brak logo

Arteria

Warszawa

Opinie o Arteria

praca w arterii 2014-12-18 22:18
Praca w arterii to jak piosenka... Ona jest taka cudowna, niewinna i słodka gdy Ciebie juz spotka to wtedy juz wiesz :-)
Poetka 2014-12-19 00:03
...gdy ciebie już spotka wiesz już na pewno, na 500% , że nie dla ciebie ta zwrotka,że to porażka i duuuuża .....wywrotka :(
2
Błażej 2014-12-24 16:34
Brak perspektyw, brak rozwoju, zero motywacji oraz brak możliwości rozwoju i awansu. Krótko mówiąc nie warto tam iść.
Monika 2014-12-25 07:39
Nie polecam pracy w Arterii.
hey 2014-12-25 10:43
Proba
dziadek mróz 2014-12-25 20:12
Praktycznie wszystkie wpisy od 24.12 są z jednego IP...wyrazy współczucia kolego, że spędzasz Święta i wolny czas na prowadzenie dyskusji sam ze sobą. Oczywiście wpisy tworzone seryjnie w odstępie kilku-kilkunastu minut z różnymi podpisami, ale na jedną modłę. Ehh... [*]
1
Nikoś 2014-12-25 20:35
Ważne że ludzie piszą prawdę. Miejmy nadzieję że ludzie przeczytaja i zapoznają się z prawdą panującą w Arterii.
1
Paulina 2014-12-26 15:32
Chłopie jak Ci nie pasuje co ludzie tutaj piszą to po co tu wchodzisz? Tutaj ludzie piszą to co sądzą ( usunięte przez administratora ) firmie Arteria. Jak nie masz co napisać to idź stąd. Zajmij się czym innym.
Katarzyna 2014-12-28 19:59
Będę się modliła o to :)
radek 2015-01-03 17:47
jak się zorientowałem nie jest ciekawa atmosfera panująca w firmie wsród konsultantów. a jak wygląda sprawa "małego poślizgu w przyjsciu do pracy", jeżdże kolejką wkd i czasami sa problemy...
Punktualność 2015-01-03 20:56
Zależy gdzie. W Hipo można przyjść o 10 godz lub później lub nawet i w południe a wychodzić po 17,00. Widzimy kobitę , która wpada o tej porze zziajana i spocona i jest ok, czyli można.
2
Henio 2015-01-04 16:34
To jest tragedia.
Urszula 2015-01-05 23:05
Nadzieja matką głupich.
3
szafir 2015-01-06 16:29
O rany a na czym polega tam praca? Jakaś infolinia?
szafir 2015-01-06 17:11
Jest jakaś stała pensja czy stawka godzinowa?
Krzysiek 2015-01-07 19:02
Płacą 6 zł brutto na godzinę. Praca polega na telefonowaniu do ludzi i proponowanie im swoich usług. Cena jest bardzo wysoka - ludzie raczej nie chcą kupować.
6
joasia 2015-01-08 14:15
Mi płacą po 10,40 za godzinę pracy... Na jakim projekcie jest taka niska stawka?
2
Marcin 2015-01-08 17:08
Jak jesteś supervisorem to może i masz 10,40 zł na godzinę :/ Szary pracownik ma 6 zł brutto na godzinę. Ja pracuję na projekcie Coldowym.
Dokończ zdanie 2015-01-08 20:03
Cold, ten klucz drzwi otwiera....
1
PRECZ Z CENZURĄ 2015-01-08 21:54
ZNOWU CENZOR WYKOSIŁ FAJNE OPINIE ALE NIE FAJNE DLA ARTERII
5
Patrycjaaaaa 2015-01-09 09:57
ja pracuje od 2 miesiecy na Coldach i mam 10,40 za h pracy. Jak to jest ze ty masz mniej?
Piotr 2015-01-09 21:51
Ja jestem pracownikiem i mam 6 zł a Ty jesteś SV to masz 10,40 zł. Jak wygląda sprawa z zatrudnia niem gejów? Czy nadal wykolejency są zatrudniani na innych projektach?
1
Filip 2015-01-11 18:38
Cześć. Czy był ostatnio jakiś skandal w Arterii?
Marcin 2015-01-13 22:04
Szkoda, także kłade ręce na kolderce zgodnie z sugestią. Jakby wybuchł jakiś skandal to proszę o informacje.
Spóźnialska 2015-01-18 12:15
Marudzisz Etyka. Mi się to właśnie podoba że im częściej będę podpierniczała koleżanki to szybciej awans dostanę. Wiedza na projektach googlowych nie jest mile widziana bo udowadniasz że jesteś mądrzejsza od SV tylko lizusostwo. Dzięki temu mogę też spóźniać się i wcześniej wychodzić z pracy pod byle pretekstem bo zawsze będę kryta.
Piotr 2015-01-18 13:48
Boże, widzisz i nie grzmisz! Ludzie sami chwalą się że jeden drugiego podpieprza dla kasy! Po to żeby dostać awans. Każdy do każdego się uśmiecha a potem donosi. Eh, anonimowe donosy do dyrektora aby tylko wyrzucić z roboty swojego konkurenta który robi troszkę lepsze wyniki - a wszystko to tylko po to żeby samemu pozostać w robocie. Syf straszny, nic więcej. Strasznie się cieszę że już tam nie pracuję.

Pozdrowienia dla tych normalnych,

Piotr
Ann 2015-01-18 23:21
prosiak, który myślał że jest MM, już dawno został WPR..y bo nic nie sprzedawał tylko opowiadał, że sprzeda i nie uprawia już chlewu ...
2
Od dawna nie w Arterii 2015-01-20 15:24
Hej. Widzę, że na googlowym dzieje się sporo. Już jakiś czas szczęśliwie mnie z Wami nie ma. Ja jeszcze byłam za czasów Lidii i Julii. Teraz podobno się pozmieniało. A jak dyrektor? Wciąż ten sam? Za moich czasów wesoło nie było - ale bez przesady...
turbo 2015-01-29 20:34
na Amreście jest fajna atmosfera, zarobki 7-8 zł na godzinę, są premie do wyrobienia, jak się dobrze złoży to ponad 10 zł na godzinę z premiami, elastyczny grafik można studiować itd., tylko klienci czasem paskudni
1
turbo 2015-01-29 20:39
mało płacą, firma jest ogólnie skąpa
1
alexkirk 2015-02-03 20:00
witam
planuję wysłać cv do arterii. mam kilka pytań do osób, które pracują tam lub pracowały. na jakiej zasadzie przydziela się osoby do poszczególnych projektów? dlaczego na różnych projektach są inne zarobki? czy można dostać się na projekt, gdzie zarabia się więcej?
1
Leon 2015-02-04 07:48
pracuje na ing od 3 miesięcy. stawki na rekę zaczynaja się od 8 zł ale jak sie umowi duzo spotkań dostajesz 12.Ing nie jest trudne:)
Na innych jest po 10 na rękę, ale musisz sprzedawać.
3
robolek 2015-02-12 12:47
Dobre warunki pracy, fajna atmosfera i godziwe wynagrodzenie za swoją prace. Polecam
1
specjalista 2015-02-20 20:42
złe warunki pracy, fatalna atmosfera - NIE POLECAM
23
malinka 2015-04-09 22:00
Atmosfera ok ale zarobki marne
1
Atmosfera 2015-04-09 22:36
Malina jest z tych niewymagajacych, aby w Warsiawie mieć robotę, zawsze to lepiej niż na podmokłych łąkach w głębokim białostockim.
Atmosefra jest dobra dla tych niewymagających i na wszystko sobie pozwalajacych.
Atmosfera tu jest zła
7
EmCee 2015-04-13 20:20
Atmosfera, a co Ci zawinił Malina? to prawilny chłopaczyna!
3
prawa_strona_miasta 2015-06-01 23:41
Cold, ten klucz drzwi otwiera, czernik szybko znika i wraca jak bumerang.

Pozdro Ekipa!
2
? 2015-06-02 17:52
Co to jest CZERNIK?
lewa strona miasta 2015-07-03 17:56
chce wysłać cv do arterii. jacy są kierownicy czy koordynatorzy? Da radę się normalnie dogadać (usunięte przez administratora)?
AB 2015-07-14 23:17
chyba cie pogieło z kim sie chcesz dogadać z niekompetentymi ludźmi ???? z tępolami ??????????
3
boliglowa 2015-08-07 13:38
ostatnia rzecza jaka bym zrobil to poszedlbym do pracy do arterii
11
były pracownik 2015-08-15 22:42
usuwają komentarze, co jest bardzo nie fajne. Rozumiem, gdyby były nie prawdziwe to można usuwać, ale prawdy się boicie?
Powiem krótko NIE POLECAM TEJ FIRMY.
9
AZ 2015-08-20 00:14
do pracy w arterii idziesz z desperacji jak cię nigdzie więcej do roboty nie chcą nawet w Pomiechówku
8
wiktor 2015-09-03 14:32
hahaha dobre :)
2
Miki 2015-09-19 12:24
Nie polecam pracy w tej firmie
Nikt nie wyrobi 110 normy by dostać prowizję
Mało osób odbiera telefony
4
Adam 2015-09-21 18:41
jezeli mozesz to szukaj innej firmy zarobki marne chyba ze jestes student to bedzie w miare na granicy ubostwa. atmosfera do kitu !!! menago do kitu !!! praca do kitu!!!
8
Jaga 2015-10-05 09:58
(usunięte przez administratora) Ludzie litości... Weszłam żeby zobaczyć co to za firma ale za taką stawkę to tylko lenia można zatrudnić a nie wydajnego sprzedawcę nie dziwię się ciśnieniom bo kto by się starał za taką stawkę- dzięki za info szkoda mojego czasu na aplikowanie
3
Kamila 2015-11-17 21:34
@mika, he, he już miesiąc temu miałaś tam pracować pisząc że to firma godna polecenia :) Nie przyjęli ? Nie mogę uwierzyć :)
2
karo 2015-11-22 11:14
Brawo, sie wypowiada, a nie wie :) Umowa zlecenie, jesli nie jestes studentem, ma wszystkie skladki oplacane, takze na emeryture tez. nie wiesz to nie sciemniaj
Zostaw swoją opinię o Arteria - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria