Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Jachowicza 4, 04-995 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Zakres obowiązków: 1) przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny raport żywieniowy. 2) przyjmowanie z magazynu spożywczego produktów żywnościowych, właściwe ich przechowywanie i przygotowanie do spożycia. 3) posługiwanie się urządzeniami i maszynami gastronomicznymi zgodnie z instrukcjami obsługi. 4) przestrzeganie przepisów HACCAP i procedur Dobrej Praktyki Higienicznej podczas pracy w kuchni. 5) utrzymanie czystości we wszystkich pomieszczeniach kuchennych (kuchnia, pomieszczenie zmywalni, obierak, magazyn podręczny) zgodnie z przepisami bhp i p.poż. Praca w godzinach 6:00-16:00 oraz w niedzielę i święta zgodnie z harmonogramem. Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow/
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie: 4242 zł brutto + 35% dodatek za trudną pracę + dodatek stażowy (5-20%).
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.06.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie zasadnicze branżowe w zawodzie kucharz lub zasadnicze zawodowe i świadectwo czeladnicze/mistrzowskie w zawodzie kucharz, komunikatywność, dokladność, sumienność i dobra organizacja pracy, posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystanie z pełni praw publicznych; osoba, która nie była prawomocnie skazana za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe oraz nie toczy się przeciwko niej postępowanie karne lub postępowanie karne skarbowe w sprawie o umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe. Zakres obowiązków: 1) przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny raport żywieniowy. 2) przyjmowanie z magazynu spożywczego produktów żywnościowych, właściwe ich przechowywanie i przygotowanie do spożycia. 3) posługiwanie się urządzeniami i maszynami gastronomicznymi zgodnie z instrukcjami obsługi. 4) przestrzeganie przepisów HACCAP i procedur Dobrej Praktyki Higienicznej podczas pracy w kuchni. 5) utrzymanie czystości we wszystkich pomieszczeniach kuchennych (kuchnia, pomieszczenie zmywalni, obierak, magazyn podręczny) zgodnie z przepisami bhp i p.poż. Praca w godzinach 6:00-16:00 oraz w niedzielę i święta zgodnie z harmonogramem. Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow/
Pracodawca
Nazwa: Okręgowy Ośrodek Wychowawczy w Warszawie Falenicy
Adres: Jachowicza 4, 04-995 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nazwa Urzędu Pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: https://oow-warszawa.bip.gov.pl/ogloszenia-o-prace/31495_ogloszenie-o-pracy.html