Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
dana - 2009-02-10 20:07:02 odpowiedz | cytuj
Chciałabym się czegos dowiedziec na temat pracy a konkretnie sprzatania w apartamentach w norwegii w miejscowości Hemsedal. pierwsze osoby prawdopodobnie wyjehcały w grudniu, czy jest ktos kto wie cos na ten temat, jakie warunki ?
zdjecie uzytkownika
roxane28 - 2009-11-02 19:07:55 odpowiedz | cytuj
Mam 29lat.Posiadam wyższe wykształcenie.Mam 3letnie doświadczenie jako kierownik zmiany.Chętnie podejmę pracę na stałe (może być nawet sprzątanie)w Norwegii.Znam język angielski w stopniu dobrym,a także j.niemiecki,i podstawy jęz.szwedzkiego(pracowałam w Szwecji jako opiekunka do dziecka).Mój adres e-mail roxane28@gazeta.pl
zdjecie uzytkownika
Mycha... - 2009-11-02 19:17:19 odpowiedz | cytuj
Ja też jestem chętna na taką pracę jak co to proszę o kontakt mailowy beata.knop1@wp.pl, jestem po Technikum Hotelarskim także myślę że będzie ok.
zdjecie uzytkownika
ela - 2010-01-08 21:34:54 odpowiedz | cytuj
ja także jestem zainteresowana , mam prawo jazdy i doświadczenie w takiej pracy.moje gg4683498
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-31 15:56:10 odpowiedz | cytuj
Słuchajcie, jak szukacie pracy w Hemsedal to ostrzegam przed Magdą Kwiatkowską czy też Moen po mężu. Ta dziewczyna ściąga Polki do sprzątania i obiecuje pełne godziny pracy, po czym ma problem z wypłacaniem kasy, a Polki tylko ponoszą koszty związane z wyjazdem i po dwóch tygodniach wracają do Polski. Nie ładujcie się w to!
zdjecie uzytkownika
Kontrol - 2010-11-05 12:30:15 odpowiedz | cytuj
Az przykro to czytac , wiec nic sie u tej pani nie zmienilo?...myslalam , ze juz Polek nie zatrudnia...z tego co wiem, to rozglasza , ze teraz woli pracownikow Szwedow!Nikomu nie polecam pracy u tej pani..za duzo przez te ostanie sezony bylo pokrzywdzonych osob, watpie zeby kiedys zaczela inaczej dzialac...jeszcze niedawno na NK mozna bylo podziwac jej zdjecia z zagranicznych wyjazdow...dobrze jej sie powodzi , w odroznieniu od osob u niej pracujacych!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-05 13:10:41 odpowiedz | cytuj
Gdzie by nie poczytac to wszedzie ostrzezenia przed polskimi koordynatorami werbujacumi ludzi do pracy zreszta za marne pieniadze i ponizajace traktowanie.I bardzo dobrze ze sa te ostrzezenia tylko o czym to swiadczy? Polak zawsze musi zerowac na drugim Polaku, znam to niestety tez z wlasnego doswiadczenia.Pracujac z Rumunami zobaczylam co to naprawde jest solidarnosc,jak jeden jest za drugim,a Polacy jak te hieny walczace o padline.Zalosne!!!
zdjecie uzytkownika
pedro - 2010-11-17 10:53:55 odpowiedz | cytuj
i tutaj niestety masz racje RUMUNI a nawet UKRAINCY bardziej sobie pomagaj� niż my POLACY AŻ BOLI ALE TO PRAWDA
zdjecie uzytkownika
Juras - 2012-01-11 23:44:53 odpowiedz | cytuj
Niestety ludzie chcą się nahapać za wszelką cenę ale jak się nie zaczniemy jednoczyć to tak naprawdę wszyscy na tym stracą. Ludzie to wspólnota a kto działa przeciw rodakowi sam się kiedyś przekona o swoim błędzie. Solidarność społeczna to klucz do rozwoju wszystkich nie można być obojętnym na sprawy drugiego Polaka czy kogokolwiek jeśli dzieje się niesprawiedliwość. Jeśli chodzi o to to niestety potwierdzona informacja Polacy się oszukują. Je poszukuję obecnie pracodawcy z Norwegii albo Szwecji na maj/ czerwiec 2012 ale potrzebuję z kimś pojechać samochodem żeby zabrać trochę jedzenia i nie być uzależnionym od innych środków transportu. pisać na jurex94@o2.pl

x