Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2007-09-24 11:54:36 odpowiedz | cytuj
Szukamy pracy w Wielkiej Brytanii od połowy pażdziernika.Jesli ktos ma jakiekolwiek namiary lub oferty to prosimy piszcie.Czekamy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2007-09-25 12:13:18 odpowiedz | cytuj
Czy ktoś ma jakieś namiary do jakiejś pracy w Wielkiej Brytanii????
zdjecie uzytkownika
miki z afryki - 2007-09-25 21:09:08 odpowiedz | cytuj
ktos tam napewno ma , ale nie licz ze ci da:P..kazdy ma rodzine i znajomych wiec jak jest jakies wolne miejsce to zaraz chetny sie znajdzie..i nikt obcemu pomagac nie bedzie (nie liczcie na dobre serce)..nawet nie piszesz kim JESTESCIE, ile lat, co umiicie, czego szukacie..wiec nie wiem na jaki odzew liczycie obywatele dajac tego typu anonse??? (pozbawione konkretow) p.s udanych poszukiwan
zdjecie uzytkownika
rodak - 2007-09-26 06:43:55 odpowiedz | cytuj
podam ci nazwe agencji ,gdzie mozesz znalesc prace. Forward Recruitment buxton tel.0129878358(anglia) agencje prowadzi anglik który ma rodziców polaków w biurze mozesz mówic po polsku robota u niego jest codziennie a nie jak w innych agencjach np.advance w Crewe. jakby co to mój mail artstr68@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2007-09-26 11:10:12 odpowiedz | cytuj
Do Rodaka Dzięki wielkie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kornelia - 2007-09-26 11:35:25 odpowiedz | cytuj
Hej Lecisz sama? Znalazłaś już coś? Kiedy dokładnie lecisz? Skąd jesteś?
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2007-09-26 14:53:37 odpowiedz | cytuj
Do Korneli Nie lecę sama razem z chłopakiem. Jesteśmy ze Starachowic woj.świętokrzyskie.
zdjecie uzytkownika
amw - 2007-09-30 10:12:40 odpowiedz | cytuj
Jeśli nie macie konkretnych lokalizacji, gdzie chcecie pracować (Londyn, Liverpool etc.), możecie spróbować w Peterborough. Dziura straszna - taka angielska mieścina, gdzie przeważają Hindusi, ale jest tam tez mnóstwo Polaków, z tego względu, że w okolicy funkcjonuje wiele zakładów pracy, zatrudniających obcokrajowców przez agencje pracy. Kokosów tam nie zarobicie, ale możecie spróbować (tym bardziej, że wakacyjny najazd już się skończył). Telefon do agencji "PMP" - 01733 355 640 (jeśli dzwonicie z kraju, musicie dodać kierunkowy na Anglię: 0048). W agencji pracują Polacy i Rosjanie, ale radzę się kontaktować w języku angielskim - to taki nieformalny sprawdzian, w jakim stopniu się nim posługujecie. W tej chwili oczekiwanie na pracę dla osób choć trochę znających angielski (na poziomie wypełnienia formularza osobowego - paru zdań o sobie) to w granicach 2-4 dni. Ale trzeba sie liczyć z kosztami: pokój kilkuosobowy: 45 f. za tydzień + tygodniowy depozyt, dojazd do pracy firmowym busem - 5 f. dziennie, pierwsza wypłata  na koniec drugiego tygodnia pracy.  NIE SPODZIEWAJCIE SIĘ DUŻYCH ZAROBKÓW - jesli zarobicie 200 funtów to będzie dobrze, ale z drugiej strony - zawsze warto spróbować, jak się nie ma innego wyjścia. POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
amw - 2007-10-01 23:12:38 odpowiedz | cytuj
Sorry, kierunkowy na Anglię to 0044
zdjecie uzytkownika
Kaluśka - 2007-10-02 00:00:15 odpowiedz | cytuj
I co Kinia? dzwonilas? Udalo Ci sie? Podziel sie wrazeniami! Czekam:) i pozdr.
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2007-10-02 19:34:20 odpowiedz | cytuj
Samochodem do Londynu i Birmingham. Witam. Jade samochodem do Birmingham, przez Londyn. Wyjazd w sobote 13.10.2007 okolo poludnia z Czaplinka (zachodniopomorskie, 60km od Pily, 40km od Walcza, 35km od Szczecinka), przyjazd do Londynu w niedziele rano, do Birmingham okolo poludnia. Dla osob ktore chca pierwszy raz wyjechac moge zalatwic miejsca w domach, w ktorych mieszkaja Polacy oraz Slowacy, Czesi, Wegrzy, zarowno w Londynie jak i Birmingham. Sam mieszkam od 4 m-cy w Birmingham (2ga najwieksza po Londynie metropolia w Anglii, mniej znana bo w pilke slabo graja :)), moge doradzic gdzie isc i co zrobic aby znalezc prace w przeciagu 1 do 3 tyg. Sam jechalem w ciemno, duzy stresik :) Koszt wyjazdu to ok 800zl Koszt dzielimy na liczbe osob. I tak: 2 os. to ok 400zl/os 3 os. to ok 270zl/os 4 os. to ok 200zl.os Moj telefon w Polsce 0048604052419. Bede dostepny w poniedzialek 08.10.2007, ok godz 17.00 Jak ktos chce sie zabrac to zapraszam :)
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2007-12-12 16:28:25 odpowiedz | cytuj
Hej. Jesli nie jestescie pewni swojego angielskiego, nie umiecie wypisac aplikacji o prace, moze potrzebujesz cv albo list motywacyjny? nie masz transportu z/do lotniska? szukasz mieszkania, pokoju,pracy ale do jakich agencji isc? nie wiesz jak i gdzie sie ubezpieczyc? jak pracowac zeby cie nie oszukiwali? SLUZE POMOCA!! Pamietam i wiem ze nie jest fajnie BYC ZOLTODZIOBEM W ANGLII!!!!! Zadzwon lub napisz 07873592761 marlena1983@hotmali.co.uk / nena1@autograf.pl
zdjecie uzytkownika
marlena - 2007-12-20 12:13:48 odpowiedz | cytuj
hej marlena przeczytalam  twoja oferte pomocy ja mam wlasnie taki problem mam 17 lat w styczniu koncze 18 jestem tutaj od niedawna nie wiem gdzie isc nie wiem wogole co robic prosze pomoz mi podam ci moj numer gg (  11429008) to popiszemy jestem caly czas dostepna dzieki
zdjecie uzytkownika
madzia - 2008-01-30 12:40:13 odpowiedz | cytuj
jesli szukasz pracy zglos sie do agencij euro-peopel
zdjecie uzytkownika
bożena - 2008-02-04 07:48:07 odpowiedz | cytuj
Jesteśmy młodym małżeństwem (on 32 ona 21lat) szukamy pracy w Anglii, Niemczech. Najbardziej interesują nas : opieka nad dzieckiem sprzątanie praca w fabryce praca na farmie ( w rolnictwie) praca w ogrodzie opieka nad osobą starszą pomoc w kuchni  Ja (ona) mam  doświadczenie w pracy z dziećmi i osobami starszymi. Od 4 lat pracuje jako wolontariuszka w domu dziecka i hospicjum. Jestem odpowiedzialna i obowiązkowa. Znam język angielski w stopniu komunikatywnym i w dalszym ciągu się uczę języka. Mój mąż ma doświadczenie w pracy w fabryce i w rolnictwie (pracował już za granicą w Niemczech)Jest osobą doświadczoną i skrupulatną. Perfekcjonista. Od 4 miesięcy uczy się angielskiego ( w zaawansowanym stopniu zna niemiecki) Jesteśmy zainteresowani wspólną pracą ( w jednej fabryce, farmie itp) lub pracą w oddzielną ale w bliskim położeniu od siebie. Nie ukrywamy że liczy się dla nas  wspólne zakwaterowanie. Rozważamy też możliwość jakoby pracował tylko mąż a ja bym zajmowała się domem. Bylibyśmy wdzięczni za pomoc w wynajęciu mieszkanka (kawalerki, pokoju z możliwością korzystania z kuchni itp). Dodam że interesuje nas dłuższy wyjazd. Będziemy wdzięczni za wszystkie oferty i każdą pomoc.  podaje adres mailowy     piwusia5@tlen.pl  oraz telefon           781284135 Jesteśmy bezdzietni !!! Dziękuj Bożena i Bogusław
zdjecie uzytkownika
Forward Recruitment - 2008-03-06 11:16:53 odpowiedz | cytuj
Witam Serdecznie Pisze z Agencji pracy Forward Recruitment. Jesli wciaz Panstwo szukaja pracy prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy tel: 01298 77790 e-mail: info@forwardrecruitment.org.uk
zdjecie uzytkownika
serki - 2008-03-16 15:06:45 odpowiedz | cytuj
czy zna ktos agecje pracy o , nazwie    AXELL,PROSZE O OPINIE NA ICH TEMAT,DZIEKUJE  
zdjecie uzytkownika
Zespół GoWork.pl - 2008-03-18 10:50:25 odpowiedz | cytuj
KELNER/ KELNERKA, BARMAN/BARMANKA, POKOJÓWKA- praca w 3* hotelu w Borrowdale (Cumbria-Anglia).   Warunki kontraktu: -     praca 40 godz. tygodniowo, 5 dni w tygodniu, -         wyjazd jak najszybciej, kontrakt na min. 6  miesięcy, -         wyżywienie gwarantowane przez pracodawcę za darmo, -         zakwaterowanie – 110 GBP za miesiąc, -         wynagrodzenie 175 GBP netto za tydzień, Wymagania: - dobra znajomość języka angielskiego, - mile widziane doświadczenie GoWork.pl zapewnia: - legalną pracę na terenie Wielkiej Brytanii, - podpisanie umowy przed wyjazdem.   Jeżeli jest Pan/Pani zainteresowany(-na) naszą ofertą pracy, to proszę o kontakt telefoniczny z naszą agencją- 022 621 51 98.  
zdjecie uzytkownika
aska - 2008-06-25 18:42:32 odpowiedz | cytuj
a czy ta fabryka sera znajduje sie  moze w Stoke on trent?
zdjecie uzytkownika
sandra - 2009-03-08 19:52:03 odpowiedz | cytuj
widze ze niektorzy zachwalaja prace w forward recruitment w Buxton?BZDURA!!!Ludzie nie wierzcie w to co tutaj pisza pracowalam prawie dwa lata dla tej agencji ten niby polak co jest jej wlascicielem to typowy angol ktory chce was tylko oszukac!!!zdziera kasy ile moze!!!nie polecam...
zdjecie uzytkownika
mały - 2009-03-20 19:50:28 odpowiedz | cytuj
zgadzam się w całej rozciągłości z kolegą forwad re--coś tam to miejsce którego nie polecam nikomu banda kłamców i złodziei kantowali mnie regularnie prawie rok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-05 16:54:36 odpowiedz | cytuj
co ty za glupoty piszesz ze jest praca codziennie ja dla nich pracowałem to wiem lepiej jak jest
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-02 11:09:06 odpowiedz | cytuj
Pracuje dla tej agencji 4 lata i niemoge powiedziec nic zlego. jedno jest pewne ze jesli jest sie Matolem i wybrzydza sie prace ktora jest oferowana wowczas wiadomo jakie sa zdania polakow na temat agencji. wiec nie piszcie bzdur MATOLY :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-02 11:09:14 odpowiedz | cytuj
Pracuje dla tej agencji 4 lata i niemoge powiedziec nic zlego. jedno jest pewne ze jesli jest sie Matolem i wybrzydza sie prace ktora jest oferowana wowczas wiadomo jakie sa zdania polakow na temat agencji. wiec nie piszcie bzdur MATOLY :)
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2009-06-04 14:59:49 odpowiedz | cytuj
jeżeli jest się matołem to się pracuje przez agencje jeżeli nie to masz prace przez firme bezpośrednio po co ma agencja na tobie zarabiać?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2009-06-15 12:36:12 odpowiedz | cytuj
pracowałem dla tej agencjii 3 lata i nie moge powiedziec nic dobrego na jej temat poprostu kantuja jak moga oszukuja z wypłatami urlopu a własciciel do uczciwych nie nalezy ja sprawdzałem sie w kazdej firmie w ktorej pracowałem a teraz do zaoferowania nia maja zadnej pracy unikajcie tej agencjii
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2009-06-15 12:38:51 odpowiedz | cytuj
na temat tej agencjii ja rowniez mam cos do powiedzenia własciciel forward recruitment w buxton nakłada kary na swoich pracownikow w postaci nie wysyłania ich do pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-17 07:47:17 odpowiedz | cytuj
dla sprostowania. Kazda Agencja jest taka sama. a kary naklada firma mowiac ze niechce juz tego pracownika albo niechce go w konkretny dzien biorac nowego czlowieka dla sprawdzenia. Zawsze znajda sie plusy i minusy wiadomo ale jesli nie ma pracy na kontrakty to trzeba pracowac przez agencje. PS moze dla wtajemniczonych pozdrowie wszysatkich Krystian T :)))))
zdjecie uzytkownika
Angol - 2009-07-28 17:18:12 odpowiedz | cytuj
FORWARD RECRUITMENT!!! NAPRAWDE PROSZE WAS, NIE ZAPISUJCIE SIE DO TEJ AGENCJI!!! BANDA OSZUSTÓW, ZŁODZIEJI I RESZTA DZIADA...
zdjecie uzytkownika
funka - 2009-10-05 18:04:46 odpowiedz | cytuj
Czy ktos zna Agencie Pracy bo chciala bym miec jakies namiary
zdjecie uzytkownika
milka - 2009-12-04 20:01:42 odpowiedz | cytuj
u kogo masz wtyki ze ci tak dobrze w tej agencji!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jjerzy - 2009-12-12 10:33:31 odpowiedz | cytuj
tak to prawda w zupelnosci oszukuja na kazdym kroku nie wyplacajac za urlopy i na wynajmie pokoju u szefa agenji w buxton
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-18 18:51:55 odpowiedz | cytuj
Forward nie polecam
zdjecie uzytkownika
jjerzy - 2010-02-11 19:24:05 odpowiedz | cytuj
jezeli macie zamiar zarejstrowac sie w agencji forward recruitment nie polecam bo ja wlasnie wybieram sie do citizen advice zrobia im kontrole bo juz dosc tych oszustw
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-18 18:25:30 odpowiedz | cytuj
Popieram, kontrola w tej firmie jest potrzebna. Pracowalem to wiem jak wszystkich kantuja, okradaja. Urlopy to fikcja a płatność za niewykorzystany urlop jest mało realna, z pewnością nie odzwierciedla nalezności. Wogole jeden wielki przekret a wlasciciel owszem Polak z pochodzenia ale od zawsze czul sie bardziej brytyjski od Brytyjczykow wiec gardzi Polakami w sposob okropny.
x