brak logo

Afterweb

Wrocław

Opinie o Afterweb

Aneta 2015-10-26 16:37:10
To może jak jesteś zainteresowana, to kontaktuj się z firmą, a nie wystawiaj im laurki. Sami sobie komentujecie... Takie zachowanie jest mierne.
ZdalnyPracownik 2016-05-10 10:44:42
Firma płaci terminowo na podstawie umowy o dzieło. Dostaje zlecenie od ich pracownika wraz z umową co się ceni, bo nie ma obawy, że nie zapłacą. Stawki mogłyby być trochę wyższe, ale to praca zdalna i z tego co sprawdziłem to po prostu wszyscy tyle płacą. Na razie mogę polecić.
18
rozczarowana 2016-08-03 14:59:36
Nie dość, że praca polega na kłamstwie - pisaniu kłamstw na forach internetowych, to jeszcze pieniędzy nie chcą wypłacać na czas.
Zleceniodawca nie wywiązuje się z umowy o dzieło. W nosie ma czas trwania umowy. Chciałam pracę tylko na dwa tygodnie - ciągnie się do dziś, ponad dwa miesiące. Za 200 zł to śmiech na sali
Bardzo nie polecem ani usług firmy, ani pracy dla nich.
5
kazio 2016-08-04 20:31:46
Beznadziejna firma, tyle mam do powiedzenia
3
Anna - Copywriterka 2016-08-15 13:49:53
Od paru już miesięcy piszę teksty dla nich i mogę polecić. Płacą terminowo co się ceni. Mam też dobry kontakt z pracownikiem firmy - pytam i dostaje odpowiedź w ten sam dzień. Jeśli ktoś ma tak jak @rozczarowana to może warto zadzwonić do firmy i wyjaśnić sprawę? Jeśli chodzi o mnie to jestem zadowolona ze współpracy.
20
Krzysztof 2016-08-21 16:24:36
Mogę polecić
11
Pabloo 2016-09-04 16:49:32
Współpracuję zdalnie z nim - przede wszystkim z Panem Adamem A. z którym jest dobry kontakt mailowy, szybkie rozliczenie, bezkonfliktowość. Mogę polecić współpracę.
15
Jakub 2016-09-12 08:57:51
Mam pytanie o ofertę pracy na Asystenta SEO. W ogłoszeniu jest sporo obowiązków jak na takiego młodego pracownika. Mam nadzieję, że faktycznie są przeprowadzane szkolenia. Dzięki za odp!
1
bajor 2016-09-21 13:12:34
W ogłoszeniu jest info, że są szkolenia, to logiczne gdyż asystenta zawsze trzeba doszkolić by został specjalistą
9
JacekL 2016-12-24 10:00:04
Oszuści! Nie podpisujcie umowy na odległość, nie wysyłajcie skanów dokumentów!!! Sami sobie piszą pochlebne opinie na forach, w końcu tym się zajmują. Nie płacą na czas i są problemy z kontaktem.
1
Nadia 2016-12-28 10:28:57
Pracuję zdalnie od 3 miesięcy i mogę polecić ten typ współpracy z afterweb. Kontakt z opiekunem Panem Adamem zawsze dobry, a pieniądze wypłacane na czas. Praca nieco nudna, ale kasa się zgadza, a to najważniejsze.
7
PiotrekZ. 2016-12-30 11:55:31
Już prawie roczna współpraca z firma przebiega sprawnie. Mam nadzieję, że nic w tej kwestii w nowym roku 2017 nie ulegnie zmianie. Pozdrawiam
4
Anna 2017-01-07 21:06:13
Mogę polecić, współpraca od kilku miesięcy układa się ok
2
Zostaw swoją opinię o Afterweb - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Afterweb