Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-12-05 15:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A romansik kwitnie a nikogo się nie boją a już razem chodzą,a szukają nowego miejsca do schadzek. Wystarczy że zmianowego nie ma w pobliżu a on już przy niej waruje a jak odejdzie to jej pali się telefon w ręcach tak szybko pisze.powtaża mnie ludzie nie obchodzą mam ich gdzieś a jak tylko ludzie nie zwracają na nią uwagi to podgrzewa atmosferę i czeka pod męską szatnią aż on wyjdzi za wszelką cenęmusi być w centrum uwagi.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-12-06 20:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
takie opinie to piszą tylko straszne brzydule z wiochy na które nikt nie zwraca uwagi i szlak je trafia ze nikt za nimi sie nie spojrzy ,troche żałosne ,ale co tam za dużo maszkar w naszym zakładzie i będą gadać zawsze
zdjecie uzytkownika
asika - 2015-12-10 04:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm nie wiem do końca o co tutaj chodzi, ale wydaje mi się, że w firmie całkiem spoko się dzieje i chyba jest się tam po to, żeby pracować, a nie wyglądac? :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-10 10:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie pracować ,a nie plotkować ,plotuśnice to mało wydajne krowy w tym zakładzie:)ogólnie jest ok :)
zdjecie uzytkownika
cyk - 2015-12-11 12:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dffsd - 2015-11-10 10:48:12]:
to udajcie sie na nowa hale tam tez prawdopodobnie romansuja ale kto to troche puzniej sie opisze
zdjecie uzytkownika
marceli szpak - 2015-12-18 15:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chetanie sie spotkam zaprosze na Kolacje spacer :)Czy da sie jakas Kobieta z naszej firmy zaprosic?:)
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-12-18 19:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musisz strasznie wyglądać,coś w podobie pokemona? (jak większość facetów w tym zakładzie) skoro boisz sie zaproponować taką kolacje prosto w oczy :):):):)
zdjecie uzytkownika
marceli szpak - 2015-12-20 10:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie boje sie przeciez chce zaprosic Kobiete;)ppp moze Ty sie dasz zaprosic ?;)
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-12-20 11:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak mniemam w dekorglass jest trochę plotek i obgadywania ludzi, przez co ta atmosfera podupada momentami. Zapytam, czy sa tutaj również normalne osoby, z którymi można pogadać i wyjść na piwo.
zdjecie uzytkownika
Dla p. GIENI z pakowania - 2015-12-31 16:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z okazji zbliżającego się Nowego Roku składam Pani Najszczersze życzenia dużo zdrówka ,a przede wszystkim wytrwałości ,przepraszam że tak oficjalnie ale nie mam do pani żadnego kontaktu , a bardzo i serdecznie Panią wspominam. jolka
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam - 2015-12-31 20:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dla p. GIENI z pakowania - 2015-12-31 16:40:56]:
Wspaniała brygadzistka, pozdrawiam Michalina
zdjecie uzytkownika
upaoa - 2016-01-04 19:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pozdrawiam a konkretnie to u nich jakie są zaorbki? Wydaje mi się, ze na pwno ponizej 2000 zł to nikt nie zarabia nawet na magazynie przy pracy fizycznej.
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-01-05 10:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich to znaczy gdzie
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2016-01-05 19:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pani genia niestety juz nie jest brygadzistką od jakiegoś czasu, a dlaczego bo była za dobra dla ludzi a to już kierownictwu się nie podobało- to tak przy okazji dla wyżej pani joli i michaliny przykre -prawda? no ale widzę wspomnienia zostały .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ohp - 2016-01-06 20:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozdrawiam - 2015-12-31 20:02:02]:
Przynajmniej taka osoba może chodzić godnie po ziemi z podniesioną głową ,pozdrawiam również
zdjecie uzytkownika
zorba - 2016-01-07 00:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@ fajnie ze wspominacie znajommych z firmy milo, w takim razie to nie jest az takie zle miejsce pracy jak sie od niektorych slyszy? bo opinie rozne kraza po sieci
zdjecie uzytkownika
ab - 2016-01-11 00:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bsdfghjk,lkjuhgf - 2015-11-09 19:11:55]:
wszystko to jest prawda
zdjecie uzytkownika
ttt - 2016-01-15 00:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dawidek_17 - 2015-10-30 20:10:18]:
na nowej hali tez piecowa i drukarz flirtuja zobaczymy co z tego bedzie c.d.n
zdjecie uzytkownika
sakaksl - 2016-01-20 14:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zorba ja ci powiem, że w firmie jest dobrze. Opinie są różne dlatego, że każdy po prostu patrzy inaczej. Nie da się każdemu dogodzić niestety. Jak dla mnie warto się zatrudnić, bo dają umowę o pracę a także zarobki są wyższe niż najniższa krajowa.
zdjecie uzytkownika
baba - 2016-01-31 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są dni




































niech ktoś nie myśli że ja tu czegoś nie rozumiem ,otóż jak co roku tak i w tym jest mnie pracy ,przeważnie początek roku jest ciężko ale o co mi chodzi na innych działach oprócz pakowania pracownicy dostają inne prace jeśli nie mają zapewnionej pracy na swoim stanowisku a,na dziale pakowania w miesiącu styczniu ludzie przepracowali 7 a niektórzy 8 dni a, co z resztą dni ??otóż mają wypisać sobie urlopy już z tego roku,przypomne że mamy początek roku a oni stracili już ponad 10 dni swojego urlopu ,pytam się dlaczego nie z ich winy oni muszą na tym tracić,ciekawe czy Szef by to zaakceptował- myśle że nie.Dobrze że ja tam nie pracuję ale mi żal tych ludzi jak się dowiedziałem bo jakim prawem im się kradnie tyle urlopu a lato tego roku będzie upalne
zdjecie uzytkownika
baba - 2016-01-31 20:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2016-01-31 20:29:18]:
to jest prawda
zdjecie uzytkownika
LUCEK - 2016-01-31 20:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAM POTRZEBA INNEGO KIEROWNIKA
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-01 02:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakies nowinki
zdjecie uzytkownika
marceli szpak - 2016-02-01 18:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak do jak,nowinka jest taka ze mozemy sie umowic na kawke ;)o ile jestes Kobieta
zdjecie uzytkownika
pani walewska - 2016-02-02 20:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dęmbek daj sobie spokój z kierownictwem na pakowaniu daj komuś szanse bo sama widzisz że ci to nie wychodzi,nigdy nie byłaś za ludżmi ,nigdy im w niczym nie pomogłaś ,przemyśl to - bo to nie twoja działka
zdjecie uzytkownika
pani - 2016-02-02 22:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2016-01-31 20:33:32]:
pracownicy z pakowania mają w większości zakaz pracy na innych działach ze względu na swoje zdrowie
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2016-02-03 15:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pani - 2016-02-02 22:49:58]:
pracownicy na Komornikach też mają zakaz pracy na innych działach ale tam zawsze jakaś praca się znajdzie a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już ukradli im po 12-13 dni nowego urlopu tak jak pisze wyżej to zależy od kierujących działem
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-02-06 10:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BAL ZA BALEM A PAKOWANIE ZNOWU NA URLOPY (najważniejsze to się dobrze bawić(((
zdjecie uzytkownika
,,, - 2016-02-07 15:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani walewska - 2016-02-02 20:18:26]:
popieram
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-02-08 18:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAKIE KIEROWNICTWO TO W KOSMOS
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-09 15:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy wiadomo już co z premią kwartalną?
Będzie czy będą wmawiać jak to "źle"w firmie. Hehe
zdjecie uzytkownika
,,, - 2016-02-13 19:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani walewska - 2016-02-02 20:18:26]:
A najlepiej jakby zaciążyła i kierował by ktoś kto jest bardzo odpowiedzialny za tych biednych ludzi
zdjecie uzytkownika
Ochotnik - 2016-02-13 23:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się zgłaszam!
zdjecie uzytkownika
ochotnik 2 - 2016-02-15 18:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ
zdjecie uzytkownika
Jjps - 2016-02-24 12:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie prezesie,
apeluje do Pana albo osoby odpowiedzialnej za tzw."szkolenia", które są jedną wielką pomyłką lub wyciągnięciem Pańskich pieniędzy. Proszę z oddali przyjrzeć się lub " uczestniczyć" w jednym ze spotkań.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-02-24 19:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie. Już były wyjazdy do Cierszewa na których wmawiano głupoty, wyciągano wiadomości od pracowników. Kto był ten wie co się tam działo.
zdjecie uzytkownika
janka - 2016-03-15 20:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E Tamm na pewno przesadzasz. a z czego to szkolenia? w sumie ciekawe jaki macie popyt teraz właśnie na taki usługi jak dekorowanie szkła i butelek, w sensie czy duża roboty jest
zdjecie uzytkownika
pomoooocyyyy - 2016-03-20 21:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na pakowaniu ludzie znowu nie mają pracy siedzą w domu i mają po 10 dni nowego urlopu to skandal, kto tam siedzi na planowaniu i nic nie myśli.Panie Suś weż się za tę sprawe bo za miesiąc nie bedą ci ludzie mieli urlopów to co dzieje się w tym roku to pomsta do nieba
zdjecie uzytkownika
pola - 2016-03-20 21:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale rozumiem że ten urlop jest rozliczany jako płatne postojowe, prawda? w sumie to trochę niszowa branża to dekorowanie szkła a firma mniejsza, rozumiem że przestoje mogą byc
zdjecie uzytkownika
pomoooocyyyy - 2016-03-21 07:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pola - 2016-03-20 21:43:52]:
no niestety nie- po prostu jest odbierany tym pracownikom ,można śmiało powiedzieć że to jest kradzież tych urlopów,w tej chwili siedzą w domach i wszyscy czekają jak na zbawienie ( na telefon )kiedy to jaśnie panie ich powiadomią że jakaś tam praca się znalazła,moim zdaniem też to powinno być naliczane PŁATNE POSTOJOWE chyba że osoba kompetętna się za to weżmie i pomoże
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-03-22 18:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jej co za dział. Ciagle tylko o nim i ich problemach.Strach sie bać. Przedszkole na kółkach.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-02 21:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie płac w DG a mianowicie kiedy będą podwyżki? Wstydem jest w taki sposób traktować pracowników. Firma świadcząca usługi zdobienia dla najbardziej rozpoznawalnych, najdroższych i najbardziej wymagających klientów a płaci ludziom ledwo na przeżycie.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-04-02 21:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z doświadczenia powiem że brakuje Państwu związków zawodowych. Przemyślcie to a może wtedy dyrektor "pomyśli" iż pracownicy oczekują godziwej wypłaty aby normalnie funkcjonować z rodzinami.
zdjecie uzytkownika
Jjps - 2016-04-02 22:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie na co liczyć dopóki niezmądrzejecie i o swoje nie będziecie walczyć. Przykre ale prawdziwe. Swoją drogą ile trzeba by było płacić gdyby firma znajdowała się w większym mieście.
zdjecie uzytkownika
z - 2016-04-04 11:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że bardzo negatywnie wypowiadacie się na temat Dekorglass. Mówicie że pensja jest słaba, to czy mozecie przybliżyć ile się u nich zarabia? Może macie duże wymagania??
zdjecie uzytkownika
baba - 2016-04-04 19:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pakowaniu średnia pensja 1300 do 1500 , to tak dużo ? to uważasz że to są duże wymagania ? to wstyd że nie starcza na przeżycie zresztą pani kierownik cały czas twierdzi że my i tak dużo zarabiamy {ciekawe czy by chciała żyć za takie pieniądze}.chyba że jest lepszy miesiąc i praca to wtedy jest żdziebko lepiej
zdjecie uzytkownika
Irena@wp - 2016-04-06 08:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale macie premie kwartalne socjal to sie liczy
zdjecie uzytkownika
łowca - 2016-04-06 13:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
poszukuje kierownika produkcji szkła lub dekoracji ozdobnych na szkle.Zapytania proszę kierować do firmy PSP International
zdjecie uzytkownika
ehs - 2016-05-04 12:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra @baba ale zważywszy na to, że nie trzeba mieć doświadczenia nie wiadomo jakiego i jest to praca fizyczna to niestety tak wyglądają zarobki. Dobrze, że umowa o pracę jest.
zdjecie uzytkownika
natris - 2016-05-08 12:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W przypadku pracy fizycznej, na produkcji na początku mogą dać umowę zlecenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dekorglass!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert