Prawdopodobnie zabukuję bilet na 31 maja z warszawy do aten i jestem ciekawa czy ktoś jeszcze jedzie...?na ten dzien bilety sa bardzo tanie,ale moge sie dostosowac i jechac innego dnia.nie ukrywam ze czułabym sie bezpieczniej jechać z kimś jeszcze:p
mam mentlik w głowie...chyba jednak sie nie zdecyduję...znalazlam przed chwilą nowe opinie na temat Attikii nie są za przychylne.Sama jednak nie zaryzykuję..
hej! ja planuje wyjazd pod koniec czerwca z Attika.. chce pracowac jako pokojowka wiem ze mozna zalatwic z kims zeby pracowac.... moja kolezanka nie jest pewna wiec .... a gdzie masz negatywne opinie na temat tego biura?
na stronie www.ang.pl,wypowiedzi sa z 2008r ale nie sądzę zeby duzo sie zmienilo od tamtego czasu...a nie mozesz jechac wczesniej???bo interesuje mnie wyjazd jeszcze w maju lub na początku czerwca
no, ja to tak najwczesniej po 15 czerwca moge..... a zlozylas aplikacje? wiem.ze jak chce sie razem to trzeba wyslac z jednego emaila cv.... na pokojowke bys chciala? wogole skad jestes? ile masz lat?
ja nie zdecyduję sie jednak na te biuro,ja chcialam na kelnerke albo recepcjonistkę.WIem trzeba ciezko pracowac itd ale chociaz jeden dzien wolny powinien byc a przy 10 godzinach lub wiecej przez 7dni to chyba jednak bym nie wyrobiła:p Sousse dobrze sie zastanow czy chcesz jechac przez te biuro,ja zlozylam do abc,lepsze warunki i opinie dobre..choć nieliczne:p ja jestem z kwidzyna:p
Tez mysle wlasnie zeby jechac do Grecji za posrednictwem tej Attiki ale pod koniec sierpnia byliscie juz moze tam??bo z forum to raz pisza ze spoko biuro a pozniej ze kicha.....moje gg 9992818
Czesc, chce pojechac z biura attika do pracy do grecji niestety nie mam zadnych ogarnietych kolezanek a boje sie sama... wiec jezeli jakas dziewczyna chcialaby jechac ze mna prosze o kontakt. nr gg 11191682
2get ja się wybieram z koleżanka 9 lipca na wyspy własnie. 9 lipca o 10 mamy autokar z Wrocławia. Odezwij sie do mnie na gadu prosze_859530. Im wiecj nas tym lepiej:)
Czy wybiera się ktoś z Was 9 lipca do Grecji?za pośrednictwem biura Attika?my z koleżanka jedziemy z Wrocławia o 10 autokarem. Dajcie znać to się może skumamy jakoś:)
Witam ja również rozważam wyjazd do Grecji za pośrednictwem biura Attika na początku sierpnia(jest może ktoś chętny do wspólnego wyjazdu? :)), może ktoś wie więcej na temat działalności tego biura, proszę o kontakt gg 703765
hej dziewczyny tez mam ochote sie wybrac tylko nie wiem czy to biuro jest pewne??jak myslicie, jak wygląda kontakt z nimi?? był juz ktoś za posrednictwem tegio biura/?
dziewczyny które wybieracie sie do Grecji końcem lipca, początkiem sierpnia odezwijcie sie do mnie dzis, moje gg 2156685 chciałabym sie jakos zgadac zaby sama nie jechac:)))
Ja byłam przez to biuro w pracy. Przychodzą na lotnisko praca legalna ale z tym kontraktem to nie tak bo nie ma dnia wolnego . Ale biuro legalne wszystko ok
Ja byłam i przeżyłam :) W Grecji naprawdę WSZYSTKO zależy od szczęścia, można trafić beznadziejnie a można zajebiście. A biuro ok, odebrali z lotniska, znaleźli pracę itd. Co do dnia wolnego, to ja miałam dwa w miesiącu i po 8 godzin pracy dziennie. Ale jak ktoś jest odważny to proponuję jechać samemu, nie przez biuro bo można zarobić więcej o jakieś 300 Euro. Jakby ktoś chciał więcej info to atomiczek@st.swps.edu.pl Powodzenia!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-09 16:22:00odpowiedz
|
Czy ktos wybiera sie przez biuro Attika do pracy do Grecji w maju 2010??
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-21 14:06:33odpowiedz
|
Ja sie wybieram,ale w czerwcu...
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-21 14:23:41odpowiedz
|
Szukam osoby,któraby byłaby chętna na zmianę jeździć ze mną lub za mnie do pracy na okres 2 miesięcy i tak co dwa miesiące się zmieniać.Chodzę na studia zaoczne i nie chciałabym z nich zrezygnować,a poza tym nie chce wyjezdzac z kraju na jakis długi okres czasu.Z jakim biurem najlepiej wyjechać??Interesuje mnie maj-czerwiec lub dopiero po wakacjach,stanowisko kelner lub pokojówka.
Gosia
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-21 14:23:43odpowiedz
|
Szukam osoby,któraby byłaby chętna na zmianę jeździć ze mną lub za mnie do pracy na okres 2 miesięcy i tak co dwa miesiące się zmieniać.Chodzę na studia zaoczne i nie chciałabym z nich zrezygnować,a poza tym nie chce wyjezdzac z kraju na jakis długi okres czasu.Z jakim biurem najlepiej wyjechać??Interesuje mnie maj-czerwiec lub dopiero po wakacjach,stanowisko kelner lub pokojówka.
Gosia
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-29 09:05:10odpowiedz
|
Ludzie z biura rzeczywiście odbiorą was z lotniska, załatwia nocleg w obleśnym hotelu w Atenach na czas szukania przez nich pracy dla was, powiedzą jak dojechać na miejsce itd. Mówią,że wysyłaja ludzi w sprawdzone miejsca, ale tą bajkę można włożyć między książki. Mnie wysłali w to niby "sprawdzone" miejsce gdzie facet wykorzystuje do granic możliwości, a jest tym gorzej jeśli dziewczyna mu nie ulegnie.Miałam problemy z odzyskaniem kasy i wiele razy dzwoniłam do biura. Żadnej pomocy nie uzyskałam, porady co dalej itp. NIE POLECAM!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-29 09:05:43odpowiedz
|
Ludzie z biura rzeczywiście odbiorą was z lotniska, załatwia nocleg w obleśnym hotelu w Atenach na czas szukania przez nich pracy dla was, powiedzą jak dojechać na miejsce itd. Mówią,że wysyłaja ludzi w sprawdzone miejsca, ale tą bajkę można włożyć między książki. Mnie wysłali w to niby "sprawdzone" miejsce gdzie facet wykorzystuje do granic możliwości, a jest tym gorzej jeśli dziewczyna mu nie ulegnie.Miałam problemy z odzyskaniem kasy i wiele razy dzwoniłam do biura. Żadnej pomocy nie uzyskałam, porady co dalej itp. NIE POLECAM!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-29 14:39:14odpowiedz
|
Tak-prawde pisze-nie polecam! A sex na porzadku dziennym!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-16 22:32:16odpowiedz
|
witam ja tez chciałam wyjechac tam do prcay...to jest moje gg 8181183
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-18 19:44:11odpowiedz
|
Ja też się wybieram do pracy do Grecji mysle o biurze Attika, w kupie raźniej wiec pisać na nika12@o2.pl jak ktos chętny :) ja jestem wolna od 4 lipca :)
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-20 21:16:41odpowiedz
|
Wasza próba dyskredytacji tego biura jest na bardzo niskim poziomie osobiście korzystałam z ich usług i nie mam ani jednej złej myśli o tym biurze, może i jest ciężko w pracy ale poinformowali mnie iż jeśli cokolwiek by było nie tak to mogę wrócić do nich i zapewnią mi inna pracę, jeśli tobie coś innego powiedzieli to pewnie mówisz o innym biurze.
P.S.
A może jesteś jakimś zdesperowanym człowiekiem który szuka ratunku w oczernianiu tego biura, może twoja dziewczyna chce jechać bez ciebie i w ten sposób chcesz ją zastraszyć albo kij wie co ci siedzi w głowie.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-22 18:48:47odpowiedz
|
masz racje mieszkam tu prawie 16 lat ,najpierw traficie na wyspe i ten kto oferuje prace da ją wam ale jako dziewczyny do towarzystwa pozabiera poszporty i tzw klapa sen o grecji tak sie skończy znam dużo takich przypadków w atenach .przestroga
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-28 20:53:26odpowiedz
|
Teraz mozna na dowody wracac HAHAHA albo na zjazdowke to juz nie te czasy co jak paszportu ni ma to klapa ;)
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-24 16:28:28odpowiedz
|
Planuje wybrac sie z Attika do pracy w Grecji tego lata. Czy ktos sie tez wybiera?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-23 01:54:37odpowiedz
|
ja też mam zamiar się wybrac do grecji z tego biura, jak cos podaje numer gg 11749937 jak cos to kontaktujcie sie!! polecimy tam razem!!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-23 01:55:11odpowiedz
|
ja też mam zamiar się wybrac do grecji z tego biura, jak cos podaje numer gg 11749937 jak cos to kontaktujcie sie!! polecimy tam razem!!
Prawdopodobnie zabukuję bilet na 31 maja z warszawy do aten i jestem ciekawa czy ktoś jeszcze jedzie...?na ten dzien bilety sa bardzo tanie,ale moge sie dostosowac i jechac innego dnia.nie ukrywam ze czułabym sie bezpieczniej jechać z kimś jeszcze:p