jesteście pewni ze gowork to rzetelna firma, która nas nie wyroluje? bo ja dostałam akceptację, ale mam coraz więcej obaw...nigdzie nie można znależc tej agencji...troche to dziwne nie sądzicie???Jesli ktos wie cos na ten temat to piszcie!!!
100 % pewności nigdy mieć nie można, ale jeśli Cię to trochę uspokoi, firma ma licencję, więc raczej nie mogą sobie pozwolić na wpady.
http://www.praca.gov.pl/index.php?page=posrednictwo&status=1b
Skorzystaj z tego linka i wpisz w wyszukiwarkę słowo EWIX, a wyskoczą niezbędne dane, łącznie z numerem licencji. Zresztą, tego linka można znależć także na ich stronie.
Jako osoba, która już jechała z goworkiem, mogę tylko powiedzieć, że mnie nie wyrolowali, no ale różnie to bywa... :/ To zupełnie zrozumiałe, że masz obawy. Ale głowa do góry - będzie dobrze, zobaczysz. A w razie czego - zawsze masz umowę i możesz dochodzić swoich praw. Nie sądzę jednak aby taka duża firma chciała ryzykować utratę licencji.
Czesc!obawy beda zawsze..Ta firma w rejestrach widnieje pod nazwa P.H.U Ewix GO WORK.
Go work to jej taka potoczna nazwa i dla tego jej nie mozecie znalesc.podaj mi swojego emaila a wysle Ci spis agencji zatródnienia jaki sciagnalem ze strony ministerstwa.
to fragment spisu który sciągnalem z ministerstwa
993
P.H.U. "EWIX" Andrzej Kosieradzki
00-697
Warszawa
Al. Jerozolimskie 59/22A
022/ 6215198
wiec Go work gdzies istnieje a jeszcze w dodatku jak pytalem w posredniaku w czestochowie to GO work przesyla swoje oferty pracy do posredniaka i ludzie którzy zostali skierowani przez urzedy pracy byli zadowoleni.Po drógi GO WORK organizuje kursy dla bezrobotnych w pomocy z urzedami Pracy wiec to tez cos znaczy.Mam nadzieje ze troche Cie uspokoiłem.
anuia jesli masz obawy zapraszam do anglii do manchasetru -szukam kompanki wiec moze zmienisz kurs?:)jesli znasz anglieski nie bedzie problemu z praca pozdr