Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Gęsior12 - 2010-08-18 13:32:04 odpowiedz | cytuj
Witam,mam pytanie czy ktoś zna Job partner z Olesna? pracował ktoś dla nich,co to za firma warto się z nimi wiązać? proszę o opinie i wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-26 14:09:28 odpowiedz | cytuj
chetnie poznalbym tez opinie na temat tego posrednika...wie ktoś coś na ich temat?
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2010-08-27 13:20:50 odpowiedz | cytuj
Ja pracowałem przez nich kilka lat. Dobra organizacja bez owijania w bawełne.Współpracują z Holenderskim AB, który istnieje już kilkadziesiąt lat.Praca często w ogrodnictwie
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2010-08-28 17:50:53 odpowiedz | cytuj
Mój wuja u nich zaiwania i sobie chwali, chce mnie sciągnąć ale mam dobrze płatną prackę u siebie no i ten mój mnie nie póści, numerek sobie zostawię jak będzie potrzeba, ale tylko jako parka
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-06 23:25:03 odpowiedz | cytuj
Szczerze nie polecam i odradzam!!!Jedno wielkie nieporozumienie i oszustwo."Sprzedają"pracownika i dalej ich nie obchodzi co się dzieje z nim w Holandii.A przecież żyją dzięki takiemu pracownikowi,który tam ciężko pracuje,żeby zarobic na chleb i mleko dla dziecka,a nie np.na wczasy!!!Rozmowa z p.Ewą nie należy do udanych,bo słysząc jakieś skargi rozłącza się!Tak się właśnie traktuje ludzi,dzięki którym mogą godnie życ!!!Życzę,aby inni nie mieli takich problemów i przykrości przez agencję JOB PARTNER w Oleśnie.
zdjecie uzytkownika
Tulipanka - 2011-12-29 22:10:13 odpowiedz | cytuj
ja polecam siedzialam od kwietnia w holandi po nowym roku wracam na cebulki i podpisuje umowe na rok pozdrowienia dla kordynatorra Bartka tot ziens
zdjecie uzytkownika
Bogus - 2011-12-31 14:31:16 odpowiedz | cytuj
powiem wam tak swoje sie juz przeszlo z tymi całymi agencjami bo na holandii to moge powiedziec ze sie wlasnego kwadrata dorobilem jop partner to agencja jak kazda inna juz teraz nie musze wyjezdzac na zachod ale moge powiedziec tak ze sie na własym grzbiecię orzekonałem czy w polsce czy na zachodzie jak szanujesz robote i szef cie szanuje jak olewaz to cie też olejom i tyle na temat roboty moge powiedziec
zdjecie uzytkownika
worker - 2012-02-18 21:32:03 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-06 23:25:03

Szczerze nie polecam i odradzam!!!Jedno wielkie nieporozumienie i oszustwo."Sprzedają"pracownika i dalej ich nie obchodzi co się dzieje z nim w Holandii.A przecież żyją dzięki takiemu pracownikowi,który tam ciężko pracuje,żeby zarobic na chleb i mleko dla dziecka,a nie np.na wczasy!!!Rozmowa z p.Ewą nie należy do udanych,bo słysząc jakieś skargi rozłącza się!Tak się właśnie traktuje ludzi,dzięki którym mogą godnie życ!!!Życzę,aby inni nie mieli takich problemów i przykrości przez agencję JOB PARTNER w Oleśnie.
ale jakie oszustwo? napisz cos konkretnie jesli cos bylo nie tak. chyba ci nie chodzi o to ze nie masz na chleb,mleko i wczasy i ci nie dala bo po to raczej do opieki spolecznej trzeba sie zglosic albo sobie zarobic zamiast z nudow pisac mhaile o polnocy. Pracuje juz przez to biuro od dluzszego czasu i dobrze mi sie z pania z biura wspolpracuje jak tylko do niej zadzwonie to w przeciagu tygodnia mam prace zalatwiona wiec nie bardzo zrozumiale sa dla mnie te twoje zale
zdjecie uzytkownika
Tynka - 2012-02-20 08:47:19 odpowiedz | cytuj
Jedzie ktoś z tego biura do pracy w AB w tym tygodniu ???
x