Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-08 17:01:23 odpowiedz | cytuj
prosze o opinie otej firmie czy warto sie nia zainteresowac
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-02 08:24:12 odpowiedz | cytuj
w odpowiedzi na pana pytanie mogę tyle powiedzieć że ta firma ma naprawde dobrych fachowców
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-02 08:24:16 odpowiedz | cytuj
w odpowiedzi na pana pytanie mogę tyle powiedzieć że ta firma ma naprawde dobrych fachowców
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-02 16:06:56 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie fachowcow ma dobrych , tylko kierownictwo ,zaklamane , nieodpowiedzialne , o pieniadze trzeba sie prosic tygodniami, ubezpieczenie z najnizszej krajowej.lepiej sobie odpusc.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-10-01 10:48:37 odpowiedz | cytuj
Jezeli chodzi o Promatur to dajcie sobie spokuj to juz jest równia pochyła tam rządzi taka dziwna rodzinka z grubą baba na czele, kase wydziela i ogolny balagan, nie wiem czy to jeszcze isnieje ale moj znajomy taki Marek tam dlugo chyba pracuje to sie rozglada na boki za czyms normalnym i jeszcze nie wie czy wogole kase odzyska za wyplaty bo jest duze opoznienie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-10-02 16:18:25 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie , z tym wszystkim , tylko obicuja , babka nie moze sie otrzasnac po porazce , obiecuje wyjazdy , a glupi czekaja , jezli chodzi o kase to czekanie minimum 3 miesiace , gadane to ona ma. i nic po za tym , naobiecuje prace i poza tym koniec .
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-10-02 16:18:31 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie , z tym wszystkim , tylko obicuja , babka nie moze sie otrzasnac po porazce , obiecuje wyjazdy , a glupi czekaja , jezli chodzi o kase to czekanie minimum 3 miesiace , gadane to ona ma. i nic po za tym , naobiecuje prace i poza tym koniec .
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-10-02 20:44:54 odpowiedz | cytuj
to prawda ci piszecie, tam prace moze sie znajdzie ale z pieniedzmi gozej. Ja wole mniej zarobic ale miec pewne co miesiac a nie obiecanki i proszenie sie o swoje... A poza tym jakas dziwna tam ta atmosfera pracy, jeden drugiego podpiernicza i kazdy chce byc żadzić - ogolnie lipa
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-26 17:30:02 odpowiedz | cytuj
czy piszecie o firmie Promatur zajmującej się instalacjami wodno-kanalizacyjnymi czy o biurze podróży Promatur? chciałbym zasięgnąć opinii o firmie promatur z branży budowlanej. Dziękuję
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-27 14:40:52 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich, proszę o informacje na teamt firmy Promatur branża budowlana. Dziękuję
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-27 18:02:41 odpowiedz | cytuj
firma promatur to firma ktora nie wyplaca wyplat na czas jeden wielki balagan , obieuja co kolwiek , i nie maja pracy ,
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-27 18:02:43 odpowiedz | cytuj
firma promatur to firma ktora nie wyplaca wyplat na czas jeden wielki balagan , obieuja co kolwiek , i nie maja pracy ,
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-27 19:20:23 odpowiedz | cytuj
Popieram kolege, jeden wielki bałagan, nie wypłacaja kasy na czas, przeciagaja jak moga i sie prosisz, roboty nie maja i jak jedziesz to troche robisz wiekszosc siedzisz a jak przyjdzie do wyplaty to dostaniesz wilekie G...o Lepiej sobie odpuscic ich obiecanki ze bedzie dobrze i zarabiac u nas w kraju ....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-08 15:34:41 odpowiedz | cytuj
Dla zainteresowanych firma Promatur przekształciła się w Spółkę i nie rządzi już tam gruba baba ani jakaś rodzinka, nadal zatrudnia dobrych i sprawdzonych fachowców którzy nie zmienili się od 4 lat.Może i na kasę się czasami czeka ale zawsze się ją dostaje czym nie mogą się pochwalić inne firmy.Zasada jest jedna przekonaj się sam a nie słuchaj i powielaj opowieści gminnych.Zawsze wyrzucony jest niezadowolony
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-08 15:50:26 odpowiedz | cytuj
A kolega tam pracuje, pracował czy jest z zarzadu bo widze ze zadowolony i pochlebnie pisze jako jedenyny chyba
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-08 15:50:28 odpowiedz | cytuj
A kolega tam pracuje, pracował czy jest z zarzadu bo widze ze zadowolony i pochlebnie pisze jako jedenyny chyba
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-08 16:15:40 odpowiedz | cytuj
Tak napawde to prawda firma w porzadku jakies tam poslizgi byly z wyplata , ale jak podali termin to kasa byla moj maz tam pracowal i syn ale chwalili p, Bogusie ....Wyplacila co do grosza wy pracujcie w polsce to sie dowiecie co znaczy brak wynagrodzenia .P. bogusia zawsze dba o pracownikow , jest jak mama , jako zona , imatka nie mam jej nic do zarzucenia , szkoda ze tak to sie wszystko poukladalo P. Bogusiu nie tak mialo byc.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-08 16:24:41 odpowiedz | cytuj
Kazdy , tylko nazeka i biadoli , przestan tak robic i wez sie w garsc , bo na forum mozna kogos oczernic , imasz satysfakcje , ale zobaczcie ile jest w polsce zaklamanych s.....w , a wy sie czepiacie Promatura firma w porzadku , dowiedzcie sie o firmie TROJAN ZGDYNI to wtedy powiecie , ze to dNO< I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-08 19:16:51 odpowiedz | cytuj
Chyba nie było tak kolorowo jak już nie pracują, no chyba że z innych powodow może zarzad sie zmienił, bo ja słyszalem od kolegi co tam pracował ze dno i ciagly problem z kasa, duze opoźnienia
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-08 20:04:10 odpowiedz | cytuj
Tez słyszałem o Promaturze niezbyt dobre opinie teraz pracuje w Norwegii i jest jak narazie OK, zobaczymy jak dalej bo dopiero drugi miech:)
zdjecie uzytkownika
Monter - 2010-11-08 20:10:59 odpowiedz | cytuj
Jest Spółka to prawda ale chyba nie jestes w temacie do konca bo udziłowcami tej spółki sa nadal te same osoby czyli jak pisał ktoś wczesniej kto chyba wie o czym pisze tzw. \"ciekawa Rodzinka\"
zdjecie uzytkownika
Boguś - 2010-11-08 20:13:25 odpowiedz | cytuj
Monter - 2010-11-08 20:10:59

Jest Spółka to prawda ale chyba nie jestes w temacie do konca bo udziłowcami tej spółki sa nadal te same osoby czyli jak pisał ktoś wczesniej kto chyba wie o czym pisze tzw. \
Nie wiem jak PROMATUR ale ten Trojan to niezle rzezbi, czuje ze sa siebie warci jak czytam te opinie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 08:41:48 odpowiedz | cytuj
MACIE PANOWIE RACJE < KAZDA FIRMA MA JAKIES NIEDOCIAGNIECIA < JAK DOBRA FIRMA LUDZIE MAM NA MYSLI FIRME TROJAN Z GDYNI KTORA ZATRUDNIA ELEKTRYKOW
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 08:48:56 odpowiedz | cytuj
Poprawka do odpowiedzi wyzej jak dobra firma ludzie siedza i pracuja latami , a od zlodzieji i bandytow ktorzy nie wyplacaja wynagrodzenia to s.....c , ale z nimi trzeba walczyc , jesli odpowiednie urzedy nie dadza rady to wlasnymi sposobami . Nie popuszczac im walic w M...e . Chodzi o firme TROJAN Z GDYNI.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 23:43:50 odpowiedz | cytuj
Nie, to sie rzeczywiscie przeksztalcilo jakos i chyba zarzad sie zmienil bo mowia ze ta gruba wyjechala gdzies i teraz to jakas mlodsza taka tam steruje ale ogolnie to pracy nie ma . ale kolega dostal kase naczekal sie 2 miesiace ale co mu nalezne to dostal
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-10 10:33:13 odpowiedz | cytuj
Pracuję w tej firmie od 3 lat i nie mogę się zgodzić z wieloma opiniami
Po pierwsze firma zawsze wypłaca wynagrodzenie , urlopy i inne dodatkowe rzeczy o których nie ma mowy w innych polskich i zagranicznych firmach. Po drugie rzeczywiście się czeka na pieniądze ale zawsze się je dostaje od czekania jeszcze nikt nie ucierpiał.Po trzecie robota jest ale mniej niż w zeszłym roku.Kto ma to ma i siedzi sobie spokojnie we Francji miesiąc za miesiącem.Jest to teraz spółka i zarząd w połowie pozostał ten sam a w połowie się zmienił ale nie jest to żaden minus.Ja jestem zadowolony z tej firmy i pracy a niektóre opinie wynikają ze zwykłej ludzkiej nienawiści .
zdjecie uzytkownika
monter - 2010-11-10 20:57:45 odpowiedz | cytuj
oni mowią co innego a potem robią co innego zwodza za nos tygodniami
ale z tego co zaslyszalem od dwoch osob pracujacych to juz sypie sie im i nie ma roboty
zdjecie uzytkownika
stefan - 2010-11-14 19:44:30 odpowiedz | cytuj
Tak to prawda tez słyszałem ze sie sypie i roboty nie ma, no i czeka sie długo na pieniadze, moze kolega wzioł kredyt i moze czekac ale moja zona nie pracuje wiec nie moge sobie na to pozwolic, opinie sa raczej złe o tym Promatur podobno tam paru pracuje ale tez nie sa zbyt zadowloleni
zdjecie uzytkownika
do stefana - 2010-11-15 20:11:12 odpowiedz | cytuj
racja baba pierd...li glodne kawalki zwodzi ludzi obiecuje a potem nic z tego a do tego sie nawet nie zna na tym nie warto sie tym interesowac
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-16 18:55:46 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z kolegami p.....li głodne kawałki, a najlepiej tam maja Ci ktorzy jej donosza czyli tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie prawdziwi fachowcy - szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-18 22:15:55 odpowiedz | cytuj
ale ktos mial bezposrednio z ta babka do czynienia? bo slyszalem ze jest calkiem wpozadku i ze placi ale chcialbym ale to opinie niedobre sa to potwierdzic i sie upewnic bo podobno jakas robota sie tam gruba szykuje
zdjecie uzytkownika
Stach - 2010-11-23 00:58:45 odpowiedz | cytuj
...zawsze tak opowiada ze cos sie szykuje i kazdego tak trzyma pozniej bez kasy, sprawdz to zobaczysz ja bym sie nie podniecal bo to jej metoda
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie po��czony z profilem - 2010-11-25 18:11:12 odpowiedz | cytuj
Niestety to prawda. Moj maz byl przez t�pani� d�ugo zwodzony , że b�dzie praca, zatrudnienie, kaza�a mu czeka� i straci� mnóstwo czasu na to.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-11-27 13:03:23 odpowiedz | cytuj
..a to normalne w wydaniu tej pani zwodzi ile moze obiecuje a pozniej pieniedzy nie widac tam najlepiej maj tylko ci ktorzy jej donosza to sa doceniani. Nawet nie trzeba byc fachowcem tylko kablowac na innych. Otoczona jest takimi niby fachowcami. Szkoda gadac ...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-27 13:43:35 odpowiedz | cytuj
JEŻELI CHODZI O GDYNIĘ,TO UWAŻAJCIE NA ERC!!!!!!!!!!
KRĘCĄ LODY NA STAWKACH-DAJĄ MINIMUM,KAŻĄ PODPISYWAĆ
DELEGACJĘ,ZA CO NIE MASZ NIC KASY,DAJĄ ,,MIESZKANIA"
-MÓJ PIES W LEPSZEJ BUDZIE ŚPI....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-02 21:03:45 odpowiedz | cytuj
hehehe - a to nie pracuje tam orzeszku i po klopocie:)
zdjecie uzytkownika
rozgoryczona żona pracownika - 2010-12-15 17:40:16 odpowiedz | cytuj
...niestety to wszystko prawda o firmie PROMATUR, mój mąż tam pracuje i nie może się znowu doprosić o zarobione ciężko pieniądze. Bo właścicielka dalej ich zwleka i nie patrzy na to że oni mają rodziny i idą Święta. Nawet słyszałam do męża że, wczoarj się zbuntowali i przestali pracować. Mam nadzieje że, w końcu dostaną zapłate za parce. Z tego co wiem to coraz więcej osób z tamtąd odchodzi lub rozgląda sie na boki za jakąś normalną firmą, łacznie z prowadzącymi majstrami.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-18 21:54:52 odpowiedz | cytuj
dziwne informacje Pani ma bo mój mąż pracuje normalnie pod paryżem u nich i jakoś ani nie ma buntu ani też wielkich zaleglosci za pensje. to ze nie zawsze pieniazki sa rowno 10 to nic nadzwyczajnego - chyba nie zna pani realiow firm polskich, ludzie czesto czekaja i po 3 miesiace a nie tydzien.
zdjecie uzytkownika
Braciak - 2010-12-23 23:50:39 odpowiedz | cytuj
..no nie wiem czy takie dziwne te informacje bo ja tez słyszałem o kłopotach firmy PROMATUR, a wiem co mowie bo mam tam brata, wiec nie czeka sie tydzień na pieniazki jak to miła pani pisze, a z drugiej strony to może pani małżonek jest bliżej tzw korytka skoro nie ma tak długich opóźnień - i znowu jak wszedzie sa lepsi i lepsiejsi:) - no cóz życie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-08 00:00:32 odpowiedz | cytuj
ktos tam pracuje teraz? ta firma dziala jeszcze ? bo widzialem ogloszenia o naborze ale jakos znikly
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-21 17:56:59 odpowiedz | cytuj
..nie wiem czy jeszcze istnieje ale po tym co czytam to bym nie radzil sie tam pakowac, szkoda zachodu jak tak kreca ciagle.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-26 19:06:16 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-18 22:15:55

ale ktos mial bezposrednio z ta babka do czynienia? bo slyszalem ze jest calkiem wpozadku i ze placi ale chcialbym ale to opinie niedobre sa to potwierdzic i sie upewnic bo podobno jakas robota sie tam gruba szykuje

suchajcie ja pracowalem w tej firmie jest super dostalem cale wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-26 19:10:34 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie po��czony z profilem - 2010-11-25 18:11:12

Niestety to prawda. Moj maz byl przez t�pani� d�ugo zwodzony , że b�dzie praca, zatrudnienie, kaza�a mu czeka� i straci� mnóstwo czasu na to.

pracowalem w Paryzu na spitalu zostalem wyplacony co do grosza pani bogusia jest w pozadku bylem niestety na urlopie besplatnym i musialem wrucic do pracy teraz zauje ze odeszlem.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
znajom - 2011-11-03 16:52:58 odpowiedz | cytuj
ludzie uważajcie firma oszustów kręcą jak mogą....
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-27 18:21:20 odpowiedz | cytuj
witam obecnie jestem pracownikiem tej firmy p.Bogusia kase wyplaca,tylko teraz cos sie posralo od stycznia siedze w domu i pani mnie zwodzi z dnia na dzien ze bedzie robota
x