Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
ja - 2009-11-20 23:18:05 odpowiedz | cytuj
wszyscy wypowiadaja sie anonimowo i kazdy boi sie podpisac ,opowiedziec o sobie , pierwsza pani [usuniete przez admina] za papierosa i lyk piwa a maz plakal w domu ze zona zaginela. przepila cala wyplate a potem mezowi mowi ze ja oszukali.
zdjecie uzytkownika
ja - 2009-11-20 23:23:50 odpowiedz | cytuj
jak ma na imie twoj chlopak
zdjecie uzytkownika
ja - 2009-11-20 23:27:45 odpowiedz | cytuj
masz racje same lenie i pijaki tu przyjezdzaja ledwo z domu wyjdzie zone zostawi i im sie w glowach przewraca ,
zdjecie uzytkownika
ja - 2009-11-20 23:37:33 odpowiedz | cytuj
kassa - 2009-11-17 17:08:28anonim - 2009-11-17 13:17:40OSZUKANA - 2009-11-14 20:40:01 załamana - 2 sekund temu odpowiedz | cytuj | do usuniecia jest [usuniete przez admina] na terenie calabri dokładnie sibari podaja sie za [usuniete przez admina] sprowadzaja ludzi do zbioru mandarynek oraz pomaranczy naciagaja ludzi na kase zeby płacic za hotel 100-120 euro w którym nie ma Ciepłej wody ani gazu warunki sa straszne nawet pralki nie ma. własnie dzis wrócilismy bylismy tam 3 tyg z czego 4 dni bylismy w pracy a ona oferyje prace od zaraz to jest zwykłe naciaganie nawet nie daje zaliczek zadnych a zakupy robi po trzech dniach i to z jaka łaska. ona jest krótko scietą blondynka a on [usuniete przez admina]. i naprawde nie jedzicie do włoch na mandarynki zadne bo własnie sprawdzam i ona załaczyła duzo ogłoszen a tam naprawde nie ma pracy jedni przyjechali i od razu pojechali po dwóch dniach po co narażac sie na koszty!!!!!!!!!! NIE BĄDŹCIE NAIWNNI!!!!!! PROSZE O PRZESŁANIE TEGO DO RÓŻNICH STRON OSZUSCI TO MAGDA I MARCIN PODAJACY PRAWDOPODOBNIE FAUSZYWE IMIONA A ICH NAZWISK NIKT NIE ZNAmnie i paru osobą udało się wczoraj to jest 16.11.2009r do polski byłam tam cały miesiąc i raptem zarobiłam 140 euro z czego Magdalena Wójciak potrąciła sobie 110 euro na wydatki które ona poniosła że nam kupowała wyżywienie.Nazwisko i imię które podaję jest pewne.NIKOMU NIE RADZĘ TAM JECHAĆ BO TO TYLKO OSZUSTKATO WSZYSTKO PRAWDA!!!!!!!! NIE JEDZCIE TAM!!!!!zalamana dopiero bedziesz jak cie ktos oskarzy za podawanie falszywych informacji i danych osobowych do wiadomosci publicznej.
zdjecie uzytkownika
---- - 2009-11-23 14:53:05 odpowiedz | cytuj
a jaka to miejscowość
zdjecie uzytkownika
---- - 2009-11-23 14:53:05 odpowiedz | cytuj
a jaka to miejscowość
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-26 14:40:57 odpowiedz | cytuj
kolejna grupa ludzi z Polski została oszukana.wróciliśmy wczoraj z Włoch a dokladnie z Sibari.miesiąc temu pojechalismy tam do pracy.zapewniano nas ze bedzie wszystko pieknie ladnie a okazalo sie calkiem inaczej.my rowniez zostalismy oszukani ale nie przez Magde tylko przez pania Bożene B. jej córke Ule,Czarka Stefana Dąbka na ktorego kazdy mowił Wojtek oraz pana Włodka.bylismy tam ponad miesiac a nie zobaczylismy żadnej kasy.łaske nam robili ze dali jakies euro na zycie.wyplaty nie widzielismy.za glupi hotel w ktorym nie bylo cieplej wody a ni gazu a na ścianach byla pleśń i grzyb musieliśmy placic 120 euro!!!!!a warunki byly okropne.ta kobieta i jej wspólnicy to banda oszustow,złodzieji,kanciarzy!!!!!oni na nas zarabiaja a my nic nie mamy!!!!normalnie to jest obóz pracy!!!!LUDZIE UWAZJCIE NA TAKICH OSZUSTÓW!!!!NIE WYJEŻDŻAJCIE DO WŁOCH!!!!ZOSTANIECIE OSZUKANI TAK JAK MY!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zibi - 2009-11-26 15:48:56 odpowiedz | cytuj
ja włciłem dzisiaj z dwoma kolegami, z Calabri we Włoszech, ze zbiioru mandarynek. Pracowaliśmy u [usuniete przez admina], także u Włocha Enza.... TO JEST JEDNA WIELKA MAFIA !!! OSZUKUJĄ LUDZI NIE WYPŁACAJĄ PIENIĘDZY. A JEJ CÓRKA I JEJ NARZECZONY A TAKŻE WŁADEK TO SAMI [usuniete przez admina] !!!!! POWINNI DAWNO SIEDZIEĆ W KRYMINALE... WARUNKI MIESZKANOWE NIE DO ZYCIA, W HOTELU sibari... BRAK CIEPŁEJ WODY... GAZ WYŁĄCZANY, RZĄDAJĄ 120EURO ZA GRZYBY NA ŚCIANACH.... TA RODZINA POLSKICH [usuniete przez admina] NA POLACH TRAKTOWALI JAK NIEWOLNIKÓW, POGANIAJĄC ICH DO SZYBSZEJ PRACY, JEŻELI KTOŚ SIE PRZECIWSTAWIŁ TO PRZEZ TYDZIEN LUB 2 NIE OTRZYMAYWAŁ ŻADNEJ PRACY!!! LUDZIE NIE MAJĄ CO JEŚĆ A ONA OSZUKUJE ICH I MÓWI ŻE NIE MA PIENIĘDZY... TO JEST NIE PRWADA JEDEN Z WŁOSKICH PRACODAWCÓW PRZEDSTAWIŁ NAM DOKUMENT O WYPŁACANIU CO 14 DNI PENSJI DLA PRACOWNIKÓW.... NA RĘCE BOŻENY... RADZE WSZYSTKIM ZASTANOWIĆ SIĘ I NIE WYJEŻDRZAĆ DO TYCH OSZUSTÓW DO PRACY !!!! KIEROWCA BUSA ANDRZEJ Z SŁUPSKA DOWOZI LUDZI ZA 200euro OD OSOBY...WSPÓŁPRACUJĄC Z TYMI OSZUSTAMI. PONAD 2 000 KM WOZI LUDZI BEZ ZMIENNIKA. JAK NAJSZYBCIEJ POWINNA ZAINTERESOWAĆ SIĘ TYM KIEROWCĄ POLICJA !!! NR REJESTRACYJNY SAMOCHODU: gs33155
zdjecie uzytkownika
UWAŻAJCIE!!!!!!!!!!!!!!! - 2009-11-26 16:22:21 odpowiedz | cytuj
Właśnie wczoraj wróciłem z Sibari. Też zostałem oszukany przez panią Bożenę B. i resztę. Pracowałem ponad dwa tygodnie i nie zobaczyłem ani grosza!!!! Dostawałem tylko pieniądze na życie. W końcu zebraliśmy się z całą naszą paczką i zgłosiliśmy tą sprawę do ambasady Polskiej, a także złożyliśmy oświadczenie w Gwardii Di Finanze. Mamy zamiar doprowadzić tą sprawę do końca u nas w kraju!!!! I posadzić tą bandę oszustów tam gdzie ich miejsce!!!!!!!!!!!!!!! Z tego co nam wiadomo już pani Bożena B. przebywała w więzieniu. Serdeczne podziękowania dla konsulatu Polskiego. UWAŻAJCIE NA NICH!!!!! RADZĘ NIE WYJEŻDŻAĆ DO SIBARI!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
......... - 2009-11-26 20:24:53 odpowiedz | cytuj
Witam!!!ja niedawno wróciłam z [usuniete przez admina] pracy Z Włoch!!!tragedia O[usuniete przez admina]!!!!!!!!!!!w szczególności [usuniete przez admina]!!!!!!!!!!te osoby to nie ludzie tylko zwierzęta normalnie!!!!!!!!!!!!!!!wyżywaja się nad ludźmi pomiatają Tobą i wogóle!!!!pieniążki nie wypłacają.....mało chodzi się do pracy....warunki tragiczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŻAŁUJĘ że tam pojechałam okropnie!!!!!!!!!!!tam to Było PIEKŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wytrzymałam miesiąc i wróciłam szczęśliwie do domku:)))
zdjecie uzytkownika
XXX - 2009-11-27 21:48:51 odpowiedz | cytuj
witam tez byłem na marina di sibari wszystko co pisze to prawda banda oszustów i nic więcej tez pracowałem u [usuniete przez admina] i nie polecam tam jechac bo nie wypłacają zadnych pieniędzy za prace cały czas zmieniają daty wypłat co 2 tyg miała byc wypłata w połowie i na koniec miesiąca a tak naprawde co chwile przekładają daty i pieniedzy nie dostalismy to jedna wielka [usuniete przez admina] awięc uwarzajcie i proponuje nie jechac tam jak nie wierzycie to co piszemy to zadzwoncie do Ambasady Włoskiej i dowiecie sie jak tam jest
zdjecie uzytkownika
ganja - 2009-11-28 19:03:17 odpowiedz | cytuj
kobieta która zatrudnia polaków do niewolniczej pracy pochodzi z warszawy, nazywa się [usuniete przez admina] mam nadzieje, ze ktoś w końcu złapie tą złodziejkę i wsadzi za kratki i jej całą szajkę też, ratujcie tych polaków którzy jeszcze tam są, a jeszcze kilku conajmniej zostało w sibari, dlaczego ambasada ich nie zabierze z tego obozu pracy??????
zdjecie uzytkownika
ganja - 2009-11-28 19:03:17 odpowiedz | cytuj
kobieta która zatrudnia polaków do niewolniczej pracy pochodzi z warszawy, nazywa się Bożena Brzozowska, mam nadzieje, ze ktoś w końcu złapie tą złodziejkę i wsadzi za kratki i jej całą szajkę też, ratujcie tych polaków którzy jeszcze tam są, a jeszcze kilku conajmniej zostało w sibari, dlaczego ambasada ich nie zabierze z tego obozu pracy??????
zdjecie uzytkownika
xxx - 2009-12-01 11:58:24 odpowiedz | cytuj
Abasada wcale nie interesuje się tymi ludźmi. Konsul deklarował, że ma stały kontakt z nimi i oferuje im pomoc. Od czasu "ewakuacji" grupy z "obozu" nikt nie interesuje sie losem pozostałych tam ludzi, nikt nie rozmawia, nie pomaga. W nocy z soboty na niedziele zmarł młody Polak. Trzymajcie sie tam.... Nie dajcie się
zdjecie uzytkownika
xxy - 2009-12-07 13:58:00 odpowiedz | cytuj
słyszałam, że ktoś Mu w tym pomógł.....
zdjecie uzytkownika
### - 2009-12-07 16:54:58 odpowiedz | cytuj
Ten Polak tez mieszkał na Sibari di Marina i pracowal dla calej tej szajki oszustów?wiadomo w jakich okolicznościach zmarł?
zdjecie uzytkownika
... - 2009-12-08 14:31:41 odpowiedz | cytuj
ludzie!!!!! no brak mi słów skoro wiecie cokolwiek o czyjejś śmierci to czemu tego nie zgłosicie w odpowiednie miejsce tym bardziej, że byliście tam i macie pojecie o tym miejscu i pracy!!!! po drugie skoro robiła Was w konia polka a było Was tam kilkanaście osób to co nie wiecie jak uczyć rozumu kogoś takiego trzeba było jej napier...i by zmiękła więcej by już nie robiła takich rzeczy!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
### - 2009-12-08 18:07:08 odpowiedz | cytuj
Naprawde tragedia mamy 2009 rok i prawie co roku zdarzały sie sytuacje w kturych interweniowała Ambasada i Władze kraju a do dzis nie ma kto sie tym zając i widocznie nie ma siły Wyższej ani Postepowania karnego w takich sprawach ktos zginie jak bezdomny pies a oni traktuja to za normalna sprawe!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-09 21:31:22 odpowiedz | cytuj
czy ktos wie co sie dzieje z reszta polakow co zostali jeszcze w sibari????czy Bozena poniosla juz jakas kare za to co robila ze swoimi rodakami???a w jakich okolicznosciach zmarl ten polak i kto to byl znal go ktos???ja pierdziu tak kobieta powinna zgnic w wiezieniu!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-10 09:56:21 odpowiedz | cytuj
"zalamana dopiero bedziesz jak cie ktos oskarzy za podawanie falszywych informacji i danych
osobowych do wiadomosci publicznej."

Imię oraz nazwisko to nie są jeszcze dane osobowe chronione przez prawo.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2009-12-10 18:58:09 odpowiedz | cytuj
tylko ze tutaj nikt nie podaje fałszywych informacji i danych nie byłas tam to nie wiesz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-10 19:04:20 odpowiedz | cytuj
kolezanko przejedz sie tam gdzie my bylismy to zobaczysz jak tam naprawde jest.kurcze niech ktos napisze cos wiecej o tym polaku ktory tam zginoł!!!!prosze to dla mnie wazne.
zdjecie uzytkownika
Glfmn - 2009-12-13 18:18:44 odpowiedz | cytuj
Masz racje kolego ale do tej grupy wliczaj sie jeszcze 2 pary [usuniete przez admina] nie placi jeszcze zabiera na ,,hotel" jakis czas mieszkałem na Marinie skad wywieziono jednego trupa 29.11.09 potem trzymali nas w piwnicy w cantinelli za ktora kazano placic 120EURO a za dzien zwloki 30 euro za kazdy Prosto obliczając ze przy dniówce właśnie 30 euro ktorej i tak nie płaciła nam [usuniete przez admina] a miala dla nas 35 euro od włochow bo znam na tyle jezyk ze pytalem wlocha, ale wracajac do obliczen 30euro x 7dni = 210 210euro x 4tyg w miesiacu = 810 810euro x 120osob ktore oczukala = 100.800 euro 100.800euro x sredni kurs 4.15 = 418,350 zł [usuniete przez admina]
zdjecie uzytkownika
Glfmn - 2009-12-13 18:22:09 odpowiedz | cytuj
Sekcja wykazała ze został uduszony miał odciśnięta dłoń na głowie z tylu, tak spuchł ze nie mieścił się w trumnę i musieli go pociąć straszny widok:(:(::O(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-13 21:49:37 odpowiedz | cytuj
ja pierdziu co tam sie dzieje!!!ale czy ktos wie co to za chlopak tam zginął???prosze napiszcie kto to jak ktos wie!!!!a ta cała Bozene i jej bande powinni wsadzic do pierda i pomiatac ja psami!!!!nalezy im sie to!!!szmaty
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-13 22:02:52 odpowiedz | cytuj
a czy zostali tam jeszcze jacys polacy???co sie z nim tam dzieje???i prosze napiszczie kto to zginął!!!brakuje mi juz slow ta ta cala bande oszustów!!!!!!!!!!powinni zdychac w cierpieniach
zdjecie uzytkownika
:* - 2009-12-13 23:08:03 odpowiedz | cytuj
tak sa tam polacy jeszcze 8 chlopak zostal zamordowamy byl to Piotr z pod gdyni
zdjecie uzytkownika
xxx - 2009-12-14 20:11:59 odpowiedz | cytuj
s ew jakim pokoju on mieszkał ?????
zdjecie uzytkownika
kazik - 2009-12-14 21:17:26 odpowiedz | cytuj
Tak jest jeszcze kilka osob mieszkajacych w piwnicy w Cantinelli. Jest ich 6 czekajacych na pieniadze od [usuniete przez admina] tam bylem i sok z mandarynek pilem.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2009-12-14 21:21:08 odpowiedz | cytuj
wypilem i wrocilem bo nic nie zarobilem ,tylko sie opilem a szczalem dalej niz widzialem,a w piwnicy sie topilem...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-14 22:14:51 odpowiedz | cytuj
kazik soku pomaranczowego pewnie juz masz dosyc!!!a wiesz moze kto tam został?a ten Piotrek tez pracowal u Bozeny???a pod jakim numerem pokoju mieszkał????a w jakich okolicznosciach zmarł?gdzie go znalezli???na marinie???
zdjecie uzytkownika
b - 2009-12-15 09:06:44 odpowiedz | cytuj
najpierw byli w 401 potem przeniesli ich do 451 3 pokoje odemnie tak zwloki znaleziono rano na marinie
zdjecie uzytkownika
kazik - 2009-12-15 13:51:30 odpowiedz | cytuj
Takie pogloski chodza ze go udusili.... masakra...
sekcje zwlok mial robiona....pochowali go nagiego przykryli go tylko ubraniami...szkoda go...tak pochowac naszego rodaka...trzeba ta suke wsadzic za kraty za to co robila z nami...
zdjecie uzytkownika
b - 2009-12-15 14:28:51 odpowiedz | cytuj
kazik my sie napewno znamy masakra na pogrzebie muieli go pociac bo sie nie miescil w trumne szok straszny widok
zdjecie uzytkownika
kotek-sc - 2009-12-15 15:34:19 odpowiedz | cytuj
Tak to prawda, też wróciłem z sibari di marina i znam tych oszustów. Okradają nas polaków, do krematorium ich na żywca szmaciaży, przypominają kapo ss komando. Złodzieje, na dzień dzisiejszy zalegają mi ok 400 euro. jutro pójdę na policję zgłosić to przestępstwo. NIE JEDŻCIE NA ZBIORY MANDARYNEK bo to oszustwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hhhhh*** - 2009-12-15 17:39:56 odpowiedz | cytuj
ta [usuniete przez admina]!!!mam pytanie czy ktos wie w jakich okolicznosciach zmarł ten chłopak i dlaczego?czym zawinił?i kto to zrobił?a gdzie został pochowany???a ta cała [usuniete przez admina] jest jeszcze na wolnosci czy moze juz siedzi???
zdjecie uzytkownika
dt - 2009-12-15 22:34:25 odpowiedz | cytuj
tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedzi ale przy kominku i sie z nas smieje jak najszybciej ja trzeba zamknac i jej szajke
zdjecie uzytkownika
xxx - 2009-12-16 20:21:16 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-26 14:40:57

kolejna grupa ludzi z Polski została oszukana.wróciliśmy wczoraj z Włoch a dokladnie z Sibari.miesiąc temu pojechalismy tam do pracy.zapewniano nas ze bedzie wszystko pieknie ladnie a okazalo sie calkiem inaczej.my rowniez zostalismy oszukani ale nie przez Magde tylko przez pania Bożene B. jej córke Ule,Czarka Stefana Dąbka na ktorego kazdy mowił Wojtek oraz pana Włodka.bylismy tam ponad miesiac a nie zobaczylismy żadnej kasy.łaske nam robili ze dali jakies euro na zycie.wyplaty nie widzielismy.za glupi hotel w ktorym nie bylo cieplej wody a ni gazu a na ścianach byla pleśń i grzyb musieliśmy placic 120 euro!!!!!a warunki byly okropne.ta kobieta i jej wspólnicy to banda oszustow,złodzieji,kanciarzy!!!!!oni na nas zarabiaja a my nic nie mamy!!!!normalnie to jest obóz pracy!!!!LUDZIE UWAZJCIE NA TAKICH OSZUSTÓW!!!!NIE WYJEŻDŻAJCIE DO WŁOCH!!!!ZOSTANIECIE OSZUKANI TAK JAK MY!!!!!!

ta bozena to i tak sie doigra za rok czy dwa ktos przyjedzie normalny to ja w morzu utopi kurwe blac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i juz wiecej nie piszcie bo nie ma sensu jebac ich wszystkich
zdjecie uzytkownika
AAA - 2009-12-16 22:26:14 odpowiedz | cytuj
odezwal sie admin hehe dobra to ty zbastuj pisac jak najwiecej i na sens bo innych nie moze oszukac
zdjecie uzytkownika
Górnik 2 - 2009-12-18 11:22:10 odpowiedz | cytuj
To naprawde skandal , nikt nie pomógł rodzinie go sprowadzić, pozostawił 6 miesięczne dziecko, pochowany w jakimś dole a chowali go prawdopodobnie ci co się przyczynili do jego śmierci, a potem jego rzeczy ; telefon komórkowy i cos jeszcze innego cennego sprzedali w barze. Jak to możliwe że policja nie zabezpieczyła rzeczy zmarłego!!!!!!!!! Ci co go chowali ( prawdopodobnie sprawcy) podawali pozostałym polakom 3 wersje. Sprawa jest trudna, i komuś zależy na jej wyciszeniu . Prawdopodobnie nie było żadnej sekcji. Nie można tego tak zostawić , czy jest ktoś wstanie sprawdzić w ambasadzie jaka jest przyczyna zgonu " oficjalna" NIEWINNIE ZGINĄŁ MŁODY SPOKOJNY POLAK.
zdjecie uzytkownika
Strażnik Prawdy - 2009-12-18 11:33:12 odpowiedz | cytuj
Według mnie sprawcą jest łysy zakapior z Hanysowa , koleś jak popił szukał zaczepki z każdym , a w feralną noc nieśli w gościem w okularach ( nie doszłego szwagra zamordowanego) 3 reklamówki alkoholu, pewnie się najebali a potem przytrzymał poduszką ofiare i bez sladu udusił , nawet sekcja nie wykaże. okularnik współsprawca nie nawidził go bo nie doszło do ślubu z jego siostrą. Pili całą noc, a chłopak spał , okradli go ( telefon m.in) przed przyjazdem Carabinierów. Czy z Polski ktoś wyjaśni tą sprawe, jak to możliwe że oni GO CHOWALI!!!!!!!!????????
zdjecie uzytkownika
s - 2009-12-18 12:42:40 odpowiedz | cytuj
juz ci mowie kolezko ja wszedlem tam to Piotr juz jadl kolacje i kladl sie spac a oni dalej tankowali wiec to napewno ktos z nich
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-18 18:47:33 odpowiedz | cytuj
dlaczego nie zglosicie tego organom scigania?
zdjecie uzytkownika
d - 2009-12-18 21:51:53 odpowiedz | cytuj
jak to nie carabiniery byli u nas przesluchiwac nas
zdjecie uzytkownika
xxx - 2009-12-18 22:57:01 odpowiedz | cytuj
Strażnik Prawdy - 2009-12-18 11:33:12

Według mnie sprawcą jest łysy zakapior z Hanysowa , koleś jak popił szukał zaczepki z każdym , a w feralną noc nieśli w gościem w okularach ( nie doszłego szwagra zamordowanego) 3 reklamówki alkoholu, pewnie się najebali a potem przytrzymał poduszką ofiare i bez sladu udusił , nawet sekcja nie wykaże. okularnik współsprawca nie nawidził go bo nie doszło do ślubu z jego siostrą. Pili całą noc, a chłopak spał , okradli go ( telefon m.in) przed przyjazdem Carabinierów. Czy z Polski ktoś wyjaśni tą sprawe, jak to możliwe że oni GO CHOWALI!!!!!!!!????????

albo łysy,albo młody co z nim mieszkał.... dziwne, że tego samego dnia Bożena zabrała "po cichu" młodego z hotelu..... Odciski dłoni nie pasowały do nikogo, bo młodego już nie było
zdjecie uzytkownika
v - 2009-12-18 23:03:05 odpowiedz | cytuj
hahaha tak sie sklada ze mlody jechal do polski a nie ma po nim sladu nigdzie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2009-12-18 23:03:22 odpowiedz | cytuj
Strażnik Prawdy - 2009-12-18 11:33:12

słyszałem, że za sprowadzenie zwłok chcieli dużą sumę pieniędzy.... nie każdego stać (niestety). "Szwagier" sprzedał aparat fot. i telefon i z żalu się upił.... Miejmy nadzieję, że sprawcy zostaną ukarani
zdjecie uzytkownika
xxx - 2009-12-18 23:05:56 odpowiedz | cytuj
v - 2009-12-18 23:03:05

hahaha tak sie sklada ze mlody jechal do polski a nie ma po nim sladu nigdzie

pewnie siedzi....z Bożeną przy kominku
zdjecie uzytkownika
g - 2009-12-18 23:07:41 odpowiedz | cytuj
wtedy pili Siwy lysy i okular a piotr opijal 6 miesiecy dzieciaka a mlody wtedy siedzial w pokoju z dzimenem i czarnym no i ta dziewloją
zdjecie uzytkownika
d - 2009-12-18 23:08:46 odpowiedz | cytuj
czemu osadzasz chlopaka ktory tego napewno nie zrobil nie burdzil jak sie napil tylko szedl spac
x