Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ŻŻŻŻ - 2014-05-09 19:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EL-POL ZNOWU NAWALIŁ BO PIENIĘDZY NIE MIAŁEM NA KONCIE
zdjecie uzytkownika
EL-POL - 2014-05-11 13:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ŻŻŻŻ - 2014-05-09 19:56:51]:
to już norma Pani Janke miała dłuuuuuuuugi weekend Majowy wiec nie zdążyła niestety.....
zdjecie uzytkownika
MJILOK - 2014-06-10 19:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO NAM W TYM MIESIĄCU MIŁO BO KWITKI I PIENIĄŻKI W EL-POLU BYŁY NA CZAS TAK TRZYMAĆ
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-06-10 19:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kartki i pieniążki na czas superrrrr tak trzymać EL-pol
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-06-18 19:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam zyja pierdzistolki w Debilglassie?
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-06-23 17:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam Wasze opinie i szczerze mówiąc nic nie rozumiem, jak wygląda atmosfera pracy konkretnie i jakiś zarobków można się spodziewać, to moim zdaniem najwazniejsze informacje, na to zawsze patrze jak mam iśc do pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-23 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chętnie bym przeczytał jakąś merytoryczną wypowiedź. Może jest osoba tutaj która mi pomoże? Jaką kwotę wynagrodzenia proponują w Dekorglassie dla nowego pracownika? chodzi o jakąś pracę dla człowieka bez doświadczenia. Dobrze, że mogę o to zapytać, bo wchodzić w ciemno to słaba sprawa. Niestety nikt znajomy nie pracuje w Dekorglasie ani nic nie słyszałem o nim. Nie chcę studiować, więc szukam jakiejś alternatywy.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-06-28 20:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co byście powiedzieli na to żeby następny bal karnawałowy odbył się w Wysokiej u Kozika? Widzę że Pałac Ślubów już się znudził większości osób a w Wysokiej piękna sala i jedzenie dużo lepsze jak u Samsla.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-30 16:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że pięknie się bawicie, ale czy przypadkiem karnawał to nie jest jakoś za rok na początku roku? Miło by było bo ludzie powyżej zadawali konkretne pytania. Może jest osoba, która w sposób merytoryczny potrafiłaby odpowiedzieć chociaż na część z nich?
zdjecie uzytkownika
hi - 2014-07-06 19:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy to by byl w pieknym domciu Szefffa migajace swaitelka itp dyskoteka w calam domciu
zdjecie uzytkownika
HI - 2014-07-06 19:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie kursy ,szkolenia zostana w firmie jak do sadu nie pojdziecie na koniec pusta kartka a pozniej ......zostanie pozdrawiam .UWAGA
zdjecie uzytkownika
lubiekonkret - 2014-07-07 12:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo sie ciesze,ze szef ma ładny dom ze s wiatelkami. Chcialbym sie dowiedziec czegos konkretnego o pracy w firmie Dekorglass, HI czy ty pracujesz albo pracowales? ludzie wyzej zadali konkretne pytania i zostali bez odpoweidzi, tez mnie interesuja te sprawy i czekam na konkret, bo lubie konkrety. pzdr
zdjecie uzytkownika
sosos - 2014-07-08 07:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lubiekonkret - 2014-07-07 12:45:25]:
a po co Ci ta wiedza? Przecież wszystkie miejsca pracy są obsadzone - rekrutacji nie będzie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-08 11:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to te miejsca pracy nigdy nie bedzie wolne dla nikogo nowego? zastanawiajace to jest nie powiem. chyba nie ma miejsca gdzie wszyscy maja zapewniona prace i nikt nigdy nie zrezygnuje
zdjecie uzytkownika
sosos - 2014-07-09 08:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-08 11:40:43]:
Wszystkie posty pisała jedna i ta sama osoba - raczej to jest ciekawe. Chcesz wiedzieć jakie są zarobki ?? Na rozmowie kwalifikacyjnej wszystko Ci powiedzą.
zdjecie uzytkownika
WWW - 2014-07-09 12:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO CO W TYM MIESIĄCU BĘDZIE KASKA NA CZAS NA KONCIE I KWITKI SIĘ BĘDĄ ZGADZAŁY ? SOSOS MASZ RACJĘ POWIEDZĄ MU ALE PO CO TO SIĘ -------
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-07-21 13:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRacowalem tam i jak na 3 zmiany latac niedziela sobota za to samo kase.Na poczatku nie masz akordu przez 3 miesiace rzucaja cie na akord ale nic z tego nie masz godzinowke umowa zlecenie po 3 miesiacach tak robia ze na akrod cie nie dadza i zas bez akordu godzinowka potem nedzna wyplata dadza cie na piec butle czyste zapierdzielaj na piec masakra
zdjecie uzytkownika
koc - 2014-07-21 13:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ogolnie to chyba coraz mniej pracy tam maja
zdjecie uzytkownika
amigo - 2014-07-21 16:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a koles jak dlugo pracowales i dlaczego juz porzuciles prace i nie pracujesz dla dekorglassu? ciekawe co to się stalo. wczesniej pisali, ze nikt sie nie zwalnia, a tutaj prosze jaka niespodzianka - jednak
zdjecie uzytkownika
koc - 2014-07-25 11:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie zwalniaja sie zwalniaja takie zycie
zdjecie uzytkownika
koc - 2014-07-25 11:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz przejsc na inna zmiane to nie bo ludzi im brak to papa ;p
zdjecie uzytkownika
koc - 2014-07-25 11:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ogolnie zle nie bylo calkiem fajny klimat tam panował;) na komornikach
zdjecie uzytkownika
bum - 2014-07-25 11:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim duzo nie dostaniesz idziesz na godzinowke na poczatku masz minimalna zdazal o sie sie ze mial kolega 1100 nawet
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-07-25 23:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koc - 2014-07-25 11:10:00]:
nieprawda:) bez problemu można przejść na inną zmiane
zdjecie uzytkownika
koc - 2014-07-26 15:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie pracujesz jakim miejscu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x