zainspirowana postem mamby, zakładam swoj wlasny watek.
Na korfu byłam w zeszłe lato, 3 miesiace, dobrze znam wyspę i wiem ze dla dziewczyn praca znajdzie sie na pewno. Tyle ze zawsze lepiej jechac z kims, bezpieczniej. Szukam normalnej osoby, otwartej na taka prozpozycje. Ja jestem bezkonfliktowa osoba i takiej tez szukam. Z angielskim nie mam problemów, na wyspie angielski funkcjonuje jako drugi jezyk. Wolałabym aby chetna osoba tez znała jezyk. Aa, mieszkam w Bydgoszczy, fajnie by było jakby ktos z tych rejonow badz z polski centralnej sie znalazł.I to na tyle. wiecej prosze na adres: eutrepe@op.pl
Hej! Ja też mogę jechać. Jeśli nie znalazłaś jeszcze osoby- daj znać. Mój nr gg . Ale tu znika po godzinie, więc podaję zaszyfrowany:
Daj znać, czy masz już kogoś czy nie. Pozdrawiam! Agnieszka
Witaj jestam z Bydgoszczy i mam zamiar jechać do Grecji.
Proszę podaj swój nr tel. odzwonię. Super by było się spotkać i pogadać.
Pozdrawiam Małgorzata
Hej Ela lecisz przez go work bo ja tez czekam tylko na akcpetacje pracodawcy na kiedy masz lot bo ja na 24.07 zawsze razniej w wiecej osob moze jakos sie zgadamy..a moze bedzie wieksza grupa :)
pozdrawiam
siema ja bardzo bym sie pisala na taki wyjazd i jeszcze moze 2 moich znajomych... nie jest za pozno troszke teraz..wiesz ty sie orientujesz..moj numer gg
witam od dłuszego czasu zastanawiam się nad wyjazdem za granice naszego kraju jeśli nie znalazłaś nikogo kto chciałby się z tobą wybrać w podrusz to ja bardzo chętnie prosiłabym o wecej szczegułów na temat tego wyjazdu moje namiary to Kamola2@vp.pl jestem z Poznania mam 31 lat moje gg to:7641460 pozdrawiam
mieszkam 4lata w Grecji mamy z mezem kafeterie i bar potrzebuje od czerwca dziewczyny robia unas Polki jakbys byla zainteresowana pisz moj nr gg 9815786
dziewczyny uwazajcie na Asiok15 ,2 lata temu robilam nie wyplacaja pieniedzy robisz nadgodziny wszystko jest klamstwem co obiecuje daja spanie warunki masakryczne
dziewczyny uwazajcie na Asiok15 ,2 lata temu robilam nie wyplacaja pieniedzy robisz nadgodziny wszystko jest klamstwem co obiecuje daja spanie warunki masakryczne
tak dziewczyny uwazajcie na ta co to napisala swiruska przyjedziecie przekonacie sie ta co to pisze boroka wzielam w jednych spodniach przyjechala wiecej nie miala teraz jest wielka dama hahah tak se mysli gwiazda zostala zwolniona wiec sie msc ale zal mi takich pomaga sie a pozniej tak robi debilka czysto napisze zazdrosna o kazda nowa dziewczyne!!!!!
Hejka dzewczyny zbliża się 2010!! chciałabym wyjechać do pracy na Korfu i szukam jakis ofert no i oczywiście współtowarzyszki do wyjazdu jestem z Wrocławia mój e-mail ole86@interia.pl Jestem "normalną" :) dziewczyną, znam j.angielski no i można powiedzieć że podstawy greckiego..... Pozdrawiam
Witam,
Jestem Polką prowadzącą, wraz z mężem, hotel w Grecji na wyspie Korfu.
Poszukujemy personelu do pracy w charakterze pomocy kuchennej oraz 2 osób w charakterze pokojówki.
Zapewniamy wyrzywienie i zakwaterowanie w Hotelu.
Okres zatrudnienia: od Maja do 15go Października 2011.
Jeśli jesteś zainteresowana ofertą lub masz jakieś pytania dotyczące pracy - bardzo prosimy o kontakt: info@katiaaparthotel.com
P.S. Hotel można zobaczyć na stronie: www.katiaaparthotel.com
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 23:06:05odpowiedz
|
Jestem Polką prowadzącą, wraz z mężem, hotel w Grecji na wyspie Korfu.
Poszukujemy personelu do pracy w charakterze pomocy kuchennej oraz 2 osób w charakterze pokojówki.
Zapewniamy wyrzywienie i zakwaterowanie w Hotelu.
Okres zatrudnienia: od Maja do 15go Października 2011.
Jeśli jesteś zainteresowana ofertą lub masz jakieś pytania dotyczące pracy - bardzo prosimy o kontakt: info@katiaaparthotel.com
P.S. Hotel można zobaczyć na stronie: www.katiaaparthotel.com
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-05 13:00:51odpowiedz
|
witam, wraz z kolezanka przebywamy juz jakis czas w grecji, dobrze znamy jezyk, poszukujemy pracy dla 2 dziewczyn, pracowalysmy w kawiarniach, na plazy, i w barach (ale normalnych nie na drinki) szukamy czegos na korfu dla dwoch.. chetne od zaraz, obecnie przebywamy na lefkadzie :)