Szkolenie Qchnia Gluten Free 8h



Dla wielu osób przejście na dietę bezglutenową stanowi bardzo duże wyzwanie, często wiążące się z wieloma wyrzeczeniami I restrykcjami.
NIE MUSI TAK BYĆ !

Wystarczy zmienić swoje podejście do komponowania posiłków, zastosować zamienniki by cieszyć się smacznymi i kolorowymi potrawami nie obciążającymi naszego zdrowia I organizmu.

Na kursie “Quchnia Gluten Free” pokażemy Ci jak zmienić swoje nawyki żywieniowe I przygotować potrawy bez zawartości glutenu.

Głównym celem Kursu Gluten Free jest praktyczne oraz teoretyczne przygotowanie kursanta do wprowadzenia nowych zasad żywieniowych, oraz uświadomienie że bezglutenowe jedzenie nie musi być niesmaczne.

Kurs jest skierowany nie tylko do osób chorujących na celiakię ale także osoby chcące poszerzyć swoje kompetencje m.in. instruktorzy fitness, trenerzy personalni. Osoby z nietolerancją glutenu muszą przywiązywać dużą uwagę do składników wykorzystywanych w codziennej diecie. Kurs Gluten Free jest także skierowany do osób z alergiami pokarmowymi. 

Nauczysz się:

  • sporządzać potrawy bez użycia niebezpiecznych składników

  • poznasz ciekawe przepisy oraz smaczne zamienniki.

  • Nauczysz się także, czytać etykiety produktowe.

  • Dowiesz się w jaki sposób naturalnie uzupełnić niedobory witamin, mikroelementów w organizmie.

Program kursu

Program Kursu Quchnia Gluten Free

  1. Produkty bezglutenowe a Twoja dieta,
  2. Jak zastąpić produkty glutenowe w ciekawy i smaczny sposób produktami bezpiecznymi.
  3. Co i w jakich ilościach powinno się jeść
  4. Gdzie kupować
  5. Jedzenie na mieście
  6. W jaki sposób naturalnie uzupełniać niedobory witamin, mikroelementów w diecie
  7. Jak czytać etykiety.
  8. Komponowanie pełnowartościowego menu.
  9. Bezglutenowa kuchnia:
  10. Zboża bezglutenowe - przygotowywanie wybranych chlebów m.in.: jaglany, amarantusowy czy gryczany.
  11. Zupy, Kluski, Pierogi, ciasta - czyli jak odnaleźć znane potrawy w bezglutenowym wydaniu

Szkolenia uzupełniające

Kursy tematyczne 21h: Kuchnia Fusion, Kuchnia Japońska, Kuchnia Amerykańska, Kuchnia czterech kultur

Koordynator

 
Zdjęcie Zapytaj koordynatora

Małgorzata Zając

Tel.: 791 498 761

malgorzata.zajac@gowork.pl

 

Siedziby szkoleniowe

Oddział Główny:

ul. Żurawia 47, piętro III, 00-680 Warszawa ścisłe centrum

Biuro czynne: od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8.00 do 15.00

Tel. 22 622 13 09

  • Warszawa:

    ul. Żurawia 47 piętro III

    00-680 Warszawa

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Katowice:

    Ul. 3 Maja 13 (wejście od ul. Stawowej 10)

    40-096 Katowice

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 32 701 25 50

  • Kraków:

    Wielopole 18b, II piętro

    31-072 Kraków

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 12 359 99 00

  • Lublin:

    ul. Przechodnia 4, p. 2 (biuro), 20-002 Lublin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 81 477 90 00

  • Łódź:

    ul. Gdańska 90, piętro I

    lokal nr 1-4, klatka A

    90-508 Łódź,

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 42 292 81 00

  • Olsztyn:

    ul. Seweryna Pieniężnego 18B, lok. 201

    10-006 Olsztyn

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Białystok:

    ul. Lipowa 32, pok. 210 - sekretariat

    15-428 Białystok

    zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Poznań:

    Św. Marcin 66/72, piętro 11

    61-807 Poznań

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 61 818 28 14

  • Szczecin:

    ul. Kaszubska 52, lokal 210

    70-226 Szczecin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 91 820 70 00

  • Bydgoszcz:

    ul. Jagiellońska 12, I piętro

    85-067 Bydgoszcz

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 525208000

  • Siedlce:

    ul. Kochanowskiego 18

    08-110 Siedlce

    zobacz na mapie

    Tel. 25 749 39 00

  • Wrocław:

    ul. Ruska 51B

    50-079 Wrocław

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 71 729 39 00

  • Gdańsk:

    ul. Wały Piastowskie 1, piętro 5, pokój 510 C

    80-749 Gdańsk

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 58 717 89 00

Zapisy

  1. Aby dokonać rejestracji należy odszukać interesujący termin i miasto. Zapisu dokonujemy poprzez kliknięcie opcji "Zapisz się"
  2. Otworzy się Państwu formularz zgłoszeniowy. Po dokładnym wypełnieniu formularza klikamy na ikonkę "zapisz" na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były zgodne z rzeczywistością, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania dyplomu i zaświadczenia dla uczestników.
  3. Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja (z regulaminem można zapoznać się w tym momencie, można, też później, ponieważ załączany jest do umowy- zgłoszenie).
  4. Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas faxem, mailem lub pocztą.
  5. Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
  6. Wpłata zaliczki(lub całości kwoty) na podany w umowie- zgłoszenie numer rachunku bankowego gwarantuje pewne miejsce na liście uczestników szkolenia.
  7. Wpłata pozostałej kwoty za kurs najpóźniej 4 dni przed rozpoczęciem kursu.
  8. Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.
  9. Stawiamy na małe grupy - liczba miejsc ograniczona! Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zobacz terminy

Qchnia Gluten Free - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Warszawa
od 2016-12-21 do 2016-12-21
Cena: 420
Cena: 670

Szkolenie Qchnia Gluten Free 8h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Warszawa
od 2017-01-08 do 2017-01-08
Cena: 420
Cena: 670
Zapisz się