MediTour jest firmą zajmującą się pośrednictwem w usługach medycznych działających na terenie Wrocławia ( Polska).
Głównym przedmiotem działalności jest organizacja leczenia w Polsce dla obywateli krajów Europy Zachodniej.
W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy osób chętnych do współpracy na terenie Polski, Anglii, Irlandii i Szkocji.
przedstawiciele dobrze zarabiaja znam jednego ktory wyciaga 8 tysiecy miesiecznie ma dobra prowizje i na tym wyciaga, zagraniczna firma wiec praca przestawiciel handlowy to fucha.
przedstawiciel handlowy -potwierdzam, dobre zarobki sam, pracowałem na takim stanowisku przez 4 lata, zrezygnowałem bo się przeprowadziłem do innego miasta.
Ja wam powiem, że robota, mimo że pozwala zarobić, to nie teraz w czasie kryzysu. Trzeba być CHOLERNIE dyspozycyjnym. Ja po 6 miesiącach takiej pracy zrezygnowałem, nie miałem życia.
Jestem zainteresowany ofertą, ale chciałbym wiedzieć kiedy miałbym wyjechać, no i czy jest jakaś praca w niemczech? Posiadam certyfikaty potwierdzające moją znajomość j. niemieckiego i angielskiego
pracuje od 4 lat jako przedstawiciel handlowy 1 rok w USA pobyt w liceum i zdanie miedzynarodowej matury moj mail agrd@o2.pl jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt ewentualnie tel 604453454
ale tez zalezy co sie sprzedaje, jako przedstawiciel farmaceutyczny jest ciezej, bo masz wytyczone dziennie ile aptek musisz ogarnac a nie wszytkie apteki chca dane leki i tak jezdzij i pros sie zeby ktos cos wziąl.
mam 12 tysiecy i warto pracowac, sprawdzcie sobie oferte o ktorej pisze kolega 8 tysiecy to jest niewiele, jak dobrze pracujesz naprawde mozesz zarobic