Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Zakres obowiązków: 1. Ocenianie przydatności wykorzystywanych surowców, tj. mąki, cukru, tłuszczu itp. 2. Przygotowywanie produktów do wykonania ciast oraz drożdżówek. 3. Pomoc przy produkcji ciasta drożdżowego i półfrancuskiego. 4. Przygotowywanie różnego rodzaju nadzienia, np. kremów, galaretek, polew. 5. Formowanie i wypiekanie ciast. 6. Przekładanie i nadziewanie ciasta różnymi masami. 7. Wykańczanie ciast glazurą, galaretką, cukrem pudrem.
Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Stypendium brutto: 1 790,3 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 06.05.2024
Data zakończenia: 05.11.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Staż realizowany będzie w ramach projektu pn. "Aktywizacja osób bezrobotnych z powiatu tarnowskiego i m. Tarnów (II) - SZANSA NA SUKCES", program Fundusze Europejskie dla Małopolski 2021-2027, Priorytet 6. Fundusze europejskie dla rynku pracy, edukacji i włączenia społecznego, Działanie 6.1 Aktywizacja zawodowa - projekty powiatowych urzędów pracy, dofinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus na aktywne formy przeciwdziałania bezrobociu. Wymagania: wykształcenie zasadnicze branżowe, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jego uzyskania (na koszt pracodawcy), dokładność, zdyscyplinowanie. Praca w Tarnowie, od pon.- pt., w godz. 06:00-14:00.
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Pl. Gen. J.Bema 3, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie, CV