brak logo

Bud-Bruk Jerzy Stelmach

Pastuchów

Opinie o Bud-Bruk Jerzy Stelmach

Nie zadowlony klient 2013-09-10 11:06:56
Witam, chciałabym ostrzec wszystkich tych, którzy chcą skorzystać z usług firmy BUD-BRUK JERZY STELMACH. Ludzie pracujący w tej firmie są niekompetentni, a właściciel nalicza 200% koszty bez wcześniejszego uzgodnienia z klientem. Nie dość, że zrobili fuszerkę, to za naprawę tego chcieli ponownie zapłatę.Uważam, że jest to firma niegodna zaufania a tym bardziej polecenia.
2013-09-10 11:16:29
P.S Nick jest celowy, bo jaki podpis taka firma...
mela 2013-09-11 15:07:18
Witam. Ja natomiast jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Nie mam żadnych zastrzeżeń . Roboty są prawidłowo wykonane. Bez zadnej fuszerki. Gorąco polecam tę firme. Można sie dogadać w każdej kwestii. Pozdrawiam
Bardzo zadowolony 2013-09-18 18:50:40
Witam.Czytajac opinie Pana(usunięte przez administratora) jestem bardzo zdziwiony,otoz firme BUD-BRUK Pana Stelmacha polecili mi znajomi ktorzy bardzo ja sobie chwalili a wiec ja takze zdecydowalem sie na ich uslugi.Sam szef jak i jego pracownicy to rzetelni ludzie ktorzy naprawde swoja prace wykonuja bez zastrzezen i z ktorymi zawsze mozna sie dogadac w kazdej kwestii.Nie zaluje swojego wyboru w zatrudnieniu tej firmy poniewaz jestem bardzo zadowolony z jej uslug i nawet moja zona ktora jest kobieta wymagajaca nie miala najmniejszych zastrzezen,wrecz byla zadowolona z wykonanej pracy owej firmy!Goraco polecam firme Bud-Bruk Pana Stelmacha!!!
kolo 2013-09-25 09:40:18
Firma BUD-BRUK jeśli chodzi o wykonanie pracy to słyszałem że jak tak jak inni: czyli "mądry nie zauważy, a głupi pomyśli że tak ma być" Co do kosztów to rzeczywiście, ogromna różnica na tle konkurencji... Wykonanie utwardzonego podjazdu Pan Stelmach wycenił mi na 10 tys. zł, gdzie inna firma wraz z przywiezieniem tłucznia i ubiciem zrobiła to za 3 tys., różnica ponad 300% nie wiem skąd ten człowiek bierze te ceny, ale wiem, że w przetargach dla gmin jest najtańszy, wynika to chyba z tego, że wyrównuje sobie straty na prywatnych inwestorach...
kolo 2013-09-25 09:45:47
Bardzo zadowolony - 2013-09-18 18:50:40

Witam.Czytajac opinie Pana Jarusa jestem bardzo zdziwiony,otoz firme BUD-BRUK Pana Stelmacha polecili mi znajomi ktorzy bardzo ja sobie chwalili a wiec ja takze zdecydowalem sie na ich uslugi.Sam szef jak i jego pracownicy to rzetelni ludzie ktorzy naprawde swoja prace wykonuja bez zastrzezen i z ktorymi zawsze mozna sie dogadac w kazdej kwestii.Nie zaluje swojego wyboru w zatrudnieniu tej firmy poniewaz jestem bardzo zadowolony z jej uslug i nawet moja zona ktora jest kobieta wymagajaca nie miala najmniejszych zastrzezen,wrecz byla zadowolona z wykonanej pracy owej firmy!Goraco polecam firme Bud-Bruk Pana Stelmacha!!!
he he:) a co do opinii powyżej to pierwszy raz spotykam się z tak zadowolonym klientem, który tak chwali firmę wykonawczą, może zrobili to u Was za darmo, a zapomniał Pan dodać, że może Pańska żona jest siostrą Pana Stelmacha, albo Pan szwagrem :))))
piter 2014-09-12 09:21:18
pracowałem solidnie w tej firmie jako kierowca ale zawsze obcina na kilometrach albo na godzinach i to sumy bardzo duze albo wymyslał ze zarysowałem mu auto niepolecam panowie tej firmy
kiki 2016-04-22 11:14:04
jiri' jak juz kogos zatrudniaja to raczej są to osoby, z doswiadczeniem w branży budowlanej. Musisz miec roznego rodzaju jakieś uprawnienia, wiem,że czasmi firmy zatrudniają bez takiego wykształcenia jednka musza to być osoby naprawde oznajace sie na tym.
Zostaw swoją opinię o Bud-Bruk Jerzy Stelmach - Pastuchów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bud-Bruk Jerzy Stelmach