Jężeli jest pan zainteresowany pracą w Norwegii (Oslo)
Uprzejmie prosze o kontakt:
Oferujemy:
- pracę legalna
-dobre warunki pracy
-atrakcyjne wynagrodzenie
- zakwaterowanie
- możliwośćpokrycia kosztów podróży
-możliwość odbycia okresy probnego (platnego)
Witam
Jezeli jest Pan zainteresowany podjeciem pracy w niemcezch,prosze o kontakt :
TEL : 0049 2381 9286240
kom: 0049 157 724 428 83
E-mail : abusia@interia.eu
posiadam podwójne obywatelstwo , znajomośc języka, szukam konkretnej pracy na dobrych warunkach , kontakt email : [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
szukam dobrej pracy na dogodnych warunkach, podwójne obywatelstwo, język niemiecki, kontakt email : [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
Czesc szukam lakiernika do pracy w niemczech dokladniej do pracy
na terenie hesji. Jezeli jest pan zainteresowany prosze o maila
na [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
praca w Szwecji lakiernictwo przemysłowe,jezeli jest pan zainteresowany [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
Witam szukam pracy jako lakiernik w dobrych warunkach -
-aktualnie pracuje w serwisie Forda w Belfascie{Irlandia}
-szukam lepszego wynagrodzenia
-znajomosc prac Blacharskich
- komunikatywny J. Angielski
-znajomosc dobierania lakierow
prosze o kontakt pod numer +44/ 07528007176
jezeli jest pan zainteresowany jeszcz podjeciem pracy to prosze o kontakt praca w szwecji nie przy sam. osobowych 100kr/h netto[na reke] nr,tel.+46739563452 boni
Szukam pracy jako lakiernik w Danii lub Norwegii, mam 6 lat stażu przy lakierowaniu metodą hydrodynamiczną drzwi, okien, wystawek, parapetów, sporadycznie meble. Znam angielski w stopniu średniem i chę wyjechać na na stałe. Kontakt tele: 510-653-892, lub gg:8761614.
Pozdrawiam.
szukam lakiernika do malowania maszyn . Wymagane doświadczenie w malowaniu hydrochemicznym. Praca w Buckinghamshire. Wynagrodzenie w zależności od doświadczenia, zainteresowane osoby prosze o kontakt z +44 01454 33 58 60 lub emial praca@peakstaff.pl
witam jestem lakiernikiem 12 lat z dyplomem czeladnika. mam bardzo durze doswiadczenie w malowani farbami wodnymi oraz na rozpuszczalnikach,oraz szykowania aut do lakieru.oprucz tego potrafie mieszac kolory i pracowac na maszynach wulkanizacyjnych.mam 28 lat i pracowalem juz zagranica.moj tel 0048517982451
Szukam pracy w charakterze lakiernika w EU .Olbrzymie doświadczenie,malowanie pneumatyczne,hydrodynamiczne,samochody,cięzarowe a nawet pociagi i zborniki kriogeniczne:)4 lata spędzone w UK.Przyzwoita znajomość języka angielskiego.Proszę o kontakt pod numerem tel.+48 601615507
jestem zainteresowany pracą w norwegi
branża budowlana wykończenia
posiadam własny samochód dostawczy , własne narzędzia
pracowałem w norwegi lata 1991- 1993
kontakt RENSBUD@ONET.EU
WITAM SZUKAM PRACY W NIEMCZECH JAKO LAKIERNIK SAMOCHODOWY Z 15 LETNIM STAŻEM I DYPLOMOMEM MISTRZOWSKIM POSIADAJACY SPORE DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE.ROBERT 34
Jestem zainteresowany pracą . W zawodzie jestem ponad 15 lat .Pracowałem za granicą . Jestem osobą bez nałogów ,sumienną i UCZCIWĄ . [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
Witam
Jestem lakiernikiem samochodowym i poszukuję pracy za granicą w tym zawodzie (Niemcy, Norwegia, Szwecja ...). [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
Jezeli nadal jest pan zainteresowany praca lakiernika to prosze o kontakt. Praca w Szwajcarii przy lakierowaniu wagonow. Znajomosc jezyka niemieckiego. E-Mail: mdamm-powers@arcor.de
Jezeli nadal jest pan zainteresowany praca lakiernika to prosze o kontakt. Praca przy lakierowaniu wagonow w Szwajcari. Znajomosc j. niemieckiego. Prosze o odpowiedz: E-Mail: mdamm-powers@arcor.de
szukam pracy w zawodzie lakiernik... jestem swieżo po szkole do podkladu umiem przygotowac auto i chce sie uczyc malowac. jestem ambitny i pracowity. moj nr.tel. 667128465
jestem zainteresowany praca w szwajcarii 15 lat doswiadczenia w zawodzie lakiernik samochodowy w tym rok w szwajcarii przy oldtaimerach niemiecki komunikatywny umiejetnosc malowania farbami wodnymi jak i rozpuszczalnikowymi oraz mieszanie lakierow wraz z dobarwianiem prosze o kontakt nr tel 608380446
Firma Termoplast II w Skawinie zatrudni na stałe Lakiernika w procesie metalizacji próżniowej z doświadczeniem na samodzielne stanowisko. Warunki pracy bardzo dobre i atrakcyjne wynagdrodzenie.
Zapraszam do wspólpracy.
tel; 606 497 970 Grzegorz
mailto:grzegorzd@interia.pl