Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Interesujący kurs? Udostępnij!

Kurs kucharski I i II stopnia (140h)




UWAGA!!!
w Cenie kursu książka Doskonała kuchnia Polska Marka Łebkowskiego

Do 30.06.2016 r. kurs kucharski wraz z książką w atrakcyjnej cenie:

Kurs kucharski I stopnia - 1915 zł 1215zł
Kurs kucharski II stopnia - 2015zł 1315 zł
Kurs kucharski I i II stopnia - 2699zł 1999 zł (łącznie)

ZNIŻKI
:
Jesteś absolwentem - masz 10% zniżki!!  Zapraszamy także do skorzystania z promocji studenckiej. Dokonaj rejestracji na kurs w terminie do 30.06.2016 r. i uzyskaj 5% zniżki po okazaniu legitymacji studenckiej lub uczniowskiej.

Zapytaj naszego konsultanta o szczegóły promocji.
 


Coraz więcej osób, mimo że gotuje tylko amatorsko, robi to tak dobrze, że z powodzeniem mogłoby na tym zarabiać. W internecie mnożą się blogi kulinarne, w telewizji można oglądać rozmaite konkursy i programy, a zwycięzca pierwszego polskiego programu Top Chef, Martin Gimenez Castro, otworzył niedawno własną restaurację.


Kurs kucharski 140h

Jeśli więc gotowanie jest Twoją pasją i chciałbyś zgłębić profesjonalne techniki przygotowywania potraw, to zapraszamy Cię do GoWork.pl na Kurs kucharski I i II stopnia. Po jego ukończeniu nie tylko oczarujesz podniebienia swoich bliskich i przyjaciół, ale też zdobędziesz solidną podstawę do tego, by szukać pracy w gastronomii.


Kurs kulinarny I i II stopnia

 
Stawiamy na doświadczenie, dlatego nasz kurs to ponad 70h zajęć praktycznych. Zatrudniamy najlepszych wykładowców z wieloletnim stażem, którzy chętnie dzielą się swoim bogatym doświadczeniem.

Kurs kucharski I stopnia kierujemy do wszystkich, którzy uwielbiają gotować i chcieliby rozwijać swoje kulinarne umiejętności. To dobra propozycja także dla tych, którzy myślą o zdobyciu nowych kompetencji i zmianie zawodu.

Kurs II stopnia polecamy jako kontynuację kursu I stopnia oraz tym, którzy mają już jakieś doświadczenie w branży gastronomicznej (np. pracują jako pomoc kuchenna) i chcieliby poszerzyć swoje kwalifikacje.

Szczegółowy program obu kursów znajdziesz na dole strony. 

W trakcie kursu poznasz najnowsze kulinarne trendy, a także:

  • nauczysz się kalkulować i zestawiać koszty

  • poznasz normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej, zasady BHP oraz wymogi systemu HACCP w gastronomii

  • nauczysz się oceniać surowce i półprodukty

  • otrzymasz praktyczne wskazówki dotyczące przepisów

  • poznasz techniki krojenia

  • nauczysz się obsługiwać wszelkie kuchenne urządzenia

  • poznasz sposoby przeprowadzania obróbki wstępnej potraw oraz ich obróbki cieplnej

  • nauczysz się, jak przyrządzać zupy, sosy i rozmaite inne potrawy, a także jak dobierać do nich dodatki

  • dowiesz się, jak dekorować stół i eksponować potrawy

  • poznasz podstawy marketingu, które pozwolą Ci wypromować lokal

  • zapoznasz się z obsługą kasy fiskalnej


Sporządzanie potraw na kursie kucharskim I i II stopnia w firmie Gowork.pl

Praca po kursie kulinarnym w GoWork.pl

Restauracje, hotele i rozmaite lokale gastronomiczne, nie tylko w Polsce, ale w całej Unii Europejskiej, stale poszukują wykwalifikowanego personelu.

Po ukończeniu kursu kulinarnego I stopnia możesz ubiegać się o pracę w gastronomii jako pomoc kuchenna, po ukończeniu kursu II stopnia – jako kucharz, a jeśli marzysz o tym, by zostać Szefem Kuchni, możesz kontynuować naukę na kursie kulinarnym III stopnia.

Nasi absolwenci szybko znajdują swoją pierwszą pracę, a potem równie szybko awansują. Na rynku jest sporo ofert dla kucharzy, a wiele z nich można znaleźć w wyszukiwarce Gowork.pl - tutaj sprawdź oferty pracy.


Co wyróżnia kursy kulinarne w GoWork.pl?

zajęcia praktyczne podczas kursów kucharskiech w gowork.pl sa nie tylko użyteczne ale też i smaczne

Placówka kształcenia ustawicznego GoWork.pl zachęca do wzięcia udziału w swoim kursie kucharskim ze względu na największą liczbę godzin szkoleniowych na rynku przy zachowanej jednocześnie najniższej cenie. Posiadamy w pełni wyposażone sale szkoleniowe, współpracujemy z wieloma najlepszymi hotelami, restauracjami i szkołami w całej Polsce, a uczestnikom gwarantujemy niezbędne materiały do nauki. Zajęcia odbywają się w rożnych hotelach i restauracjach zgodnie z określonym harmonogramem współpracy z Gowork.pl. Niezwykle doświadczona kadra wykładowców doskonale przygotowuje uczestników do egzaminu oraz do przyszłej pracy.

Informacje praktyczne

Staramy się dostosować harmonogram do uczestników zarówno ze względu na dni, jak i godziny zajęć. Organizujemy kameralne grupy, w których łatwo nawiązać indywidualny kontakt z instruktorem, a co za tym idzie – nauczyć się o wiele więcej.

Kursy kulinarne prowadzimy w placówkach GoWork.pl w kilkunastu miastach: Białymstoku, Bydgoszczy, Gdańsku, Katowicach, Krakowie, Lublinie, Olsztynie, Opolu, Poznaniu, Szczecinie, Warszawie, Wrocławiu, Łodzi, Zielonej Górze oraz Rzeszowie.

Rejestrację na kurs prowadzimy poprzez formularz elektroniczny dostępny w zakładce „Zapisy”.

Uwaga: liczba miejsc ograniczona!

Wymagania wstępne: wykształcenie minimum podstawowe oraz zaświadczenie od lekarza medycyny pracy (bądź aktualna książeczka SANEPID).

Egzaminy i certyfikaty: uczestnicy przystępują do trzech egzaminów wewnętrznych (po części teoretycznej, praktycznej oraz po module dotyczącym obsługi kas fiskalnych). Pozytywny wynik wszystkich egzaminów kwalifikuje kursanta do otrzymania dyplomu poświadczającego ukończenie kursu.

Certyfikaty wydawane są na podstawie Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012 roku w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. Z 2014 r. poz. 622).

Nadzór nad Placówką Kształcenia Ustawicznego prowadzi Kuratorium Oświaty.





Kurs kucharski w gowork.pl JM Apart Hotel
Kurs kucharski w gowork.pl Restauracja Scena Smaków





kurs kucharski, smaki warszawy, warsztaty kucharskie, kucharz

hotel delicjusz kurs kucharski

andels łódź hotel







Galeria

Program kursu

    UWAGA! Odświeżamy program kursu kucharskiego!

    W nowym programie zajęcia teoretyczne ograniczyliśmy do minimum.
    Warsztaty praktyczne stanowią teraz ponad 80% zajęć.
    Nowy program obejmuje dodatkowe pozycje:

    • elementy potraw mącznych
    • desery
    • dania wegetariańskie
    • zajęcia z profesjonalnych technik posługiwania się nożem

    Zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowaną kadrę, dzięki której poznasz tajniki gastronomii. Kurs kucharski podzielony jest na dwa stopnie - zapraszamy do zapoznania się ze szczegółowym programem kursu kucharskiego w nowej odsłonie.

    Wprowadzenie teoretyczne

    DZIEŃ: 1

    Wprowadzenie w zagadnienia związane z gastronomią: (teoria)

    • rodzaje zakładów gastronomicznych i sposoby zarządzania:
    • schemat odpowiedzialności pracy poszczególnych  pracowników
    • kalkulacje – wyliczenie kosztów – FOOD COST

    DZIEŃ: 2 -3 Wymogi systemu HACCP w gastronomii: (teoria)

    • Podstawy prawne
    • HACCP- omówienie zasad funkcjonowania systemu
              o   identyfikacja zagrożeń
              o   krytyczne punkty kontroli
              o   system monitorowania

    Warsztaty praktyczne:

    DZIEŃ: 4 - 17

    Procesy technologiczne i urządzenia stosowane w produkcji żywności

    • podstawowe zagadnienia z zakresu bhp, p.poż. oraz pierwszej pomocy
    • prawidłowa obróbka wstępna i termiczna produktów spożywczych dla zachowania ich walorów smakowych i bezpiecznego przechowywania
    • zasady racjonalnego doboru surowców i ich maksymalnego wykorzystania w kuchni
    • układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego
    • nowoczesne urządzenia w gastronomii
    • wyposażenie stanowiska pracy
    • organizacja stanowiska pracy
    • urządzenia wykorzystywane w produkcji żywności

    NOWOŚĆ: Technika krojenia

    • zasady operowania nożem w kuchni
    • zapoznanie się z rodzajami noży używanymi na kuchni
    • podstawowe techniki krojenia


    Technika Dekorowania i serwowania potraw

    • dodatki w gastronomii
              - skrobiowe stosowane do dań
              - warzywne stosowane do dań
    • kanapki dekoracyjne i finger food
    • dania garmażeryjne
    • przystawki
    • technika dekorowania i serwowania potraw z warzyw


    Sporządzanie wywarów, sosów i marynat

    • podstawowe sosy – z podziałem na rodzaje zagęszczania (mąką, jajka, masła oraz odparowanie)
    • podstawowe marynaty – marynaty mokre i marynaty suche (wrap)

    Sporządzanie potraw śniadaniowych
    • sporządzanie zakąsek z jaj
    • sporządzanie potraw z jaj smażonych.
    • przygotowanie potraw z jaj gotowanych


    Przygotowywanie wywarów i zup

    • wybrane wywary (cielęcy, drobiowy, wołowy, wieprzowy, rybny)
    • sporządzanie chłodników
    • wykonanie zup kremowych
    • sposoby zagęszczania zup kremowych
    • aranżacja podania zup


    NOWOŚĆ: Przygotowanie dań mącznych

    • wybrane rodzaje makaronów - (technika przygotowania dań makaronowych
    • przygotowanie dań na bazie produktów mącznych
    • aranżacja dań mącznych


    KURS KUCHARSKI II STOPNIA – 70 h dydaktycznych

    NOWOŚĆ: Przygotowywanie dań wegetariańskich

    • przystawki wegetariańskie
    • produkty wykorzystywane w daniach wegetariańskich
    • aranżacja podania dań wegetariańskich


    Praktyczne wykorzystanie technik kulinarnych

    • gotowanie
    • smażenie
    • duszenie
    • grillowanie
    • konfit
    • wędzenie
    • pieczenie

    Sporządzanie potraw mięsnych

    • omówienie wybranych części z rozbioru tusz zwierzęcych i ich zastosowania
    • sposoby luzowania i trybowania mięsa
    • przygotowanie mięsa przy użyciu technik kulinarnych
    • aranżacja potraw mięsnych

    NOWOŚĆ: Desery

    • podstawowe desery restauracyjne,: np. banan w miodzie, owoce flambirowane
    • nowoczesne sposoby podania i dekorowanie deserów restauracyjnych

    Sporządzenie potraw rybnych

    • obróbka wstępna, sposoby patroszenia, luzowania, filetowania i krojenia ryb
    • użycie technik kulinarnych przy obróbce ryb
    • wybrane przyssawki i dania z owoców morza
    • aranżacja potraw rybnych

    Podsumowanie szkolenia:

    DZIEŃ 18

    Zarządzanie lokalem gastronomicznym

    • systemy magazynowe, fiskalne i sposoby rozliczenia magazynu
    • podstawowe zagadnienia z zarządzania
    • organizowanie imprez
    • cateringi
    • dyskusja na temat specyfiki branży gastronomicznej

Zapraszamy do zapoznania się z opisem kursu  prezentowanym na blogu prowadzonym przez jedną z absolwentek kursu kucharskiego I i II stopnia. Znajdziecie tu Państwo ciekawostki z relacji w trakcie szkolenia dzień po dniu DWA PALNIKI z dokładnym opisem przebiegu szkolenia.

Referencje

quote
Jestem zadowolona, gdyż spełnił moje oczekiwanie. Rozszerzyła się moja wiedza i umiejętności w zakresie gotowania. Prowadzący kurs to osoby kompetentne. Dziękuję wszystkim, którzy się przyczynili do tego, iż mogłam uczestniczyć w kursie na wysokim poziomie.
quote
Renata Stępień
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Uczestniczenie w tym kursie było czystą przyjemnością. Atmosfera na wykładach relaksująca z dużą dawką śmiechu. Dzięki prowadzącemu zajęcia z wykładów wychodziłam pełna nowej i przydatnej wiedzy. Zajęcia praktyczne były niesamowitym przeżyciem, do którego będę pamięcią często wracać.
quote
Karolina Lewszyk
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Kurs uważam za udany. Był przeprowadzony bardzo profesjonalnie, nauczyłam się wielu ciekawych dań, co przyda mi się na pewno w przyszłości. Bardzo dziękuję prowadzącemu, który odpowiadał nam na wszystkie pytania i wprowadził w ciekawy świat kuchni.
quote
Agnieszka Wojtkowska
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Prowadzącym kurs był Pan Marcin Szachowicz. Uważam, że jest to odpowiednia osoba, potrafił przekazać dużo wiedzy, która w przyszłości zaowocuje. Ogólnie cały kurs uważam za udany, polecam innym kursantom.
quote
Teresa Maciejak
uczestniczka kursu kucharskiego
Sprawdź opinie wystawione przez naszych kurstantow

Organizacja zajęć

Kurs kucharski I i II stopnia trwa 140h dydaktycznych (45 min.) i proponowany jest w 3 trybach:

  • weekendowym (zaocznym) - 9 zjazdów (18 dni), gdzie zajęcia odbywają się co tydzień w soboty i w niedziele. Zazwyczaj część teoretyczna odbywa się w godzinach 8-14 lub 14-20 naprzemiennie, jeden weekend rano, kolejny zjazd w godzinach popołudniowych.  Godziny zajęć części praktycznej organizowane w restauracjach czy hotelach uzależnione są od zasad funkcjonowania lokalu.
  • dziennym - 18 dni roboczych, gdzie zajęcia odbywają się codziennie od poniedziałku do piątku w godz 8.00-14.00, 9.00-15.00 bądź 10.00-16.00 (godziny mogą ulec zmianie w uzasadnionych przypadkach) 
  • NOWOŚĆ! wieczorowym - 26 dni, spotkania w wybrane 3-4 dni tygodnia miedzy pon-pt, w godzinach 17.00-21.00. W trybie wieczorowym dostępne są szkolenia I i II stopnia łącznie w wybranych miastach Polski (harmonogram spotkań ustalany jest każdorazowo przed rozpoczęciem zajęć w konkretnych miastach).

Po zdanym egzaminie uczestnik otrzymuje:

  • zaświadczenie ukończenia kursu na wzorze zgodnym z Rozporządzeniem MEN z dnia 11.01.2012r.

Każdy uczestnik otrzymuje książkę pt. "Wielki leksykon kulinarny"  F. Jurgen Herrmann. lub książkę Książkę "Doskonała Kuchnia Polska" Marka Łebkowskiego.


Oferujemy Państwu możliwość wyboru formy materiałów szkoleniowych w wersji standard lub wersja rozszerzona z tabletem.
Materiały tradycyjne
- cena zawiera standardowe materiały wydawane w postaci książek papierowych czy drukowanych skryptów lub innej w zależności od ustaleń.

Tablet- opcja płatna dodatkowo 250 zł. Cena zawiera 9- calowy tablet  Goclever Terra 90. W komplecie otrzymują Państwo firmowe etui wraz z klawiaturą, które spełnią oczekiwania wymagających użytkowników. Urządzenie pracuje na systemie operacyjnym lepszym od poprzedniego modelu Android 4.1. Posiada między innymi: dwurdzeniowy procesor DualCore 1GHz, wbudowaną kamerę 0,3 Mpix, możliwość podłączenia Internetu WIFI, multimedia: AUDIO/WIDEO/FOTO/e-BOOK. Gadżet po zakończeniu szkolenia przechodzi na własność kursantów.


Zapisz się na szkolenie z tabletem

 


Kurs w prezencie!!!!! Nie masz pomysłu na prezent? Podaruj ciekawą i kreatywną formę spędzenia wolnego czasu oraz szansę na rozwój, a może inspirację do zmiany?
Wykup voucher i spełnij marzenia bliskiej osoby.


Wykładowcy

Marcin Szachowicz - trener kursu kucharskiegoMarcin Szachowicz - zaufany szef kuchni w prestiżowym 4-gwiazdowym hotelu J.M. APART HOTEL w Warszawie, z wykształcenia technik technologii żywienia. Swoją zdumiewającą wiedzę i zaskakujące umiejętności kulinarne zdobywał w hotelu Marriott czy Bristol, a także w renomowanych restauracjach. Podczas szkoleń z entuzjazmem ...

Dowiedz się więcej

Tomasz Adamski - terener kursu kucharskiegoTomasz Adamski - z wykształcenia i zamiłowania jest kucharzem, posiada wykształcenie pedagogiczne, przeszedł wiele specjalistycznych kursów i szkoleń z zakresu gastronomii, a także rozwoju osobistego, piął się po szczeblach kariery od kucharza po szefa kuchni i menagera w wielu Hotel oraz Restauracjach na terenie woj. ...

Dowiedz się więcej

Grażyna UścińskaGrażyna Uścińska - Absolwentka Zasadniczej Szkoły Gastronomicznej w Warszawie. Posiada wieloletnie doświadczenie zawodowe związane z branżą gastronomiczną, które zdobywała w takich restauracjach jak: Restauracja „Smok”, Restauracja „Parnas”, „LOT Catering”. Współwłaścicielka Restauracji Moonsfera. Pani ...

Dowiedz się więcej

Grzegorz JankowiakGrzegorz Jankowiak - Kucharz z wykształcenia, obecnie ceniony szef kuchni w Wałbrzyskim Ośrodku Sportu i Rekreacji AQUA ZDRÓJ. Może pochwalić się wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej, które zdobywał w renomowanych wrocławskich restauracjach. Konsekwentnie rozwijał swoją karierę zawodową, był kucharzem ...

Dowiedz się więcej

Zobacz całą kadrę

Szkolenia uzupełniające


Koordynator

 
Zdjęcie Zapytaj koordynatora

Magdalena Gąska

Tel.: 22 6221309 wew. 809

Kom.: 534735567

magdalena.gaska@gowork.pl

 

Siedziby szkoleniowe

Oddział Główny:

ul. Żurawia 47, piętro III, 00-680 Warszawa ścisłe centrum

Biuro czynne: od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8.00 do 15.00

Tel. 22 622 13 09

  • Warszawa:

    ul. Żurawia 47 piętro III

    00-680 Warszawa

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Katowice:

    Ul. 3 Maja 13 (wejście od ul. Stawowej 10)

    40-096 Katowice

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 32 701 25 50

  • Kraków:

    Wielopole 18b, II piętro

    31-072 Kraków

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 12 359 99 00

  • Lublin:

    ul. Przechodnia 4, p. 2 (biuro), 20-002 Lublin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 81 477 90 00

  • Łódź:

    ul. Gdańska 90, piętro I

    lokal nr 1-4, klatka A

    90-508 Łódź,

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 42 292 81 00

  • Olsztyn:

    ul. Seweryna Pieniężnego 18B, lok. 201

    10-006 Olsztyn

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Białystok:

    ul. Lipowa 32, pok. 210 - sekretariat

    15-428 Białystok

    zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Zielona Góra:

    Bohaterów Westerplatte 9 (pomieszczenie
    oznaczone numerem 217 na II piętrze)

    65-034 Zielona Góra

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Poznań:

    Św. Marcin 66/72, piętro 11

    61-807 Poznań

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 61 818 28 14

  • Szczecin:

    ul. Kaszubska 52, lokal 210

    70-226 Szczecin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 91 820 70 00

  • Bydgoszcz:

    ul. Jagiellońska 12, I piętro

    85-067 Bydgoszcz

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 525208000

  • Siedlce:

    ul. Kochanowskiego 18

    08-110 Siedlce

    zobacz na mapie

    Tel. 25 749 39 00

  • Wrocław:

    ul. Ruska 51B

    50-079 Wrocław

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 71 729 39 00

  • Gdańsk:

    ul. Wały Piastowskie 1, piętro 5, pokój 510 C

    80-749 Gdańsk

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 58 717 89 00

  • Opole:

    Władysława Reymonta 14 (III piętro, nr 57)
    (u zbiegu ulic Reymonta i Damrota)

    46-020 Opole

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Rzeszów:

    Sala konferencyjna,
    ul. Rynek 8

    35-064 Rzeszów

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

Zapisy

    1. Aby dokonać rejestracji należy odszukać interesujący termin i miasto. Zapisu dokonujemy poprzez kliknięcie opcji "Zapisz się"
    2. Otworzy się Państwu formularz zgłoszeniowy. Po dokładnym wypełnieniu formularza klikamy na ikonkę "zapisz" na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były zgodne z rzeczywistością, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania certyfikatu i zaświadczenia dla uczestników.
    3. Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja (z regulaminem można zapoznać się w tym momencie, można, też później, ponieważ załączany jest do umowy- zgłoszenie).
    4. Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas faxem, mailem lub pocztą.
    5. Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
    6. Wpłaty zaliczki(lub całości kwoty) należy dokonać na podany w umowie- zgłoszenie numer rachunku bankowego najpóźniej na drugi dzień po dokonaniu rejestracji. Gwarantuje to pewne miejsce na liście uczestników szkolenia.
    7. Wpłata pozostałej kwoty za kurs najpóźniej 4 dni przed rozpoczęciem kursu.
    8. Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.
    9. Dokonując rejestracji na pierwsze szkolenie automatycznie tworzy się Państwa konto na stronie GoWork.pl. Jeśli chcą Państwo dokonać zapisu na kolejne szkolenie wystarczy się zalogować poprzez zakładkę "logowanie", dzięki czemu nie trzeba ponownie wpisywać swoich danych. Ważne, aby zapamiętać hasło i adres mailowy, na który dokonana była pierwsza rejestracja.
    10. Dla  osób zarejestrowanych jako bezrobotne istnieje możliwość sfinansowania szkolenia w pełnej wysokości przez Powiatowy Urząd Pracy (zapraszamy osoby z całego kraju). Zobacz jaka jest procedura ubiegania się o refundowanie szkolenia z Urzędu Pracy!
Zobacz terminy

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Białystok
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Bydgoszcz
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Bydgoszcz
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Gdańsk
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Gdańsk
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Katowice
od 2016-06-27 do 2016-07-15
Cena: 1999
Cena: 2249
Kurs realizowany intensywniej zajęcia 18 dniowe skrócone do 14 dni - ilość godzin zajęć pozostaje bez zmian !!! Liczba miejsc wolnych : 3
Katowice
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Katowice
od 2016-07-18 do 2016-08-10
Cena: 1999
Cena: 2249
Kraków
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Kraków
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Lublin
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Lublin
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Olsztyn
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Olsztyn
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Opole
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Opole
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Rzeszów
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Rzeszów
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Wrocław
od 2016-06-27 do 2016-07-18
Cena: 1999
Cena: 2249
Intensywne zajęcia wakacyjne - tylko 16 dni - Liczba miejsc wolnych : 2 Piątki bez zajęć
Wrocław
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Wrocław
od 2016-07-18 do 2016-08-10
Cena: 1999
Cena: 2249
Zielona Góra
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Zielona Góra
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2016-07-04 do 2016-07-27
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2016-09-05 do 2016-09-28
Cena: 1999
Cena: 2249

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Białystok
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Bydgoszcz
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Bydgoszcz
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Gdańsk
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Gdańsk
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Katowice
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Katowice
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Kraków
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Lublin
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Lublin
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Olsztyn
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Olsztyn
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Opole
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Opole
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Rzeszów
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Rzeszów
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Wrocław
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Wrocław
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Zielona Góra
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Zielona Góra
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2016-07-02 do 2016-08-28
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2016-09-03 do 2016-10-30
Cena: 1999
Cena: 2249

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb wieczorowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Gdańsk
od 2016-07-04 do 2016-08-11
Cena: 1999
Cena: 2249
Gdańsk
od 2016-09-05 do 2016-10-14
Cena: 1999
Cena: 2249
Katowice
od 2016-07-04 do 2016-08-11
Cena: 1999
Cena: 2249
Katowice
od 2016-09-05 do 2016-10-14
Cena: 1999
Cena: 2249
Kraków
od 2016-07-04 do 2016-08-11
Cena: 1999
Cena: 2249
Kraków
od 2016-09-05 do 2016-10-14
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2016-07-04 do 2016-08-11
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2016-09-05 do 2016-10-14
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2016-07-04 do 2016-08-11
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2016-09-05 do 2016-10-14
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2016-07-04 do 2016-08-11
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2016-09-05 do 2016-10-14
Cena: 1999
Cena: 2249
Wrocław
od 2016-07-04 do 2016-08-11
Cena: 1999
Cena: 2249
Wrocław
od 2016-09-05 do 2016-10-14
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2016-07-04 do 2016-08-11
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2016-09-05 do 2016-10-14
Cena: 1999
Cena: 2249

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Białystok
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Bydgoszcz
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Bydgoszcz
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Gdańsk
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Gdańsk
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2016-06-27 do 2016-07-07
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2016-07-18 do 2016-07-28
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Lublin
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Olsztyn
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Olsztyn
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Opole
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Opole
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Rzeszów
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Rzeszów
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Warszawa
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
,
Warszawa
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2016-06-27 do 2016-07-06
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2016-07-18 do 2016-07-28
Cena: 1215
Cena: 1465
Zielona Góra
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Zielona Góra
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2016-07-04 do 2016-07-14
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2016-09-05 do 2016-09-15
Cena: 1215
Cena: 1465

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Białystok
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Bydgoszcz
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Bydgoszcz
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Gdańsk
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Gdańsk
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Lublin
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Lublin
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Olsztyn
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Olsztyn
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Opole
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Opole
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Rzeszów
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Rzeszów
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Warszawa
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Warszawa
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Warszawa
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Zielona Góra
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Zielona Góra
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2016-07-02 do 2016-07-30
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2016-09-03 do 2016-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb wieczorowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Gdańsk
od 2016-07-04 do 2016-07-21
Cena: 1215
Cena: 1465
Gdańsk
od 2016-09-05 do 2016-09-23
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2016-07-04 do 2016-07-21
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2016-09-05 do 2016-09-23
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2016-07-04 do 2016-07-21
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2016-09-05 do 2016-09-23
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2016-07-04 do 2016-07-21
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2016-09-05 do 2016-09-23
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2016-07-04 do 2016-07-21
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2016-09-05 do 2016-09-23
Cena: 1215
Cena: 1465
Warszawa
od 2016-07-04 do 2016-07-21
Cena: 1215
Cena: 1465
Warszawa
od 2016-09-05 do 2016-09-23
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2016-07-04 do 2016-07-21
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2016-09-05 do 2016-09-23
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2016-07-04 do 2016-07-21
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2016-09-05 do 2016-09-23
Cena: 1215
Cena: 1465

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Bydgoszcz
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Gdańsk
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Katowice
od 2016-07-07 do 2016-07-15
Cena: 1315
Cena: 1565
Kraków
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Lublin
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Olsztyn
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Opole
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Poznań
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Rzeszów
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Szczecin
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Warszawa
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Wrocław
od 2016-07-07 do 2016-07-18
Cena: 1315
Cena: 1565
Zielona Góra
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565
Łódź
od 2016-07-15 do 2016-07-27
Cena: 1315
Cena: 1565

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Bydgoszcz
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Gdańsk
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Katowice
od 2016-07-17 do 2016-08-14
Cena: 1315
Cena: 1565
Kraków
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Olsztyn
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Opole
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Poznań
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Rzeszów
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Szczecin
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Warszawa
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Wrocław
od 2016-07-17 do 2016-08-14
Cena: 1315
Cena: 1565
Zielona Góra
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565
Łódź
od 2016-07-31 do 2016-08-28
Cena: 1315
Cena: 1565

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb wieczorowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Gdańsk
od 2016-07-25 do 2016-08-11
Cena: 1315
Cena: 1565
Katowice
od 2016-07-25 do 2016-08-11
Cena: 1315
Cena: 1565
Kraków
od 2016-07-25 do 2016-08-11
Cena: 1315
Cena: 1565
Poznań
od 2016-07-25 do 2016-08-11
Cena: 1315
Cena: 1565
Szczecin
od 2016-07-25 do 2016-08-11
Cena: 1315
Cena: 1565
Warszawa
od 2016-07-25 do 2016-08-11
Cena: 1315
Cena: 1565
Wrocław
od 2016-07-25 do 2016-08-11
Cena: 1315
Cena: 1565
Łódź
od 2016-07-25 do 2016-08-11
Cena: 1315
Cena: 1565
948
Osób obserwuje ten kurs
Katowice / Wrocław
4
wolne miejsca
Zapisz się
alert