Agencja Pośrednictwa Pracy Servis HR

Chełm

Opinie o Agencja Pośrednictwa Pracy Servis HR

elektryk 2016-02-23 14:57
no ze trzech moich kolegów wyjeżdżało z nimi na kotrakty i bardzo to sobie chwalili. przede wszystkim zapewniają zakwaterowanie oraz legalne umowy, co jest ogromnym plusem
jasiunl@vp.pl 2016-10-09 19:29
Jak się pracuje z agencją ? Myśleby wyjechać do pracy jako Operator maszyn CNC ? jakieś info ?
s 2016-10-09 20:12
ale wazne tez jest by po przyjsciu z pracy miec jakies normalne warunki mieszkaniowe a nie mieszkac w brudzie i chaosie
Ewelina 2016-10-28 16:33
polecam tą agencje,naprawde pracowalam wcześniej przez dwie inne to byla porażka,ta agencja naprawde jest ok. nie mozna im nic złego zażucić troszcza sie do samego konca o pracownika.POLECAM!!!
Asia 2017-02-17 18:40
pracuje ktos tam jeszcze przy zbiorach? jak tam jest?
Ola 2017-02-26 19:24
Agencja jest wiarygodna, polecam pracowałam przez tą agencje w Holandii i Niemczech
Aneta 2017-04-18 10:50
@Ola rozumiem, że już nie raz korzystałaś z usług Agencji Pośrednictwa Pracy Servis HR. Widzę, że podobnie jak @Ewelina jesteś zadowolona z tej współpracy. Możesz powiedzieć więcej na temat swoich doświadczeń z firmą? Co sprawiło, że ponownie wybrałaś właśnie tą agencję?
bajoddd 2017-07-07 12:01
Na razie opinie wystawione przez samych pracowników agencji :P
wedm 2017-08-15 20:28
Dwa pytania do agencji:
1. Czy szukacie operatorów elektrodrążarek drutowych (podstawy angielskiego)?
2. Dlaczego na Waszej stronie w zakładce OFERTY nie ma ani jednej a na infopraca są?
Aneta 2017-09-08 14:48
Agencja Pośrednictwa Pracy Servis HR poszukuje właśnie pracowników do Zbiorów ogórków, praca dla kobiet, mężczyzn i par w Holandii, a także Operatora CNC w Niemczech. Czy ma ktoś doświadczenia związane z takimi stanowiskami pracy? Jak wyglądają warunki pracy? Czy polecacie ogólnie Agencję?
Karol 2017-09-21 00:29
Czy są miejsca do pracy przy zbiorach jabłek bądz ogorkow? Jezeli tak prosze o kontakt 790 390 385
Zostaw swoją opinię o Agencja Pośrednictwa Pracy Servis HR - Chełm
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pośrednictwa Pracy Servis HR