Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący kurs? Udostępnij!

Kurs kucharski I i II stopnia 140h

!!PROMOCJA WAKACYJNA!!

Do 31.08.2014 r. kurs kucharski w atrakcyjnej cenie:
Kurs kucharski I stopnia -
1915 zł 1215zł
Kurs kucharski II stopnia -
2015zł 1315 zł
Kurs kucharski I i II stopnia -
2699 zł 1999 zł (łącznie)*

 
DODATKOWO:
Zapraszamy także do skorzystania z promocji studenckiej. Dokonaj rejestracji na kurs w terminie do 30.09.2014 r i uzyskaj 5% zniżki po okazaniu legitymacji studenckiej lub uczniowskiej. Zapytaj konsultanta o szczegóły promocji.

Zapraszamy do rejestracji! Informacje pod nr tel 518-965-386 lub (22) 622-13-09

Kucharz (kod zawodu: 512001)

Chcesz poznać techniki profesjonalnego sporządzania potraw?
Chcesz awansować lub zdobyć całkowicie nowy zawód, który zawsze jest potrzebny?
A może jesteś pasjonatem gotowania?
Kurs kucharski jest właśnie dla Ciebie!
Kurs kucharski 140h

Kurs kucharski idealnie nadaje się dla osób, które uwielbiają gotować, czerpią z tego ogromną satysfakcję, jednak nie do końca znają wszystkie nowoczesne techniki sporządzania posiłków dla siebie, swoich bliskich czy klientów.

Kurs kucharski realizowany w kilkunastu polskich miastach: Białymstoku, Bydgoszczy, Gdańsku, Katowicach, Krakowie, Lublinie, Olsztynie, Opolu, Poznaniu, Szczecinie, Warszawie, Wrocławiu, Łodzi. Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach, liczba miejsc jest ograniczona.

Do czego przygotuje mnie ten kurs?

Dobry zawód jest dziś gwarancją spokojnego życia. Zwłaszcza taki zawód, w którym łatwo jest znaleźć pracę. Celem kursu kucharza jest zdobycie przez uczestników  wiedzy i umiejętności przygotowywania różnego rodzaju potraw. Kursanci  po ukończeniu kursu będą potrafili ocenić jakość surowców oraz półproduktów używanych w punktach gastronomicznych. Ponadto zdobędą wiedzę z zakresu surowców gastronomicznych, przygotowania stanowiska pracy, obróbki wstępnej surowców, struktury organizacyjnej zakładu gastronomicznego,  wymogów systemu HACCP w gastronomii, a także podstawy obsługi kasy fiskalnej.

Do kogo adresowany jest ten kurs?

Nasz kurs kucharski skierowany jest zarówno do osób, które chciałyby poszerzyć swoją dotychczasową wiedzę i zainteresowania, jak również dla osób bez wcześniejszego doświadczenia, które marzą o zdobyciu nowego zawodu i chciałyby wykorzystać swój potencjałNa szkolenie zapraszamy więc pasjonatów gotowania, osoby, które planują podjąć pracę w gastronomii i chcą zdobyć wiedzę i umiejętności praktyczne niezbędne w zawodzie kucharza. Szkolenie: kucharz będzie idealne dla  kucharzy, szefów kuchni, szefów restauracji, pozostałych pracowników lokali gastronomicznych, a także amatorów dla których największym zamiłowaniem jest sporządzanie wszelakich potraw.Sporządzanie potraw na kursie kucharskim I i II stopnia w firmie Gowork.pl

Jakie umiejętności nabędę po odbyciu tego kursu?

Jako uczestnik kursu kucharskiego:
  • zapoznasz się z nowymi trendami sztuki kulinarnej na stołach,
  • otrzymasz praktyczne wskazówki dotyczące receptur potraw, ich kalkulacji oraz zestawienia kosztów,
  • poznasz aranżacje potraw na stołach i sposoby ich ekspozycji, 
  • zwiększysz konkurencyjność obiektu gastronomicznego dzięki profesjonalnie  wyszkolonemu zespołowi pracowników,
  • wykształcisz umiejętności sporządzania potraw i sposobów ich podawania,
  • nauczysz się posługiwania  normami obowiązującymi w gospodarce żywnościowej,
  • poznasz zasady właściwego wykorzystania receptur gastronomicznych,
  • nauczysz się stosować  zasady bezpieczeństwa zdrowotnego żywności,
  • wykształcisz umiejętność oceniania przydatności surowców i półproduktów do obróbki kulinarnej,
  • otrzymasz wskazówki  w sposobach przeprowadzania obróbki wstępnej i obróbki cieplnej,
  • nauczysz się profesjonalnego sporządzania zup, sosów i potraw z różnych produktów oraz  dobierania dodatków do różnych potraw,
  • zapoznasz się z obsługą maszyn,  urządzeń oraz kasy fiskalnej.

W jakim zawodzie mogę pracować po ukończeniu kursu?

zajęcia praktyczne podczas kursów kucharskiech w gowork.pl sa nie tylko użyteczne ale też i smaczne

Po ukończeniu szkolenia kucharskiego możesz pracować przede wszystkim na stanowisku kucharza zarówno w małej gastronomii jak i w dużych przedsiębiorstwach gastronomicznych. Kurs w naszej firmie pomoże Ci awansować w obecnej pracy na stanowisko szefa kuchni, bądź znaleźć nową, świetnie płatną i rozwijającą pracę w wielu lokalach gastronomicznych. Po ukończeniu kursu w naszej firmie bez problemu będziesz mógł starać się o pracę w firmach kateringowych. Oferty pracy dla kucharza można znaleźć w wyszukiwarce ofert pracy Gowork.pl tutaj oferty pracy. Restauracje, hotele, lokale gastronomiczne nie tylko w Polsce, ale i w całej Unii Europejskiej poszukują osób znających się na gotowaniu, najlepiej zaświadczonym dyplomem ukończenia kursu kucharskiego. Ważne jest aby wiedza była oparta o umiejętności praktyczne, które nasz kurs zapewnia.

Dlaczego warto wziąć udział w szkoleniu?

Czy warto nauczyć się po prostu gotować? A może lepiej poznać kunszt sztuki kulinarnej? Przeczytaj o tym czy warto się uczyć, poznaj głodnych wiedzy. Firma GoWork.pl zachęca do wzięcia udziału w kursie kucharskim ze względu na największą liczbę godzin szkoleniowych na rynku przy najniższej cenie. Posiadamy w pełni wyposażone sale szkoleniowe, współpracujemy z wieloma najlepszymi hotelami, restauracjami  i szkołami w całej Polsce, a uczestnikom gwarantujemy niezbędne materiały do nauki. Zajęcia odbywają się w rożnych hotelach i restauracjach zgodnie z określonym harmonogramem współpracy z Gowork.pl Niezwykle doświadczona kadra wykładowców doskonale przygotuje uczestników do egzaminu oraz do przyszłej pracy. 

Kurs kucharski w gowork.pl JM Apart Hotel
uami kurs kucharski

dominikanska restauracja kur kucharski kraków













oko miasta restauracja kurs kucharski

kurs kucharski, smaki warszawy, warsztaty kucharskie, kucharz

Wykładowcy podczas trwania kursu chętnie dzielą się swoim bogatym doświadczeniem i udzielają praktycznych porad. Zawsze dostosowujemy harmonogram zajęć do uczestników - dogodne dni oraz godziny zajęć. Staramy się organizować kameralne grupy dzięki czemu każdy uczestnik może liczyć na indywidualne podejście lektora około 70 godzin zajęć praktycznych.

Każdy uczestnik kursu kucharskiego przystępuje do egzaminów wewnętrznych (po części teoretycznej, praktycznej oraz po module obsługi kas fiskalnych) - uzyskanie pozytywnego wyniku z w/w egzaminów upoważnia do otrzymania dyplomu potwierdzającego kwalifikacje w ramach grupy zawodowej: Kucharz (kod zawodu: 512001) oraz zaświadczenie MEN.

Wymagania wstępne: zaświadczenie o stanie zdrowia od lekarza medycyny pracy, bądź aktualna książeczka SANEPID

Galeria

Certyfikaty

Program kursu

    Kurs kucharski I i II stopnia trwa 140 godzin. 30% czasu przeznaczone jest na teorię, natomiast część praktyczna trwa około 70 % czasu kursu. I stopień kursu obejmuje: strukturę organizacyjną zakładu gastronomicznego, podstawy systemu HACCP, procesy technologiczne stosowane w produkcji żywności. II stopień zawiera - bardziej zaawansowane zastosowanie procesów technologicznych w sztuce kulinarnej w tym sporządzanie potraw jarskich i półmięsnych, potrwa mięsnych, rybnych, oraz przekąsek zimnych i gorących. Podczas II stopnia zostaniesz wprowadzony w zagadnienia kuchni cateringowej, nauczysz się obsługi kasy fiskalnej, jak również dowiesz się jak odpowiednio wejść na rynek pracy.

    KURS KUCHARSKI I STOPNIA

  1. Struktura organizacyjna zakładu gastronomicznego
    • układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego
    • nowoczesne urządzenia w gastronomii
    • wyposażenie stanowiska pracy
    • organizacja stanowiska pracy
    • podstawowe zagadnienia z zakresu bhp, p.poż. oraz pierwszej pomocy
  2. Wymogi systemu HACCP w gastronomii
    • Podstawy prawne
    • HACCP- omówienie zasad funkcjonowania systemu
      • identyfikacja zagrożeń,
      • krytyczne punkty kontroli
      • system monitorowania
      • zasady kontroli
      • procedury i zapisy
      • weryfikacja systemu
    • Dokumentacja systemu HACCP
  3. Procesy technologiczne stosowane w produkcji żywności
    • Prawidłowa obróbka wstępna i termiczna produktów spożywczych dla zachowania ich walorów smakowych i bezpiecznego przechowywania
    • Zasady racjonalnego doboru surowców i ich maksymalnego wykorzystania w kuchni
  4. Praktyczne zastosowanie procesów technologicznych w sztuce kulinarnej
    • sporządzanie potraw z wykorzystaniem warzyw i owoców
      • Zastosowanie warzyw i owoców w gastronomii
      • Obróbka wstępna i sposób krojenia warzyw
      • Technika sporządzania surówek sezonowych
      • Technika sporządzania sałatek jarzynowych
      • Sporządzanie bukietu z warzyw,
      • Technika dekorowania i serwowania potraw z warzyw
    • Sporządzanie wywarów, sosów i marynat
      • Podstawowe wywary (cielęcy, drobiowy, wołowy, wieprzowy, rybny)
      • Podstawowe sosy ( jasne, ciemne, na bazie masła, na bazie oliwy, przecierane, na bazie gumy ksantanowej)
      • podstawowe marynaty ( do mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego, do ryb, do produktów wegetariańskich)
    • Sporządzanie potraw z jaj i przetworów mleczarskich
      • Sporządzanie koreczków serowych.
      • Sporządzanie chłodników.
      • Desery i napoje z przetworów mleczarskich
      • Sporządzanie zakąsek z jaj
      • Sporządzania jaj nadziewanych
      • Sporządzanie potraw z jaj smażonych.
      • Przygotowanie potraw z jaj gotowanych.
    • Sporządzanie zup
      • Wykonanie zup kremowych.
      • Sposoby zagęszczania zup kremowych.
      • Dodatki stosowane do zup
      • Porcjowanie i podawanie zup
      • Sporządzanie sosów na gorąco

      KURS KUCHARSKI II STOPNIA

    • Sporządzanie potraw jarskich i półmięsnych
      • Zastosowanie potraw jarskich i półmięsnych
      • Sposoby podawania potraw jarskich i półmięsnych
      • Potrawy jarskie i półmięsne gotowane
      • Potrawy jarskie półmięsne smażone i duszone.
      • Potrawy jarskie półmięsne zapiekane
    • Sporządzanie potraw mięsnych
      • omówienie wybranych części z rozbioru tusz zwierzęcych i ich zastosowania
      • Sposoby luzowania mięsa
      • Potrawy mięsne smażone
      • Potrawy mięsne pieczone
      • Potrawy mięsne grillowane
      • sposoby przygotowania, dekorowania i podawania różnych rodzajów mięs
    • Sporządzanie potraw rybnych
      • Obróbka wstępna, sposoby patroszenia, luzowania, filetowania i krojenia ryb
      • Sporządzanie ryb pieczonych, smażonych i grillowanych
      • Sposoby przygotowania, dekorowania i podawania ryb
    • Sporządzanie przekąsek zimnych i gorących
      • Sporządzanie sosów do przekąsek zimnych
      • Sporządzanie, dekorowanie i podawanie różnych typów kanapek
      • Sporządzanie dekorowanie i podawanie przekąsek gorących
  5. Praktyczne wprowadzenie w zagadnienia kuchni cateringowej
    • Sposób i forma podania posiłków w plenerze
    • Sposób i forma podania posiłków w lokalu niegastronomicznym
  6. Obsługa kasy fiskalnej oraz zarządzanie lokalem gastronomicznym
    • Podstawowe pojęcia związane z funkcjonowaniem kasy fiskalnej
    • Zalogowanie przed podjęciem pracy na kasie fiskalnej
    • Sprzedaż na kasie fiskalnej
    • Wpłata i wypłata gotówki
    • Raporty: raporty fiskalne i podglądowe, dzienne i miesięczne
    • podstawowe zagadnienia z zarządzania zasobami gastronomii
    • dyskusja nt. specyfiki branży gastronomicznej

Referencje

quote
Jestem zadowolona, gdyż spełnił moje oczekiwanie. Rozszerzyła się moja wiedza i umiejętności w zakresie gotowania. Prowadzący kurs to osoby kompetentne. Dziękuję wszystkim, którzy się przyczynili do tego, iż mogłam uczestniczyć w kursie na wysokim poziomie.
quote
Renata Stępień
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Uczestniczenie w tym kursie było czystą przyjemnością. Atmosfera na wykładach relaksująca z dużą dawką śmiechu. Dzięki prowadzącemu zajęcia z wykładów wychodziłam pełna nowej i przydatnej wiedzy. Zajęcia praktyczne były niesamowitym przeżyciem, do którego będę pamięcią często wracać.
quote
Karolina Lewszyk
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Kurs uważam za udany. Był przeprowadzony bardzo profesjonalnie, nauczyłam się wielu ciekawych dań, co przyda mi się na pewno w przyszłości. Bardzo dziękuję prowadzącemu, który odpowiadał nam na wszystkie pytania i wprowadził w ciekawy świat kuchni.
quote
Agnieszka Wojtkowska
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Prowadzącym kurs był Pan Marcin Szachowicz. Uważam, że jest to odpowiednia osoba, potrafił przekazać dużo wiedzy, która w przyszłości zaowocuje. Ogólnie cały kurs uważam za udany, polecam innym kursantom.
quote
Teresa Maciejak
uczestniczka kursu kucharskiego
Sprawdź referencje wystawione przez naszych kurstantow

Organizacja zajęć

Kurs kucharski I i II stopnia trwa 140h dydaktycznych (45 min.) i proponowany jest w 2 trybach:

  • weekendowym (zaocznym) - 9 zjazdów (18 dni), gdzie zajęcia odbywają się co tydzień w soboty i w niedziele. Zazwyczaj część teoretyczna odbywa się w godzinach 8-14 lub 14-20 naprzemiennie, jeden weekend rano, kolejny zjazd w godzinach popołudniowych.  Godziny zajęć części praktycznej organizawane w restauracjach czy hotelach uzależnione są od zasad funkcjonowania lokalu.
  • dziennym - 18 dni roboczych, gdzie zajęcia odbywają się codziennie od poniedziałku do piątku w godz 8.00-14.00, 9.00-15.00 bądź 10.00-16.00 (godziny mogą ulec zmianie w uzasadnionych przypadkach)


Po zdanym egzaminie uczestnik otrzymuje:

  • dyplom (na dyplomie wyszczególniony jest dokładnie zakres poznanych podczas kursu zagadnień wraz z odpowiadającą im ilością godzin)
  • zaświadczenie ukończenia kursu na wzorze zgodnym z Rozporządzeniem MEN z dnia 11.01.2012r.



Każdy uczestnik otrzymuje książkę pt. "Encyklopedia Sztuki Kulinarnej - kuchnia polska."

Oferujemy Państwu możliwość wyboru formy materiałów szkoleniowych w wersji standard lub wersja rozszerzona z tabletem.

Materiały tradycyjne - cena zawiera standardowe materiały wydawane w postaci książek papierowych czy drukowanych skryptów lub innej w zależności od ustaleń.

Materiały elektroniczne - Cena zawiera 7- calowy tablet GOCLEVER TERRA 70 L stanowiący formę elektroniczną materiałów. W komplecie otrzymują Państwo firmowe etui wraz z klawiaturą, które spełnią oczekiwania wymagających użytkowników. Urządzenie pracuje na systemie operacyjnym Android 4.1, posiada między innymi: dwurdzeniowy procesor 1GHz, pamięć RAM 512 DD3, Wi-Fi, . Gadżet po zakończeniu szkolenia przechodzi na własność kursantów.
Zapisz się na szkolenie z tabletem.
 Tablet do skzolenia gastronomicznego

Wykładowcy

Marcin Szachowicz - trener kursu kucharskiegoMarcin Szachowicz - zaufany szef kuchni w prestiżowym 4-gwiazdowym hotelu J.M. APART HOTEL w Warszawie, z wykształcenia technik technologii żywienia. Swoją zdumiewającą wiedzę i zaskakujące umiejętności kulinarne zdobywał w hotelu Marriott czy Bristol, a także w renomowanych restauracjach. Podczas szkoleń z entuzjazmem ...

Dowiedz się więcej

Tomasz Adamski - terener kursu kucharskiegoTomasz Adamski - z wykształcenia i zamiłowania jest kucharzem, posiada wykształcenie pedagogiczne, przeszedł wiele specjalistycznych kursów i szkoleń z zakresu gastronomii, a także rozwoju osobistego, piął się po szczeblach kariery od kucharza po szefa kuchni i menagera w wielu Hotel oraz Restauracjach na terenie woj. ...

Dowiedz się więcej

Marek Stanisławski - trener kursu kucharskiego we Wrocławiu Marek Stanisławski - Posiada wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej i hotelarskiej, w tym ponad 30-letni staż na stanowiskach kierowniczych. Przez 16 lat prowadził własną działalność gastronomiczną. Specjalizuje się w obsłudze dużych imprez i cateringu. Posiada duże doświadczenie oraz umiejętności w ...

Dowiedz się więcej

Marcin WojtczakMarcin Wojtczak - niezwykle doświadczony szef kuchni wielu europejskich restauracji. Swoje umiejętności kulinarne rozwijał w wielu znanych restauracjach zarówno w Polsce jak za granicą, min. w Londynie, czy w Madrycie. Od 2013 roku z sukcesem zarządza kadrą kucharzy w prestiżowej restauracji Smaki Warszawy. Prowadził i ...

Dowiedz się więcej

Zobacz całą kadrę

Szkolenia uzupełniające

Koordynator

 
Zdjęcie Zapytaj koordynatora

Magdalena Gąska

Tel.: 22 6221309 wew. 829

Kom.: 518 965 386

magdalena.gaska@gowork.pl

 

Siedziby szkoleniowe

Oddział Główny:

ul. Żurawia 47, piętro III, 00-680 Warszawa ścisłe centrum

Biuro czynne: od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8.00 do 16.00

Tel. 22 622 13 09

  • Warszawa:

    ul. Żurawia 47 piętro III

    00-680 Warszawa

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Katowice:

    Ul. 3 Maja 13 (wejście od ul. Stawowej 10)

    40-096 Katowice

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 32 701 25 50

  • Kraków:

    Wielopole 18b, II piętro

    31-072 Kraków

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 12 359 99 00

  • Lublin:

    ul. Przechodnia 4, p. 2 (biuro), 20-002 Lublin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 81 477 90 00

  • Łódź:

    ul. Gdańska 90, piętro I

    lokal nr 1-4, klatka A

    90-508 Łódź,

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 42 292 81 00

  • Olsztyn:

    ul. 11 listopada 7/2

    10-900 Olsztyn

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Białystok:

    ul. Świętego Rocha 5, II piętro, lokal 205, (lokal
    mieści się w budynku "Zielona kamienica")

    15-879 Białystok

    zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Poznań:

    Św. Marcin 66/72, piętro 11

    61-807 Poznań

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 61 818 28 14

  • Szczecin:

    ul. Teofila Firlika 19 pok. 218 (IIp.)

    71-637 Szczecin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 91 820 70 00

  • Bydgoszcz:

    ul. Jagiellońska 12, I piętro

    85-067 Bydgoszcz

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 795 998 761

  • Siedlce:

    ul. Kochanowskiego 18

    08-110 Siedlce

    zobacz na mapie

    Tel. 25 749 39 00

  • Wrocław:

    ul. Ruska 51B

    50-079 Wrocław

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 71 729 39 00

  • Gdańsk:

    ul. Wały Piastowskie 1, piętro 15 p. 1510 D

    80-749 Gdańsk

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 58 717 89 00

  • Opole:

    Władysława Reymonta 30

    46-020 Opole

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

Zapisy

    1. Aby dokonać rejestracji należy odszukać interesujący termin i miasto. Zapisu dokonujemy poprzez kliknięcie opcji "Zapisz się"
    2. Otworzy się Państwu formularz zgłoszeniowy. Po dokładnym wypełnieniu formularza klikamy na ikonkę "zapisz" na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były zgodne z rzeczywistością, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania dyplomu i zaświadczenia dla uczestników.
    3. Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja (z regulaminem można zapoznać się w tym momencie, można, też później, ponieważ załączany jest do umowy- zgłoszenie).
    4. Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas faxem, mailem lub pocztą.
    5. Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
    6. Wpłaty zaliczki(lub całości kwoty) należy dokonać na podany w umowie- zgłoszenie numer rachunku bankowego najpóźniej na drugi dzień po dokonaniu rejestracji. Gwarantuje to pewne miejsce na liście uczestników szkolenia.
    7. Wpłata pozostałej kwoty za kurs najpóźniej 4 dni przed rozpoczęciem kursu.
    8. Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.
    9. Dokonując rejestracji na pierwsze szkolenie automatycznie tworzy się Państwa konto na stronie GoWork.pl. Jeśli chcą Państwo dokonać zapisu na kolejne szkolenie wystarczy się zalogować poprzez zakładkę "logowanie", dzięki czemu nie trzeba ponownie wpisywać swoich danych. Ważne, aby zapamiętać hasło i adres mailowy, na który dokonana była pierwsza rejestracja.
    10. Dla  osób zarejestrowanych jako bezrobotne istnieje możliwość sfinansowania szkolenia w pełnej wysokości przez Powiatowy Urząd Pracy (zapraszamy osoby z całego kraju). Zobacz jaka jest procedura ubiegania się o refundowanie szkolenia z Urzędu Pracy!
Rata już od 137.72 zł!
Zobacz terminy

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Gdańsk
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Katowice
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Kraków
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Lublin
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Olsztyn
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Opole
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2014-09-08 do 2014-10-01
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2014-09-15 do 2014-10-08
Cena: 1999
Cena: 2249
Wrocław
od 2014-09-15 do 2014-10-08
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2014-09-15 do 2014-10-08
Cena: 1999
Cena: 2249

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Białystok
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Gdańsk
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Gdańsk
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Katowice
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Kraków
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Kraków
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Lublin
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Lublin
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Olsztyn
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Olsztyn
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Opole
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Opole
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Poznań
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2014-09-06 do 2014-11-02
Cena: 1999
Cena: 2249
Szczecin
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2014-09-06 do 2014-10-26
Cena: 1999
Cena: 2249
Warszawa
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Wrocław
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2014-09-13 do 2014-11-09
Cena: 1999
Cena: 2249
Łódź
od 2014-09-20 do 2014-11-16
Cena: 1999
Cena: 2249

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Gdańsk
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Lublin
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Olsztyn
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Opole
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2014-09-08 do 2014-09-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2014-09-15 do 2014-09-25
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2014-09-15 do 2014-09-25
Cena: 1215
Cena: 1465

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Białystok
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Gdańsk
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Gdańsk
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Katowice
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Lublin
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Lublin
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Olsztyn
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Olsztyn
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Opole
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Opole
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Poznań
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Siedlce
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2014-09-06 do 2014-10-04
Cena: 1215
Cena: 1465
Szczecin
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Warszawa
od 2014-09-06 do 2014-09-28
Cena: 1215
Cena: 1465
Warszawa
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Wrocław
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2014-09-13 do 2014-10-11
Cena: 1215
Cena: 1465
Łódź
od 2014-09-20 do 2014-10-18
Cena: 1215
Cena: 1465

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2014-09-19 do 2014-10-01
Cena: 1315
Cena: 1565
Gdańsk
od 2014-09-19 do 2014-10-01
Cena: 1315
Cena: 1565
Katowice
od 2014-09-19 do 2014-10-01
Cena: 1215
Cena: 1465
Kraków
od 2014-09-05 do 2014-09-17
Cena: 1215
Cena: 1465
Lublin
od 2014-09-19 do 2014-10-01
Cena: 1315
Cena: 1565
Olsztyn
od 2014-09-19 do 2014-10-01
Cena: 1315
Cena: 1565
Opole
od 2014-09-19 do 2014-10-01
Cena: 1315
Cena: 1565
Poznań
od 2014-09-19 do 2014-10-01
Cena: 1315
Cena: 1565
Szczecin
od 2014-09-19 do 2014-10-01
Cena: 1315
Cena: 1565
Warszawa
od 2014-09-12 do 2014-09-23
Cena: 1315
Cena: 1565
Wrocław
od 2014-09-05 do 2014-09-17
Cena: 1315
Cena: 1565
Łódź
od 2014-09-12 do 2014-09-24
Cena: 1315
Cena: 1565

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Białystok
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Gdańsk
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Gdańsk
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Katowice
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Kraków
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Kraków
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Lublin
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Lublin
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Olsztyn
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Olsztyn
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Opole
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Opole
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Poznań
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Poznań
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Siedlce
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Szczecin
od 2014-09-28 do 2014-10-26
Cena: 1315
Cena: 1565
Szczecin
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Warszawa
od 2014-09-07 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Warszawa
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Wrocław
od 2014-09-20 do 2014-10-12
Cena: 1315
Cena: 1565
Wrocław
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
Łódź
od 2014-10-19 do 2014-11-16
Cena: 1315
Cena: 1565
x
Konkurs fryzjerski