Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-01-30 20:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Smutek generalnie jest okropny ... ale tak pouczający ... Po prostu chyba najgorzej jest się zawieść na ludziach, to oni głównie tworzą ten świat ... I jeżeli trafi się nie na tych ludzi ..to cały świat się wali... Już nie wiem co jest lepsze , nigdy na nikogo nie trafiać i nie ryzykować, czy ryzykować i latami leczyć rany .
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-02-10 18:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EL-POL znowu nie ma pieniędzy na koncie to wstyd ,chyba za dużo was tam siedzi i się nie wyrabiacie ,DEKORLASS to superrrrrrrrrrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-10 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam robot ma nowym k-15 dalej butle kladzie?
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-03-07 17:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas to źeby ktoś dostał się do pracy to musi być krewnym z brygadzistą albo z kimś na innym stanowisku guwniarz przychodzi nic nie potrafi a nie mało zarabia a my charujemy na kobiety aź za dużo i dostajemy marne grosze El-Pol powinien bardziej się postarać a brygadziście trochę obciąć wypłatkę bo nam się bardziej naleźy
zdjecie uzytkownika
is - 2015-03-09 10:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pod tą opinią chętnie się podpiszę strach coś powiedzieć bo rodzina na około trzeba robić dobrą minę i udawać źe jest ok kobiety powinny więcej zarabiać a brygadzista więcej pracować
zdjecie uzytkownika
do zawiedziona - 2015-03-09 22:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać,że mało zarabiasz - na słownik ortograficzny nie starczył :( podpisz się prawdziwym nazwiskiem a zrobimy zrzutę. Zmądrzejesz to i może brygadzistą zostaniesz .
zdjecie uzytkownika
do zawiedziona - 2015-03-09 22:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
starczyło*
zdjecie uzytkownika
//// - 2015-03-10 15:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EL-POL dziękujemy za pieniążki na koncie
zdjecie uzytkownika
z b - 2015-03-18 15:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do zawiedziona - 2015-03-09 22:01:16]:
No ty madralo to na pewno brygadzista jestes
zdjecie uzytkownika
do - 2015-03-21 21:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z b - 2015-03-18 15:24:56]:
a ty nierobem i do niczego nienadającym się nieudacznikiem, co tylko potrafi płakać jak to mu źle. Wypad do niemca albo koreańca,tam na pewno cię docenią. Nic nie będziesz robił a kasa będzie się lała strumieniami
zdjecie uzytkownika
aż przykro - 2015-03-22 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja rozumiem że pracować trzeba wszędzie bo nikt nie będzie płacił za nic ale ja uważam że na pakowaniu są zawyżone normy ,tam są osoby niepełnosprawne a pracują więcej jak zdrowi ,byłam świadkiem jak pracownicy z pieców dziwili się jak tak można zap....i bardzo sie temu dziwili że dział osób niepełnosprawnych tak bardzo musi dawać z siebie a żeby te 1300 zarobić ,Ania .nie ma litości nad chorymi ludzmi a nie mówiąć o brygadziście co goni ,a ludzi to ma a nic,przykro o tym pisać bo mamy porównanie jak było kiedyś i wiecie co -życzyłam bym sobie żebym doczekała takich chwil jak było pare lat temu jak bardzo chciało się przyjść do pracy,Bardzo bym chciała tego doczekać
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-03-22 18:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
Podpisuję się pod tym
zdjecie uzytkownika
MAMA - 2015-03-24 15:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ
zdjecie uzytkownika
4444 - 2015-03-24 15:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
Też się podpisuję
zdjecie uzytkownika
III - 2015-03-24 17:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
OSOBA NIEPEŁNOSPRAWNA POWINNA PRACOWAĆ NA TYLE NA ILE JĄ STAĆ - W ZALEŻNOŚCI OD JEJ KALECTWA LUB CHOROBY ,
zdjecie uzytkownika
NIEPEŁNOSPRAWNY - 2015-03-26 20:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [III - 2015-03-24 17:13:16]:
OSOBIE NIEPEŁNOSPRAWNEJ NIGDY NIE POWINNO SIĘ NARZUCAĆ ŻADNEGO AKORDU
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-01 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opiniami osoba niepełnosprawna ma tak samo pracować jak zdrowy pracownik normy,akordy nie ma litości a gdzie tu logika jak niepełnosprawny ma nadążyć za zdrowym Przykre
zdjecie uzytkownika
hej - 2015-04-05 22:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to jest pan HO::: OSOBA KTORA DOROBILA SIE NA POCIE PARU OSOB I OKRADLA WSZYSTKICH TAK JAK SIE DALO I UDAJE BOGACZA ALE W ZYCIU PIEKNE SA TYLKO CHWILE I MAM NADZIEJE ZE SPRAWIEDLIWOSCI STANIE SIE :::::POZDRO
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-05-09 13:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za pieniążki
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-24 08:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
/// - 2015-05-24 08:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie kto to jest SS-MANka z Chabrowej
zdjecie uzytkownika
MMM - 2015-05-24 19:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DUŻO OSÓB WIE
zdjecie uzytkownika
DEKORGLAS - 2015-05-25 20:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje osoby która pracuje przy dekoracji butelkach w dekoralglas w dzialdowie .Prosze o kontakt na e-meila kingamordak@wp.pl
dziekuje
zdjecie uzytkownika
ll - 2015-06-10 15:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za pieniążki
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-01 20:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
MMM - 2015-07-01 20:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MMM - 2015-05-24 19:59:42]:
SZ.T
zdjecie uzytkownika
NIEPEŁNOSPRAWNY - 2015-08-10 21:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za pieniążki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dekorglass?
Zadaj pytanie
alert