widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-18 19:03:16odpowiedz
|
pracowałem w tej firmie i serdecznie wszystkim odradzam firma thomalla to jeden wielki przekręt
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-20 12:33:18odpowiedz
|
opisz więcej o tej firmie
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-21 08:46:23odpowiedz
|
Kolego pracowalem w tej firmie we wrzesniu w Zalcgitter e hucie.Powiem tak gdyby nie wredny typ o imieniu Janusz ( brygadzista i przydupas szefa, zniemczony Slazak, wredny typ ) to byloby nawet niezle.Praca jak to za granica za lezenie nie placa. Ale sa nadgodziny i po dwa tysiace mozna wyciagnac. Najbardziej podobaly mi sie warunki mieszkaniowe. Po dwoch w pokoju,nowe meble wszdzie czysto, raz w tygodniu sprzataczka i zmiana poscieli. Duzo przepracowalem za granica ale tak nigdzie nie bylo.Co do placy,zawsze na czas gdy zjechalem po krotkim czasie dostalem wszystkie pieniadze i swiadectwo pracy.Z tego co wiem to prowadza teraz roboty w dwoch miejscach,w Peine i gdzies pod Francuska granica.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-23 13:45:09odpowiedz
|
dzieki za opis
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 09:02:26odpowiedz
|
ma ktoś numer telefonudo tej firmy do osoby kontaktowej w sprawie pracy ?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 09:02:29odpowiedz
|
ma ktoś numer telefonudo tej firmy do osoby kontaktowej w sprawie pracy ?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-05 16:59:12odpowiedz
|
proszę o nr telefonu do nich i do osoby kontaktowej w sprawie pracy
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-18 18:13:28odpowiedz
|
a przy czym robiliście tam i gdzie mieszkałeś?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-31 16:45:49odpowiedz
|
Odradzam firme!!! Firma zmieniła nazwe i nazywa sie juz inaczej !!! Brak jakielkolwiek kontaktu!!!! A pieniedzy nie wyplacaja!!!! Jesli chcesz robic za darmo to mozesz jechac!!!!!!!!!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-02 09:29:04odpowiedz
|
teraz juz nikt tam nie robi a kasę wiszą nam za 2 miesiące pewnie za miesiąc albo dwa będą szukać nowych ludzi pod inna nazwą
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-02 09:35:26odpowiedz
|
do tej pory byli jako THOMALLA a potem jako OLSCHENKA -mONTAŻ I NAPRAWA MASZYN PRZEMYSŁOWYCH SP.ZOO.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-12 15:12:48odpowiedz
|
A teraz ich nie ma ulotnili się, wyparowali... ja tez tam robiłem i nie mogę doprosić sie zwrotu reszty pieniędzy... chętnie podam Pana Mareczka i Januszka do sądu więc jak jest jeszcze jakiś ochotnik to pisać!!!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-03 00:14:19odpowiedz
|
PANOWIE CO TERAZ STRASZYCIE PANA MARKA I JANUSZA WIEDZIELIŚCIE OD STYCZNIA ŻE NIE MAJĄ KASY I ROBIĄ WAŁY SAMI SIE PODŁOŻYLIŚCIE A WIĘKSZOŚĆ Z WAS MYŚLAŁA ŻE PANA BOGA CHWYCIŁA A TO ŻE POŁOWA Z WAS DONOSIŁA PANU JANUSZOWI I STAWIAŁA MU WÓDKE TO INA SPRAWA.WIEDZIELIŚCIE ŻE FIRMA JEST DO DUPY I NIE POLECAM NIKOMU
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-06 23:21:46odpowiedz
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-05-03 00:14:19
PANOWIE CO TERAZ STRASZYCIE PANA MARKA I JANUSZA WIEDZIELIŚCIE OD STYCZNIA ŻE NIE MAJĄ KASY I ROBIĄ WAŁY SAMI SIE PODŁOŻYLIŚCIE A WIĘKSZOŚĆ Z WAS MYŚLAŁA ŻE PANA BOGA CHWYCIŁA A TO ŻE POŁOWA Z WAS DONOSIŁA PANU JANUSZOWI I STAWIAŁA MU WÓDKE TO INA SPRAWA.WIEDZIELIŚCIE ŻE FIRMA JEST DO DUPY I NIE POLECAM NIKOMU
bravoooo
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-07 15:29:47odpowiedz
|
Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
www.drukowanieulotek.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-14 03:16:13odpowiedz
|
stary zacznij robić wały to nie będziesz musiał wydawać na reklame