Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-08 18:21:29 odpowiedz | cytuj
Praca Niemcy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-08 18:22:38 odpowiedz | cytuj
Ktoś był na truskawkach w Deindrup ?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-27 22:03:22 odpowiedz | cytuj
Jadę do tej miejscowości we wtorek. W tym roku czwarty sezon zaliczę. Warunki nie są najgorsze ale nie będe czarował narombać się trzeba. Jak to w rolnictwie 3.45 się wstaje na 4.30 jest autobus , chyba że pole jest koło domu w tamtym roku były trzy więc było można trochę dłużej pospać. Koło 13-14 przerwa na obiad a potem do 21 mniej więcej się robi zależy kto idzie do czego. I tak w koło Macieju. Twój wybór.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2011-02-24 21:19:50 odpowiedz | cytuj
Hej czy ktos by podał jakies namiary na te firme ? Jak mozna sie z nimi skontaktowac , bardzo prosze o pomoc pilnie poszukuje pracy ..jesli znajdzie sie dobra duszyczka to moje gg 8168652
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-27 21:59:43 odpowiedz | cytuj
Jak nie tam to po co tam pojechałaś ponownie przecież jest tyle miejsc w niemczech ale po co gdzie ci bedzie lepiej nie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-06 15:05:21 odpowiedz | cytuj
Proszę o namiary do tej pracy , jesteśmy pracowici, uczciwi i, nie pijemy i nie palimy mail - czarna707@o2.pl Dziękuję
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-27 16:35:15 odpowiedz | cytuj
Byłam w tym roku na zbiorach i nie polecałabym tego miejsca nikomu warunki mieszkaniowe dobre ,ale zarobki lipne ,rano w pole o 5 na zbiór a o 9 rano koniec , po południo w pole chodzili wybrańcy losu i jeszcze zaczadzając Polak strasznie cwany zarozumiały i chamski .
zdjecie uzytkownika
poprostu - 2011-12-20 18:57:31 odpowiedz | cytuj
jezdzijcie wszedzie ale gerkena omijajcie z daleka
zdjecie uzytkownika
- 2012-01-09 21:36:50 odpowiedz | cytuj
jaka praca do 21? na 100 osób może i 5 ma dodatkowa prace... jak juz sie cos poleca to niech sie pisze prawde. jedyne co sie zgadza to godz o ktorej sie wstaje! w tamtym roku zazwyczaj 9, 10 rano i po pracy.. pomijajac fakt ze niemalze co drugi dzien praca byla.
zdjecie uzytkownika
bresla - 2012-01-17 18:31:23 odpowiedz | cytuj
Tak naprawdę trzeba strasznie rano wstać,truskawke zbiera sie przeważnie od 4 do 8 godzin, w piatki wolne, praca na akord,kiepskie zarobki, przecietnie na 2 miesiące mozna zarobić starsznie oszczędzając przy tym,4,5 tys. ale jakim kosztem, rządzi mafia, ludzie straszni, złodzieje, oskarżyciele, mozna tam stracic człowieczeństwo, dużo rumunów, chaos straszny w polu jesli chodzi o taczki, błota jak ulewa po uszy...panie rajkowe graja na czas, straszna selekcja truskawek przy tym, strata czasu, warunki mieszkalne dość dobre , ale czasem nie dla wszystkich, jeśli ktoś mieszka w kontenerach a nie w tzw,, hotelach\'\',
zdjecie uzytkownika
OLA - 2012-02-15 16:38:32 odpowiedz | cytuj
GOTTFRIED GERKEN.TRZYMAJCIE SIĘ OD TEGO PRACODAWCY Z DALEKA BYŁAM TAM ,CHORE MIEJSCE ,MARNE ZAROBKI I ZARZĄDZAJĄCY TADZIO TO CHAMISKO ,W POLSCE JEST NIKIM TO NIEMCOWI TYLEK LIŻE
zdjecie uzytkownika
czarny - 2012-02-25 22:59:40 odpowiedz | cytuj
unikajcie karola to oszust najwiekszy !
x