technik Sp. z o.o.? Sprawdź zakładkę http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,1001685,0,0,dlaczego_my! Pomocna?
Weronika 2017-03-02 08:41
@g4rh, dlaczego wątpisz, że jest jakakolwiek zadowolona firma?
automatyk 2017-03-08 08:18
(usunięte przez administratora) Potwierdzam, w żaden sposób nie można dodzwonić się do tej firmy. Osoby z Foton Technik, do których miałam telefon komórkowy zbywają i nie chcą odpowiadać lub nawet nie odbierają. Podany na stronie telefon stacjonarny milczy, katastrofa!!!!
Weronika 2017-03-08 14:35
@automatyk może w takim wypadku spróbuj się skontaktować z firmą drogą e-mailową?
1
Weronika 2017-03-10 09:29
@Piotr kontaktowałeś się z firmą w tej sprawie?
jakub 2017-03-10 12:03
Proszę o kontakt telefoniczny lub nazwisko wyjaśnimy o co chodzi. Może też być email na adres umowy@fotontechnik.pl
3
Piotr 2017-03-15 14:30
Zadzwonię kolejny raz i znowu usłyszę, że muszę na coś czekać? Kontakt był i nic się nie zadziało
Beata 2017-03-24 13:17
```pracowalam i bardzo uczciwi, z konkurencji jestes?
1
Kasia 2017-03-24 13:19
Ale po co Ci zdjecia na stronie?
1
Piotr 2017-03-24 13:22
Ja po wpłacie czekałam 2 mies i mam instalacje. Sa OK.
1
Karol 2017-03-28 20:52
Foton Technik Sp. z o.o. jest fajną firma na pewno z perspektywami rozwoju. Może to nie dla wszystkich jest praca?
1
Marcjanna 2017-03-29 08:56
Pracuję od stycznia, dobre warunki, duzo sie ucze, duzo pracy, ale jest swietnie
Weronika 2017-03-29 15:03
@Marcjanna, czy Foton Technik Sp. z o.o. stosuje rekrutacje wewnętrzne?
REKRUTACJA 2017-03-29 16:04
TAK
Kasia 2017-03-30 23:02
Super atmosfera, duzo mozna sie nauczyc
Yonasz 2017-03-30 23:04
The bestciaki!
Weronika 2017-03-31 09:11
@Yonasz, powiesz coś więcej? Jakie pozytywne strony znalazłeś w pracy?
Kubek 2017-04-26 16:47
Pracowałem i polecam tylko po to, aby sobie dorobić (bo stawka nie jest zła), ale nie polecam na dłuższą współpracę. Moim zdaniem firma mało poważna - zarówno do pracowników, jak i do klientów.
2
ADG 2017-04-28 08:34
Dzień Dobry, proszę o kontakt na maila adg@fotontechnik.pl. Kazdy klient jest na biezaco obslugiwany. Przepraszamy za niedogodnosci.
Pracownik 2017-05-10 22:11
Foton Technik to spółka doradztwa energetycznego oraz sprzedaży energii z wykorzystaniem odnawialnych źródeł. Mają wykonane 2,5 tys. instalacji nadachowych. To eksperci w zakresie elektrowni słonecznych.Wpisy mówią co innego!
1
Weronika 2017-05-16 08:42
@Kubek według Ciebie firma jest mało poważna. Co masz konkretnie na myśli? Co według Ciebie to oznacza? Czekamy na Twoją opinię.
Daniel 2017-05-21 20:51
Słyszałem, że Foton Technik prowadzi szkolenia edukacyjne w celu podnoszenie świadomości w wykorzystaniu energii słonecznej. Czy jest faktem, że firma to ekspert w realizacji elektrowni słonecznych?
Ktoś 2017-05-22 07:38
Nie
Klasyfikator 2017-05-25 22:29
@maikel szkoda, że ludzie nie odpowiadają za swoje słowa. Opluwanie i oczernianie to jest dla niektórych wielka przyjemność. Świat staje na głowie, straszne
1
oszukani z podlasia 2017-06-08 15:54
dzoker gratulacje z awansu na dyrektora teaz bedzie ok gratuluje
Lokus 2017-06-11 13:54
Słyszałem, że firma Foton to dobry pracodawca ale po lekturze opinii na forum jestem zaskoczony. Wszędzie bywają okresy lepsze i gorsze , może właśnie tak się dzieje w firmie? Czasami trzeba pomóc firmie większym zaangażowaniem, żeby przy okazji nie stracić pracy?
Kola 2017-06-17 14:25
Foton Technik sprzedał 50% plus 1 udziałów firnie innogy, pewnie dostali duże pieniądze i mogą inwestować w coś nowego. Nowy współwłaściciel poszerza swoją ofertę, same plusy.
1
Karol 2017-06-22 11:47
Czy wiecie coś więcej o tej sprzedaży udziałów do Innogy?
Pracownik 2017-06-22 15:22
No sprzedał i teraz każda decyzja musi być akceptowana przez inny. Również wydatki :D
HR 2017-06-22 15:26
Odpowiadamy na wszytskie maile, prosze o kontakt, prawdopodobnie mail nie dotarł 665 655 233
FOTON ZESPOL 2017-06-22 15:27
Dziekujemy za bardzo pozytywna opinie.
Zostaw swoją opinię o Foton Technik Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foton Technik Sp. z o.o.