Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-01 02:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakies nowinki
zdjecie uzytkownika
marceli szpak - 2016-02-01 18:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak do jak,nowinka jest taka ze mozemy sie umowic na kawke ;)o ile jestes Kobieta
zdjecie uzytkownika
pani walewska - 2016-02-02 20:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dęmbek daj sobie spokój z kierownictwem na pakowaniu daj komuś szanse bo sama widzisz że ci to nie wychodzi,nigdy nie byłaś za ludżmi ,nigdy im w niczym nie pomogłaś ,przemyśl to - bo to nie twoja działka
zdjecie uzytkownika
pani - 2016-02-02 22:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2016-01-31 20:33:32]:
pracownicy z pakowania mają w większości zakaz pracy na innych działach ze względu na swoje zdrowie
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2016-02-03 15:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pani - 2016-02-02 22:49:58]:
pracownicy na Komornikach też mają zakaz pracy na innych działach ale tam zawsze jakaś praca się znajdzie a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już ukradli im po 12-13 dni nowego urlopu tak jak pisze wyżej to zależy od kierujących działem
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-02-06 10:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BAL ZA BALEM A PAKOWANIE ZNOWU NA URLOPY (najważniejsze to się dobrze bawić(((
zdjecie uzytkownika
,,, - 2016-02-07 15:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani walewska - 2016-02-02 20:18:26]:
popieram
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-02-08 18:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAKIE KIEROWNICTWO TO W KOSMOS
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-09 15:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy wiadomo już co z premią kwartalną?
Będzie czy będą wmawiać jak to "źle"w firmie. Hehe
zdjecie uzytkownika
,,, - 2016-02-13 19:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani walewska - 2016-02-02 20:18:26]:
A najlepiej jakby zaciążyła i kierował by ktoś kto jest bardzo odpowiedzialny za tych biednych ludzi
zdjecie uzytkownika
Ochotnik - 2016-02-13 23:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się zgłaszam!
zdjecie uzytkownika
ochotnik 2 - 2016-02-15 18:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ
zdjecie uzytkownika
Jjps - 2016-02-24 12:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie prezesie,
apeluje do Pana albo osoby odpowiedzialnej za tzw."szkolenia", które są jedną wielką pomyłką lub wyciągnięciem Pańskich pieniędzy. Proszę z oddali przyjrzeć się lub " uczestniczyć" w jednym ze spotkań.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-02-24 19:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie. Już były wyjazdy do Cierszewa na których wmawiano głupoty, wyciągano wiadomości od pracowników. Kto był ten wie co się tam działo.
zdjecie uzytkownika
janka - 2016-03-15 20:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E Tamm na pewno przesadzasz. a z czego to szkolenia? w sumie ciekawe jaki macie popyt teraz właśnie na taki usługi jak dekorowanie szkła i butelek, w sensie czy duża roboty jest
zdjecie uzytkownika
pomoooocyyyy - 2016-03-20 21:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na pakowaniu ludzie znowu nie mają pracy siedzą w domu i mają po 10 dni nowego urlopu to skandal, kto tam siedzi na planowaniu i nic nie myśli.Panie Suś weż się za tę sprawe bo za miesiąc nie bedą ci ludzie mieli urlopów to co dzieje się w tym roku to pomsta do nieba
zdjecie uzytkownika
pola - 2016-03-20 21:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale rozumiem że ten urlop jest rozliczany jako płatne postojowe, prawda? w sumie to trochę niszowa branża to dekorowanie szkła a firma mniejsza, rozumiem że przestoje mogą byc
zdjecie uzytkownika
pomoooocyyyy - 2016-03-21 07:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pola - 2016-03-20 21:43:52]:
no niestety nie- po prostu jest odbierany tym pracownikom ,można śmiało powiedzieć że to jest kradzież tych urlopów,w tej chwili siedzą w domach i wszyscy czekają jak na zbawienie ( na telefon )kiedy to jaśnie panie ich powiadomią że jakaś tam praca się znalazła,moim zdaniem też to powinno być naliczane PŁATNE POSTOJOWE chyba że osoba kompetętna się za to weżmie i pomoże
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-03-22 18:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jej co za dział. Ciagle tylko o nim i ich problemach.Strach sie bać. Przedszkole na kółkach.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-02 21:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie odnośnie płac w DG a mianowicie kiedy będą podwyżki? Wstydem jest w taki sposób traktować pracowników. Firma świadcząca usługi zdobienia dla najbardziej rozpoznawalnych, najdroższych i najbardziej wymagających klientów a płaci ludziom ledwo na przeżycie.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-04-02 21:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z doświadczenia powiem że brakuje Państwu związków zawodowych. Przemyślcie to a może wtedy dyrektor "pomyśli" iż pracownicy oczekują godziwej wypłaty aby normalnie funkcjonować z rodzinami.
zdjecie uzytkownika
Jjps - 2016-04-02 22:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie na co liczyć dopóki niezmądrzejecie i o swoje nie będziecie walczyć. Przykre ale prawdziwe. Swoją drogą ile trzeba by było płacić gdyby firma znajdowała się w większym mieście.
zdjecie uzytkownika
z - 2016-04-04 11:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że bardzo negatywnie wypowiadacie się na temat Dekorglass. Mówicie że pensja jest słaba, to czy mozecie przybliżyć ile się u nich zarabia? Może macie duże wymagania??
zdjecie uzytkownika
baba - 2016-04-04 19:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pakowaniu średnia pensja 1300 do 1500 , to tak dużo ? to uważasz że to są duże wymagania ? to wstyd że nie starcza na przeżycie zresztą pani kierownik cały czas twierdzi że my i tak dużo zarabiamy {ciekawe czy by chciała żyć za takie pieniądze}.chyba że jest lepszy miesiąc i praca to wtedy jest żdziebko lepiej
zdjecie uzytkownika
Irena@wp - 2016-04-06 08:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale macie premie kwartalne socjal to sie liczy
zdjecie uzytkownika
łowca - 2016-04-06 13:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
poszukuje kierownika produkcji szkła lub dekoracji ozdobnych na szkle.Zapytania proszę kierować do firmy PSP International
zdjecie uzytkownika
ehs - 2016-05-04 12:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra @baba ale zważywszy na to, że nie trzeba mieć doświadczenia nie wiadomo jakiego i jest to praca fizyczna to niestety tak wyglądają zarobki. Dobrze, że umowa o pracę jest.
zdjecie uzytkownika
natris - 2016-05-08 12:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W przypadku pracy fizycznej, na produkcji na początku mogą dać umowę zlecenie
zdjecie uzytkownika
klępa - 2016-06-08 19:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,tak jak dzisiaj zachowała się pani kierownik pakowania z Komornik na Grunwaldzkiej to przechodzi ludzkie pojęcie ,kompletny brak kultury taktu i wychowania.Dużo musi się jeszcze nauczyć,pokazówka była godna pożałowania ale co tam gadać to można tylko podziękować najkochańszej ,najpiękniejszej brygadziśce i kierowniczce za te lekcję pokazową p.Agnieszki
zdjecie uzytkownika
mama - 2016-06-09 17:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klępa - 2016-06-08 19:14:21]:
Wyrażnie pani Agnieszka nie chodzi na szkolenia na temat godnego zachowania kierownika wobec pracownika- fe nie ładnie!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-10 20:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem kiedyś od Pana pełniącego funkcje kierownika że polityka jest taka aby pracownika "( usunięte przez administratora ) aby za dużo niechciał. Najlepsza metoda to metoda zastraszenia lub skłucenia załogi.
Co do szkoleń kadry adm. to tylko nagrać i Panu prezesowi pokazać co za dyrdymały i w jaki sposób wpaja się jak traktować człowieka.
zdjecie uzytkownika
@ - 2016-06-12 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy się nie nadają na stanowiska kierowników są tylko po znajomości,ostatnio znów miał łzy w oczach jak ktoś go nie posłuchał,do zastraszania się nie nadaje ,ale do skłócania pracowników i stanie godzinami przy niektórych i słuchanie plot to i owszem,nawet szkoda dla tekiego pieniędzy na szkolenia
zdjecie uzytkownika
megi - 2016-06-17 09:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze nie chodzi tu w tym wszystkim o wyksztalcenie by byc kierownikiem a o pewne cechy osobowosci by kierowac ludzmi
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2016-06-19 13:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno znowu na pakowaniu wszyscy umyli ręce a padło na szarych ludzi zupełnie niewinnych,chodzi o 20 palet które kontrola jakości odebrała jako dobre do wysyłki -a co się okazało ani brygadzistka ani kontrol jakości nie przekazała pracownikowi który zbierał zeslifowane butelki jak mają być ułożone kratownice na palecie - dodam że zbierająca osoba to osoba głuchoniema której nie jedno trzeba przekazać , dodam że osoby z innego stanowiska nie zbierający tych butelek mają to przestawić po godzinach pracy ,jeszcze jedno jest to dział osób niepełnosprawnych na ulicy Grunwaldzkiej
zdjecie uzytkownika
brawo - 2016-06-19 13:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kontrola se rączki umyła i kozła ofiarnego znalazła brawo pani kierownik
zdjecie uzytkownika
CIUPAGI - 2016-06-19 15:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO KONTROLA NIECH SE PRZESTAWIA , KAWY SE SPIJAJĄ NA HALI TO I CZAS BEDĄ SE MIELI
zdjecie uzytkownika
Drek - 2016-06-19 15:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowanie jest akurat bardzo bardzo spoko, nie mam pojęcia jak ludzie mogą mieć z tym problem, albo uważać że jest to ciężkie, owszem, bywa nudno, ale no
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-19 17:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie po cichu te palety na jedną zmiane,ten kierownik pozwala po kryjomu przed panem P.K. przebierać tak zeby nikt nie widział i nie były przed kamerami
zdjecie uzytkownika
Drek - 2016-06-19 18:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co z tymi paletami niby jest nie tak, bo nie ogarniam prawdę mówiąc, żeby je przepakował ktoś na innej zmianie, o to Ci chodzi czy o coś zupełnie jeszcze innego, bo nie czaję tego, pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
,,, - 2016-06-19 19:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Drek - 2016-06-19 18:31:16]:
po 3 dniach gdy 20 palet poszło na magazyny odebrane przez kontrole okazało się że nie na tej stronie co powinny być odwrócone kratownice i mają cofnąć te palety na pakowanie i mają zrobić te osoby co nic temu nie są winne a co najgorsze po godzinach pracy -rozumiesz? JA NA ICH MIEJSCU POSZEDŁ BYM Z TĄ SPRAWĄ DO ODPOWIEDNIEJ OSOBY. JAK SPRAWDZAŁA KONTROL TE PALETY ŻE ZIELONE KÓŁKA PRZYKLEJAŁA
zdjecie uzytkownika
rtgh - 2016-06-19 19:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Drek no moze chodzi o to ze to wszystko bylo ciezkie..ale wiaodmo ze jest to praca fizyczna wiec nigdy tak na pawde to łatwe jakieś nie będzie niestety
zdjecie uzytkownika
,,, - 2016-06-19 20:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rtgh - 2016-06-19 19:58:03]:
CIEŻKIE TO SWOJĄ DROGĄ ALE ROZUMIESZ PO GODZINACH SWOJEJ PRACY TZN. W CZYNIE SPOŁECZNYM - NIE ZAPŁACĄ IM ,A NA DODATEK OBWINIAJĄ ZA TE PALETY OSOBY CO NIE SĄ NIC WINNE
zdjecie uzytkownika
OOOO - 2016-06-19 20:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO DLACZEGO NIKT NIE PRZEKAZAŁ TAK WAŻNEJ INFORMACJI TEMU GŁUCHONIEMEMU TEMU CO ZBIERAŁ JA WINIE ZA TO BRYGADZISTKĘ NO I TĄ CO ODBIERAŁA TE NIESZCZĘSNE PALETY
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-19 20:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego po godzinach? na komornikach przeberają w czasie zmiany i nie muszą zostawać po godzinach,no chyba ze dyrektor sie dowie to nie,ale kierownik zawsze tak robi ze załatwia ludzi zeby przebierać palety lizusów i niemotów
zdjecie uzytkownika
Figo - 2016-06-19 20:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gienia jak zawsze aktywna na forum, brawo brawo
zdjecie uzytkownika
upaoa - 2016-06-19 20:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to skoro znasz ludzi @kalwin to pewnie wiesz, że atmosfera budowana jest na przyjacielskich relacjach. Jeżeli nie ma kłótni, a zawierane są sojusze a nawet w pewnym stopniu przyjaźnie, to wiadomo że się dobrze dzieje. Najlepszym dowodem na to jest brak rotacji.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-06-19 21:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha przyjaźnie w dekorglasie to dobre było
zdjecie uzytkownika
rtgh - 2016-06-19 22:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale to co mieliscie w umowach na temat nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
Drek - 2016-06-26 16:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale po co od razu się dowalać do ludzi, spokojnie tam, przecież to bezsensu tak sobie dowalać, zwłaszcza, że to przecież tylko forum o pracy, więc spokojnie, lepiej pogadajmy o pensjach, kierownikach, wszystkim tym co jest w temacie
zdjecie uzytkownika
megi - 2016-06-27 14:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie rownież interesuję czy w firmie nie poszukują nikogo do działu odpowiedzialnego za malowanie butelek? jestem studentką ASP z chcecia na wakacje sobie dorobie u nich, poszukują?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dekorglass!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert