Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
Pisanie nowego postu.
daremne - 2011-04-30 23:56:08

Miałem się nie odzywać, ale Twoje zakończenie już mnie doprowadziło do rozłamu...
Przedstaw mi firmę w której pracownicy nie pracują na jej właściciela...
normalnie brak słów ludzie zlitujcie się....
Problem masz w tym, że w innej firmie zapieprzasz albo nie i modlisz się o awans...
Wkurzasz się na przełożonego bo cie naciska...
Wole, pracować z ludźmi którzy mi pomagają, motywują, uczą samodyscypliny bo dzięki tym cechom mogę być właścicielem Swojej Własnej Firmy, a To nic innego jak ja sam...
Bo najlepsza inwestycja to inwestycja w siebie...
Od początku wiesz ile możesz zarobić i za co...
za efekty jesteś dodatkowo wynagradzany...
Wycieczki, Firmowe samochody dla najlepszych...
Firma przede wszystkim inwestuje w ludzi po to potęga każdego przedsiębiorstwa...
Za Granicą takie firmy pracuję od lat...
Tylko najgorsze jest to , że mało ludzi potrafi się wykazać cechą samodyscypliny, wytrwałości i szczerości...
Niektórzy nastawiają się na zarobek ogromnej kasy...
A tutaj liczą się wartości, zasady, przyjaźń, pasja, wspólne zdobywanie szczytów....
Bez tego nie wytrwasz długo... i będziesz się później wyładowywał na forum, bo tutaj nie musisz nikomu patrzeć w oczy bo może godność by ci nie pozwoliła mówić takich bluźnierstw komuś w twarz...

Rozumiem niektórych...
może znacie jakieś osoby z Firmy które czasem nie wykazały się Honorem bądź miały dziwną przeszłość... Pamiętajcie, że to tylko ludzie...
Ludzką rzeczą jest błądzić....

Jako Firma Staramy się każdemu pomóc i wykształcać w każdym z współpracowników dobre cechy oraz pokazywać, że złe zawsze się kiedyś na nich odbiją.
Nie tolerujemy kłamstw, oszustw, przekraczania granic moralności czy też rozsądku...
Jeżeli Co po niektórzy współpracownicy czymś takim się "wykazali" dajcie nam znać, mamy firmowy adres e-mail, asystentka zawsze taką wiadomość przekaże Zarządowi. Przepraszam z góry jeżeli były jakieś złe sytuacje, my ludziom wierzymy... nie mamy fizycznej możliwości czuwać nad zachowaniem każdego współpracownika czy też nawet partnera strategicznego. Pozdrawiam

x